PDA

View Full Version : Защо се цепите бе хора !?!?!

acko88
13-09-2009, 19:18
Последно време стана нещо страшно.... Казвал съм го на много от сабиранията и продължавам да го повтарям,защо ги измислихте всичките тия разделни срещи (среща 155,среща 156,среща класики,среща 166 и др.) накрая може и по цвят да се измисли среща,нали идеята беше любителите на марката да се събират заедно.Днес на една от най-популярните и първи срещи а именно срещите на Ал. Невски при хубаво време се събрахме 4 коли... просто неси го обяснявам,но според мен от 1341234123 мероприятия и хората са се уморили от тези срещи,но според мен не е правилно. :no_no_no::no_no_no::no_no_no:

Jivko7777
13-09-2009, 19:52
Последно време стана нещо страшно.... Казвал съм го на много от сабиранията и продължавам да го повтарям,защо ги измислихте всичките тия разделни срещи (среща 155,среща 156,среща класики,среща 166 и др.) накрая може и по цвят да се измисли среща,нали идеята беше любителите на марката да се събират заедно.Днес на една от най-популярните и първи срещи а именно срещите на Ал. Невски при хубаво време се събрахме 4 коли... просто неси го обяснявам,но според мен от 1341234123 мероприятия и хората са се уморили от тези срещи,но според мен не е правилно. :no_no_no::no_no_no::no_no_no:

Така е колега...Колкото и да не ни се иска...Това си е цялата истина...Преди се събираха като цяло италиански коли, после мина на марки, сега на модели...И това е обяснимо до някаде защото италианските автомобили станаха множко, но все пак...Дано се замислим малко...

CrazyElement
13-09-2009, 21:07
Е вие поне сте се събрали колега, ние тук в Хасково областен град, Димитровград също големичък град е доста близо, и въпреки това неможем да се съберем, защото хората, които посещават форума и са от областа се броят на пръсти.

Walker
13-09-2009, 21:10
Ако не бях ангажиран сигурно щях да дойда.

@acko88 На теб това кое присъствие ти е за годината? :P

Явно на хората им омръзна вече срещата на Невски... и аз не знам. Последните пъти все по малко коли се събирахме.

Xtrime7
13-09-2009, 21:13
Е вие поне сте се събрали колега, ние тук в Хасково областен град, Димитровград също големичък град е доста близо, и въпреки това неможем да се съберем, защото хората, които посещават форума и са от областа се броят на пръсти.

Ами значи че някой от вас трябва да предприеме нещо.Никак не е лесно,но трябва упоритост и постоянство.

VAN
13-09-2009, 21:58
Аз също съм против деленето на модели. Наистина вече има доста автомобили Алфа Ромео, но истинските фенове са доста малко и немисля че подобно делене е удачно. Лично съм присъствал на няколко от срещите на пл. "Св. Ал. Невски" и за мен остнаха като хубав спомен, казвам спомен тъй като виждам вече ги няма.

acko88
13-09-2009, 23:04
Ако не бях ангажиран сигурно щях да дойда.

@acko88 На теб това кое присъствие ти е за годината? :P

Явно на хората им омръзна вече срещата на Невски... и аз не знам. Последните пъти все по малко коли се събирахме.

Ееее знаеш че дълго бях без кола все пак,сега имам колата от 1 месец и малко и реших да посетя :)
Преди се сабирахме толкова много народ и беше интересно всеки имаше нещо да каже,да покаже и т.н.

Walker
13-09-2009, 23:08
Ееее знаеш че дълго бях без кола все пак,сега имам колата от 1 месец и малко и реших да посетя :)
Преди се сабирахме толкова много народ и беше интересно всеки имаше нещо да каже,да покаже и т.н.
E да, ама ти като престана да идваш и виж какво стана... ;)

Просто явно на хората им е пислано и не виждат нищо интересно... знам ли...

mirchozo
13-09-2009, 23:25
Покрепям...
Аз също съм против това делене, затова изобщо не съм си и помислил нито за миг да отида на такава среща. Ако ще ходя(ако изобщо мога) на някакво по-масово мероприятие то ще е на ИТАЛФЕСТ, където ще има всякакви ентусиасти на италиянското автомобилостроене.

Speeder
13-09-2009, 23:50
Да, и аз съм с чувството , че се делят разните му там модели, но пък от друга страна в Пловдив, неделя се събират всякакви и все повече италиански автомобили.
Колегите със 155ците също идват.

tokata_pz_flex
13-09-2009, 23:53
И ние се сабираме всякакви колици , и все по много :) Може би проблема е в София :Lkingsmiley:

digitalundgrd
14-09-2009, 00:04
Отговора е много ПРОСТ!!! Освен, че срещите се делят на модели, а специално за София се делят и на КВАРТАЛИ!!! Нали се сещате, че все пак тук сме 150 квартала. Като се направят 150 мини срещи в Люлин, Хаджи Димитър, Надежда, Центъра и прочие през седмицата, на никой не му се идва на НЕВСКИ...

Аз лично съм присъствал на 3-4 срещи на Невски (между месец април и юни) и на 3 от тях бяха над 10-12 коли!! На последната...беше към 20 и някой Юни се събрахме много малко народ 6-7 коли. От тогава не съм ходил...

sok1
14-09-2009, 01:04
Има още една причина за намалялата посещаемост на срещите - летния период. Всеки е забегнал на някъде да почине - я на море, я на планина, на язовир, на лозе и т.н. Но вече би трябвало да започне засилване на срещите. Трябва само постоянство и желание.

Jivko7777
14-09-2009, 01:19
Аз лично съм присъствал на 3-4 срещи на Невски (между месец април и юни) и на 3 от тях бяха над 10-12 коли!! На последната...беше към 20 и някой Юни се събрахме много малко народ 6-7 коли. От тогава не съм ходил...

Че то ние се събираме в Стара Загора около 12-15 коли, пък вие в София какво се излагате :hehehm:

Abarth
14-09-2009, 01:43
Това с кварталите,марките и моделите и на мен не ми допада,а и аз са с тоя фиат нема да ме допуснете а :static::hehe:

acko88
14-09-2009, 10:30
Накрая хората ще се пренаситят от събития,от тия екскурзиики на 155,156 и там още които са си правили и накрая на кой ще му се ходи примерно на пролетен събор или нещо подобно на груповите събирания..

Furious 155
14-09-2009, 10:41
Накрая хората ще се пренаситят от събития,от тия екскурзиики на 155,156 и там още които са си правили и накрая на кой ще му се ходи примерно на пролетен събор или нещо подобно на груповите събирания..

незнам защо раглеждате всички тези срещи като отцепване??? Когато няма кой да организира такива мероприятия ги организират самите участници! Не виждам къде е проблема. Който желае може да ходи на всички срещи. Аз лично спрях да следя кога е срещата на Невски за през лятото, но сега предполагам ще съм редовен, като цяло. Просто лятото беше удобно да се направят срещи под наслов с конкретни модели и не мисля че стана лошо. Никой не е бил върнат ако е с друг модел алфа или фиат - винаги сме били задружни!
Сега предстои италфест и се надявам да стане готино пак! Просто 1-2 големи събития в календарна година не са достатъчно и затова се спретват такива срещички на национално ниво.

mihail_mladenov
14-09-2009, 12:21
Засега не знам дали аз ще мога да отида на някое събиране в града ми, но ще гледам по някаква възможност поне да отида на поне 2-3 за годината, защото сега ми е последна година в училище и ще трябва да залягам малко повече над учебниците, защото съм мераклия да хода да уча във Варна. Но след Нова година ще си права сметка да хода на всяка сбирка на Алфа Ромео във Враца.

Jivko7777
14-09-2009, 12:29
Засега не знам дали аз ще мога да отида на някое събиране в града ми, но ще гледам по някаква възможност поне да отида на поне 2-3 за годината, защото сега ми е последна година в училище и ще трябва да залягам малко повече над учебниците, защото съм мераклия да хода да уча във Варна. Но след Нова година ще си права сметка да хода на всяка сбирка на Алфа Ромео във Враца.

Ми така трябва и аз ходя когато мога защото в моя град няма такова събиране и ходя в Стара Загора...