View Full Version : Какво да направя....писна ми...
Пффффффффффф...
Опитвам се винаги да бъда максимално толерантен на пътя... КОгато паркирам винаги имам едно 3мин мислене за да преценя всички ситуации които могат да възникнат за да съм сигурен че моята кола, ще бъде така паркирана, че няма да пречи на никого или няма да поставя никой в трудна ситуация...
И на края какво става в нашата бруталнооооо проста държава??? Днес отивам до колата и какво да видя...от дясно 2метра драскотина от ключ:no_no_no::no_no_no:
Вече 1г. спирам на едно и също място...не съм заемал мястото на някой "псевдо бабаит тип Софиянец, който смята че всички селяни с ЕВ рег. са длъжни да не му спират на мястото"...И какво получавам?!?!? Брутална драскотина... Миналата година спрях на "мястото" на такъв бабаит като по горе и получих 20см драскотина...Окей примирих се...не съм правил глупости и приех станалото....да 3 месеца сънувах как чупя главата на оня кретен, ама някак го преживях и реших да не си тровя повече живота с нерви...
Ама сега???!?! Някой да ми даде една шибана причина колата ми пак да го отнесе?!?Довечера къде да спра подяволите моята кола за 2бона..? Да давам по 50лв. за паркинг на месец?!? Да сложа куче в колата? Да спя до нея?!?!
Я ударен калник, я отъркана броня сега пък ужасна драскотина?!?!...
Къде да спра тази вечер???
Простооо съм брутално разстроен...Пффф нямам толкова много яд в мене колкото огорчение...
:cry::cry::cry::cry:
Furious 155
12-09-2009, 11:30
за съжаление простотията ходи по хора само... аз никога не мога да разбера хората които драскат коли - колата по никой начин не е виновна - собственика винаги е този който е виновен. Да се разчертават коли е тъпо и низко! Правят го хора които не икат да излязат лице в лице с причинителя на проблема, а си го изкарват на возилото му.
Венци, дълбока ли е? С пастиране и разни бояджийски магии дали ще се заличи?
Съболезнования пич!
Най-вероятно са някой хлапета колега.Имах подобна случка със старата ми кола.
adv_petrov
12-09-2009, 11:48
Слушай да ти кажа имам идентичен случай като твоя - спирам си колата 3 месеца пряката над Винса, там се спира кой където намери място, не е паркинг. И аз съм толерантен, оставям място пред мен и зад мен, да няма недоволни. Да ама не знам защо на два пъти ми жулят с ключ новата зелена боя от дясната страна по цялото протежение на автомобила, като видях чертите щех да припадна. Боклуци колкото искаш се срещат навсякъде, без значение в кой град си...
Иначе и аз не мисля че има сериозно решение на проблема - да платя каско за 200 лв за да залича щети за 200 лв, няма смисъл. Та взех да паркирам на съвсем друго място по-отдалечено, даже безплатен паркинг си има (засега), и оттогава нямам никакви проблеми. Пробвай и ти, нищо не ти коства, пък да видим...
Няма спасение от простаците. Моята кола си я държа в гаража, но миналата година есента отидох до баща ми и паркирах колата си на едно празно място на 100 метра от кооперацията само за да не заема мястото на някои. Там имаше място сигурно за 5 ТИР-а и когато се върнах при колата тя си седеше сама на празното място, но с надраскан преден капак, че даже и калник. Нямам никакво обяснение, кой и защо я е надраскал единствено , че беше след автомивка и някои се подразнил.
Пффффффффффф...
Простооо съм брутално разстроен...Пффф нямам толкова много яд в мене колкото огорчение...
Колега, напълно ти съчувствам, и аз го имам същия проблем, един път драскотина, един път си намирам огледалото на земята на парчета...просто колкото и да е тежко да го признаем в държавата ни властва простащината и има адски много прости хора...моята кола е регистрирана в КАТ Перник щото като я взех временно живеех там и доста си патя сега от РК регистрацията....спирам на една уличка, не пред блок, не пред паркинг но явно някой смята че е негова...кофти, но няма какво да се прави
Не знам какво да кажа ... винаги когато паркирам някъде из града преди да се кача в колата и да тръгна я оглеждам за евентуални щети ... не че с това нещо мога да и помогна,но как си вътрешно се успокоявам ... до сега за щастие никой не е извършил това кощунство над любимата ми кола,но не знам как бих реагирала ако видя подобно нещо :no_no_no:
sp_romeo1
12-09-2009, 12:38
Е тва е върха на простотията.....искрено ти съчувствам
некои ора не са хора,не са и мъже,това е най-педалското изпълнение.
Такъв да го набарам майкоооо....
Според мен, както каза един колега по-нагоре са лапетия...Според мен най-удачно е на платен ама и там не се знае...Иначе може би се нервят на алфата защото е супер яка и за това я драскат.И най-важното се успокой колега, всяко зло за добро :Tease:
Пффффффффффф...
Опитвам се винаги да бъда максимално толерантен на пътя... КОгато паркирам винаги имам едно 3мин мислене за да преценя всички ситуации които могат да възникнат за да съм сигурен че моята кола, ще бъде така паркирана, че няма да пречи на никого или няма да поставя никой в трудна ситуация...
И на края какво става в нашата бруталнооооо проста държава??? Днес отивам до колата и какво да видя...от дясно 2метра драскотина от ключ:no_no_no::no_no_no:
Грешка е да търсиш причината в себе си, тя явно е в нечий "родител". :no_no_no: Няма нищо за осмисляне в тая постъпка, то си е поредната простотия . .много не се замисляй:picnic: и в мене напоследък спират разни Клио-та - съдба. :-)
Колега не се ядосвай, в бг е така, простотия до ента степен. На мен постоянно ми крадат капачките и винтилите от джантите кадето и да спра, антената някой ми смъкна,задната емблема ми изкъртиха, простотия. Имах едно удрано и аз, оптавих го. скоро бях спрял на осветено място на центъра за 1 час, места мн, колата беше тъкмо измита, и кво да видя, мн следи от стъпки по капака, малък номер бяха 38-39, сиго некой пияно момиче, ако я бях видял на моста щях да я оставя да работи. имам един съсед, точен, говорим си ала бала, има огромен паркинг зад нас, за 50-60 коли и спрират само 10, и пича винаги се намърдва до моята, спира всеки път на 30-40см. Тъпо е и нз какво да ти кажа, нещо гаражче ако си намериш наблизо до вас това е решението май.
На мен постоянно ми крадат капачките и винтилите от джантите ........
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=475716&highlight=%E2%FA%F0%F2%FF%EB%E8+%F2%E0%EC+%E3%ED%F 3%F1%ED%E8%F2%E5#post475716
Вече 1г. спирам на едно и също място...не съм заемал мястото на някой "псевдо бабаит тип Софиянец, който смята че всички селяни с ЕВ рег. са длъжни да не му спират на мястото"...
Щом си сигурен, че никой няма претенции към мястото спирай си пак там и толкова. Доста често има разни изроди, дето драскат коли без причина просто за кеф. Дразни го щото е измита или щото изглежда добре. Б**ти кретените, направо откачам като знам, че има подобни лекета...
Пък дори и в случаите когато си спрял на някого на мястото пак е бахти простотията. Целия свят ли е длъжен да знае, че на това място спира "тъпунгера от третия етаж" примерно. Като им спира някои на мястото не могат ли да кажат, а се крият като мишки и ходят да драскат колите или да им режат гумите...
SPEEDER_BG
12-09-2009, 14:59
Пффффффффффф...
(...)
К'во да се прай, има ги сек'ви тъпанари. Най-добре взимаш едно скутерче, пърпориш с него и си го паркираш в стаята. Или т'ва, или ш'се ръсиш с пари за ремонти, 'щото то и на паркинга няма гаранция, че ще ти я опазят здрава. На повечето паркинги пазачите са нек'ви заспали пенсии, които не вдигат поглед от телевизора.
ludkanar
12-09-2009, 16:06
Пффффффффффф...
Вече 1г. спирам на едно и също място...не съм заемал мястото на някой "псевдо бабаит тип Софиянец, който смята че всички селяни с ЕВ рег. са длъжни да не му спират на мястото"...И какво получавам?!?!? Брутална драскотина... Миналата година спрях на "мястото" на такъв бабаит като по горе и получих 20см драскотина...Окей примирих се...не съм правил глупости и приех станалото....да 3 месеца сънувах как чупя главата на оня кретен, ама някак го преживях и реших да не си тровя повече живота с нерви...
Ама сега???!?! Някой да ми даде една шибана причина колата ми пак да го отнесе?!?Довечера къде да спра подяволите моята кола за 2бона..? Да давам по 50лв. за паркинг на месец?!? Да сложа куче в колата? Да спя до нея?!?!
Я ударен калник, я отъркана броня сега пък ужасна драскотина?!?!...
Къде да спра тази вечер???
Ми пак спри там и гледай от горе ако някой тръгне нещо да прави направо стреляй.Аман от БОКЛУЦИ!
vassil.tzanev
12-09-2009, 16:23
ако имаш каско, заведи си щета. възможно е, правил съм го. да губене на време е да я заведеш. понеже е само драскотина, ти я заведи, а друг път може да я оправяш, иначе ако нямаш други щети, при подновяването ще я включат, че я имаш и няма да ти я признаят после.
и аз много си гледам и гледам и двете алфи, а 159-ката някой келеш пред офиса ми беше минал с ключ по предния капак още първия месец и то под носа на камерата. прегледах записите и се оказа, че 2 метра не ми стигат, за да го е хванала в обсег. ако не друго поне щеше да излети от офиса с плонж по стълбите. в крайна сметка това е кола - желязо - оправя се. никой идиот не е толкова важен че да си хабя нервите с него. те злобата и завистта сами си го изяждат
Jivko7777
12-09-2009, 18:21
Да ето това за мен е един недостатък на големия град...Идиоти колкото щеш и го правят повечето пъти без причина...Докато аз в малкия град си имам гараж и винаги си е вътре за пълното ми спокойствие...Знам че при вас е невъзможно и затова единственото решение е каското...
ФЕРАРИСТ
12-09-2009, 18:23
3 месеца сънувах как чупя главата на оня кретен
И аз много честичко сънувам как някой ще ми направи нещо такова, и аз случайно ще го видя......
Работа е идиотска, ясна е, затова аз ходя на платен паркинг, поне шанса е по малък...майната им на простаците, според мен не трябва да се заниваш да отговаряш на такива
На никой не му е приятно да види колата си с драскотини.Аз в Несебър получих "награда" за това,че съм си намерил място да паркирам драскотина до бяло от мигача до капака на резервоара......:furious:
Венци, почти знам какво ти е! ..... То от такива ултра селяндури "столицата" няма да се отърве! Преглътни го и дано да го спипаш някой път кой е този мамин златен тъпак ....! Ето и моята история:
Паркирам си колата, около година на едно и също място(до Герена) под едно дърво на сянка и никога не съм имал проблем,докато един ден спирам и един "буклук" (около 55 годишен),спира до мен с пасат(2-ка мисля, че беше, около 90та година-записах и номера :) ) и ми вика : - Ще тръгваш ли!? - ...Аз отговарям ... - Сега спирам ...и си заключих колата и си тръгнах по задачите ...! Вечерта отивам до колата и виждам листче залепено ,а стъклото : "Приятел, това не е обществен паркинг ,следващия път ще правиш гуми".Аз си викам .... Чакай бе аджеба ,да не би да е частен ... да не би да е заградено място ,да не би да е къща и да съм ти спрял пред вратата,да не би ти да си го направил това паркомясто пред блоковете(при условие,че има още 20 дървета без коли под тях....) ...... най-лесно е да изпочупа ламарините,стъклата, фаровете,мигачите и гумите да му поразпоря,естесвено и салона вътре да нарежа. Но най-мирно отлепих листчето и си тръгнах,а бях бесен в този момент ,добре ,че не беше наблизо.От 2 месеца вече не спирам там .........
И още нещо,аз моята кола я купих без нито една драскотина и започнах да я държа платен паркинг.Толкова бяха наблизо колите там ,че за 2 месеца от 2-те страни колата стана цялата на чертички от отваряне на съседската врата ... Където и да идеш все е х..й!
Проблема на такива безнаказани помияри е ,че ако колата стъпи пак на това място ,ще ти я надере още повече,надявайки се че този път ще си вземеш "поука" да не спираш на "комплексара" на мястото ,макар и той да не спира на него.
п.п. "Те" така мислят - Важното е другия да е зле не аз да съм добре .......
Мен пък вчера едни пияници на по 40-45год ми скочиха да ме бият понеже съм бил карал много бързо пред блока им и съм щял да блъсна някое дете.
Ситуацията беше,виждам аз една смотла дето я познавам и от преди 1 месец има книжка а вече има няколко леки птп-та,давам газ назад тя минава и после давам газ на 1-ва след което освобождавам от скорост и стигам до мястото кадето паркирах.Попитах ги колко бързо съм карал!?!??!И единия ми вика с мноооооого,обаче нали се сещате колко дига жтд-то на 1-ва.... зорлем 40км/ч което е позволена скорост ми се струва и не е толкова страшна,но понеже колата ръмжи и тези *ибаняци са подпийнали трябва някой да го отнесе,ама все пак си тръгнаха само със заплахите за нещо-нищо абе просто е ужас!
Скоро по подобен случай един комшия (дето си слага една тенекия да си бележи мястото на тротоара и се ядосва че постоянно нахални хора разбираш ли му мърдали тенекията и паркирали) накрая каза, че ще викне общината да сложат ограждения на тротоара, щом той не можел да си запази мястото никой да не паркирал :-D
Просто нямам думи ...
Венци,на кво да ти кажа-супер тъпо е...просто само някое келеме може да направи такава простотия,ако искаш пиши л.с.,може да минеш през мивката да я видим,имаме един пичага,пастира,може да проба дая оправи,да минеш поне по тънко.Аз за такива отрепки си нося една приятна палка:busted_cop:.Простотии колкото щеш.
...че ще викне общината да сложат ограждения на тротоара, щом той не можел да си запази мястото никой да не паркирал :-D
Е*и му майката... ей за това не трябва да се подиграваме на другите народи дето постоянно се мъкнат по психоаналитици - явно при нас има доста хора, които не си пият антидепресантите редовно... може ли да си толкоз откачил да искаш да оградят тротоара, щото не можеш да си завардиш мястото с тенекия ?!? Това вече не е простотия за мене, я някаква грешка в централния компютър ;)
Грешка е, ама не че сме луди, а че има много комплексари и поради липса на ред, те се правят на Уайът Ърп.Разликата между известния шериф и тях, е обаче, че те като видят друг селянин с джапанки и ланец и немско черно возило например си траят и не смеят да гъкнат.....
Айде малко да вкараме и весел елемент все пак-ето, че никой не е застрахован от такива, даже и много извесни и богати :), ето на какво попаднах :
http://life.dir.bg/2009/09/12/news5060707.html
Каско...и свиквай http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/52226.gif
След 2-рия път,само ще попсуваш малко ,после няма да ти пука:evil:
Аз ,по вратите си, имам 5-6 вида боя,от "внимателно ",отваряне :):):):)Драскотини,малко художествено оформление с ключ( сигурно,някоя творческа натура ,не е могла, да си укроти музатаhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/925815.gif)
Задната ми броня от двете страни е жулната...и те така:drinking::drinking::drinking:
Имам идея,да я облицовам с гвоздеи,с острото навън,но...тогава пък ,ще се появи някой с чук,вероятно:no_no_no:http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gifhttp://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gifhttp://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif
Както казва мъжката пчелЪ-свиркай сиhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/420150.gif
и не се ядосвай,защото ще ти мине :shocking:
Днес я измих....И драскотината не е хипер дълбока...Няма да излезе с паста, но предната драскотина ми беше многоо дълбока :( :brickwall::brickwall:
Хубавото-ако изобщо може да има нещо хубаво че е близо до ръбчето на страничната линия и няма да си личи много като я замажа малко.... трябва да я мина с някаква боя лии или маркер...незнам все още...а пари не ми се дават за боядисване или за правене на нещо от някой професионалист, щото не се знае положението утре какво ще е.. :-|:-| Иначе мислех че и двата калника са пострадали но само на задния има една 1.5см. драскотина по средата....предния е окей...
Каското ми изтича след 3 дни...Таа утре още отивам да завеждам щета..Пък колкото дадът толкоз нали и без това всеки път им пълня гушите:brickwall:
Едит: Благодаря на всички за съветите и коментарите!
Ето пиковете..
Венци,след като я заведеш като щета,пробвай с бяла паста за зъби-натъркай хубаво чертата и изплакни после.По принцип тоя номер съм го пробвал на моята синя боя и ставаше уеднаквяване на цвета:evil:
Батко, нема спасение. На мен пред нас 2 пъти ми подпираха задната броня. Еиния път доста зловещо. Даже си беше оставил половината фар и мигача тоя миндил. Тъкмо си боядисах бронята и пак някъв я задра, добре, че е съвсем леко и го оправих. Имам и 3 белега от чужди врати. :brickwall: и на мен ми писна вече, ама кво да се прави. Иначе тва за дрането или е някое мангалче, или някой комплексиран съсед, а може и да е някое зарязано гадже. Не вярвах, че може да има толкова тъпи кифли, докато не чух с ушите си разкази за подобни реваншистки изпълнения - като знае колко си пазиш колата и знае къде спираш, минава, удря ти един ключ и така. Тъй че, ако си боднал нещо наскоро и не си й се обадил...
Днес я измих....И драскотината не е хипер дълбока...Няма да излезе с паста, но предната драскотина ми беше многоо дълбока :( :brickwall::brickwall:
Хубавото-ако изобщо може да има нещо хубаво че е близо до ръбчето на страничната линия и няма да си личи много като я замажа малко.... трябва да я мина с някаква боя лии или маркер...незнам все още...а пари не ми се дават за боядисване или за правене на нещо от някой професионалист, щото не се знае положението утре какво ще е.. :-|:-| Иначе мислех че и двата калника са пострадали но само на задния има една 1.5см. драскотина по средата....предния е окей...
Каското ми изтича след 3 дни...Таа утре още отивам да завеждам щета..Пък колкото дадът толкоз нали и без това всеки път им пълня гушите:brickwall:
Едит: Благодаря на всички за съветите и коментарите!
Ето пиковете..
Според мен с една хубава паста ще излезе драскотината.Дори е да не я заличиш на пълно почти няма да си личи.
Тъпото на такива ситуации е,че само излишни нерви си докарваш и загуба на време.
CrazyElement
13-09-2009, 21:04
Много кофти ама какво да се прави комплексари, колкото искаш :(, никога няма да се отървем от тях.
Alfa User
13-09-2009, 22:14
Няма да се отървем от простаците и идиотизма им ... Няколко примера от пред нас :
Преди месец се прибирам от работа, и гледам колата ми с някакъв странен цвят наклепана по багажника - оказа се кал, примесена с пясък (беше валяло същия ден). Най-лошото беше, че калта с пясъка бяха оставени от нечии обувки - така и не разбрах кой тъпак се е катерил по колата и какво е търсил там ... Резултата е ужасяващо надран багажник и спойлер - даже се вижда къде идиота се е въртял на пета. Не заведох щета, защото всички застрахователи напоследък го играят ултра-мега капути - за огънат и ожулен преден калник от предния мигач до гумата ми изплатиха някакви си 80лв, от които си удържаха следващата вноска от 57лв ... :censored:
След няколко дена слизам до магазина, и какво да видя - две хлапета се качили на тавана на един Ескорт комби, и подскачат. Не искам да ви описвам какъв звук се разнасяше от огъващата се ламарина ... и как издивях за броени секунди. Лошото е, че май съм се издал какво искам да направя, щото хлапаците като ме видяха, зачезнаха като пръдня из гащи. Ако ги бях хванал, щяха да видят откъде изгрява слънцето - отделно, че бащите им щяха да ми платят цялостно пребоядисване на колата...
Така че, освен да хванеш някой на местопрестъплението, и да му счупиш ръчичките, няма какво друго да се направи (освен може би да си монтираш видеокамера към колата... и после яко трепане).
Абе така е, не е прияно, аз също си имам няколко драскотини от Италия, една пък си направих сам в началото, в крайна сметка не ми пука, да си стоят против уруки, аре сега пък, иначе наистина няма оправия и ще ви побелеят косите, ако ги имате де, за такива глупости
За това Нисан направиха такава боя ,която не позволява надраскване.
Разбери кой е и бой до трошене на кокали :knock:
Мен пък вчера едни пияници на по 40-45год ми скочиха да ме бият понеже съм бил карал много бързо пред блока им и съм щял да блъсна някое дете.
Ситуацията беше,виждам аз една смотла дето я познавам и от преди 1 месец има книжка а вече има няколко леки птп-та,давам газ назад тя минава и после давам газ на 1-ва след което освобождавам от скорост и стигам до мястото кадето паркирах.Попитах ги колко бързо съм карал!?!??!И единия ми вика с мноооооого,обаче нали се сещате колко дига жтд-то на 1-ва.... зорлем 40км/ч което е позволена скорост ми се струва и не е толкова страшна,но понеже колата ръмжи и тези *ибаняци са подпийнали трябва някой да го отнесе,ама все пак си тръгнаха само със заплахите за нещо-нищо абе просто е ужас!
Ако е там пред релакса те редовно си налитат на бои и не един или двама са пострадали но наистина има голями боклуци дето карат там по уличката с 60,70 и те си заслужават боя.Конкретно за твоя случаи не знам.
Ако е там пред релакса те редовно си налитат на бои и не един или двама са пострадали но наистина има голями боклуци дето карат там по уличката с 60,70 и те си заслужават боя.Конкретно за твоя случаи не знам.
Не аз несъм пострадал,щото е кофти като станат 4 маси хора и някой тръгва да те бие :) ама все пак,пияни смотаняци и най-смешното че тоя дето тръгна да се прави на велик със сина му сме приятели,абе смях в залата,и са се чудя щом с 40 като минах е било бързо сега маи с 20 да пробвам пък дано нямам проблеми :rotfl:
digitalundgrd
14-09-2009, 10:56
Жалко за количката :( Но това е реалността в София...Хората не гледат те самите да са добре, а просто искат съседа да е зле!
И мен много пъти ме задират съседи предимно от завист...Щото разбираш ли, ако караш нещо различно от москвич 12-так, лада 1500 или Голф 2-ка си в списъка на застрашените... Надраха ми тавана от началото почти до края..., от зад калника ми е гравирана буквата "А" (предполагам от Алфа), откраднаха ми металните капачки на винтилите с емблемата на Алфа...Да не споменавам хилядите следи от глупаците, които като си отварят вратите и ми дерат боята, а аз нарочно се спирам винаги на достатъчно място да мога спокойно аз и другите коли да си отворим вратите, но след като някой друг реши да паркира до мен...сигурно му доставя кеф да е на 15см от мойте врати....Също така редовно и нарочно ми хвърлят разни мазнотии от терасите си, защото разбираш ли Алфата е винаги лъскава и измита и това ОЧЕВАДНО ги дразни!!! Жалко, че не мога да хвана кой ги прави тия селянии, понеже терасата ми не гледа към паркинга... :( Ама вече почна да не ми пука...Всичко се връща рано или късно..
Не аз несъм пострадал,щото е кофти като станат 4 маси хора и някой тръгва да те бие :) ама все пак,пияни смотаняци и най-смешното че тоя дето тръгна да се прави на велик със сина му сме приятели,абе смях в залата,и са се чудя щом с 40 като минах е било бързо сега маи с 20 да пробвам пък дано нямам проблеми :rotfl:
За междублокова улица 40 е много. Особено ако си минал с изрязване.
На мене така щяха да ми пускат жалба в полицията,че съм изпилил гуми на първа,малко преди входа:moon:
Жалко за количката :( Но това е реалността в София...Хората не гледат те самите да са добре, а просто искат съседа да е зле!
И мен много пъти ме задират съседи предимно от завист...Щото разбираш ли, ако караш нещо различно от москвич 12-так, лада 1500 или Голф 2-ка си в списъка на застрашените... Надраха ми тавана от началото почти до края..., от зад калника ми е гравирана буквата "А" (предполагам от Алфа), откраднаха ми металните капачки на винтилите с емблемата на Алфа...Да не споменавам хилядите следи от глупаците, които като си отварят вратите и ми дерат боята, а аз нарочно се спирам винаги на достатъчно място да мога спокойно аз и другите коли да си отворим вратите, но след като някой друг реши да паркира до мен...сигурно му доставя кеф да е на 15см от мойте врати....Също така редовно и нарочно ми хвърлят разни мазнотии от терасите си, защото разбираш ли Алфата е винаги лъскава и измита и това ОЧЕВАДНО ги дразни!!! Жалко, че не мога да хвана кой ги прави тия селянии, понеже терасата ми не гледа към паркинга... :( Ама вече почна да не ми пука...Всичко се връща рано или късно..
Е, тва с мазнотиите вече е върха. За пореден път се убеждавам, че сме нация от комплексирани идиоти. В София като че ли е събран каймака:machinegunner::sniper:
За междублокова улица 40 е много. Особено ако си минал с изрязване.
По принцип ограничението за жилищна зона е 25км но това място не е обявено за такова,ограничението си е 50км,а пък 40км са си 40 дали си се изрязал или не пак има време за реакция
Stoyan Georgiev
14-09-2009, 12:43
да не ви дреме, колата е вещ, няма смисъл да си вгорчава човек живота по мисли за една вещ
Jivko7777
14-09-2009, 12:54
да не ви дреме, колата е вещ, няма смисъл да си вгорчава човек живота по мисли за една вещ
Най-големия оптимист тука :)
и на мен ич не ми дреме от подобни простотии . Нямам детайл освен покрива който да не е боядисван поне по веднъж :tooth:
и на мен ич не ми дреме от подобни простотии . Нямам детайл освен покрива който да не е боядисван поне по веднъж :tooth:
Абе кофти е за хората без каско да вадят секи месец пари от джоба си за 2 детайла и времето в което си без кола и разправий..
Stoyan Georgiev
14-09-2009, 14:54
Най-големия оптимист тука :)
за къде да се обременявам с мисли за глупости живота е достатъчно сложен, какво ше кажеш ;)
Jivko7777
14-09-2009, 18:30
за къде да се обременявам с мисли за глупости живота е достатъчно сложен, какво ше кажеш ;)
ДА ти кажа честно така си е! И аз като видя нещо по колата си и в първия момент направо полудявам, но после си викам е не е толкова сериозно ще го оправим и така...Наистина трябва да се гледа по-спокойно на нещата, защото си имаме достатъчно други неща за които да се ядосваме...
Мани ги и на мен постоянно ми се дръвчат за ладата(щото е с права генерация), подметки по капака ритници по вратите и тн, друг е въпроса че на първа бръмчи като за световно видиш ли лада с късия дифф на 1-ва на макс е с има няма 30 ..... и полиция викат ама ме хванат за дедовия, та не разбрах там пред релакса ли е станало?
Сега виждам темата... Нямам думи просто... Венци, знам къде спираш и знам, че не пречиш на никой... Но явно на някой му е направило впечатление, че колата е самотна там отпред и е решил да я понадраска.... И аз преди търсех места - самотни, където не преча на никой! Но уви - имаше счупени огледала и други простотии... Сега гледам да се "сливам с тълпата" на места с много спрени автомобили и освен леки задирания по ъглите от някой друг по-неопитен или нетърпелив шофьор, нямам други оплаквания... Предлагам ти да спираш някъде около нашия блок... Не ти е далеч, пък места почти винаги се намират... :ph34r:
Приятелю,това са бели кахъри.На приятелката ми баща й спира пред нашия блок с чисто нова Опел Корса(служебна).Вечерта си излиза и какво да види-колата цялата оплескана със синя боя.По прозорците,по вратите,абе немам думи.Добре че още не беше засъхнала та я изми с пароструйка и боята падна.После се разбра и кой го е направил.Баща й спрял до един трабант на един комшия и пича не могъл да се качи през шофьорската врата щото е еб**ти дебелака и от нерви беше направил целата простотия.
Мерси на всички...
Ходих днес за каското и описаха всичко сикаджиите...След 10дни ще дадат парите...Ще видим какво и кола ще дадат.... Хубавото е че минах за 10мин..В описа има 4 детайла за "Боя"
Иначе някой да даде евтин съвет да ги залича?!?! Да пробвам ли с черен маркер??
Има една многооо дълбока, а другите са лекички...
Пробвах с паста за зъби ама не може да разгради боята и да оцвети драскотината...явно едно време хубави бои са слагали :):)
Значи е много дълбока драскотината,нз баце,пробвай с абразивна паста,ако имаш под ръка.Преди имаше в практикер едни за цвета на колата.Виж и в ОМВ.То някъде около магазина ти има офис на 3М,ако го знаеш къде е виж там какво има,все пак са най-добрите(за цените нз).
Пробвал съм със специален маркер за драскотини,че имах една малка на вратата и нищо не става.
Малко бях прибързал с пускането на темата :laser::laser: Тази сутрин отивайки към нея установих това-->
Тааа пак ходих при застрахователите и вече цял ден ме боли главата:new_Eyecrazy::new_Eyecrazy:
Простоооо искам даааааа :laser: някой...
Както виждате на снимките спирам колата на тротоара...на пътя има достатъчно място да минат коли, а от друга страна пешеходците не ползват този тротоар защото е в окаяно състояние и защото квартала през деня е тих и почти не минават коли...Даже от снимките се вижда че оставям и предостатъчно място за пешеходци които да ползват стълбите въпреки че почти никой не минава през тях, а ползва другите по-нагоре...
Зад моята кола често спират още 2-3 и то все на комшии-тоест познати сме и сме в перфектни отношения... Нагоре по пътя от лявата страна срещу СИВОТО пежо 207 спират още 2 коли. Една под дървото и една над нея на пътя...И аз там често спирам ако горното ми място е заето...
Тааа някой сега да каже къде да се спре и на кого подяволите бъркам в гъза, като това паркиране е от поне 1г. и 2-3 месеца?!?!
Пежото за което говоря днес беше с объраното на обратно огледало... Другите коли са тръгнали рано за работа и незнам дали имат проблеми...
Моето е 100% ИЗКЪРТЕНО с УМИСЪЛ!
Е тая вечер незнам какво да правя...простооо незнам...
П.П Снощи се прибрах след 1 часа през ноща таа късно е действано...
Баце,някой или се гаври много лошо,или си имал разправия с някой и тва са последствията,няма логика някой да ти се прави на тарикат да мястото където паркираш след толкова време....
... сто процента е накой от блока ти на който му е криво, че спираш отпред или директно на тротоара!!!
Ами не може да е някой от блока... Всичките ги познавам понеже съм касиер на входа..Повечето са бабички и едвам се движат камоли нощем да ми трошат колата! Има малко наематели които са младежи на моята възраст...Абе с всички съм в отлични отношения....
+ това вчера колата ми като беше надрана не беше спряма там където е днес а по-надолу...Тоест там където е дървото пред пежото...
А и от другата страна има тротоар, на който никой не паркира...А и както казах денем няма коли и никой не ходи по тротоара(който е по скоро кална ливада с камъни, а не тротоар)
В последната година съм станал многоо спокоен...явно остарявам..не съм се карал, сбивал, псувал с никого и за нищо...Не съм си създавал врагове в никакви свери от живота си...нямам бивши ревниви гаджета и т.н... Простооо не разбирам...
Еми начи някви пияни хулигани от някой съседски блок,сега нали си сложи нови джанти и някой не може да го преживее,ако се събират някви там на детската при вас,нищо чудно да е някой от тях,само ей така да ти направи на поразия.:laser:
Jivko7777
16-09-2009, 17:53
Някой ти има сериозен зъб...На някой просто не му харесваш, но не виждам защо си го изкарва на колата, а не дойде като мъж и ти го каже в лицето...
digitalundgrd
16-09-2009, 19:21
Може и регистрационния ти номер да "дразни" някой комплексар от квартала ти...
Забелязал съм, че когато карам едно фолкцвагенче ПОЛО с Плевенска регистрация тук в София..., всичко живо се спуква да ми свири и да се оптива да ме изпреварва или засича...!?!? А карам по същия начин, както с Алфата!!! Като съм с нея всичко живо е по-ниско от тревата, дори и да заспя на някой светофар!!!
Може и регистрационния ти номер да "дразни" някой комплексар от квартала ти...
Забелязал съм, че когато карам едно фолкцвагенче ПОЛО с Плевенска регистрация тук в София..., всичко живо се спуква да ми свири и да се оптива да ме изпреварва или засича...!?!? А карам по същия начин, както с Алфата!!! Като съм с нея всичко живо е по-ниско от тревата, дори и да заспя на някой светофар!!!
Напълно е възможно. На един приятел с регистрация PA, му бяха сложили бележка, която започваше със "Селяни", и нататък беше нещо за паркирането. Ама бележката беше образец за неграмотно писане. Имаше правописни грешки във всяка дума, по-дълга от една сричка :) Явно за някой откачалки регистрацонните табели са критерии за оценка ;)
Както казва един познат, "Ако си със софийска регистрация ще започват да ти свирят, веднага като светне жълтото. Ако си с друга ще започват още на червено" ;)
vassil.tzanev
26-09-2009, 19:11
Венци,
Днес проиграх това, което ти писах за щетата и драскотините. Взех кола на жена ми март месец и първата седмица всеки ден беше отбелязан по някоя от броните, че дори и едната врата и заден калник бяха пострадали. Обадих се на 3S СОТ, които са мобилните групи на застрахователя ми (Булстрад) и им описах че съм обрал със задната дясна врата един ръб на гаража и те по телефона ми съставиха констативен протокол и ми казаха след 3 дни да ида на оглед. Днес ходих на оглед, заведох си като пич щетата и им обясних, че като съм отишъл да видя и под мръсотията съм видял още няколко драскотини по броните - "някой на паркинга и е обрал колата". заведох ВСИЧКИ драскотини и ожулвания. получих си възлагателното писмо и си записах час в сервиз и въобще не ме интересува, че в този сервиз правят коли, струващи обикновено от 50хил лв. нагоре (в смисъл скъп, лъскав и качествен бояджия).
Идеята ми е, че няма нужда от измисляне на разни истории за застрахователите. Казваш си, както е, завеждаш си щетата и си готов.
AntiLuuP
26-09-2009, 19:45
Кретени колкото искаш оня ден отивам на работа нямаше къде да паркирам и паркирах отстрани на тротоара на пътеката към един вход като оставих поне метър място да си минават хората... в следващия момент един колега ми казва да ходя да си махна колата от там понеже на него на същото място му били спукали гумите.Съответно аз веднага отидох, но явно късно на чистачките защипани мръсни вестници, буклуци от улицата и разни производни както и десен заден калник понадраскан леко... ако беше нещо по сериозно пак щях да я паркирам там и да причакам кретена за да го вкарам в болница и да оставя четката му за зъби безработна .... .....
пак щях да я паркирам там и да причакам кретена за да го вкарам в болница и да оставя четката му за зъби безработна .... .....
То май с българина само така можеш да се разбереш. Друга оправия нема:indian:
vassil.tzanev
27-09-2009, 13:34
То май с българина само така можеш да се разбереш. Друга оправия нема:indian:
и това ще ти оправи ли колата?!? най-много на другия ден да ти е трудно да си я познаеш.
няма никакъв смисъл от такива неща, защото агресията само още агресия поражда. нали знаеш, че винаги има и по-голяма риба?
и това ще ти оправи ли колата?!? най-много на другия ден да ти е трудно да си я познаеш.
няма никакъв смисъл от такива неща, защото агресията само още агресия поражда. нали знаеш, че винаги има и по-голяма риба?
ЕЕЕ окей ама ако го оставиш ненаказан то той ще продължи да го прави с други? Не е ли така...а и не се знае кой какво губи...Нали знаеш че ако този който ти е надраскал колата неговата струва 20бона и спи навън като твоята а твоята е 1500лв. буквално и просто му драснеш една бележка следващия път многоооо ще се замисли дали ще направи нещо...
В моя случай нищо не мога да направя защото незнам кой е...ноооо ако знаех нямаше изобщо да се замисля да го смеля от бой, а после той съм сигурен че няма да бута други коли....
Общо взето ситуацията е много кофти и е мнгоо трудно да се вземе правилното решение в такива моменти...Аз за това си оставих 1 седмица когато предния път ме одраха, размислих и не съм се занимавал с повече да си тровя живота....
Иначе сега ще чакам БулИнс да видим какво ще платят за тия драскотини....
Макар че в момента големия ми проблем е строшената скоростна кутия....
vassil.tzanev
27-09-2009, 17:07
размислих и не съм се занимавал с повече да си тровя живота....
ето това е правилното! в повечето случаи хората, които успяват да съберат 1500 за кола ги боли повече, защото тези 1500 са с много труд изкарани, отколкото оня за 20 бона. но просто няма смисъл да си тровиш нервите и живота заради някой идиот независимо за колко ти е колата. пък и никога не можеш да си сигурен кой кого може да смели от бой и дали това ще го спре. представи си ситуацията: паркираш на тясно но достатъчно място. почваш да разтоварваш, нарамил си се с багаж и все пак минаваш между двете коли, но ципът на единия сак минава през съседната кола, ама тя е на оня малоумник от 3-ти етаж, които му е крив света и яко зоби, за до бори "лошите" (сетих се за един случай, където един, който се подвизаваше в интернет пространството с ник "Атила" и раздаваше правосъдие...)... и т.н.
все пак мисля, че си намерил правилното решение и темата се изчерпа и е готова за затваряне
Mind_Control
27-09-2009, 22:45
ЕЕЕ окей ама ако го оставиш ненаказан то той ще продължи да го прави с други? Не е ли така...а и не се знае кой какво губи...Нали знаеш че ако този който ти е надраскал колата неговата струва 20бона и спи навън като твоята а твоята е 1500лв. буквално и просто му драснеш една бележка следващия път многоооо ще се замисли дали ще направи нещо...
В моя случай нищо не мога да направя защото незнам кой е...ноооо ако знаех нямаше изобщо да се замисля да го смеля от бой, а после той съм сигурен че няма да бута други коли....
Общо взето ситуацията е много кофти и е мнгоо трудно да се вземе правилното решение в такива моменти...Аз за това си оставих 1 седмица когато предния път ме одраха, размислих и не съм се занимавал с повече да си тровя живота....
Иначе сега ще чакам БулИнс да видим какво ще платят за тия драскотини....
Макар че в момента големия ми проблем е строшената скоростна кутия....
От къде си сигурен, че ще го смелиш от бой? Ами ако е 2 метра и 120 килограма? При положение, че имаш каско незнам защо се впрягаш толкова- вярно, занимавка е, но все пак... Теглиш му една майна и си караш колата с драскотината. Още повече, че няма да я караш вечно тая кола.
Вие пък се хванахте за боя...И като е 2 метра и 120кг какво? Да не би да е безсмъртен... Винаги има начин...Имам един приятел 1.75 има няма 60кг. обаче дере всичко живо наред....Питай Ким Унг Чол 8дан 1.70м. и 80кг. как нагътка 4 "гардероба"(става дума за хора) в Китен през 2006г...
Тука някой да не си помисли, че съм некъв бияч...Нищо такова, но в такива ситуации всички сме биячи :):):)
Абе че теглих една майна и си я карам е ясно...Но чувството да се чувсваш безсилен и някой да ти сере по колата е отвратително...Представям си ако току що я бях пребоядисал цялата...или пък се случи на чисто новата ми Алфа примерно...:-|:-|
Нема значение ,че е 2 метра и 120 килограма.Пред винкела всички сме равни.:chair::chair::chair:
AntiLuuP
28-09-2009, 13:13
Нема значение ,че е 2 метра и 120 килограма.Пред винкела всички сме равни.:chair::chair::chair:
Абе и да няма винкел като нама мозък работата е същата ... веднъж в една дискотека в студ град имаше един гъзар постоянно обикаля и блъска хората като се мислеше за безсмъртен... Героя беше поне 140кг яко напомпан около 1,90-2м но явно си намери майстора понеже половин час след като мен ме блъсна едно боксьорче може би не по тежък от 70кг го направи на сол пред всички големия припадна пред дискотеката не предаваше не приемаше , приетелите му го дигнаха и в момента в който го пуснаха той отново нокаут на земята ....
Mind_Control
28-09-2009, 13:52
Абе и да няма винкел като нама мозък работата е същата ... веднъж в една дискотека в студ град имаше един гъзар постоянно обикаля и блъска хората като се мислеше за безсмъртен... Героя беше поне 140кг яко напомпан около 1,90-2м но явно си намери майстора понеже половин час след като мен ме блъсна едно боксьорче може би не по тежък от 70кг го направи на сол пред всички големия припадна пред дискотеката не предаваше не приемаше , приетелите му го дигнаха и в момента в който го пуснаха той отново нокаут на земята ....
Прав си. Аз никога почти не съдя за възможностите на хората по ръста им, но принципно чисто статистичести по- често побеждава тоя дето е напомпан.
По този повод- айде да си организираме един клубен спаринг турнир.
digitalundgrd
28-09-2009, 17:41
Точно такъв случай имаше преди време в дискотека, само че една квратална...Някакъв от охраната с телосложение тип "4-крилен гардероб" започна да крещи в лицето на едно нормално на външен вид момче...(в последствие се оказа някакъв шампион по бокс). На последния очевидно не му хареса тона на охранителя, и докато онзи все още бръщолевеше нещо, боксиорчето такъв тупаник му отпра на "гардероба", че онзи директно се свлече между масите...От там се изниза в суматохата и мина известно време, докато другите охранители не се усетиха, че са един по-малко :)
Така, че размера не винаги е от значение, особено в такива случаи, когато тия "напомпаните" си мислят, че никой не би им скочил...
digitalundgrd
28-09-2009, 17:41
Точно такъв случай имаше преди време в дискотека, само че една квратална...Някакъв от охраната с телосложение тип "4-крилен гардероб" започна да крещи в лицето на едно нормално на външен вид момче...(в последствие се оказа някакъв шампион по бокс). На последния очевидно не му хареса тона на охранителя, и докато онзи все още бръщолевеше нещо, боксиорчето такъв тупаник му отпра на "гардероба", че онзи директно се свлече между масите...От там се изниза в суматохата и мина известно време, докато другите охранители не се усетиха, че са един по-малко :)
Така, че размера не винаги е от значение, особено в такива случаи, когато тия "напомпаните" си мислят, че никой не би им скочил...
Нали знаеш -не е важно колко си едър,а колко си луд.:starwars:
Alfa_Eli
08-03-2010, 17:31
всеки ден се удивлявам колко са несъобразителни хората...паркирам пред блока ми в студенстки..и ако са само колите от блока е ок ..но тези от околните жилищни блокове също идват да паркират тук,защото има охрана(която нищо не прави)..алармата ми се побърква ...през 5 мин. излизам за да видя какво става..направо мога да си стоя на пост на терасата с фенера...не знам как си отварят тея хора вратите,но такива белези ми оставят,че и врата имам чувството че ще ми огънат...като се качвам в колата винаги има един бърз оглед за НОВА драскотина...:( и като взема да я чистя и да я мия който ме види ми казва "недей я лъска толкова че някой ще я хареса"...
firedragon
08-03-2010, 17:35
всеки ден се удивлявам колко са несъобразителни хората...паркирам пред блока ми в студенстки..и ако са само колите от блока е ок ..но тези от околните жилищни блокове също идват да паркират тук,защото има охрана(която нищо не прави)..алармата ми се побърква ...през 5 мин. излизам за да видя какво става..направо мога да си стоя на пост на терасата с фенера...не знам как си отварят тея хора вратите,но такива белези ми оставят,че и врата имам чувството че ще ми огънат...като се качвам в колата винаги има един бърз оглед за НОВА драскотина...:(
Има много идиоти в студентски град.Аз ако бях на твое място нямаше да издържа и щях да седя на пост.Като видя някой да ми удря колата слизам и без да му кажа нищо го запуквам.И аз съм безкрайно толерантен към идиоти и простотии,но вече взе да ми писва и да се дразня.Някой ден просто ще изгърмя и тогава тежко му на този срещу мен.
Драска хайванина защото няма кой да му гипсира и двете ръце!!:paddle: Драска колата защото тя неможе да го хване и да го смачка от бой, а ако каже нещо на теб или на мен, или на който и да е друг човек ще си изяде боя!!! Никога не съм го възприемал това нещо-НИКОГА! що за идиот трябва да си, или от г** ли да си излезнал че да правиш золуми на хората, който дори и не познаваш! Някой е събирал пари за да купи тоя автомобил, радва му се, върши си работата с него, а ти да идеш и да му развалиш кефа:furious: Недай Боже да видя някой как ми драска колата, защото ще трябва да го лежа после:guns:
Действието се развива на паркинг на Билла, паркирах за кратко, оставайки в колата. Точно за 10мин, двама герои успяха да ми ударят вратата излизайки от техните МПС-та. Единия донякъде го разбирам, че беше 150+кг, та му беше трудно на човека, да си изкара туловището.
Е то в София си е един кошмар на тази тема. Тук видят ли кола с не-софийска регистрация и някои хора започват да получават комплекси и пази Боже ако твоята кола е по-хубава от тяхната... Драскотините по вратите получени по паркинги дори не си струва човек да ги споменава вече, но виж когато излезнеш сутринта и видиш 2 кални стъпки на предния капак съпътствани с 2 стабилни вдлъбнатини, е тогава няма как да останеш спокоен. Вече спрях и колата да си спирам на вътрешния паркинг на блока, а на улицата пред терасата, че поне това ги възпира малко гадните гаменчета. Тук в квартала 50% са комплексари, а от тях 100% са малоумни. Съжалявам ако съм обидил някого, но просто ми писна след всяко миене да намирам "послания" по боята и ламарините. Какво да прави човек освен да стои, да стиска здраво зъби и да се надява и другата година да му направят каско тъй като за тази вече си го е избил 2 пъти...
За съжаление това сме българите, дребни душици, които само гледат да правят мърсотии. Като е спрял някой на мястото ти отиваш и се разбирате с 5 приказки и толкова! Поне така си мисля, че правят хората в цивилизовните страни, но тук още сме далече от този етап в еволюцията... УЖАС! :pain:
Alfa_Eli
08-03-2010, 20:31
Има много идиоти в студентски град.Аз ако бях на твое място нямаше да издържа и щях да седя на пост.Като видя някой да ми удря колата слизам и без да му кажа нищо го запуквам.И аз съм безкрайно толерантен към идиоти и простотии,но вече взе да ми писва и да се дразня.Някой ден просто ще изгърмя и тогава тежко му на този срещу мен.
кажи речи съм така...на пост..по едно време осветлението никакво го нямаше та си взех прожектор за да следя ситуацията,че ми бяха разбили и ключалката...веднъж съм си до колата и един господин си рови из колата и само чувам едно жестоко издрънкване обръщам се и му казвам "може ли по внимателно" и той ми вика "ама не,аз не съм закачил колата,тропнах с крак"...хаххах викам "много на ламарина ви тропат краката" и почти стана скандала....
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
Действието се развива на паркинг на Билла, паркирах за кратко, оставайки в колата. Точно за 10мин, двама герои успяха да ми ударят вратата излизайки от техните МПС-та. Единия донякъде го разбирам, че беше 150+кг, та му беше трудно на човека, да си изкара туловището.
за паркинга на билла просто нямам думи...и аз съм паркирала и чакам да се допаркира една госпожа с един мерцедес за да излезем всички от колата..дава дава назад и ми изпуква бронята ,бипнах и слязох да видя дали има поражения....нямаше и реших да не се заяждам и тръгвам...тя слиза и ми вика "за твое сведение имам огледала за задно виждане"...хахаха "по нищо не ви личи" и си тръгнах без повече разправии само защото нямаше никакви щети....:flex:
Аз живея точно на НДК - сещате ли се за какво става въпрос?? Тук всеки ден като се прибера от приятелката ми, която живее далеч от центъра, колкото повече се приближавам до нас става все по-напечено, докато не стигна баш центъра, където карам с 10 между спрели коли, шофьорите на които или се бият с бухалки някъде наоколо, или са на кафенце и са оставили X6-цата на аварийки на средата на пътя простото щото могат... След това отивам да си паркирам пред блока - АМА НЕМА!!! Щото е пълно с какви ли не идиоти, които спират без маневриране - както дойде, само спират и гасят.... Чакам аз 20-30минути и О ДА!! Някакъв симпатяга си тръгва от работа и освобождава място - обаче то е точно пред кофите...а циганите преди 5 месеца ми срязаха гумата на 7 места по борда защото бях спрял пред кофата (моя грешка си е) а те изхвърлят боклука в 12 часа през нощта... Изчаквам още малко и друг човек излиза, паркирам аз, излизам от колата, обикалям 3-4 пъти да се уверя че някой болен мозък няма да се чуства засегнат от моето паркиране, след което се качвам горе лягам си и само се надявам на сутринта да не си намеря колата разбита, чистачките или тасовете откраднати, емблемите свалени или гумите спукани от някой, който е решил че точно това място си е негово и никой не може да спира там!! О да, и да не забравим как стоят нещата с нас, които живеем на улици със "Синя Зона" - в момента тече дело против платеното паркиране за живущите в центъра (70лв годишно). Положението е следното - искам да си платя за да спра пред нас, но не мога, защото заради делото е забранено издаването на разрешителни за паркиране, не мога и да спра спокойно защото пе**расите от Центъра за градска мобилност ни глобяват че не сме пратили СМС, въпреки че законово в момента имаме право да спираме само с копие от талона.... Абсурдите нямат край, но гледам да не се задълбочавам в тия тъпотии и да гледам положително на нещата, ако е възможно де?
Kondoliza
25-04-2010, 01:09
...Аз пък за това като съм на 10 минути от центъра,изси....паркирам си се като пич усред моравата пред нас и спокойно си чеша.....гърба,без да ме боли за сини зони,червени барети и секви такива.Ако някой се пак протестира,обичам да се прибирам в 2 през нощта на 7к оборота и 30 левовия ремус да си изкарва яда върху невиннити граждане.:sleepy:
Това с боксьорчето ми хареса.Някои не разбират, че колкото е по-тежък един човек, толкова е по-бавен!
Бях на гости на един приятел.Имаше много места за паркиране, но се оказа, че съм спрял на мястото на господин селянина от 3-тия етаж.Говедото ме беше посрещнало с добре дошъл, като ми беше изпуснало и четрите гуми.
Изчаках го около месец и му набих една тапа дълбоко в ауспуха.Тапата имаше и дупка 10мм.Какво ли не правиха майсторите, но...
Продаде я на безценица на един приятел!С една кука пред очите му извадих тапата и колата литна!
Обясних му, че е заради четрите гуми!
Подивя като бик!
Ама какво да направи!
Беше, а и сега си е 125-130 кила тъпо говедо, а аз 72 килограма тренирани мускули и сухожилия!
Нарочно не го пращах в небитието, а го оставях в съзнание да напада , колкото си иска, а аз методично го размазвах и танцувах около него.
Накрая дойдоха отговорните другари и ни разтърваха!
После около 15 години не ми се беше налагало да влизам в подобни ситуации, до като не се сблъсках с един бивш супер ревнив съпруг, ама това е друга история!
Не знам дали защото го отупах тоя или защото номера беше много гаден, но моя кола повече не закачаше никой!
Май заради номера!
Още си го припомнят!
Аз пък за това като съм на 10 минути от центъра,изси....паркирам си се като пич усред моравата пред нас и спокойно си чеша.....гърба,без да ме боли за сини зони,червени барети и секви такива.Ако някой се пак протестира,обичам да се прибирам в 2 през нощта на 7к оборота и 30 левовия ремус да си изкарва яда върху невиннити граждане.:sleepy:
И кефиш ли се?
Темата е старичка:)
Хайде да я заключеим, че да не се сещам повече...
Kondoliza
25-04-2010, 18:24
И кефиш ли се? Определено.
Mind_Control
26-04-2010, 11:23
Изчаках го около месец и му набих една тапа дълбоко в ауспуха.Тапата имаше и дупка 10мм.Какво ли не правиха майсторите, но...
Продаде я на безценица на един приятел!С една кука пред очите му извадих тапата и колата литна!
От какво беше тапата?
Днес ми е болно и мн черно!
След калпъв майстор, днес предната броня замина за боядисване. Не стига това ами в събота някой нерез ми е одрал с ключ предният капак, и това за майстор днес замина.
В събота единият климатик, който е след пълнене с фреон точно преди една седмица, пак му изтече фреона.
Отделно преди да отида на сервизче тази сутрин, викам дай да измия колицата малко, нали все пак е снежно...да не им мокря мн сервиза. И какво тея хора от автомивката, с една водоструйка с явно доста голямо налягане ми смъкна боята от единият подкалник. И това отиде днес за боя!
Болно ми е първо климатика, после някой ми надра капака 15 см, и за капак предна броня, и подкалника отиват за боя. Е незнам да плача ли, писна ми от майстори днес! Сега няколко дена съм пешеходец, даже намям желание да карам на бащата колата, както ми е тръгнало, някой вземе да одере и нея!
Защо хората имат такъв манталитет. Срях за един час пред университета, имах изпит в събота, на голям паркинг. Имаше поне 10 празни места, е явно някой е смятал, че съм спрял на неговото място. Два дена минавам от там и гледам все едно и също бмв 318 от старите. Под достойнството ми е да взема да дера, но е мн тъпо това. Ебаси злобата.
Аз колата ще си я оправя, ма той завистта и злобата никога!
Исках малко да си излея душицата, не ми е за парите, ще си платя квото трябва, ма защо така да се постъпва.
Защото са комплексари брат ми,БМВ е най-комплексарската кола в БГ,жалко за добрия имидж на баварците по света,тук успяваме да го развалим.Наистина много тъпа случка,а на миячите им казвай да внимават и сега като пребоядисаш детайлите,да пръскат отдалеч със струята,на не повредят лака,щото като бързат не внимават а има и такива дето ръцете са им в г*за:???:
Е тва е върха на простотията.....искрено ти съчувствам
некои ора не са хора,не са и мъже,това е най-педалското изпълнение.
Такъв да го набарам майкоооо....
лошото е,че не можеш да го набараш,винаги става когато те няма.
Няма спасение от простаците. Моята кола си я държа в гаража, но миналата година есента отидох до баща ми и паркирах колата си на едно празно място на 100 метра от кооперацията само за да не заема мястото на някои. Там имаше място сигурно за 5 ТИР-а и когато се върнах при колата тя си седеше сама на празното място, но с надраскан преден капак, че даже и калник. Нямам никакво обяснение, кой и защо я е надраскал единствено , че беше след автомивка и някои се подразнил.
Е аз затуи не мия,щото лъщи готино е и простаците завиждат.Еле пък пред блока като видят нова кола,слизат и почват да я оглеждат,сякаш,ще я купуват.Гледам да е чиста но не и да лъщи,тъй не привличам внимание.
Щом си сигурен, че никой няма претенции към мястото спирай си пак там и толкова.
Какво значи претенции за място,да не би да е купено или на баща му.А във Виена като си спират колите чак в съседния квартал,че не могат място да си намерят.Всеки ден на една и съща улица има различни коли,спираш дето има място.
Е га ти,селските цървули дето сме българите.Май всеки от нас трябва да иде навън да поживее поне мисец,та да види хората какво правят,та дано да прихване малко поведение.
Преди около 3 месеца,някъв с един бус взе да спира до мен в градинката пред блока(умишлено спирам вътре да не маневрират покраи мен).Майка ми готвела на терасата и чула,че един човек вика долу.Погледнала и що да види,буса спрян напреко на алфат на 2см от вратата.Добре че човека от другия блок се развикал,та тоя с буса спрял.Яде си баничка и пие бозичка и що да гледа назад.После кат те удари ще избяга ако никой не го види.
Ама и от застаховките са виновни щото не покриват щети от паркинг,а тва трябва да го има в задължителната гражданска,впредвид селското ни поведение,а не в каското.
Jivko7777
24-01-2011, 14:06
Днес ми е болно и мн черно!
След калпъв майстор, днес предната броня замина за боядисване. Не стига това ами в събота някой нерез ми е одрал с ключ предният капак, и това за майстор днес замина.
В събота единият климатик, който е след пълнене с фреон точно преди една седмица, пак му изтече фреона.
Отделно преди да отида на сервизче тази сутрин, викам дай да измия колицата малко, нали все пак е снежно...да не им мокря мн сервиза. И какво тея хора от автомивката, с една водоструйка с явно доста голямо налягане ми смъкна боята от единият подкалник. И това отиде днес за боя!
Болно ми е първо климатика, после някой ми надра капака 15 см, и за капак предна броня, и подкалника отиват за боя. Е незнам да плача ли, писна ми от майстори днес! Сега няколко дена съм пешеходец, даже намям желание да карам на бащата колата, както ми е тръгнало, някой вземе да одере и нея!
Защо хората имат такъв манталитет. Срях за един час пред университета, имах изпит в събота, на голям паркинг. Имаше поне 10 празни места, е явно някой е смятал, че съм спрял на неговото място. Два дена минавам от там и гледам все едно и също бмв 318 от старите. Под достойнството ми е да взема да дера, но е мн тъпо това. Ебаси злобата.
Аз колата ще си я оправя, ма той завистта и злобата никога!
Исках малко да си излея душицата, не ми е за парите, ще си платя квото трябва, ма защо така да се постъпва.
Бате има и такива дни за жалост, най-добре си стой вкъщи и си почивай...пък всичко ще се оправи!
Защото са комплексари брат ми,БМВ е най-комплексарската кола в БГ,жалко за добрия имидж на баварците по света,тук успяваме да го развалим.Наистина много тъпа случка,а на миячите им казвай да внимават и сега като пребоядисаш детайлите,да пръскат отдалеч със струята,на не повредят лака,щото като бързат не внимават а има и такива дето ръцете са им в г*за:???:
Ако питаш мене поне половин месец въобще да не я мие, че уж камери уж изпечена боята и накрая няма нищо, минал съм по тоя път!
Аз давам пари за платен паркинг, въобще не ми дреме колко струва, защото нямам намерение нито да я продавам или да купувам.Ако ще и 200 хиляди да струва и 5 лева, все ми е тая.Струва ми спокойствие и кеф, а иначе на дребни драскотини и малко по големи въобще не обръщам внимание, като я взех имаше такива и не съм ги оправял, само безцветен лак за консервация...
Ако някой му е ефтина, може да ми подари две три :)
DiStefano
24-01-2011, 22:30
И аз независимо къде ходя и пътувам гледам да паркирам на платен и охраняем паркинг. Правя щото гледам да си улесня живота и да съм спокоен, не че мисля за колата в друг случай но .. Всички сме на принципа - всеки луд с номера си. Един колега сутрин пред офиса една Хонда я паркира поне 3 минути по часовник. Прави по 5 маневри докато не се спре на еднакво разстояние от колите до него и съответните маркировки и бурдюри. Демек харчи толкова гориво за паркиране и отпаркиране колкото от тях до работата :screwy: А колкото до философията .. коли, климатици, компютри, телефони и всякакви други анджъклами - просто железа и пластмаса.. не трябва да ни надживяват според мен. Каквото е писано да става ще става ..
Не може все на охраняем паркинг да се спира все някъде на улицата ще се наложи . Аз при успоредно пракиране винаги замервам една врата разтояние , ама пак ганьо ми изчаластри дясната врата даже и от боята падна та има една точка на която се вижда покритието . За страничните врати даже мислех да сложа едни лайсни след тая случка . Лятото даже видях 156 с лайсни напълно го разбрах човека въпреки ,че сърце не ми даде да ги сложа .
Незнам толкова ли сме сакати като нация , толкова ли сме злобни та не можем да преживеем , че някой има нещо а ние не . Незнам .
digitalundgrd
24-01-2011, 23:46
Оууу и мене много ме дразнят такива П***раси и тъпи П*тки, които виждат че има цял паркинг място, но все се спират до мен така, че после да прилагам умения по йога, за да си вляза в колата!!!!! И двете ми врати са на вдлъбнатини от такива каде си отварят вратите и излизат със замах...Има и случаи, в които се чудя как са излезли през шофьорската врата. Разстояние оставено между моята пасажерска и неговата шофьорска не повече от една педя!!! През багажника ли излизат тия хора, прескачат през пасажерската врата ли?!!!
Признавам си на един такъв в МОЛ-а на Цариградско му изпонадрах цялата врата...Паркинг голям - хиляди места празни, няма кьорава кола на паркинга освен моята и още 2-3...ТОя спрял баш до мене, така че да не мога да си отворя шофьорската врата, та ме кара да се качвам през пасажерската...Е да, ама преди това му обрисувах кошника с ключ....
Абе желяза са, но какво да правя като съм педантичен, немога да я гледам надрана. Трябва да се оправи, вчера цяла нощ съм го мислел дали сега ще е ок цвета...щото и това съм го минал, три пъти пребоядисва старият ми бояджия.
Само се возя два дена, страх ме да се кача да карам, с тая карма :)
Поне едно добро нещо се случи тази сутрин, спечелих един спор, и ще си получа паричките обратно, все е нещо хубаво в тези черни дни. Климатика го оправиха, без и стотинка да дам.
Сега остава да си прибера колата читава и напудрена утре :)
Мислех си да го надера тоя изрод с бмв-то, минавам да проверявам три пъти все същата кола, и се кара, тоест явно си мисли, че мястото е негово. Но смисъл от това няма, мн е тъпо някой да ти надере колата!
Паркинги платени в Русе има само по централните около центъра, другото са си безплатни.
Преди две години на платен паркинг в Несебър, някой ми беше задрал задната броня, така че спасение няма.
Колегата Дигитал е мн прав, и аз съм се чудел защо при наличие на места спират плътно до нас на една педя, е аз как да вляза, а той как е излязал.
Моята педантичност ми е пречка, вс дребно нещо искам да е наред, недъг е това, но няма оправия. Все гледам телефоните да нямат драскотина. Колата да е безупречна, ама това си е друга бира!
Винаги като паркирам, гледам да оставям място отпред и отзад по поне 60 см, заради др спрели коли да могат да излязат, отстрани гледам да се прибера макс до тротоара, да не преча, абе какво да кажа и аз нз! Веднъж ми бяха счупили антена пред университета, сега това. Чудех се днес, щото уча магистратура, ходя до унито 6-7 пъти за семестър най-много, как тоя касмет на мене. Вече ще спирам на др по-отдалечен паркинг, ще повървя малко, но поне да няма размирици!
Ами то не знам дали е заради място или за какво. По скоро щото някой си е нямал работа и му липсва елементарно възпитание. На паркинга на блока ми, мойта алфа паркирана пред моя гараж някой я ритнал явно и сега има малко вдлъбнато на задната лява врата, а на комшията БМВ-то, паркирано пред неговия си гараж пък е цялото надрано от едната страна с ключ. Да не говорим че белите врати на гражите са надраскани с маркери.:cry: Не мога да намера подходяща дума дори за такива хора. :stumm:
Аз ако бях на теб, след като си го идентифицирал субекта.
Почваш да паркираш на това място и се залостваш на някое удобно топло местенце.
С камера и го дебнеш.
Да я надере , пък ти си го снимай , извикай полиция и си действаш по каналният ред.
Само това е лечението.
@digitalundgrd - ХВАЛА на теб. Точно така трябва да се прави. Е можеше и да му ритнеш 2-3 пъти вратата - действа доста убедително.
Незнам в събота съм отново на изпит, ще паркирам далеч от там. Но ще мина да проверя дали отново той е паркирал там, може и да му върна улугата.
И все пак ако не е той?
Какво правим?
Колега засега това ме е спряло, просто догатки. И наблюдавам три дена все таиз кола спира там, и личи че се кара. Явно си е "неговото" място, но е малко тъпо на обществен паркинг, с доста свободни места, и то немалко. Аз ако го бях спипал щеше аспуха да оближе...
Ами ок, направи му "капана" убеди се че е той, все ще преживееш още някоя драскотина и се оборудвай с видео материал.
А от там на татък, каквото сабя покаже. Варианти много.
Mind_Control
28-01-2011, 11:30
Що мислие глупости.. Нормално е колата, като е навънка да се драска, особено, като стане на годинки. В Италия няма нечукната кола, но на никой не му пука.
Taка е...след този случай 2 пъти ме натинсна бус, един път един зелен голф 4, един червен ситроен, едно бяло поло, А класа ме удари на един светофар и още какво ли не....Колите ги знам, щото спират пред моя блок и все ги карат жени... Тааа както се казва доста претръпнах на тази тема. След последния удар в дясно и смяна на бронята, няма част от моята кола, която да не е удряна или одрана...Тааа дано няма повече...ама едва ли... :):):)
Иначе всички които четат, нека не ми пращат повече съболезнования, защото темата от 2009г. :) все пак им благодаря де :):):):) :beer:
Вчера ми беше "ден" и на мен. Първо на автомивката с прахосмукачката са ми смукнали копчето за алармата вътре в купето, после на един червен светофар докато си чаках, женица с опел зафира се надупи да търси нещо в краката си пусна спирачката и колата и се връща един метър назад заради наклона докато не си заби гадният теглич в предната ми броня, малко по-късно докато бях паркирал на паркинга на полицията ми откраднаха двата таса от джантите, преди десетина дни една друга кукла ми забърза пак предната броня. Вече се чудя тази броня дали да я правя или да си я оставя очукана и надрана сигурно е боядисвана 5 пъти, той бояджията скоро ще ми даде клиентска карта.
Здравейте, интересува ме малко подробности за боядисване на таван да получа, като процедура около уплътненията. Знам, че се използва някакво тиксо, което ги обръща. И как се процедира около тези на тези на вратите.
Гледах темата на Пинко, и гледам първо са мацнали около уплътненията до вратите.
колега ти си с мед да те намаже човек.Аз имах следното преживяване есента в гадното село Ковачевица/каквото и да ви говорят колко е хубаво НЕ ХОДЕТЕ ТАМ освен с чужда кола за която не ви пука.В т.нар райско кътче за селски туризъм няма как да стигнеш с кола по далеч от центъра/то там и пътя свършва/ всичко останало е пеша да красиво е ама........както и да е питах специално къде да паркирам в къщата в която отседнах и ми посочиха ......няма значение място.сутринта намерих колата си зверски издрана от лява страна с зографисан с пирон кур на задния капак,полудях ..............подробностите не са интересни оказа се че там има някаква междуселска война за клиенти и съм отседнал в неправилния хотел и леко съм се бил оттървал на еди кой си преди седмица освен драскотините му нарязали и четирите гуми,само да вметна че най близкия селски вулканизатор е в огняново на 15 км.Патилата не свършиха до тук в селския полицейски участък ми приеха жалбата..............и ме пратиха на майна си райна в гоце делчев да платя такса 2,5 лева за издаване на служебна бележка..............за застрахователя в селото има банка ама видиш ли не е райфайзен а т.нар. представители на силите за сигурност на местна почва не знаели сметката и те там в гоцето я знаели така че карай 30 км до там и обратно да си платиш таксата.С две думи това е по жалбата няма раздвижване/проверявам регулярно/ извършителя бил нейзвестен.а за да е пълна картинката застрахователя ми отказа щетата...........абе изпя го Слави: Няма такава държава
На мен някой ми одра преден капак пред университета преди месец, около 15 см дръскотина, признаха ми щетата. Това кой застраховател беше, каско нали!?
вариант 1-преглъщаш на тласъци;
вариант 2(краен)-палиш селото и всичко що диша да се рее във въздуха;
п.с....колега съчувствам ти.....дано да има развитие в твоя полза по въпроса.....но, мн.се издразних на простотията на тия явно необразовани тъпунгери и изчадия ..(излагация на природата)........
Ужас е!
Днес паркирам, търся място да могат хората да си отварят вратите да слязат спокойно, да не ги свивам, че може да намеря нещо надрано. И час по късно някой спрял на 30 см от вратата ми, влизах от пасажерската, изроди!
отказа на застрахователя е за срока на подаване на щетата ........... за един ден според тяк ако нещо е настъпила на дата Х рано сутринта не може да се докаже че не е настъпило на предния ден................абе идиотия пълна пак казвам вярно красиво е там но не ходете народа са идиоти
колега ти си с мед да те намаже човек.Аз имах следното преживяване есента в гадното село Ковачевица/каквото и да ви говорят колко е хубаво НЕ ХОДЕТЕ ТАМ освен с чужда кола за която не ви пука.В т.нар райско кътче за селски туризъм няма как да стигнеш с кола по далеч от центъра/то там и пътя свършва/ всичко останало е пеша да красиво е ама........както и да е питах специално къде да паркирам в къщата в която отседнах и ми посочиха ......няма значение място.сутринта намерих колата си зверски издрана от лява страна с зографисан с пирон кур на задния капак,полудях ..............подробностите не са интересни оказа се че там има някаква междуселска война за клиенти и съм отседнал в неправилния хотел и леко съм се бил оттървал на еди кой си преди седмица освен драскотините му нарязали и четирите гуми,само да вметна че най близкия селски вулканизатор е в огняново на 15 км.Патилата не свършиха до тук в селския полицейски участък ми приеха жалбата..............и ме пратиха на майна си райна в гоце делчев да платя такса 2,5 лева за издаване на служебна бележка..............за застрахователя в селото има банка ама видиш ли не е райфайзен а т.нар. представители на силите за сигурност на местна почва не знаели сметката и те там в гоцето я знаели така че карай 30 км до там и обратно да си платиш таксата.С две думи това е по жалбата няма раздвижване/проверявам регулярно/ извършителя бил нейзвестен.а за да е пълна картинката застрахователя ми отказа щетата...........абе изпя го Слави: Няма такава държава
Това колега си е смешно, стига някой да не е бил на твое място или ти да не беше пострадал.Трагична обстановка в държава от ЕС, която претендира за туристическа дестинация.Но тия тъпунгери, както казва друг колега са едно масово присъствие в цялата ни държава.По села и паланки, по градове, по планини и ливади простака у нас в момента се е номер 1...Спасение от него може да има ако се появи силна обществена реакция срещу такива идиоти, та поне да гледаме никога да не се превръщаме в простаци.Понеже бая мнения чета във форума, на такива, по различни поводи.
badmadafaka
28-02-2011, 21:29
Спасение от него може да има ако се появи силна обществена реакция срещу такива идиоти, та поне да гледаме никога да не се превръщаме в простаци.Понеже бая мнения чета във форума, на такива, по различни поводи.
Не насърчавам никаква саморазправа, насилие и т.н. защото това е просташкия начин за "разрешаване" на проблемите, обаче при примитивните животни, "шефа" на глутницата/стадото/групата е този, който моментално избива зъбите на всеки, който го погледне накриво... А тая прослойка за която говориш честно казано ме съмнява да е достигнала в умственото си развитие дори и до такива животни, към които реферирам.
lordliness
28-02-2011, 21:29
Това с дрането на коли е някакво безумие,всеки ще го заболи като си види колата така ,а и колко разправии докато я оправиш.На какви ли гадости още са способни такива хора.Тъжното е и че ако го види някой случаен минувач едва ли ще се намеси и вероятно после това е повод за хвалби.
Е там аз веднъж не знаех на кой се отварям ... и ... един не безизвестен самбист се появи ... в релакса де ... не на улицата :D
саморазправата не е решение а само навличане на повече неприятности според мен.лошо е ,че няма респект от закона и като цяло закон не се прилага или се прилага избирателно.чувството за безнаказаност според мен е причина за повечето ни разправии и беди.ама .....................каквото такова .
Mind_Control
01-03-2011, 17:31
за триене..
Нали затова е в общи да се оплакваме и да чешем езици, какво триене...
Абе как може да има такива хора - к***рви бе .... Цялата кола от предния капак до багажника са ми издрали... Бе това нормално ли е , някой наказва ли тия страхливи п***ки дето го правят . И аз съм се дразнил на идотско паркирани ( колата ми беше паркирана на общо парко място пред блока ) коли , ама не тръгвам да троша стъкла и да режа гуми. Ако го видя мога да му кажа нещо или да го напсувам даже, ама толкова п*****ски да постъпя ...Това хора ли са бе , сигурен съм че е някой нещасник дето няма и да го наплюя в реалниа живот щото може да се удави, ама ей ги копеленцата , дано му изсъхнат ръцете на тоя мухльо....
Сори трябваше да изпусна парата
Susscrofa
04-04-2012, 10:34
Абе как може да има такива хора - к***рви бе .... Цялата кола от предния капак до багажника са ми издрали... Бе това нормално ли е , някой наказва ли тия страхливи п***ки дето го правят . И аз съм се дразнил на идотско паркирани ( колата ми беше паркирана на общо парко място пред блока ) коли , ама не тръгвам да троша стъкла и да режа гуми. Ако го видя мога да му кажа нещо или да го напсувам даже, ама толкова п*****ски да постъпя ...Това хора ли са бе , сигурен съм че е някой нещасник дето няма и да го наплюя в реалниа живот щото може да се удави, ама ей ги копеленцата , дано му изсъхнат ръцете на тоя мухльо....
Сори трябваше да изпусна парата
И не пречеше на никой ли?
Защо някой ще ти драска колата тогава?
:drinking::drinking::drinking:
Например може да е решил че е негово мястото, даже знам кой често спира там ама като не съм го видял какво мога да му кажа..... А и плюс това като съм спрял неправилно ( което не е вярно) да викат паяка да вдига колата , кой ти дава правото да нанасяш щети на чуждо имущество ?!?!?!? Аз не знам какъв трябва да си за да го направиш... що не си казва претенциите на мене ???? Ами щото знае че не е прав, простто човека е решил че мястото е негово
е как защо
защото драскачът е тъп комплексар, мислеш че светът се върти около него
всеки друг с малко акъл в главата не би го направил
би оставил бележка, би вдигнал чистачки, ама не и да драска, дупчи и троши
чист вандализъм от тъпоумщина
Това си е чист комплексар. Предлагам ти една седмица всеки ден да проверяваш дали спира същата кола, ако да е ясно положението. В такъв случай или му върни жеста или го дебнеш и му влизаш с кофите и претекст, че съседка го е видяла, и да си признава.
На мен веднъж ми се случи с предния капак. Бях спрял на обществен паркинг и ме нямаше за 40-50 мин и капака надран. Дебнах копелето 10 дена. Все неговата кола спираше там, дори да имаше и др свободни паркоместа. Караше една стара 3-ка бмв. Върнах му жеста и спах чудесно след това.
бих паркирал отново на същото място,за да го изчакам тоя смелчага отново да се появи ...
Susscrofa
04-04-2012, 16:16
е как защо
Резултатът от вдигането на чистачки е нулев.
Напълно подкрепям хората, които драскат врати и калници, и чупят странични огледала на автомобили паркирали на тротоари.
При нас спираше на тротоара една кола. Всяка сутрин минавам от там. За да го заобиколя слизах на платното. Когато натрупа сняг, хората утъпкаха пътечка, този пак спираше там. Един ден се подхлъзнах, докато го заобикалях и страничното му огледало увисна на кабеляците. Повече не спря там. Преди това му плюеха по-стъклата, вдигаха му чистачките, но нямаше резултат.
Та аз напълно подкрепям подобни действия, най-много се радвам когато майки с колички дерат с ключове. Те започват от предния калник и стигат до задния, така ремонтът засяга 4 детайла:), ха да видим дали пак ще се катериш на тротоар.:) Много боли.:sleepy:
суси, за теб специално бих викнала едни момци, да ти изпилят малко дращешите бивнички
не от ония момци, а съвсем нормалните фуражки, да ти драснат 1 актче за вандализъм, и после да се чудиш що те спират и проверяват, като те видят
а ако аз съм спряла на неправилно място - е ми има органи да ме глобят, преместят и т.н.
Susscrofa
04-04-2012, 17:14
суси, за теб специално бих викнала едни момци, да ти изпилят малко дращешите бивнички
не от ония момци, а съвсем нормалните фуражки, да ти драснат 1 актче за вандализъм, и после да се чудиш що те спират и проверяват, като те видят
а ако аз съм спряла на неправилно място - е ми има органи да ме глобят, преместят и т.н.
Аз не съм правил такива неща, но разбирам и подкрепям хората, които ги правят.
Прати ги, актът ще падне после, тези неща се доказват трудно, така че по-добре паркирай така, че да не пречиш.:sleepy:
Напълно подкрепям хората, които драскат врати и калници, и чупят странични огледала на автомобили паркирали на тротоари.
При нас спираше на тротоара една кола. Всяка сутрин минавам от там. За да го заобиколя слизах на платното. Когато натрупа сняг, хората утъпкаха пътечка, този пак спираше там. Един ден се подхлъзнах, докато го заобикалях и страничното му огледало увисна на кабеляците. Повече не спря там. Преди това му плюеха по-стъклата, вдигаха му чистачките, но нямаше резултат.
Та аз напълно подкрепям подобни действия, най-много се радвам когато майки с колички дерат с ключове. Те започват от предния калник и стигат до задния, така ремонтът засяга 4 детайла:), ха да видим дали пак ще се катериш на тротоар.:) Много боли.:sleepy:
Ако имаш каско хич не боли... е 10 дена си без кола.
Огледалото също се плаща.
Просто се чудя сериозно ли ги пишеш такива, уж си първи радетел за правила и закони, а винаги в такива теми демонстрираш как налиташ на саморазправа и то когато отсреща няма шанс да получиш ответна реакция.
Susscrofa
04-04-2012, 17:23
Батка евала... Иначе си супер толерантен, "не на насилието" и т.н., нали..? :pig:
Не виждам нищо общо между толерантността и това да подкрепяш хора, които се борят за своето право на свободно придвижване.
---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:21 ----------
Ако имаш каско хич не боли... е 10 дена си без кола.
Огледалото също се плаща.
Просто се чудя сериозно ли ги пишеш такива, уж си първи радетел за правила и закони, а винаги в такива теми демонстрираш как налиташ на саморазправа и то когато отсреща няма шанс да получиш ответна реакция.
Пиша ги сериозно, аз никъде не съм казвал, че съм радетел за спазване на закони, а казах, че законите могат да се спазват. Ставаше дума за закона за движение по пътищата, който много хора тук твърдят, че е невъзможно да бъде спазван.
10 дена за човек, който смята автомобила си за най-важното нещо в живота му са доста време:)
и за "сефте" се отклоняваш от темата
щото тук не идеше реч, дали спираш правилно или не, а за това че безмозъчният тип си "отмъщава", за това че си спрял на "неговото" място
И аз това се питам?!?!
Темата ми е от 3г. ама преди 1 месец пак получих "черта"..Този път не бях само аз, а още 4 коли. Бяхме спрели една до друга както се паркира на ПАРКОМЕСТАТА ПРЕД блока ни. Ти ми кажи защо? Айде аз съм я прежалил, ама ми стана тъпо за колегите, защото колите им бяха по-скъпички и с перфектни бои...
Мисля да си купя джип-НИВА, ГАЗ,МАз и изобщо вече да ми спре да ми пука кой какво прави по пътищата. Като забогатея след 15-20г. ще си купя гараж и ще спя спокойно...
Не се ядосвай вчера един такъв отворко като го хванаха толкова бой яде ,че съм сигурен че скоро няма да има с какво да драска :haha:
Susscrofa
04-04-2012, 20:48
и за "сефте" се отклоняваш от темата
щото тук не идеше реч, дали спираш правилно или не, а за това че безмозъчният тип си "отмъщава", за това че си спрял на "неговото" място
Мисля, че бях повече от ясен, в кои случаи разбирам този тип действия.
Аз така и не разбрах, колегата, точно къде е бил спрял?
---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:47 ----------
Не се ядосвай вчера един такъв отворко като го хванаха толкова бой яде ,че съм сигурен че скоро няма да има с какво да драска :haha:
Браво, аз пък съм виждал след счупване на огледало, как после се извиняват, че са спрели на тротоара. Мисля, че вече описах този случай, а не беше нарочно.
И аз това се питам?!?!
Темата ми е от 3г. ама преди 1 месец пак получих "черта"..Този път не бях само аз, а още 4 коли. Бяхме спрели една до друга както се паркира на ПАРКОМЕСТАТА ПРЕД блока ни. Ти ми кажи защо? Айде аз съм я прежалил, ама ми стана тъпо за колегите, защото колите им бяха по-скъпички и с перфектни бои...
Мисля да си купя джип-НИВА, ГАЗ,МАз и изобщо вече да ми спре да ми пука кой какво прави по пътищата. Като забогатея след 15-20г. ще си купя гараж и ще спя спокойно...
Предишните ми коли все ги деряха въпреки че ги спирах така че да не пречат на пешеходци и други коли.
Една съседка скоро си купи нова кола и след 2 дни я надраха. Купи си е силно казано - ще я плаща години по 2хх лева на месец. Не спира лошо , не пречи на никого. Явно обаче има много завистливи хора.
Алфата от първия ден я спирам пред камера .. и пред блока и пред офиса . Ако иска някой да я надраска и после ще има зъб за чене ... ма не смеят.
е как защо
Така е Мими!
Аз не завиждам.
Като имаш по-хубава кола от мене, все някога може и мене да ме повозиш!
Ако , обаче ти надраскам колата, защото моя кенеф мирише по-лошо от твоята....
Кретена, който драска по колата е за трепане.
Тая кола си я взел с много труд и мука, а някакъв келеш или келешка, ще ти драскат боята!?
Това нищо не го оправдава.
Аз знам какво трябва да се направи! Купуваме си едни таралусници за по 1000лв. увиваме около колата бодлива тел и нека да видим дали няма да са по внимателни като паркират около автомобил с бодлива тел.
Много ми е интересно, такива като тебе "борци за свободно предвижване" що сте страхливи като мишки ??? Що не го кажете на чвека направо ???? Щото ви се свива анусчето нали ..... Ако примерно е една С-класа та нали и у вас да я вкарат пак ще си мълчиш ..... щото сте велики борци всичките.....
А по темата ... не живеем на село ( откъдето са повечето драскачи ), живеем в пренаселената София , хората не са виновни че плащат сумати пари за сини зони, винетки , паркинги застраховки и какво ли не...... и накрая няма къде да се паркират.... нали все някаде трябва да я остави тая кола ..... Та тия драскачи или да се прибират по селата или да се съобразяват с реалностите , а най добре Суско събери си другарите и отидете пред парламента да драскате депутатски коли ( жалко че не ви стиска)
Susscrofa
05-04-2012, 08:46
Много ми е интересно, такива като тебе "борци за свободно предвижване" що сте страхливи като мишки ??? Що не го кажете на чвека направо ???? Щото ви се свива анусчето нали ..... Ако примерно е една С-класа та нали и у вас да я вкарат пак ще си мълчиш ..... щото сте велики борци всичките.....
А по темата ... не живеем на село ( откъдето са повечето драскачи ), живеем в пренаселената София , хората не са виновни че плащат сумати пари за сини зони, винетки , паркинги застраховки и какво ли не...... и накрая няма къде да се паркират.... нали все някаде трябва да я остави тая кола ..... Та тия драскачи или да се прибират по селата или да се съобразяват с реалностите , а най добре Суско събери си другарите и отидете пред парламента да драскате депутатски коли ( жалко че не ви стиска)
На мен нищо не ми се свива. Правил съм забележка и на хора със скъпи коли. И да ти кажа честно се изненадах от реакцията. Все повече се убеждавам, че в България по-невъзпитани са тези с евтините коли:).
Когато няма къде да спреш, ако си страхлив мишок наакващ се от страх да не му вдигне паяк колата я катериш на тротоара. Пешеходците са най-слаби и най-безопасни, я ми кажи кой е мишока, кой е порът, този който се бори за своята, за неговата по право територия или наглото млекопитаещо, което иска да му я вземе.:)
На мен нищо не ми се свива. Правил съм забележка и на хора със скъпи коли. И да ти кажа честно се изненадах от реакцията. Все повече се убеждавам, че в България по-невъзпитани са тези с евтините коли:).
Когато няма къде да спреш, ако си страхлив мишок наакващ се от страх да не му вдигне паяк колата я катериш на тротоара. Пешеходците са най-слаби и най-безопасни, я ми кажи кой е мишока, кой е порът, този който се бори за своята, за неговата по право територия или наглото млекопитаещо, което иска да му я вземе.:)
Правили си забележка???? Що не си им чупил стъклата и огледалата .????
Офффф няма смисъл от това омръзна ми ...... Всеки е смелчага на клавиатурата
Susscrofa
05-04-2012, 11:10
Правили си забележка???? Що не си им чупил стъклата и огледалата .????
Офффф няма смисъл от това омръзна ми ...... Всеки е смелчага на клавиатурата
Тииии, прочете ли добре какво съм написал.
Аз наистина се подхлъзнах и счупих огледалото, носех и дете в ръцете си. Просто нямаше пътечка в снега окъдето да мина и се наожи да мина плътно до колата.
Никога не съм чупил нищо, нито съм драскал коли нарочно, НО разбирам и подкрепям хората, които го правят.:bounce8:
Тииии, прочете ли добре какво съм написал.
Аз наистина се подхлъзнах и счупих огледалото, носех и дете в ръцете си. Просто нямаше пътечка в снега окъдето да мина и се наожи да мина плътно до колата.
Никога не съм чупил нищо, нито съм драскал коли нарочно, НО разбирам и подкрепям хората, които го правят.:bounce8:
Добре , аз пък тези хора не ги разбирам не ги подкрепям и ги псувам, а ако ги видя мога и да им плесна по един шамар......
А ти по тази пътечка си вървял или към твоята кола или тамън си слезнал от колата и ако се наложи ( а има всякакви ситуации) и по средата на цариградско ще си я оставя ..... ( е тука малко прекалих ама това е да подсиля ефекта )
Susscrofa
05-04-2012, 13:10
Добре , аз пък тези хора не ги разбирам не ги подкрепям и ги псувам, а ако ги видя мога и да им плесна по един шамар......
А ти по тази пътечка си вървял или към твоята кола или тамън си слезнал от колата и ако се наложи ( а има всякакви ситуации) и по средата на цариградско ще си я оставя ..... ( е тука малко прекалих ама това е да подсиля ефекта )
Водя пеша малката на градина и ходя с метро на работа.
Препоръчвам го и на теб.:picnic:
Водя пеша малката на градина и ходя с метро на работа.
Препоръчвам го и на теб.:picnic:
На - 20 ???? мерси много
Susscrofa
06-04-2012, 08:02
На - 20 ???? мерси много
Не разбрах?
Какво е това "на - 20"?
Mind_Control
06-04-2012, 10:53
Като нямаш 1 лев да си платиш синята зона- ми не влизай в центъра! Още повече, че винаги има празни места в паркингите където е по 2 лв на час. Пък и нищо няма да ти стане ако паркираш малко по- далече и походиш, вместо да се изтресеш пред входа на тротоара. Най- лесно е да си намериш оправдание за неспазването на правата на другите.
Аз например паркирам на около километър от местоработата ми, за да не си търся място за паркиране всяка сутрин и за да не плащам синя зона.
И сега искам да ми кажеш, как би реагирал в следната ситуация- аз съм паркирал на тротоара, жена ти с твоето бебе ме заобикаля през пътното платно и в този момент я блъскат. Кое е виновен?
Никога не съм чупил такива коли спряли на тротоара- има много по ефикасен начин- взимаш им номерата. Така хем не си направил золум, хем си създал достатъчно грижи и нерви на собственика.
Като нямаш 1 лев да си платиш синята зона- ми не влизай в центъра! Още повече, че винаги има празни места в паркингите където е по 2 лв на час. Пък и нищо няма да ти стане ако паркираш малко по- далече и походиш, вместо да се изтресеш пред входа на тротоара. Най- лесно е да си намериш оправдание за неспазването на правата на другите.
Аз например паркирам на около километър от местоработата ми, за да не си търся място за паркиране всяка сутрин и за да не плащам синя зона.
И сега искам да ми кажеш, как би реагирал в следната ситуация- аз съм паркирал на тротоара, жена ти с твоето бебе ме заобикаля през пътното платно и в този момент я блъскат. Кое е виновен?
Никога не съм чупил такива коли спряли на тротоара- има много по ефикасен начин- взимаш им номерата. Така хем не си направил золум, хем си създал достатъчно грижи и нерви на собственика.
Абсолютно винаги си плащам в центъра , и синя зона и ако трябва паркинг.
И стига сте ми расказвали приказки на Ханс Кристиан Андерсен, а ако жената с детето тръгне да заобикаля колата и в тоя момент падне тухла от покрива на сградата ... значи ще съм я спасил нали така???
Вие все едно на друга планета живеете , направо се чудя като всичките сте толкова законопослушни кой ги гази тия хора и троши тези коли.... някви зли сили сигурно...Спорите за да спорите .... пожелавам на всичките поклонници на драскачите , при следващо паркиране да им надраскат колите от край да край за да се изкефят максимално ......
PS: Още от началото съм писал че бях паркирал на паркинга пред блока , не на тротуара , не на покрива , не в басейна , а на паркинга
Lady Marmalade
07-04-2012, 00:13
Не подкрепям вандализмът, но за съжаление той е факт. Хората стават все по- агресивни, комплексирани и завистливи. Почти нямам познат с нова кола, пък и не само, който да не си е напатил от подобни простотии или "услужливи" съседи. Но тия с новите коли особено много им бодат очите, защо ли :)
На мен веднъж ми счупиха огледалото, защото явно бях спряла на мястото на някой пред един блок в центъра, за час- два. Много ме заболя, защото когато паркирам се старая много. Винаги оглеждам колата, дали не пречи на някой, дали съседния може да си отвори вратата нормално, дали не заемам място за 2 коли, дали не е забранено паркирането и пр. Да не говорим, че след това ми костваше много нерви, докато си намеря оригинално огледало.
А в центъра все някъде трябва да се спре, когато имаш ангажимент. И аз живея в синя зона и плащам по 60 лв. на година, но не се оплаквам. Да не говорим, че въпреки това, не винаги мога да си спра пред блока, защото обикновено е фул. Е като ми спират на мястото, въпреки че ми е платено, аз какво трябва да направя в случая, да чупя и да троша? А спирайки в съседна пресечка по неволя, може да осъмна с нарязани гуми заради някой шибан комплексар, с който всъщност сме на един хал... Кво правим тогава?:pain:
Не подкрепям вандализмът, но за съжаление той е факт. Хората стават все по- агресивни, комплексирани и завистливи. Почти нямам познат с нова кола, пък и не само, който да не си е напатил от подобни простотии или "услужливи" съседи. Но тия с новите коли особено много им бодат очите, защо ли :)
На мен веднъж ми счупиха огледалото, защото явно бях спряла на мястото на някой пред един блок в центъра, за час- два. Много ме заболя, защото когато паркирам се старая много. Винаги оглеждам колата, дали не пречи на някой, дали съседния може да си отвори вратата нормално, дали не заемам място за 2 коли, дали не е забранено паркирането и пр. Да не говорим, че след това ми костваше много нерви, докато си намеря оригинално огледало.
А в центъра все някъде трябва да се спре, когато имаш ангажимент. И аз живея в синя зона и плащам по 60 лв. на година, но не се оплаквам. Да не говорим, че въпреки това, не винаги мога да си спра пред блока, защото обикновено е фул. Е като ми спират на мястото, въпреки че ми е платено, аз какво трябва да направя в случая, да чупя и да троша? А спирайки в съседна пресечка по неволя, може да осъмна с нарязани гуми заради някой шибан комплексар, с който всъщност сме на един хал... Кво правим тогава?:pain:
Ами как какво правиш ?!?!?!! Според Susscrofa въздигаш му паметник за мъжката и красива постъпка
Има някакво защитно фолио , което се залепва на стъклата и прави счупването им много по-трудно.
Не знам дали има прозрачно защитно фолио за боя на автомобил, но знам че се продават протектори за екрани на телефони. Изключително здрави са и издържат на ключове, ножове и т.н. Ако има такива и за автомобили ... ама цената няма да ни хареса. :drunk:
http://www.youtube.com/watch?v=SkvXeh2aUjQ
Има някакво защитно фолио , което се залепва на стъклата и прави счупването им много по-трудно.
Не знам дали има прозрачно защитно фолио за боя на автомобил, но знам че се продават протектори за екрани на телефони. Изключително здрави са и издържат на ключове, ножове и т.н. Ако има такива и за автомобили ... ама цената няма да ни хареса. :drunk:
http://www.youtube.com/watch?v=SkvXeh2aUjQ
Викаш по евтино ще е да обмотаем пе****ите дето драскат с фолио а :)
Викаш по евтино ще е да обмотаем пе****ите дето драскат с фолио а :)
Достатъчно е да го снимаш, после качваш клипа в интернет ,а хората с надраскани коли ще го поздравят после .
Susscrofa
08-04-2012, 20:23
Ами как какво правиш ?!?!?!! Според Susscrofa въздигаш му паметник за мъжката и красива постъпка
Като се научиш да не спираш на тротоари и да пречиш на пешеходци ти обещавам да си променя мнението.
Но докато има нагли шофьори ще има и гадни пешеходци.
Искам да видя шофьор, който бие майка с количка, която му е надраскала колата:)
Поздравявам още веднъж всички смели майки и трудноподвижни хора, които водят война с безпардонната наглост и селяния на безумно простите шофьори, които затварят тротоари.
Мога да им дам и други добри идеи:
1. Яйце върху колата в слънчево време. След три часа се измива заедно с лака.
2. Каноколит или капчица в ключалката, големи сълзи са после.
3. Баданарка с блажна боя, по -безшумно е от драскането.
4. Неволно подпиране върху страничните огледала.
5. Саламура в процепа между предното стъкло и предния капак, гаджето драйфа после.:)
И те така..............:band:
успя да надминеш очакванията ми по злобарстване
Mind_Control
08-04-2012, 22:16
Като се научиш да не спираш на тротоари и да пречиш на пешеходци ти обещавам да си променя мнението.
Поздравявам още веднъж всички смели майки и трудноподвижни хора, които водят война с безпардонната наглост и селяния на безумно простите шофьори, които затварят тротоари.
5. Саламура в процепа между предното стъкло и предния капак, гаджето драйфа после.:)
Да допълня:
- Съчми в ауспуха
Пожелавам ти всичко това ...
Защото никой първо не е говорил за неправилно паркиране, второ майките с колички не го правят това дето си го написал, а го правят пед****соподобни мъже които се прикриват зад майките с колички, трето явно си един от тези хора затова ти пожелавам още по силно да ти се случат тези неща.....
Susscrofa
12-04-2012, 09:02
Пожелавам ти всичко това ...
Защото никой първо не е говорил за неправилно паркиране, второ майките с колички не го правят това дето си го написал, а го правят пед****соподобни мъже които се прикриват зад майките с колички, трето явно си един от тези хора затова ти пожелавам още по силно да ти се случат тези неща.....
Това с яйцето са ми го правили.:)
А аз ти пожелавам да се научиш да паркираш правилно, виждам, че тази тема е проблем за теб. Явно точно ти си един от онези нагли шофьори, които възприемат тротоара за паркинг. Не, това не е паркомясто, дори на село не бива да спираш навсякъде. :humpx:
Това с яйцето са ми го правили.:)
А аз ти пожелавам да се научиш да паркираш правилно, виждам, че тази тема е проблем за теб. Явно точно ти си един от онези нагли шофьори, които възприемат тротоара за паркинг. Не, това не е паркомясто, дори на село не бива да спираш навсякъде. :humpx:
Не знам защо изобщо продължавам да пиша безсмислено е .... Ти до сега трябваше да имаш паметник за праведност , не разбирам как до сега не са ти го издигнали....
Айде стига толкова живей си в сънищата
Susscrofa
12-04-2012, 09:20
Не знам защо изобщо продължавам да пиша безсмислено е .... Ти до сега трябваше да имаш паметник за праведност , не разбирам как до сега не са ти го издигнали....
Айде стига толкова живей си в сънищата
Защо продължаваш да пишеш ли?
От психологическа гледна точка твоето поведение говори за вътрешна неудовлетвореност от заеманата от теб позиция. Усещаш, че не си прав. Чувстваш се виновен и това те кара постоянно да се оправдаваш пишейки.:) :humpx:
Защо продължаваш да пишеш ли?
От психологическа гледна точка твоето поведение говори за вътрешна неудовлетвореност от заеманата от теб позиция. Усещаш, че не си прав. Чувстваш се виновен и това те кара постоянно да се оправдаваш пишейки.:) :humpx:
Ти си бил и психолог...... ами същото важи и за тебе ;)
Susscrofa
12-04-2012, 20:00
Ти си бил и психолог...... ами същото важи и за тебе ;)
Не мисля, но щом така казваш.:holiday:
А аз се ядосвам, че на мола или някъде другаде, някой си е цапнал вратата в колата ми и има от боята му .. или и лека деформация. Като си взех колата от Ит. като я погледна отстрани, равна като огледало ... сега има по 10 неравности поне :)
Ако видя някой да ми драска колата 'дано не се случва' ако ще да има х6-ца или супер мутра .. или ще го смачкам от бой .. или ако е висока кат. ще го изненадам с много твърд предмет от рода на ГРАНИТ 'паве' :)
* ако ми се случи, само се моля .. да видя палавника .. и да не е дете !
Susscrofa
24-07-2012, 12:54
А аз се ядосвам, че на мола или някъде другаде, някой си е цапнал вратата в колата ми и има от боята му .. или и лека деформация. Като си взех колата от Ит. като я погледна отстрани, равна като огледало ... сега има по 10 неравности поне :)
Ако видя някой да ми драска колата 'дано не се случва' ако ще да има х6-ца или супер мутра .. или ще го смачкам от бой .. или ако е висока кат. ще го изненадам с много твърд предмет от рода на ГРАНИТ 'паве' :)
* ако ми се случи, само се моля .. да видя палавника .. и да не е дете !
Насочи тази енергия към правилното паркиране и няма да ти се налага да удряш никой с павета.
Едва ли някой ще ти драска колата ей така за спорта.
Няма кола, която да засужава физическа саморазправа.
:pig:
slik4eto
24-07-2012, 13:02
Насочи тази енергия към правилното паркиране и няма да ти се налага да удряш никой с павета.
ти изобщо караш ли кола бе човек? В мола на всяко 3 то спиране имам ужулване а там нямаш голям шанс да не спреш както трябва защото има маркировка и се да си в нея .......... просто народа е малуменнн :bangin:те с вратите направо в твоита врата .....
Susscrofa
24-07-2012, 13:14
ти изобщо караш ли кола бе човек? В мола на всяко 3 то спиране имам ужулване а там нямаш голям шанс да не спреш както трябва защото има маркировка и се да си в нея .......... просто народа е малуменнн :bangin:те с вратите направо в твоита врата .....
Да, карам кола, но тя определено не е толкова важна за мен.:)
Но не мога да обвинявам хората драскащи неправилно паркирани автомобили.:-D
slik4eto
24-07-2012, 14:21
Да, карам кола, но тя определено не е толкова важна за мен.:)
Но не мога да обвинявам хората драскащи неправилно паркирани автомобили.:-D
не става въпрос дали се дразниш а дали като спреш в мола хората не си блъскат техните врати в твоита......
Susscrofa
24-07-2012, 14:42
не става въпрос дали се дразниш а дали като спреш в мола хората не си блъскат техните врати в твоита......
Не мога да се сърдя на детенце, отворила рязко вратата.
Нито пък на неговите родители.
А защо алфите нямат предпазни лайсни?
За да са красиви:)
---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:23 ----------
Със сигурност обаче все има нещо на света, което е важно за теб и се дразниш като някой се гаври с него, нали..?
Одушевено, да.
Предметите са средство за по-удобен и интересен живот.
Нищо друго.
Susscrofa
24-07-2012, 15:24
На детенце ясно, че не можеш да се сърдиш, а можеш ли да се разсърдиш на олигофрен с кола за 1000 лева примерно, който си отваря вратата в твоята чисто нова кола, за която си дал да кажем 60 хиляди лева, изкарани с яко бачкане, па била тя средство за по-удобен и интересен живот..? Ако си в тая ситуация какво ще направиш - ще му се усмихнеш и ще му кажеш да не се притеснява ли..? Ама честно...
Знаеш отговора.
Ще направя това, което би направил всеки нормален човек.:)
Най-вероятно забележка, какво друго мога да направя и заслужава ли си да правя друго?
Ти акъл недей дава ...
Паркирам правилно .. И кой е този който определя кой паркира правилно .. какъв е той ? Кой му дава това право ?
Спирам по средата на маркировката ... и мисля, че все жени удрят колите .. те са по заблени и не му мислят :)
Susscrofa
24-07-2012, 15:51
Ти акъл недей дава ...
Паркирам правилно .. И кой е този който определя кой паркира правилно .. какъв е той ? Кой му дава това право ?
Спирам по средата на маркировката ... и мисля, че все жени удрят колите .. те са по заблени и не му мислят :)
Простакът винаги задава въпросът "къФ си ти, че да ми казваш къде е правилно да паркирам"?
Подкрепям всяка една драскотина направена от ядосан гражданин върху неправилно паркиран автомобил.
Заемането на две парко места означава, че просто не можеш да паркираш. Мога да те науча, ако искаш.:pancake:
---------- Post added at 12:51 ---------- Previous post was at 12:50 ----------
А какво ще направиш ако след забележката, оня започне да ти скача и да се държи скандалджийски, все едно ти на него си му виновен с нещо..? Ще оставиш ли така цялата работа..?
Ще се обадя в полицията.
slik4eto
24-07-2012, 15:52
А какво ще направиш ако след забележката, оня започне да ти скача и да се държи скандалджийски, все едно ти на него си му виновен с нещо..? Ще оставиш ли така цялата работа..?
В повечето случаи тоя с колата за 1000 лева бачка повече от тоя с кола за 60 000 просто живеем в такава държава......
Простакът винаги задава въпросът "къФ си ти, че да ми казваш къде е правилно да паркирам"?
Подкрепям всяка една драскотина направена от ядосан гражданин върху неправилно паркиран автомобил.
Заемането на две парко места означава, че просто не можеш да паркираш. Мога да те науча, ако искаш.:pancake:
---------- Post added at 12:51 ---------- Previous post was at 12:50 ----------
Ще се обадя в полицията.
Ами чакам те драскачо на коли .. ха ха :)
Не ми подхожда на нивото да общувам с теб.
На който не му харесва да сигнализира органите, но да ми прави щети ..
До сега не са ми я драскали и това си е късмет .. и паркирам правилно винаги и се съобразявам .. дори с вероятни удрящи врати .. но като тръгне този до мен и дойде друг- гаранция няма :)
Susscrofa
24-07-2012, 16:04
Ами чакам те драскачо на коли .. ха ха :)
Не ми подхожда на нивото да общувам с теб.
На който не му харесва да сигнализира органите, но да ми прави щети ..
До сега не са ми я драскали и това си е късмет .. и паркирам правилно винаги и се съобразявам .. дори с вероятни удрящи врати .. но като тръгне този до мен и дойде друг- гаранция няма :)
Написах, че подкрепям хората, които драскат, а не, че аз драскам.
За нивото си прав, твоето е доста ниско.:bath:
---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:02 ----------
В повечето случаи тоя с колата за 1000 лева бачка повече от тоя с кола за 60 000 просто живеем в такава държава......
Да, живеем в държава, в която мнозинството си мисли, че пари се изкарват лесно и падат от небето.
И всички хора с много пари са бандити.
:pancake:
...
И всички хора с много пари са бандити.
:pancake:
Колко са "много пари"?
Susscrofa
24-07-2012, 16:13
Колко са "много пари"?
Teзи с кола за 60 000:)
За мен доход от над 150 000 годишно са много пари.:)
badmadafaka
24-07-2012, 16:55
А дали някои от тези, които с настървение пишат тук как ще пребиват с павета този, който им одрсака колата и т.н., всъщност не се дразнят от безотговорността, безнаказаността и дебелокожието на огромната част от тези, които дерат чуждите коли с хамалското отваряне на вратите на собствените си..? Може ли това да им е проблема, само, че грамотността и богатството на изказа просто да им пречи да го изразят и да свеждат нещата до доста по-прости (като вече описаното)..? :dunno:
Това ми беше мисълта, чичо Суси, а това за 60-те хиляди го казах умишлено да не е 100, защото това е някаква масова психологическа граница, над която си "мутра" по дефолт, пък аз исках да стане ясно, че не говоря за тия с гангстерски-черните-ес-класи, ами за човек, който с "бачкане" си е купил колата, така че айде нЕма нужда да търсиш повод да се заядеш с цифрата 60 хиляди (защото като че ли за последното разсъждаваме еднакво)...
За мен доход от над ....годишно са много пари.:)
Ето тук всеки ще сложи различно число :) .
Сигурен съм че почти всички хора, които изкарват пари над числото, което аз ще сложа са бандити :) .
От мнозинството ли съм?
По темата бих добавил, че и аз се ядосвам на белезите оставени по паркингите, но вече ми минава по-бързо от преди пет или десет години, да речем. Приел съм го, малко или много за неизбежно.
Susscrofa
24-07-2012, 19:01
Ето тук всеки ще сложи различно число :) .
Сигурен съм че почти всички хора, които изкарват пари над числото, което аз ще сложа са бандити :) .
От мнозинството ли съм?
По темата бих добавил, че и аз се ядосвам на белезите оставени по паркингите, но вече ми минава по-бързо от преди пет или десет години, да речем. Приел съм го, малко или много за неизбежно.
Mмммммм, не е точно така, колкото и да е относително това понятие, все пак има индикатори, спрямо които можем да определим що е то богат човек /финансово/.
Не бъди сигурен, че те са бандити.:bath:
---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:59 ----------
А дали някои от тези, които с настървение пишат тук как ще пребиват с павета този, който им одрсака колата и т.н., всъщност не се дразнят от безотговорността, безнаказаността и дебелокожието на огромната част от тези, които дерат чуждите коли с хамалското отваряне на вратите на собствените си..? Може ли това да им е проблема, само, че грамотността и богатството на изказа просто да им пречи да го изразят и да свеждат нещата до доста по-прости (като вече описаното)..? :dunno:
Това ми беше мисълта, чичо Суси, а това за 60-те хиляди го казах умишлено да не е 100, защото това е някаква масова психологическа граница, над която си "мутра" по дефолт, пък аз исках да стане ясно, че не говоря за тия с гангстерски-черните-ес-класи, ами за човек, който с "бачкане" си е купил колата, така че айде нЕма нужда да търсиш повод да се заядеш с цифрата 60 хиляди (защото като че ли за последното разсъждаваме еднакво)...
Не те иронизирам с тези 60 000.
Колкото и да ме дразниш, аз уважавам хората, които отстояват своята позиция и са постоянни в мненията си.
А дали ти си от тях:)
Според мен да, при това дразнещо постоянен.:pancake:
При тия условия и с тоя материал, всичко е нормално!:Topic-is-closed-bg: