View Full Version : Малко проблемче с халогените
Малко проблемче с дясното халогенче ме мори
Когато си взех колата дасното халоген не светеше добре едно такова мръсно бяло и слабо казах си няма да се заяждаш ся после като си вземеш колата ши го опраиш обаче като реших да го погледна ко да видя ''стакалцето'' се разтопило влиза вътре вода рефлектора приебан и на стъкалцето пише СССР -полудях
Та аз си оправих рефлектора обаче стъкалце такова няма никаде из Хасково а цял струва 80лв
Аз уча в Русе ако някой може да ме опъти ---Благодаря
айсиктир как 80 бе бате, тя цялата броня със се халогените е 100 ....
а бтв как си оправи рефлектора ?
Има едно фолио за лепене такова светлоотразително дето го лепят на тия старите луминисцентни лампи
айсиктир как 80 бе бате, тя цялата броня със се халогените е 100 ....
а бтв как си оправи рефлектора ?Вальо стига си говорил глупости броня без халогени е 100-120 лв а с халогени днес при Италиянеца обявиха цена 180 лв. така че :evil: :evil: иначе само халогените са 60-70 лв комплекта пак при него
Малко проблемче с дясното халогенче ме мори
Когато си взех колата дасното халоген не светеше добре едно такова мръсно бяло и слабо казах си няма да се заяждаш ся после като си вземеш колата ши го опраиш обаче като реших да го погледна ко да видя ''стакалцето'' се разтопило влиза вътре вода рефлектора приебан и на стъкалцето пише СССР -полудях
Та аз си оправих рефлектора обаче стъкалце такова няма никаде из Хасково а цял струва 80лв
Аз уча в Русе ако някой може да ме опъти ---БлагодаряКолега виж сега значи всеки джамджия може да ти смени стъклото с обикновенно няма проблем но не издържат просто на смяната на температурата и се пукат/мойте и двата се спукаха и двата са със сменяни стъкла/така че моят съвет е да си купиш халогени втора употреба и да не се занимаваш и аз при първа възможност ще си купя
П.С.Ако имаш път към София можеш да си купиш ако при теб няма :wink: :wink: :wink: