View Full Version : Признаци за скъсан тампон на мотора?
Vlado_PK
12-09-2009, 22:57
Колеги питам за алфата от подписа.Като потеглям по-рязко на 1-ва се чува ясно и отчетливо щтракване от към мотора.На по-висока предавка също ако пусна по-рязко съединителя пак се чува това нещо и само при тези полжения го прави.Та възможно ли е да е от скъсан тампон на мотора или на скоростите ако на скоростите въобще има тампон?
Както скоро писах в темата на един колега сменил съм само щангата на мотора с 2-та тампона
Ако е
тампон е чукане,а ти говориш за щтракане.Това говори за каре или деферинциал.
Vlado_PK
13-09-2009, 01:33
Ако е
тампон е чукане,а ти говориш за щтракане.Това говори за каре или деферинциал.
Аз не съм го обяснил правилно!Не е като щтракане като от каре а както казваш ти чукане но само 1. Чува се "чук" и престава!
Добре,бе,Владко,ама нали не се събираме само за бира,а и да обмениме знания и мнения.от близо месец не идвам,ама нали адаша е там.Човека е грамотен.не е току-така МОД.Под ръка ти е.Верно ,че цялата група сте си хлапета,но поне се научете,къде да питате.Има и грамотни сред вас.Вместо да гледате Лудото пиле да си гони балоните,по -добре е да кажете къде ви сърби.Та да ви начешат!
Vlado_PK
13-09-2009, 01:50
Добре,бе,Владко,ама нали не се събираме само за бира,а и да обмениме знания и мнения.от близо месец не идвам,ама нали адаша е там.Човека е грамотен.не е току-така МОД.Под ръка ти е.Верно ,че цялата група сте си хлапета,но поне се научете,къде да питате.Има и грамотни сред вас.Вместо да гледате Лудото пиле да си гони балоните,по -добре е да кажете къде ви сърби.Та да ви начешат!
Да прав си.Обаче аз не съм ходил на срещата от сума ти време щото не мога да си седна на задника в Перник.А проблема ми е от 2-3 дни още не съм обикалял по маистори та викам някои ако обясни направо да знам какво да купувам и да го сменявам :mrgreen:
Утре ще съм в Перник в късния следобед.Стрещу бензиностанцията Титан или нещо подобно съм.До реката в посока на Радомир.Ще ме видиш.Звънкай на 0 88 77 33 174
Vlado_PK
13-09-2009, 01:58
Утре ще съм в Перник в късния следобед.Стрещу бензиностанцията Титан или нещо подобно съм.До реката в посока на Радомир.Ще ме видиш.Звънкай на 0 88 77 33 174
ОК!Извинявам се за:spam: ма ние сме си почти комшии!
Значи темата може да се трие ако решите.
Решаваме проблем,а това не е спам.Спам е цялата тема и след решаването на проблема аз ще я изтрия!
Ако немарите решение на проблема го напишете , че и аз го имам това дразнещо тракане :brickwall: