PDA

View Full Version : Честит сбор, софиянци!

146_JTD
17-09-2009, 12:38
Очаквахме покана за сбора! :smackbum:

ако кажете, да палим алфите и да идваме :)

MUROMAN
17-09-2009, 12:58
Пич пий си по- често лекарствата моля те !!!:locked:

Pepo
17-09-2009, 13:00
Пхахах :rotfl:

Kris
17-09-2009, 13:17
кво станало майна

146_JTD
17-09-2009, 13:18
нашият е на 25-ти септември. всички са поканени да изиграем по едно хорце..
все пак нали не сме софиянци, провинцията сме си и играем хорца.

"Муроман", прости исках да ви поздравя, защо започваш с обидите?!?!?!?! оо забравих, че това ви е черта на "кореняците". пхахахаха

trouble
17-09-2009, 13:25
Нещо не я схващам тази тема...

Kris
17-09-2009, 13:26
albuss, кажи за какво става въпрос ...

146_JTD
17-09-2009, 13:35
albuss, кажи за какво става въпрос ...

съжалявам, че не доуточних, днес е денят на София и с най-добри чувства си помислих, че мога да поздравя колегите от София, но бях отрязан още от първия пост.
иначе който от добронамерените столичани има желание и намери свободно време, може да качи някоя снимка от празнична София, ако е присъствал някъде да сподели. нещо такова... :respect:

DerMeister
17-09-2009, 13:38
То в нашата любима претъпкана столица, всичко е толкова забързано и всеки е толкова изнервен и вгълбен в себе си, че сигурно повечето хора са пропуснали, че днес е празник. А и нищо не съм чул за тържества, ще видим дали ще има.

Turbon
17-09-2009, 18:16
Какви тържества бре :D финасова криза е!
Просто един обикновен и работен ден за мен,а сигурно и за всички съграждани.Все пак нека ни е честит празника.

Искам да поздравя и всички именници(чки)
Вяра,Надежда,Любов! и наздраве

А иначе за 25-ти ще си помисля за хорцето,отдавна не съм играл :D.

fred
17-09-2009, 18:49
И на Софиите честито, иначе наистина не забелязах кой знае какви тържества, ама криза и ББ бори, каквото има да се бори :tongue:

mirchozo
17-09-2009, 21:22
Сборджийте нещо се ошумоляват,да ви е честито, елате на село да видите как се прави сбор, шекерчета, захаросани ябълки от тлъсти циганки по "сентрото" (центъра демек) и мнооо балони.

detelazurno
18-09-2009, 00:01
Аз го отпразнувах с преебан съединител и 3-часово гости у една приятелка докато изкачам да се махнат задръстванията, че да ме дръпнат. :screwy:

146_JTD
18-09-2009, 00:16
ами пак че ще го запомниш с нещо. даже е годишнина - 130г. откакто София е столица.

MUROMAN
19-09-2009, 19:54
нашият е на 25-ти септември. всички са поканени да изиграем по едно хорце..
все пак нали не сме софиянци, провинцията сме си и играем хорца.

"Муроман", прости исках да ви поздравя, защо започваш с обидите?!?!?!?! оо забравих, че това ви е черта на "кореняците". пхахахаха

Начина ти на поднасяне и представяне на информацията е просто трагичен.
Дори и да е шега ,тя не е уместна.
Не започвам с обидите,но ти явно не познаваш нито един Кореняк софиянец или си пишеш просто колкото да не заспиш и даваш определения за черти на хора ,които ти явно не познаваш.
И ще ти обясня ,защо.
София има празник /Ден на Града/, а не махленски Сбор.

Иначе имаше и празненства и чествания и хепънинги и мн други неща ,който ги е посетил добре ,който ги е проспал здраве.

С това мисля да изчерпам това което имам да кажа по темата.

Васил Петров
19-09-2009, 19:56
Не започвам с обидите,но ти явно не познаваш нито един Кореняк софиянец или си пишеш просто колкото да не заспиш и даваш определения за черти на хора ,които ти явно не познаваш.
И ще ти обясня ,защо.

Иначе имаше и празненства и чествания и хепънинги и мн други неща ,който ги е посетил добре ,който ги е проспал здраве.

:metal::metal::metal:

146_JTD
19-09-2009, 20:45
И ще ти обясня ,защо.

ок

спорът става много личен, поне от моя страна, защото аз поне имам мотив за това. не знам дали се сещаш, че ти писах около 4 или 5 ЛС за клубен стикер, ти дори не ме отрази.
ще помоля да затворим темата! Благодаря ви!

Derry
20-09-2009, 21:32
Все повече се убеждавам, че София си е друга България коренно различна от всичко останало. Първата работа, че не си знаете сбора кога ви е, втората, че дори и да знаехте не си го празнувате и третата е, че въпреки първите две можехте да си заколите някое агънце поне да почерпите. Само се оправдавате с работа и изнервеност :bouncing_smiley:

MUROMAN
21-09-2009, 16:46
ок

спорът става много личен, поне от моя страна, защото аз поне имам мотив за това. не знам дали се сещаш, че ти писах около 4 или 5 ЛС за клубен стикер, ти дори не ме отрази.

Приятел нямаш Мотив за НИЩО.
Недей да приемаш лично неща ,който са безмислени и нямат утежняваш характер.
Може да си ми писал ,но не си бил само ти,направих и изпратих/извън СФ/ доста стикери на ужасно мн хора.Имаше изскания дори до Англия . По една или друга причина ти не си се класирал,съдба. Ако идваш на феста и се видиме обещавам наживо да ти обясня някой неща по тази тема.
Иначе ме подразни подигравателно отношетние ,така поне беше поднесена темата или поне аз така я разбрах.

Последно бъди жив и здрав и не се ядосвай за глупости.:razz:

146_JTD
21-09-2009, 18:10
Приятел нямаш Мотив за НИЩО.
Недей да приемаш лично неща ,който са безмислени и нямат утежняваш характер.
Може да си ми писал ,но не си бил само ти,направих и изпратих/извън СФ/ доста стикери на ужасно мн хора.Имаше изскания дори до Англия . По една или друга причина ти не си се класирал,съдба. Ако идваш на феста и се видиме обещавам наживо да ти обясня някой неща по тази тема.
Иначе ме подразни подигравателно отношетние ,така поне беше поднесена темата или поне аз така я разбрах.

Последно бъди жив и здрав и не се ядосвай за глупости.:razz:

всички да сме живи и здрави и да не хабим нерви за глупости. сигурно аз не съм я поднесъл правилно, както и да е. и ти ако не си бил в настроение за шеги, ми се върза. съжалявам, че не се получи.:Topic-is-closed-bg: