View Full Version : Хиляди благодарности на колегата phoenix
Благодаря ти за отделеното време, експедитивността и ти желая мн. хубави моменти с детенцето ти и семейството. Направи моята белисима по-красива :big_bow_down:
ами... сега вече и аз мога да благодаря. Все пак не всеки ден виждам благодаря на... Феникс. Та много се зарадвах. Радвам се, че ти хареса как се получи емблемката, остана да оправим и задната и ще си супер иииии следващия път като се видим ще си допием биричката заедно :cheers::cheers:
DJ Vladic
24-09-2009, 12:37
Емо е много готин тип.Наистина заслужава :) ВСичко най-хубаво Емо.
Jivko7777
24-09-2009, 12:43
Благодаря ти за отделеното време, експедитивността и ти желая мн. хубави моменти с детенцето ти и семейството. Направи моята белисима по-красива :big_bow_down:
Е какво е направил с твоята красавица, сподели...
detelazurno
24-09-2009, 14:08
Е какво е направил с твоята красавица, сподели....
.......Радвам се, че ти хареса как се получи емблемката,.......
:tank:
Ми то в Русе, май не останаха алфи с развалени емблеми:magic::cheers:
detelazurno
24-09-2009, 15:23
Скачай на към София тогава. Тук има много работа :):notworthy:
Стана ми интересно, кои емблеми точно поправя колегата. Кръглите или надписите (макар че надписите емблеми ли са?!?). Щото кръглите са цветни, с дебел слой лак и се "повреждат", като с времето стават мътни и като обелени, вероятно защото влиза въздух и влага между слоевете. Това ли всъщност се възстановява? Не искам да му взимам хляба на phoenix (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1502), ако с това се занимава, просто ми е любопитно как се възстановява такова нещо.
айдееее, останах без хляб... от днес само на бира и кибахчита :BBQ::big_beer:
Само за протокола далеч не ми е това работата ами гледам да помагам с каквото мога... то и що фчупени фарове оправихме тука... (на 145/6 фаровете става дума, че са доста кекави, тука на варненци ги пооправихме фаровете де)
та ето я темата за емблемите цък (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=20071&highlight=emblema&page=3)
Христо_Сираков
25-09-2009, 21:44
ето я и моята емблемка благодарение на Емо
бирата е от мен
като измия колата ще пусна снимки да се види как стой и задната дори