View Full Version : 1.6 boxer не пали!!
alfonco147GTA
04-09-2009, 19:01
Сгигнах до заключение че не праскат дюзите, т.е не стига ток до тях, защото има бензин до рейката.Някакви идей, предледах релета бушони, но вибаните дюзи не праскат бензин!!!!!!!!!Нови свещи и кабели и пустата бангия пак не иска, пробвахме със стартов спрей , ку4ката запали, мотора работи добре!! Хайде колеги къде да търся проблема има някаква аларма, дали тя да не ебава цялата система!!! Дали една диагностика ще даде разутат?
Щом пали, значи ЕКУ-то работи.
Сигурен ли си за бензина? Налягането в рейката мерихте ли?
Аз пък си мисля че един алармаджия по-ще даде резултазт в твоя случай.
Аз пък си мисля че един алармаджия по-ще даде резултазт в твоя случай.
и/или газаджия
street fighter
08-09-2009, 00:21
дада
и/или газаджия
Да,и газаджия става,ама все пак ще си остане проблема.
по принцип ако има газ, газовата прекъсва захранването на инжекторите през реле. алармата обикновено спира бензиновата помпа и не би трябвало да има налягане в рейките. той колегата ще си каже има ли газ.
alfonco147GTA
08-09-2009, 19:58
по принцип ако има газ, газовата прекъсва захранването на инжекторите през реле. алармата обикновено спира бензиновата помпа и не би трябвало да има налягане в рейките. той колегата ще си каже има ли газ.
няма газ колата, според мен алармата ебава системата, но може и дюзите да са сдали багажа
ivan dimitrov
09-09-2009, 17:25
---