View Full Version : Откъде да си купя носачи и какви?
понеже бях решил да си взема носачи фиорела ,ама чувам вече отрицазтелни отзиви за тях и се колебая,какви да си взема.Ако някой има добри отзиви за някоя марка носачи да каже от какви и от кой точно магазин ги е взел ,че и без това трябва специално да се вдигна от перник да не обикалям много.Благодаря предварително!
http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic ... 1%E0%F7%E8 (http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2933&highlight=%ED%EE%F1%E0%F7%E8) Тук са споделяни мнения, дано са ти полезни :) .
ами тази тема се препоръчват фиорела ама се оказа ,че не са много добри и за това искам актуални мнения към момента
Вземи си Локхийд или Мууг.
ами тази тема се препоръчват фиорела ама се оказа ,че не са много добри и за това искам актуални мнения към моментаТова че на се добри го е казал само Орлин аз незнам някой друг да се е оплакал аз също съм с Фиорела и засега съм доволен.А и ако искаш ела да видиш дупките в нашия любим квартал Лозенец където включително живее и Орлинчо а и той е с 16-ки което води до по-бързо разбиване на окачването :idea: :idea:
Dodo 155
04-03-2006, 22:24
ами тази тема се препоръчват фиорела ама се оказа ,че не са много добри и за това искам актуални мнения към моментаТова че на се добри го е казал само Орлин аз незнам някой друг да се е оплакал аз също съм с Фиорела и засега съм доволен.А и ако искаш ела да видиш дупките в нашия любим квартал Лозенец където включително живее и Орлинчо а и той е с 16-ки което води до по-бързо разбиване на окачването :idea: :idea:
И не само това :wink: Аз съм виждал Орлин да върти гуми при пълен завой, което прецаква и полуоските :wink: Смятай как кара по дупките - рацерската :lol: :lol:
Аз като бях с 15" лятото, а по книжка са 14" да не би да съм правил носачи :wink: За 35К км само 1 шарнир, тампони на носачите и 1 ябълковиден :idea:
И не само това :wink: Аз съм виждал Орлин да върти гуми при пълен завой, което прецаква и полуоските :wink: Смятай как кара по дупките - рацерската :lol: :lol:
Аз като бях с 15" лятото, а по книжка са 14" да не би да съм правил носачи :wink: За 35К км само 1 шарнир, тампони на носачите и 1 ябълковиден :idea:
a ти с фиорела ли си?
virusalfa
05-03-2006, 19:33
Аз като бях с 15" лятото, а по книжка са 14" да не би да съм правил носачи :wink: За 35К км само 1 шарнир, тампони на носачите и 1 ябълковиден :idea:А крушовиден не смени ли,бе,тарикат?!-Нали шарнир и ябълковиден болт е едно и също! :lol: :lol: :screwy: :Tease: :biggrin1: :lupe:
днес си купих фиорела от Т&Н и в събота ги слагам .Ще засека на колко километра ги слагам и ще ги следя кога ще дадат фира, дано не се разтропат за 10000км.
Dodo 155
10-03-2006, 00:24
... А крушовиден не смени ли,бе,тарикат?!-Нали шарнир и ябълковиден болт е едно и също! :lol: :lol: :screwy: :Tease: :biggrin1: :lupe:
Шарнира е болта на носача, а ябълковидният е след дългият накрайник на рейката :wink:
А крушовидният ти знаеш къде седи :Tease: :Tease:
Dodo 155
10-03-2006, 00:26
... a ти с фиорела ли си?
Не, поне не бях :wink:
Колата си беше с оригинални носачи.
... А крушовиден не смени ли,бе,тарикат?!-Нали шарнир и ябълковиден болт е едно и също! :lol: :lol: :screwy: :Tease: :biggrin1: :lupe:
Шарнира е болта на носача, а ябълковидният е след дългият накрайник на рейката :wink:
А крушовидният ти знаеш къде седи :Tease: :Tease:Крушовидния седи зад лагера на пиньона :fish: :asthanos: :static: