View Full Version : Снощи едно Клио спря в мене, пишман шоферите избягаха.
Не се чу никакъв спирачен път направо както си се возим 5човека в колата, бам и тва е. Изкочиха двама шофери по на 20години, обади се единия на баща си, бащата дойде и двамата герои избягаха.:tongue: Дойде КАТ, мат, дандании, единия катаджия вика на бащата, кажи му на тва лайно до 5 минути да е тука щото ще го изкарам от вас с белезници, абе филми големи. В края на краищата всичко си се нареди, ще си търся сега щетата и тва е. Ето ги и колите.
пп помагайте колеги, търся си лявото светлоотражателче на бронята, че е потрошено!!
Ужас, гадна работа :( ей заради такива се замислям дали да не си бодна един теглич... Дано минеш по-бързо всички процедури и да получиш парите, че да си оправиш колата....важното е че няма пострадали ;)
DarkKnight
09-09-2009, 09:07
Много кофти.
Но от опит знам, че теглича само прави повече щети на другия, отколкото да те пази (естествено зависи от скоростта на другия но без спирачен път последствията при теб щяха да са горе долу същите, но при него :tooth: ). Само по паркингите ще ти е от полза ;)
ФЕРАРИСТ
09-09-2009, 12:05
Аз затва си префасонирах един от стиропорите дето са между задната броня и рамата, и го боднах там, че редовно чувам спирачки зад себе си....
И в края на краищата лайното дойде ли до 5 минути или се наложи да го изкарват от тях? Б***и детската градина - все едно си счупил джама на комшията и си се скрил у вас...
Jivko7777
09-09-2009, 13:39
Поредната глупост на младите шофьори...щом е станало вече оставаш си и толкова...какво да се прави...:!:
Колега пожелавам ти скорошно оправяне на красавицата...
Е как така избягаха ? Татко дойде и те решиха, че нямат работа там ли ?:bored:
Само аз ли забелязах, че Реното е потрошено, а на Алфата почти нищо й няма, освен че ще се пребоядисва?! А можеше да е много по-зле :)
alfa_erazor
09-09-2009, 14:48
Само аз ли забелязах, че Реното е потрошено, а на Алфата почти нищо й няма, освен че ще се пребоядисва?! А можеше да е много по-зле :)
Не си само ти ;)
От снимките алфата излгежда доста по-добре от реното, сякаш е пострадала бронята и единия свтетлоотразител каза колегата че потрошен.
Jivko7777
09-09-2009, 16:58
Не си само ти ;)
От снимките алфата излгежда доста по-добре от реното, сякаш е пострадала бронята и единия свтетлоотразител каза колегата че потрошен.
Да бе цялата е напукана едва ли ще мине само с едно пребоядисване...Също и ауспуха е паднал...Абе ще заминат над 100 лв. заради поредния глупав шофьор...
И аз съм потресен но бронята е абсолютно здрава, само отражателчето е счупено!:tongue: Ауспуха също е абсолютно здрав има само 2 скъсани тампона на крайното гърне:laughing1: егати танка:thumbup: Иначе въпросния шофер днес вече се яви в КАТ, пак разиграва катаджиите, отказва да дава документи, панаири и т.н. В крайна сметка му написаха няколко акта, единия от които за 500лв и му казаха, че книжка повече няма да види!
Stoyan Georgiev
09-09-2009, 17:46
ае големи тарикатчета верно има напоследак по нашето китно градче, пред нас един мой набор с голфче, нацепи една жигулка като и отне предимство ама като почна да вика, некви ножове, некви глупости, дори на катаджиите викаше , та онея го направиха на 5 стинки :dance:
иначе алфонс голям танк , евала :laughing1::laughing1:
LeoVin4i
09-09-2009, 17:48
Да ти изглеждаха на пияни, напушени... може затова да са се чупили придвидливо. Нали при катастрофа се прави поне тест с дрегера. Ама както и да е, явно добре са го подредили младежа полицаите :laughing1:
Не се чу никакъв спирачен път направо както си се возим 5човека в колата, бам и тва е. Изкочиха двама шофери по на 20години, обади се единия на баща си, бащата дойде и двамата герои избягаха.:tongue: Дойде КАТ, мат, дандании, единия катаджия вика на бащата, кажи му на тва лайно до 5 минути да е тука щото ще го изкарам от вас с белезници, абе филми големи. В края на краищата всичко си се нареди, ще си търся сега щетата и тва е. Ето ги и колите.
пп помагайте колеги, търся си лявото светлоотражателче на бронята, че е потрошено!!
В Бургас там сте луди шофьори. Миналия месец като пътувах от Сл. Бряг към Приморско, минах през Бургас и както си стоя на светофара един Форд Транзит, като ме наниза отзад та ме прати чак 5 метра напреде, добре че не пресичаха хора в това време. Добре, че бях с един Форд Фокус, а не 166-ата.
В Бургас там сте луди шофьори. както си стоя на светофара един Форд Транзит, като ме наниза отзад та ме прати чак 5 метра напреде, добре че не пресичаха хора в това време. Добре, че бях с един Форд Фокус, а не 166-ата.
Това с ударите отзад е тенденция, знам няколко случая, но това е един доста показателен клип за идиотщината у бургаските шофьори , към края е удара.... http://www.vbox7.com/play:1ca1f6d8
Furious 155
09-09-2009, 19:31
Това с ударите отзад е тенденция, знам няколко случая, но това е един доста показателен клип за идиотщината у бургаските шофьори , към края е удара.... http://www.vbox7.com/play:1ca1f6d8
ЛЕЛЕЛЕЕЕ този в буса закъде летеше????:screwy: Аз там редовно минавам като съм в Бургас, но малко по-рано се изнизвам надясно, че на този светофар не ми се виси! ЧУДО че няма пострадали!!!
Местоположението, като град, няма значение! Важно е да се внимава навсякъде!
Най- вероятно лапето е пило и за това е избягало.
Jivko7777
09-09-2009, 19:34
А не трябва да е тенденция...
И аз бях в Бургас при сестра ми за 2 дни...Акъла ми се взе всеки кара както си иска и нито една патрулна кола не видях за тези 2 дни...
tokata_pz_flex
09-09-2009, 19:42
След 3 боядисвания на задна броня само за това лято , мой приятел си сложи теглич . Така че едва ли е само в Бургас :)
Ако Алфата беше отзаде, а реното отпред щеше да е по-различно, принцип на механиката - Всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодийствие ! ;)
Ако Алфата беше отзаде, а реното отпред щеше да е по-различно, принцип на механиката - Всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодийствие ! ;)
Винаги става така. Този отзад поема голямата част от енергията на удара. :brickwall:
Освен това при спиране муцуната се накланя надолу, а задницата скача нагоре. По тая причина муцуната на влизащия изотзадзе среща по-твърдата част на колата отпред и пораженията са по-големи.
alfa_erazor
09-09-2009, 21:14
Е днес точно преди 1-2 часа станах свидетел на 'чукване' отзад.
Чакам да пресека на орлов мост (пешеходец съм), и гледам някво БМВ в локалното си чака на светофара, новичко лъскаво ама направи ми впечатление че беше откачена бронята отстрани от някакъв удар. Гледам го и си мисля язък за хубавата кола, вътре няква мацка си говори по тел... и след малко гледам как колата зад БМВ-то се приближава все повече към него, ама няма намерение да спре, и 'туп'. Пича отзад се заблял нещо опрява някви кабели и си говори по телефона, усети се едва като се спря в предната кола.
Съвсем я съжелих мацката, откачена предната броня, ся някъв я удари отзад (леко де) ама пак е баси каръщината...
Та навсякаде може да ти се случи, някой да се заблее....
Иначе въпросния шофер днес вече се яви в КАТ, пак разиграва катаджиите, отказва да дава документи, панаири и т.н. В крайна сметка му написаха няколко акта, единия от които за 500лв и му казаха, че книжка повече няма да види!
Ба**и дрисльото... И къде ще иде, че няма да дава документи. Така или иначе са му решили проблемите с документите, поне тоя за карането на кола, вече няма да му бере грижата. Не че няма да седне да кара и без книжка лекето...
Jivko7777
10-09-2009, 01:42
Ба**и дрисльото... И къде ще иде, че няма да дава документи. Така или иначе са му решили проблемите с документите, поне тоя за карането на кола, вече няма да му бере грижата. Не че няма да седне да кара и без книжка лекето...
Точно това и аз казвам...Сам си е направил най-лошото, първо избягал, после се прави и на важен...бреххх нахалство до няма и къде...сега книжка ще види ама на куково лято, но най-лошото е че той няма да спре да кара...
b_angelov
10-09-2009, 15:11
В Бургас там сте луди шофьори. Миналия месец като пътувах от Сл. Бряг към Приморско, минах през Бургас и както си стоя на светофара един Форд Транзит, като ме наниза отзад та ме прати чак 5 метра напреде, добре че не пресичаха хора в това време. Добре, че бях с един Форд Фокус, а не 166-ата.
Реното на сливенско ми прилича.
SPEEDER_BG
10-09-2009, 16:39
Иди в Русе, там са по-луди. :lol: Мислят си, че правилата за движение не важат за тях. Тролеите карат със скорост на границата на разпадане на части, леките коли, бусове и камиони дават газ до дупка, а ако тръгне човек да пресича... хм, по-добре да не пресича, ами да прелети отгоре ако може... Улиците им са вълнисти и ако имаш късмет като слезеш от колата ще са ти останали 1-2 читави пломби в устата... :lol:
alfa 146
10-09-2009, 17:17
Еее колега.Не си съвсем прав за улиците(за другото си е кажи-речи така).Ако русенските улици за теб са зле,не знам какво ти е мнението за варненските....Яко лунен пейзаж:torch:
Jivko7777
10-09-2009, 17:27
Реното на сливенско ми прилича.
Да такова е СН 1221 НН, но 100 % не е от Нова Загора, защото не съм го виждал...
SPEEDER_BG
10-09-2009, 17:39
Еее колега.Не си съвсем прав за улиците(за другото си е кажи-речи така).Ако русенските улици за теб са зле,не знам какво ти е мнението за варненските....Яко лунен пейзаж:torch:
За Варна не мога да коментирам, защото последно съм бил във Варна на 9 г., а ся съм на 25.
CrazyElement
10-09-2009, 17:54
Точно това и аз казвам...Сам си е направил най-лошото, първо избягал, после се прави и на важен...бреххх нахалство до няма и къде...сега книжка ще види ама на куково лято, но най-лошото е че той няма да спре да кара...
Колега, я кажи сега какво стана с това момче? Какви нагазания ще тъпри и това с няма да види книжка повече верно ли е или?
За птп и бягане от птп-то 4 точки и 100 кинта е за птп-то май , другото е месеци без книжка и пари пак.
Разбирате, че не ми е много интересно какво, що е станало с тия папагали, гледам си моята щета:| Относно бягството, доколкото разбрах като си напуснал ПТП и не могат да те проверят за алкохол, се смята автоматично, че си употребил. Още си търся светлоотразителя, ако някой има идея!! :surrender: Дали се продава като нова част?
Jivko7777
11-09-2009, 11:13
Колега, я кажи сега какво стана с това момче? Какви нагазания ще тъпри и това с няма да види книжка повече верно ли е или?
1. Направил е ПТП.
2. Избягал е от него.
3. Така няма проба за алкохол, което автоматично се смята е употребил.
4. Не иска да се яви доброволно в полицията.
5. Заяжда се с полицаите.
6. Не си дава документите...
И още неша ще е имало...За мен лично 2 год. книжка няма да види, но според мен вече си кара пак кола, само че без въпросната книжка...
Продават се такива нови за фиат,трябва и за алфата да има.
Благодарности на Николов за отразителя, много точен тип!:waving: Няколко дена след инцидента жена ми :punk:"оправи" и предната броня, така че реших да пръскам и двете наведнъж. Какво да се прави жената вместо да "маневрира" "ма нервира".:-) Използвах случая да си сложа парктроник, преместих рег. номер, смених си мрежата между халогените и си оправих осветлението на задния номер, което никога не е работило.:on_da_beach: Кеф!