View Full Version : Нов член на клуб 155 ;)
От днес вече съм със 155 2.0 8 клапана ... червено Гран при ... само малко боя трябва на лявите врати че те са бордо...и така
Ще имам доста въпроси към вас , защото има неща за оправяне.
Честито пич,със здраве да я караш. Айде дойде и ти при Легендите. :respect:
Пусни снимки да я видим тая хала.
Честито пич,със здраве да я караш. Айде дойде и ти при Легендите. :respect:
Пусни снимки да я видим тая хала.
Той през колко легенди мина....докато набара истинската:clap:
Alfa User
21-09-2009, 18:15
Важното е накрая да остане пак с легенда - без значение каква е точно.
Добре дошъл в отбора, колега - много радост и удоволствие ти пожелавам - избрал си много добър вариант !!!
Стягай я, боядисвай и полирай, че освен Италфест наближава и Втора Национална 155-среща :spiteful:
Честито колега.Много да те слуша и сервиз да не види и ако може малко снимчици :respect:
За феста няма да мога да дойда , дори няма да мога да я боядисам. Искам да ви попитам как да си оправя един проблем . Стрелката на бензина трепери и свети в един момент в следващия угасва и стои мирно . Дали е сондата ? Снимки ще пусна като я постегна малко
---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:07 ----------
Той през колко легенди мина....докато набара истинската:clap:
Ахх да преминах през два модела на марката и мога да кажа , че всеки модел се кара по различен начин , има различно поведение и си има плюсове и минуси ... АЛФА РОМЕО
Много и е чувствителна резервата просто, затова светва и после изгасва .:tongue2:
Много и е чувствителна резервата просто, затова светва и после изгасва .:tongue2:
МОмчето от което я взех ми каза че като светне лампата гасне колата ... и затова искам да си я оправя и да си знам колко бензин има .... сега говорих с него мисли че е от сондата ...
155_8000rpm
21-09-2009, 19:41
От днес вече съм със 155 2.0 8 клапана ... червено Гран при ... само малко боя трябва на лявите врати че те са бордо...и така
Ще имам доста въпроси към вас , защото има неща за оправяне.
Добре дошъл в семейството на 155,много да те слуша,а за емоциите няма смисъл да пожелавам,щото те са задължителни с тази кола!
Надявам се да няма сериозни проблеми...
Alexanderbb
21-09-2009, 19:53
още един сектант. да ти кажа поправянето си е почти непрекъснато но пък удоволствието като върви е несравнимо. И си е баш кола от класа
arieca155
21-09-2009, 20:23
честито ,добър избор.това със стрелката няма оправяне,така е конструирана.когато и е по-малко бензина по завоите се лашка и стрелката играе.може и от крачетата на сондата да е.абе бял кахър.
честито и от мене колега с здраве да си я караш, ;)
Честито колега!!! най после и ти със 155-ца :respect:
Честито колега!
Много приятни емоции и безаварийни километри. :clap:
Честито колега!!! най после и ти със 155-ца :respect:
Благодаря ви на всичко , исках дизел но нямах възможност ! Ще се радвам да помагате ... след като свърша ремонта вкъщи се заемам с колата да я постегна че има забележки !
Честита 155-ца колега,да си я караш с кеф,само да те питам купето със старите калници ли е,и какви са джантите,щот се чудя дали не си взел онази 155-ца-червената с черните 17-ки,така като каза че левите врати са бордо,само за нея се сещам.
Айде честито :):) :dance::flowers:Иначе стрелката на бензина не можеш да я оправиш... Просто като покараш ще свикнеш..>Следи изминатите км. и няма да имаш ядове...
А също така ако винаги имаш 20литра в резервоара няма да ти светва и да те притеснява:spell:
Jivko7777
22-09-2009, 01:56
Честито и от мен :)
rumenti77
22-09-2009, 09:13
Честито колега със здраве да си я караш.
Честита 155-ца колега,да си я караш с кеф,само да те питам купето със старите калници ли е,и какви са джантите,щот се чудя дали не си взел онази 155-ца-червената с черните 17-ки,така като каза че левите врати са бордо,само за нея се сещам.
Да тази с БОрдо вратите е с черните джанти ;) , та какво знаеш за тази кола ? с кое купе е и какви са й калниците ?
---------- Post added at 06:46 ---------- Previous post was at 06:44 ----------
Айде честито :):) :dance::flowers:Иначе стрелката на бензина не можеш да я оправиш... Просто като покараш ще свикнеш..>Следи изминатите км. и няма да имаш ядове...
А също така ако винаги имаш 20литра в резервоара няма да ти светва и да те притеснява:spell:
Ами щом казвате явно е така ... на този етап немога да налея 20 литра и да стоят вътре , но ще го направя при първа възможност . Вчера като я взех й сипах 20 лева - 10.70 литра и съм изнимал някъде към 25 км ... надявам се а има поне още 50-60 км ... че иначе ще стане кофти ...
Има снимки във форума на колата,от старите срещи,тая кола съм я виждал преди 3-4 години в квартала,визията и ме накара отчасти да се запаля толкова по 155,а иначе момчето което я е карало,го е блъснал някакъв камион на магистралата,докато е щял да си сменя гумата,затова и левите брати са бордо,началото на лятото я бях засичал колата по Г.М Димитров и се сетих за нея като и видях снимки тука в "Папараците",колата винаги си е била гледана,а иначе това е модела преди фейс-лифта.Мисля че няма да имаш ядове с нея,ако си е наред трябва да ти харчи най-много 12 в задръстванията,ако я юркаш нз.:biker:
п.с.Евала че си я взел,много бих искал да видя тая кола на някоя среща отблизо най-после:naughty:
Има снимки във форума на колата,от старите срещи,тая кола съм я виждал преди 3-4 години в квартала,визията и ме накара отчасти да се запаля толкова по 155,а иначе момчето което я е карало,го е блъснал някакъв камион на магистралата,докато е щял да си сменя гумата,затова и левите брати са бордо,началото на лятото я бях засичал колата по Г.М Димитров и се сетих за нея като и видях снимки тука в "Папараците",колата винаги си е била гледана,а иначе това е модела преди фейс-лифта.Мисля че няма да имаш ядове с нея,ако си е наред трябва да ти харчи най-много 12 в задръстванията,ако я юркаш нз.:biker:
п.с.Евала че си я взел,много бих искал да видя тая кола на някоя среща отблизо най-после:naughty:
Ами да ти кажа колата е позанемарена и трябва да се пастира и боядисат вратите , също предната броня е закачена някъде и е счупена малко ... задната броня и тя е за боя .. вътре също има някой неща за оправянае ( чек панела , пластмасата на огледалото на лявата ) ... и други неща.
Че се видим разбирасе няма как да се скрия от цялата група , така че мисля малко да я постегна и тогава ... обаче незнам кога ще е че сега съм зает с доста ремонти вкъщи ...
juliano155
22-09-2009, 16:16
Много безаварйни км.
Имам човек за пастиране ако ти трябва,много добре ги прави момчето.Аз на мойта 1.7-ца си боядисвах броните миналото лято при едни момчета зад кино арена и ги направиха екстра,сега чувам че по някви места са дигнали цените за боядисване.:whip:
Имам човек за пастиране ако ти трябва,много добре ги прави момчето.Аз на мойта 1.7-ца си боядисвах броните миналото лято при едни момчета зад кино арена и ги направиха екстра,сега чувам че по някви места са дигнали цените за боядисване.:whip:
Евентуална цена за боя на броните ( предна + задна ) и пастиране на колата ?
Furious 155
23-09-2009, 01:11
Добре дошъл в отбора на 155! :Yeeeehaaa:
И от мен честито, ядовете със 155-цата не свършват, ама си е кеф да я караш. Много безаварийни ти пожелавам
Хайтъз ли й? На млади години :-)
http://www.clubalfaromeo.com/Media/Img-3-42-119.jpg
Хайтъз ли й? На млади години :-)
http://www.clubalfaromeo.com/Media/Img-3-42-119.jpg
Да точно таз ;)
Прословутата Червена 155ца с черните 17-ки.
Голяма мераклия беше предишния собственик,много жалко ,че го бутна и уби камион.
Прословута форумна кола си си взел,дано да ти провърви на теб.
Така е...Бог да го прости...
А алфата беше много читава и глезена...Аз лично се радвам че пак я виждам в движение и се надявам пак да ни събира очите както преди :):) Успех
Прословутата Червена 155ца с черните 17-ки.
Голяма мераклия беше предишния собственик,много жалко ,че го бутна и уби камион.
Прословута форумна кола си си взел,дано да ти провърви на теб.
Надявам се и аз ;)
vikoalfa
23-09-2009, 17:39
Честито и от мене,със здраве и много километри.А къде отиде прелестната 75ца?
Честито и от мене,със здраве и много километри.А къде отиде прелестната 75ца?
Вече е във владение на един пич , голям алфист е и тои ... имал е 3 75ци , сега има още една 155 едно Уно и "Черният Звяр"
Аз исках да попитам относно моята 155ца ...
Какво е станало с предишния собственик ?
Ето темата, колега: :rip:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12142
Ужас :( колата можеби оттам е пострадала и тя ...
Да,затва е с бордо врати.
Колега, честито! Много безаварийни километри и хубави преживявание.
Пожелавам ти да я направиш така, както е била на снимката. Жестока е, и вярно много зарибява да имаш 155.
Да си я оправищ бързо и да нямаш проблеми!
Колега, честито! Много безаварийни километри и хубави преживявание.
Пожелавам ти да я направиш така, както е била на снимката. Жестока е, и вярно много зарибява да имаш 155.
Да си я оправищ бързо и да нямаш проблеми!
Благодаря за пожеланията ;)
vj_kenetik
29-09-2009, 21:03
честито и от мен. само ръчка брато никои не си копува алфа да я кара бавно
честито и от мен. само ръчка брато никои не си копува алфа да я кара бавно
Ха ха ха това го знам ... тая ми е трета ... дори на дизела не му прощавах ;)