Log in

View Full Version : Жена в колата

lubo_red
09-09-2009, 14:23
Такава глупост си мислех че не може да се случи :comphits:
http://www.auto-press.net/index.php?cat=3&sub=7834

achkar
09-09-2009, 14:29
Ух...

Kris
09-09-2009, 14:32
Не вярвам

DerMeister
09-09-2009, 14:34
Не вярвам

http://vbox7.com/play:12dafdd4:static:

lubo_red
09-09-2009, 14:51
Ебати тъпака и в лудницата имат повече акъл :choice:

mihail_mladenov
09-09-2009, 14:56
тези хора са доста зле за да проверат колко бензин има в цистерната и то със запалка. :mail2:

Old Fox
09-09-2009, 14:57
Ами на американците им е национален спорт простотията. Има даже таква книжка "Награди Дарвин за принос към еволюцията" - там са описни доста по прости случаи.
Аз лично знам за подобен случай - кражба на бензин и решава да си светне със запалакта - резултат белези по лицето за цял живот.

DerMeister
09-09-2009, 14:59
http://www.darwinawards.com/

lubo_red
09-09-2009, 14:59
тези хора са доста зле за да проверат колко бензин има в цистерната и то със запалка. :mail2:
Следващия път със факла :jumping:

zdravio
09-09-2009, 15:03
Доста хитро... :pokey: жена в кола-голяма беля!

achkar
09-09-2009, 16:03
Ами на американците им е национален спорт простотията. Има даже таква книжка "Награди Дарвин за принос към еволюцията" - там са описни доста по прости случаи.
Аз лично знам за подобен случай - кражба на бензин и решава да си светне със запалакта - резултат белези по лицето за цял живот.
Там има и български случаи.

Jivko7777
09-09-2009, 16:54
Такава глупост си мислех че не може да се случи :comphits:
http://www.auto-press.net/index.php?cat=3&sub=7834

Толкова простотия на едно място не бях виждал :Tease:

detelazurno
09-09-2009, 17:41
Вярвате или не, но на един приятел баща му се прости с мустаците си когато връщайки се от някаква сватба която била по не знам си какви градчета, та на пияна глава по сред нощ колата им нещо почнала да прекъсва. Решили, че е от газовата обче в тъмното какво да направят освен да си светят със запалка покрай изпарителя :screwy: Не знам какво са направили, но от някъде изпуснало малко газ точно колкото да му изчезнат мустаците. Подозирам, че след това доста бързо е изтрезнял :) И пак добре, че е бил само малкия дявол.

ludkanar
09-09-2009, 18:14
Доста хитро... :pokey: жена в кола-голяма беля!

Маймуна с граната:rotfl:

souze
09-09-2009, 18:35
:screwy::screwy::screwy:

viki
09-09-2009, 20:37
Вярвате или не, но на един приятел баща му се прости с мустаците си когато връщайки се от някаква сватба която била по не знам си какви градчета, та на пияна глава по сред нощ колата им нещо почнала да прекъсва. Решили, че е от газовата обче в тъмното какво да направят освен да си светят със запалка покрай изпарителя :screwy: Не знам какво са направили, но от някъде изпуснало малко газ точно колкото да му изчезнат мустаците. Подозирам, че след това доста бързо е изтрезнял :) И пак добре, че е бил само малкия дявол.
:roll2::roll2::roll2::roll2:
е как можа,щях да се задавя от смях

Stoyan Georgiev
09-09-2009, 21:07
:laughing1::laughing1::laughing1:

nastybg
09-09-2009, 22:03
:screwy:

Jivko7777
10-09-2009, 01:35

Изтрезнял не ами.....:big_whoops:

Xman
10-09-2009, 09:47
Тя простотията и в БГ не е малка...ученик в техникума бях, инструктора каза на един съученик да провери бензина на Газ-ката на която карахме курса и оня светна със запалката....резултата- без коса и вежди наш Петко...болница и белези за цял живот...:puke:

vassil.tzanev
10-09-2009, 11:27
малко по темата за жена в колата:
http://kmm970.wordpress.com/2009/07/21/dzen-i-izkustvoto-da-si-zhena-shofjor/
повярвайте ми, всичко написано е 100% вярно. личен опит!

mim
10-09-2009, 14:14
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28251

acko88
10-09-2009, 14:47
Не не жените шофиори са под всякаква критика!Сега че има единични случай,това незначи че трябва да вървят наравно с мъжете,трябва ограничение да се направи за тях от 6:00 сутринта до 18:00ч да несе качват зад волана!!!

BO
10-09-2009, 15:35
Не не жените шофиори са под всякаква критика!Сега че има единични случай,това незначи че трябва да вървят наравно с мъжете,трябва ограничение да се направи за тях от 6:00 сутринта до 18:00ч да несе качват зад волана!!!

По тази логика, ако нямаш и 10 години стаж зад волана да важи същото? Съгласен ли си:clapping:

acko88
10-09-2009, 16:02
По тази логика, ако нямаш и 10 години стаж зад волана да важи същото? Съгласен ли си:clapping:

10 не ама 3 примерно е добре,ама като гледам и в 10 годишната няма да се вместя понеже от доста одавна съм зад волана да кажем че първия ми трабант го имах на 11год :)

BO
10-09-2009, 16:07
10 не ама 3 примерно е добре,ама като гледам и в 10 годишната няма да се вместя понеже от доста одавна съм зад волана да кажем че първия ми трабант го имах на 11год :)

:Bolt:

mim
10-09-2009, 16:08
отдавна не сте забавни с антиженските си мрънканици

DerMeister
10-09-2009, 16:45
Аз искам да забранят на всеки:
-с под средно образование
-фен на Планета ТВ
-с анцуг адидас,гелосана косичка и гадже, което пуши Мерилин и е с оксиженистки очила и тъпа физиономия на съседната седалка
-който не знае столицата на Унгария
-който иска да е мутра/чалга певица/охранител/фешън
-който има профил в гепиме,импулс и т.н.
-който е ебахти простака
да кара кола, докато аз карам своята.:Suicide:

vassil.tzanev
10-09-2009, 16:48
принципно се въздържам от обобщения и псуване. бих могъл да кажа, че съм спокоен и разумен зад волана (с една дума пенсия отвсякъде), защото за 10 минути повече не мисля, че светът ще свърши, но моментите когато не съм могъл да се въздържа да не напсувам цветущо на глас, в по-голяма част от случаите са мъже-малоумници и псевдо тарикати зад волана

и да, mim е права, че тази тема за жената шофьор се изтърка! твърдо съм ЗА за жените зад волана, иначе няма да има пред кого по пътищата да си ги мерят някои хора, чии е по-... тунингован, а и поради следните 3 точки, цитат от разсъжденията в блога, към който пратих линк по-горе:
"Ако вече сте отчаяни от жените шофьори, ето няколко положителни страни на това да ни има:
• Така не се налага да ни карате вие до всички магазинчета, бутичета, фризьори, фитнеси, козметици и бог знае още какво, които посещаваме всяка седмица.
• Получавате златна възможност да ни мелите на главите докато караме, тъй като рядко ни стигат силите да отговаряме.
• Супер е удобно е като излезем заедно и вие се напиете."

Jivko7777
10-09-2009, 17:24
Абе да си го кажем често има и мъже-шофьори които са пълни идиоти...:shock:

nhg
11-09-2009, 09:07
-фен на Планета ТВ
-с анцуг адидас,гелосана косичка и гадже, което пуши Мерилин и е с оксиженистки очила и тъпа физиономия на съседната седалка
-който е ебахти простака

Напълно подкрепям! Мога и да допълня списъка...

SPEEDER_BG
11-09-2009, 12:36
-фен на Планета ТВ
-който е ебахти простака

Да добавим и:
-който не е научил правилника за движение, ами си е купил книжката по шуробаджанашка линия.
-който кара и слуша само "ГТИ", защото тия май са най-простата част от населението на България и смятат, че за тях никакви правила не важат.
-да забранят да кара кола на всеки, който преди това не е изкарал поне 4 години в курса по кормуване.

Нямам кола, но един приятел (то не само един, де, ама така е думата) има кола и често се возя с него и тези, които описах съм ги виждал както от неговата шофьорска гледна точка, така и от моята - пешеходната такава.

DerMeister
11-09-2009, 12:51
Споко бе, колеги. Майтап е, не истински списък. Вие накрая ще го пратите на Бойко. :waving:

nhg
11-09-2009, 13:15
Споко бе, колеги. Майтап е, не истински списък. Вие накрая ще го пратите на Бойко. :waving:

Aaaaaaaa, аз мога да преложа IQ тест... Достатъчно е!

SPEEDER_BG
12-09-2009, 15:02

Т'ва хич не е лоша идея, да ти кажа. :) Сигурен съм, че ако се приложи ще има по-малко ПТП-та.

Jivko7777
12-09-2009, 18:21
Т'ва хич не е лоша идея, да ти кажа. :) Сигурен съм, че ако се приложи ще има по-малко ПТП-та.

Да наистина доста интересна идея, но да я прилагат не само на жените а и на мъжете, тогава наистина може да има сериозен ефект...

Bella
13-09-2009, 10:46
Да наистина доста интересна идея, но да я прилагат не само на жените а и на мъжете, тогава наистина може да има сериозен ефект...

Ей т'ва вече е дума :respect:

Jivko7777
13-09-2009, 11:46
Ей т'ва вече е дума :respect:

Ми да, нека теста за интелигентност бъде и за мъжете и жените, тогава ще се види че повечко жени ще го взимат ама това е друг въпрос :clap: :respect:

Bella
13-09-2009, 12:26

Направо имаш една бира от мен ... :clap::drinking:

Намери се най-накрая човек да им каже на мъжете от г'де изгрява слънцето :smile:

SPEEDER_BG
13-09-2009, 13:00
Ми да, нека теста за интелигентност бъде и за мъжете и жените, тогава ще се види че повечко жени ще го взимат ама това е друг въпрос :clap: :respect:

А всички знаем как жените постигат целите си - с двата крака напред и широко разтворени...

Jivko7777
13-09-2009, 13:25
Направо имаш една бира от мен ... :clap::drinking:

Намери се най-накрая човек да им каже на мъжете от г'де изгрява слънцето :smile:

Aми така си е...Да не забравяме, че все пак за тези теоретичните неща жените са малко по добре щото ще седнат и ще назубрят всичко ;)
А пък за черпенето няма да ти размине на другата среща :respect:

Bella
13-09-2009, 13:33
А всички знаем как жените постигат целите си - с двата крака напред и широко разтворени...

Тцъ....това въобще не е вярно и не важи за всички жени ...
... и все пак жена която няма нищо в главата прибягва до това да си използва краката и това между тях ... :no_no_no:

pr_00f
13-09-2009, 13:53

Toва сам ли успя да го измислиш или използва помощ от приятел ?

Jivko7777
13-09-2009, 15:05

Аааа как се избазика с него :respect:

SPEEDER_BG
13-09-2009, 15:14

Когато започнеш сам да си изкарваш парите, а не да чакаш на мама и тати да ти дават пари, тогава сам ще се убедиш. До тогава ще е безсмислено да споря с кон с капаци.

pr_00f
13-09-2009, 15:34
Дете мое, не само сам си изкарвам парите ами храня жена и две деца.
И силно те съветвам да си изтриеш мнението, което обижда дамите във форума.

Stoyan Georgiev
13-09-2009, 17:54

това говори лошо единствено за жените, които познаваш и за самия теб, щом познаваш само такива жени

прооф-а добре те посъветва

Derry
13-09-2009, 21:49
Един познат на село миналата година със запалка си провери дали има бензин в резервоара на моторчето, в резултат нямаше вежди 2 месеца, та хич не се и мисля, че такива растат само в наше село.

Jivko7777
14-09-2009, 01:08
Един познат на село миналата година със запалка си провери дали има бензин в резервоара на моторчето, в резултат нямаше вежди 2 месеца, та хич не се и мисля, че такива растат само в наше село.

Ти сериозен ли си бе :)

Derry
14-09-2009, 21:25
Напълно, даже бях наблизо, моторчето беше Минск и взе, че угасна човека си помисли, че може би няма бензин, взе да го клати наляво-надясно да чуе дали нещо се плацика в резервоара, нищо не чу и понеже беше тъмно стъпка номер две беше да извади запалката и през капачката на резервоара да си светка та да види имали някои вкъщи.

rusiq86
14-09-2009, 21:34
Нз настръхвам като видя жена зад волана, далеч, не искам да ги убидя нещо, но всеки ден се удивлявам от тях, мн малко жени заслужават да вземат книжки, но днешно време ги дават на всеки. Виждал съм роми, които името немогат да си напишат, книжки имат....Иначе жените вземат докумета лесно, дори да съгреши винаги има втори шанс за нея, и като го казвам цитирам няколко случая, които са ми добре познати, не като преди много и летя когато аз карах курс,беше толкова стриктно. Не се сардете ама просто колко жени стават за миньори например :strong: Затова евала на кадърни жени умеещи да карат, обаче сте като застрашен вид.

viki
14-09-2009, 21:40
НИначе жените вземат докумета лесно,:
Могли сме , взели сме:dance::dance::dance:
няма да спрем да караме-това е положениетоhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/420150.gif
'койт не му харесва-'фтубуса моляhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/781716.gifhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/9650.gif

vassil.tzanev
14-09-2009, 23:12
аз пък докато си карам и гледам учебните коли и гледам, че основно жени се учат да карат и да вземат книжка... и настръхвам, като се замисля за всички онези други келеши на по 16-17 години със самочувствието, че са хванали господ за... шушлека и на които е под достойнството да се качат на кола с "У", и които след година ще станат на 18 и ще си купят книжката, защото шумахер пред тях пасти да яде и на тях книжката трябва да върви заедно с акта за раждане...мнозинството жени-шофьори са бавни, объркани, предпазливи, шашнати и се озъртат като зайци, НО НЕ СА АГРЕСИВНИ И ОПАСНИ, както баш майсторите, които си мислят, че пътя е техен или най-много на баща им, святкат ти отзад, свирят, ако не потеглиш на жълто на светофара и от най-дясна лента правят ляв завой престроили се на средата на кръстовището да чакат да светне светофара... и още милион ситуации като изпреварвайки по непрекъсната линия да псуват, че някой им идва насреща и не скача в канавката, да им направи място...безсрамник нищожен!

уффффф, пак подпалих! та с една дума пътят е на всички, независимо от пол, умения, марка кола или цена на колата.

и наистина мисля, че тази тема вече е толкова банална и изтъркана, защото всички може да псувате жените шофьорки, ама в задръстването се заглеждате в спрялата до вас мацка в микрата и хващате тежко-тежко волане отгоре с леко повдигнато рамо, увеличавате музиката и т.н. хайде стига вече! защото почва да прилича малко на детската градина, когато момченцата показват на момиченцата, че ги харесват като ги закачат, бият или гонят. и преди 30 години бяхме ние така и сега дъщеря ми е пак така - някои неща не се променят

rusiq86
15-09-2009, 00:41
Имам няколко случая за наблюдения над жени които просто карат по зверски и яростно от повечето мъже. Да не говорим че това туткане, гримиране, оправяне на причоската, или спиране на средата на улицата да каже последната клюка на приятелката си е предпоставка за ПТП. Не са толкова агресивни вярно. Но отнемат предимство, не преценяват дистанции. Имам три различни случая за различни жени с книжка, които докато са се опитвали да паркират или да излезнат са удряли коли и да ги нема после, и то по най-тъпичт начин. Качване на тротоара, давайки назад, защото е забравила че има огледала. За вземането на книжки, им прощават грехове, само защото има сладко дупе, правейки им "мечешка услуга". Толкова нелепи случаи имам в съзнанието си и то с жени. Една тъпа изцепка: приятел си кара на улица главна. От вливаща се малка уличка влиза жена и го удря отстрани, като дошли полицаите му казала: "Ти откаде дойде, не те видях". Има мн мн бисери и случки. Затова евала на грамотните жени зад волана, но те са едва малък процент от общият им брой.
Дано никога не те засича кола, защото за нея знак "стоп", не е знак, а писание на някой рапарче.:blush:

vassil.tzanev
15-09-2009, 07:17
Имам няколко случая за наблюдения над жени които просто карат по зверски и яростно от повечето мъже. Да не говорим че това туткане, гримиране, оправяне на причоската, или спиране на средата на улицата да каже последната клюка на приятелката си е предпоставка за ПТП. Не са толкова агресивни вярно. Но отнемат предимство, не преценяват дистанции. Имам три различни случая за различни жени с книжка, които докато са се опитвали да паркират или да излезнат са удряли коли и да ги нема после, и то по най-тъпичт начин. Качване на тротоара, давайки назад, защото е забравила че има огледала. За вземането на книжки, им прощават грехове, само защото има сладко дупе, правейки им "мечешка услуга". Толкова нелепи случаи имам в съзнанието си и то с жени. Една тъпа изцепка: приятел си кара на улица главна. От вливаща се малка уличка влиза жена и го удря отстрани, като дошли полицаите му казала: "Ти откаде дойде, не те видях". Има мн мн бисери и случки. Затова евала на грамотните жени зад волана, но те са едва малък процент от общият им брой.
Дано никога не те засича кола, защото за нея знак "стоп", не е знак, а писание на някой рапарче.:blush:

естествено е да имаш няколко случая, но смятам че ги помниш точно тях, защото са били жени в колата и са потвърдили твоята теория, но замисли се дали нямаш поне 10 пъти повече случая, в които си се разминал на косъм и са предизвикани от некадърници-мъже.

в крайна сметка добър шофьор е не този, които успява да се измъкне на косъм от рисковата ситуация, а този, който не я създава или успява да я предвиди преди някой друг да я е създал и разбира се не този, който успява да изпревари всички и стига пръв до следващия светофар. или това си е само мое мнение?

аз лично "се родих" откакто купих кола на жена ми. да, няколко уикенда и една седмица ми костваха ужасно много нерви, тъйкато не беше карала откакто беше взела книжка (10 години) и сега е типичният пример на жена в колата, но знам какво и коства това и затова защитавам жените-шофьори и нападам всички идиоти, за които шофирането е война на нерви и им свистят отляво и отдясно и им създават още повече стрес.

rusiq86
15-09-2009, 10:24
Лично обучих жената да кара като хората, и ми коства непосилно много усилия, търпение. Мн беше трудно, и още има кво да учи, на нищо не я бяха научили на курсовете, питаше ме сега кой е с предимство и такива, е сега е ок, научих я на алфичката, и си взе едно пунто. Просто правят някой мн глупави грешки, всичко идва със стажа.

viki
15-09-2009, 10:30
.
Ха-ха-ха,аз мисля съм казвала ...според една позната,знак Стоп значи....забранено спирането...:crazy::horror:

rusiq86
15-09-2009, 10:33
хахха направо ме уби, ето тази дефениция е интересна.

vassil.tzanev
15-09-2009, 10:56
Лично обучих жената да кара като хората, и ми коства непосилно много усилия, търпение. Мн беше трудно, и още има кво да учи, на нищо не я бяха научили на курсовете, питаше ме сега кой е с предимство и такива, е сега е ок, научих я на алфичката, и си взе едно пунто. Просто правят някой мн глупави грешки, всичко идва със стажа.

именно! докато при мъжете е обратното - идиотите стават все по-големи идиоти с всеки изминат километър

146_JTD
15-09-2009, 12:38

и аз това съм решил да причиня на моята алфичка. един път вече се случи, и жената и алфата се спогодиха, първата среща мина повече от идеално. Но за момента искам да я обуча преди курсовете, още не ги е започнала, но тъй като не й беше хич ясно кой педал за какво, просто нямаше да ми даде мира, че съм я пуснал така.

именно! докато при мъжете е обратното - идиотите стават все по-големи идиоти с всеки изминат километър

по наблюдения това го подкрепям на 100%. макар че като по-млад шофер бях по-неразумен и безотговорен на пътя.

точно, докато си говорим тук, ми дойде идеята, че ние (дето се пишем за големите шофьори) трябва да помогнем и да научим поне близките до нас женски създания и така да ги опазим от произшествия (не дай си Боже!)

rusiq86
15-09-2009, 12:42
Колега съвет: учиш, но сама без теб в колата не!

Jivko7777
15-09-2009, 12:48
И аз честно да ви кажа от ден на ден все повече се убеждавам че на жените им дойде много самочуствието и взеха да си правят каквото си искат без да им пука...
Снощи: На кругово движение сме и чакаме на сфетофара...тя е в лявата лента за направо, а аз съм в дясната за надясно...когато светна зелено аз тръгвам бавничко и жената с Форд Мондеото от лявото платно пусна десен мигач сече ми пътя и зави надясно с много газ...Просто нямам думи...:furious:...После обаче разбра каква голяма грешка е направила на неподходящия човек, но повече няма да коментирам, вината е изцяло нейна...

146_JTD
15-09-2009, 12:56

оо сама след като мине моя изпит. знам ли на изпита в колата къде ще я гледа проверяващия. я в гърдите, я в бедрата, пък как кара даже да не го интересува. :pokey:

vassil.tzanev
15-09-2009, 14:01

градски, на колко години си? защото е кефче да разхождаш вечер мацките в колата по кафетата и да се натискаш вътре, но това е до време. после си има просто ежедневие, работа, деца, градина, пазаруване и т.н., в което ежедневие колата е необходимост. а някак си не е честно ти да си караш алфата, а тя с градския да движи, само защото мъжът се притеснява за нея да я пусне сама да кара. освен това не подценявай така жените с това менторско отношение

vens
15-09-2009, 15:21

Е-е-е, тоя менторски тон ми е любим. Трудно ми е да повярвам, че още има мъже с достъп до Интернет (т.е. не живеят в пещера), които могат да напишат толкова глупости! Пораснете (шот си мислим, че има още бая хлeб да ядете) и се вземета малко в ръце, шот толкоз шит в главата ви позиционира некъде в Анадола!
Сори, по принцип не пиша, но скорошен сблъсък с едно паве зад воланd, с подобни възгледи, ми фкара малко жица.
Поздрави!

Stoyan Georgiev
15-09-2009, 15:39
много готино пишеш

mim
15-09-2009, 16:42
то по вашите логики жени в подобни форуми па изобщо такова джувотно нЕма :crazy:

rusiq86
15-09-2009, 17:01
Ми те са си рядкост жените във форума. И това си е вярно, колко от вас ще дадат така тачената и обичана алфичка, на тъкмо взелата си книжка приятелка, и айде колата се оправя, но има и по-лоши неща. На колата ще кажеш майната и, но на жената!!
Колега vens каде ме видя да приличам на паве пич! Това мисля и това си е, но за над 5 години по улиците нямам още акт или нарушение. Изопавачате изказването ми, казах не да ходи сама с колата веднага след като е взела книжка, защото там на нищо не ги учат, и тепърва започва да се учи след това, трябват си часове каране. В противен сучай рискуваш здравето й, на околните и прочие. На достатъчно години съм, за да се издържам сам вече 4 години и да мисля трезво.
Малко са добрите жени зад волана, както казах в предишни мои постове: Евала на тези от тях, които са добри в това.

vassil.tzanev
15-09-2009, 17:14
хора, това са само коли - ламарини. всички сме падали от колелото когато сме се учили да караме и сме ходили с ужулени колене. така и жена ми - първата седмица, в която започна да кара сама, всеки ден беше отбелязан по броните... и малко задната дясна врата, но оттогава няма никакви други. определено и е криво за ожуленото, но е по-скоро от онези типични примери на разсеяни и шашнати жени зад волана.

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

то по вашите логики жени в подобни форуми па изобщо такова джувотно нЕма :crazy:

почти колкото мъже във форума на bg-mamma 8-)

Bella
15-09-2009, 18:37
Не знам дали е вярно или не,но мисля че станах по-добър шофьор след катастрофата която си устроих преди 1 година ... не че карам по-бавно,но се научих да владея по-добре колата,да преценявам по-добре ситуацията,да не се разсейвам и т.н. и най-важното,научих се да вярвам на собствената си преценка за дадената ситуация.
Първата ми кола имаше само 1 щета нанесена от мен по време на паркиране в гараж ми.
Втората имаше също една такава щета и една голяма от катастрофата ... и от тогава шофирам безавариино!

mirchozo
15-09-2009, 21:00
Абе темата отиде по....., май беше за много "умни" хора достойни за разни награди.

Айде и аз ще се включа в спама, за което искам да бъда извинен.

Аз това, аз онова..... хора, който не кара, той не се блъска (и пак не се знае дали някой няма да те отнесе от тротоара) , така че не дърпайте дявола за опашката, колкото и добър шофер да си винаги може да катастрофираш по една или друга причина(не дай си боже), не караме нови коли, нито по перфектни пътища, нито културата ни на шофиране е на ниво....причини колкото искаш.....

lubo_red
15-09-2009, 21:11
Преди 2 месеца един познат ми се правеше на голям шофер и се хвалеше,че имал незнам си колко хиляди километра зад гърба му и не се бил удрял а видиш ли аз не ставам,защото съм се ударил веднъж. :furious: тогава му казах да не се хвали толкова,за да не предизвика дявола и резултата не закъсня :pokey:.
Всички грешим,важно е да не е от глупост и да не ефатално

viki
15-09-2009, 22:35
Ехх,толкова мастори шАфьори тук-възхитих се,думи нямам:crazy:
Станете инструктори...:pokey:

Flame
15-09-2009, 23:52
Аз нямам нищо против жените шофъори-стига да могат да карат,имал съм много тъпи ситуации и с жени и с мъже шофъори,лошото е че жените ги учат по-малко на курсовете,по-лесно минават,изискват по-малко.Аз лично бях свидетел на една която не можа да паркира перпендикулярно на изпита си,проба около 3-4 пъти и все беше на една страна-излезе разплакана от колата,но след около 5 минути я виканаха и и дадоха книжка.Приятелката ми на курсовете не я бяха учили да паркира,аз трябваше да и обяснавам как става.Просто повечето жени много се стресират на пътя и затва стават тъпотиите,докато момчетата сега взели книжки се правят на тарикати и пак правят тъпотии-такъв е живота.Днес живееш срещу гробищата-утре срещу вас:crazy::ghost2:

146_JTD
16-09-2009, 01:43
хора, къде тръгнахме, че къде стигнахме?! човек не може да изрази загрижеността си за най-близките си хора. кой бил добър шофер, кой да ставал инструктор.. ама чакайте, като става дума за моята приятелка или за друг близък приятел, разбира се че ще им помогна с доусъвършенстването на уменията им.

иииии vens, ти какъв го играеш в цялата ситуация с изказването си? мисля, че не беше напълно влязъл в атмосферата на разговора. ако всички сте "изплетени" от нерви, да, по-добре тук си ги изкарвайте, а не зад волана.

... една която не можа да паркира перпендикулярно на изпита си,проба около 3-4 пъти и все беше на една страна-излезе разплакана от колата,но след около 5 минути я виканаха и и дадоха книжка.Приятелката ми на курсовете не я бяха учили да паркира,аз трябваше да и обяснавам как става.Днес живееш срещу гробищата-утре срещу вас:crazy::ghost2:

ето, че човека се е заел сам, за което го поздравявам. ще последвам делото му, заради сигурността на пътя.

ALFADROG
20-09-2009, 19:04
хах има пове4е болни хора на вън от колкото в лудницата