PDA

View Full Version : няколко ? за задният кЪпак

kemakoz
12-09-2009, 21:39
Здравейте колеги първо да ви питам им ли задният прозорец някъде пръскача да пръска от къзанчето и ако да къде се намира, че аз не можах да я открия, но се чува как ръботи помпичката на къзанчето и чистачката почва да ръботи...

Вторият ми въпрос е къде на задният къпак се намира бутона или датчика дали е затворен капака или не защото някой път е отворен а не отчита и някой път не ми светва лампичката в бъгажника

и третият ми проблем е че като си ръгна ключа в ключалката на багажника влиза до половината някакви идеи ? :new_Eyecrazy:

Xtrime7
12-09-2009, 22:00
Колега,и аз станах разноглед докато ти го прочета,че даже си мисля дали не си го писал нарочно неграмотно(просто подчертавам).
ВТОРО.Не е зле да си напишеш в подписа каква ти е колата.
Датчика е някъдде около ключалката.
И на последно място,явно е клеясало или има счупен ключ(или нещо подобно).
Няма да е лошо поне докато четеш да вземаш упреците на колеготе като съвет за по-нататъшна комуникация и разбирателство.
Поздрави,и без лоши чувства.

kemakoz
12-09-2009, 22:39
уф извинявам се за неграмотността но има моменти когато пиша така... просто е трудно да лафиш с 3 мръсници в скайп и да пишеш тема :D

Алфата е 145 1.4 T.S. 97 г :mrgreen:

mordohy
13-09-2009, 01:32
Колега,по-добре е вместо да си лафиш с три мръсници в скайпа,да си чатиш с една от колежките.Хем могат да са мръсници,хем и са дами.Шуменския разбойник,известен с търпението си и коректността си ти изясни нещата.Поясни от къде си и каква ти е колата и е много вероятно да те насочиме към колега,който да ти помогне.Покажеш ли уважение-ще го имаш.
Най - лесно ми е да ти отрежа главата!
Мордохай!

kolev
14-09-2009, 10:23
пръскалката се намира в самата основа на чистачката. щом не работи,вероятно се е запушил клапана който пък се намира зад левия стоп под тапицерията.

hrsitow
14-09-2009, 15:25
при мен беше скъсан маркуча около пантите на багажника,там минава през един гумен маншон заедно със сноп кабели и водата се стича някаде под кората.свали лявата декоративна пластмаса и погледни и там какво става

nhg
14-09-2009, 17:26
Провери си масата на датчика, лампата трябва да светва веднага като отключиш капака

kemakoz
15-09-2009, 07:30
мерси колеги.

а вчера ми възникна и друг проблем с лявото огледало. Попринцип може да се прибира огледалото и прави ЩРАК всякаш има прожина... но при мене явно някой го е закачил и вече си се движи свободно напред назад... таа какво е устройството и дали има оправяне ?

kolev
15-09-2009, 10:53
няма оправяне,само смяна. и моето е така.