View Full Version : Голяма трагедия на Охридското езеро
thecleaner
05-09-2009, 15:33
ПОТЪНАЛ Е КОРАБ С БЪЛГАРИ В ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО. ЗАГИНАЛИ СА НАИ-МАЛКО 13 ЧОВЕКА. МИР НА ПРАХА ИМ.:rip:
http://www.focus-news.net/?id=n1253076&chain=1
Жалко за нелепия инцидент.Мир на праха на всички загинали !
"Министерот за транспорт Миле Јанакиевски си поднесе оставка од морални причини"
..някой обърна ли внимание на това... "морални причини"!! тук това не помня да се е случвало при такива събития, както в нормалните страни....
Мир на праха им на хората. Голяма трагедия.... :(
Лелеле много кофти. Мир на праха им :(
И на мен ми направи впечатление, че министърът на транспорта си е подал веднага оставката-у нас такова нещо нема, съболезнования за загиналите.
Но понеже не съм журналист в родните ни медии и политик, веднага ще кажа, че тая трагедия е само два дена загинали по пътищата, ама това не го броим, не броим също, че поне всяка седмица в някое село убиват възрастни хора, не говоря за тия дето умират при пиянски сбивания или болните от липса на лекарства или некадърни лекари, които чакат подкуп. Това ежеднение е голяма трагедия, стига с тая демаготия да плачем като платени оплаквачки, когато стане едно такова нещастно събитие извън страната, а не виждаме какво се случва ежедневно в милата ни родина.
Мир на праха им...
Иначе затова, че министъра на транспорта им си е подал оставката, някой да се сеща за трагедия преди няколко месеца покрай Ямбол? Някой да си подаде оставката?
nikki_sixx
05-09-2009, 18:07
Съболезнования, на близките!
Деба, ще имаме ли поне една година без някаква трагедия?
Jivko7777
05-09-2009, 18:30
Наистина много нелеп инцидент...Гледах го по новините малко преди да го прочета тук...Много лошо...
ФЕРАРИСТ
05-09-2009, 20:06
Но понеже не съм журналист в родните ни медии и политик, веднага ще кажа, че тая трагедия е само два дена загинали по пътищата, ама това не го броим, не броим също, че поне всяка седмица в някое село убиват възрастни хора, не говоря за тия дето умират при пиянски сбивания или болните от липса на лекарства или некадърни лекари, които чакат подкуп..
Абсолютно.....
SandoOne
05-09-2009, 23:58
:rip:
alfonco147GTA
06-09-2009, 00:07
:rip:
ФЕРАРИСТ
06-09-2009, 23:11
Ся по новините гледам тоя хайван поп Николай реди слова че това нещастие сполетяло БГ щото Мадона изнесла концерт, а великата църква предупредила че трябва да се забрани.....щях да падна от коня.....
Ся по новините гледам тоя хайван поп Николай реди слова че това нещастие сполетяло БГ щото Мадона изнесла концерт, а великата църква предупредила че трябва да се забрани.....щях да падна от коня.....
Това и мен ме извади от обувките... По-голяма гавра с паметта на хората...
ФЕРАРИСТ
06-09-2009, 23:21
Такива циркаджии са сички държавни институции и медии че повече не може и да бъде.......отделно сутринта гледах коментарите на оцелелите как чакали 2 часа на седалките в самолета негово величество Гоце да доде да ги види.....бил решил че от него струй живителна енергия, и трябва да зареди орицата с нея може би....