View Full Version : Ел.пребиране на огледалата !!!
leketo84
13-09-2009, 11:06
Колеги та въпроса ми е как да активирам ел. пребирането на огледалата:comphits:? На снимките (макар и с лошо качество) се вижда че има подготовката колата на платката та дори и лампичка си има липсва копчето , но опитах да го натисна но ефекта беше нулев:brickwall:! Дали няма откачени някъде нарочно букси преди огледалата или вратите знам ли подобно на темпомата ? Питах ЕМоОо той ми каза че трябва да се сменят огледалата:shocking:, ако има по лесен начин някой да сподели:respect:!
Колеги та въпроса ми е как да активирам ел. пребирането на огледалата:comphits:? На снимките (макар и с лошо качество) се вижда че има подготовката колата на платката та дори и лампичка си има липсва копчето , но опитах да го натисна но ефекта беше нулев:brickwall:! Дали няма откачени някъде нарочно букси преди огледалата или вратите знам ли подобно на темпомата ? Питах ЕМоОо той ми каза че трябва да се сменят огледалата:shocking:, ако има по лесен начин някой да сподели:respect:!
Значии казах ти , че трябва да се сменят ако самите огледала нямат тази функция .. ако искаш ми пиши едно лично и ще се видим да ги видим :)
leketo84
19-09-2009, 19:11
Значии казах ти , че трябва да се сменят ако самите огледала нямат тази функция .. ако искаш ми пиши едно лично и ще се видим да ги видим :)
Емо снимах ти да видиш за какво става въпрос и ако можеш да прецениш от снимките :-P! На 2 снимка се виждат три букси , но от огледалото идват 2 и следователно едната е свободна тази която е за тая работа сигурно ! Та други огледала ли ми трябват или може да е някъде бутната примерно зад огледалото третата букса или немат мойте устройство за прибиране :mobile:?
Емо снимах ти да видиш за какво става въпрос и ако можеш да прецениш от снимките :-P! На 2 снимка се виждат три букси , но от огледалото идват 2 и следователно едната е свободна тази която е за тая работа сигурно ! Та други огледала ли ми трябват или може да е някъде бутната примерно зад огледалото третата букса или немат мойте устройство за прибиране :mobile:?
Попринцип на едното огледало са ти 4 на другото са 3 (със буксата за прибиране) , която на цвят мисля , че беше сива , но не съм сигурен :) При мен буксата беше натикана надолу ;) Попринцип мисля , че имат заготовка за тези екстри всичките , но знае ли човек.. Ако ти се занимава свали и кората :) А огледалата можеш да ги познаеш така - когато ги прибереш на ръка тези , които нямат ел прибиране като функция имат едно като щтракване , докато тези които има се движат от едното крайно положение до другото съвсем плавно :) Ако има щтракането , значи ти трябват други огледала .. ако не - буксата или жичкаджия :)
leketo84
20-09-2009, 11:46
Попринцип мисля , че имат заготовка за тези екстри всичките , но знае ли човек.. Ако ти се занимава свали и кората :) :)
Коя кора да сваля на огледалото ли или на вратата :wallbash:! Пробвах да махна огледалото от основата но не знам как и коя букса ти е била забутана тази която на мене ми е там или отсрещната която ми трябва !:hmm: Мерси Емо !!!:smile:
Linkestis
20-09-2009, 16:47
Не се мъчи,нямаш моторчета на огледалата.
Имаш само заготовка като при мен
А дали е възможно само дясното огледало да е електрическо, че при мен само то се прибира :pig:? При лявото не се чува да бръмчи моторче, знам ли :gruebel:
Linkestis
20-09-2009, 17:22
Възможно е да е блокирало,или просто да е сменено.
Имаше тема в която колега показваше как си ремонтирал неговите.Разрови в раздела
----------------------------------
П.П Тя даже е важна http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37414
:)
leketo84
20-09-2009, 19:13
Благодаря и на Емо и на Linkestis за съдействието от разстояние ! Много гадно че нямам моторчета на мойте огледала :crybaby: , но не се отказвам ако си намеря такива огледала ще стане работата !!! :drive:
leketo84
28-09-2009, 13:07
Емо а ти от къде и колко пари си взе твоите огледала ! Аз ходих при италиянеца , но там нямаха !!!
Емо а ти от къде и колко пари си взе твоите огледала ! Аз ходих при италиянеца , но там нямаха !!!
Италианеца отдавна не е специализиран в италиански коли, а и цяла София ходи там. Трябва да видиш при Никола, Данчо и сие от Драгичево - имат теми в "Продава -> Платени обяви".
---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:08 ----------
А дали е възможно само дясното огледало да е електрическо, че при мен само то се прибира :pig:? При лявото не се чува да бръмчи моторче, знам ли :gruebel:
Не е възможно колега, просто лимузината е супер и затова моторчето не се чува - или огледалото е блокирало (лесно можеш да го провериш като го сгънеш на ръка) или е нещо по механизма, или е нещо по електрическата част. Може пък и някой да го е сменил с обикновено, но това е малко вероятно. Иди на читав жичкаджия.
Пробвай и при Сотир в Елин Пелин , мисля че има , ама не съм сигурен :) Ако не намериш контакти ми пиши на лично да ти дам телефон ;)
Пробвай и при Сотир в Елин Пелин , мисля че има , ама не съм сигурен :) Ако не намериш контакти ми пиши на лично да ти дам телефон ;)
В тази връзка за моргите....Ще ходя тези дни до Варна и някой ако знае за морга с 166 ци в района да казва бързо :thumbup: