View Full Version : Удар
Здравейте,
удариха ми колата на паркинг и са ми огънали са ми малко предния капак, цепнали са предната декоративна решетка и са окривили предната броня и леко пристъргваше по завоите от дясната гума. Дайте съвет в кой сервиз да ида да ми оправят щетите, че с търсачката и в раздела със сервизите нищо не открих.
http://testdrive.bg/service/910.html
За тоя съм чувал хубави неща (Рок енд рол сервиз)
Дали ще могат да изправят бронята и подкалника? Гледам,че са автобояджии, а никъде не се казва да са и тенекеджии.
колега,довери се на сектата!Бояджиите са и тенекеджии!
Успех!
JORDANGT
24-09-2009, 16:21
Дали ще могат да изправят бронята и подкалника? Гледам,че са автобояджии, а никъде не се казва да са и тенекеджии.
Тенекеджиите изчукват тенекии!Кое точно от бронята и подкалника ти се видя тенекиено?Има сервизи които ЗАВАРЯВАТ и изправят пластмаси и чак след това трябва да се боядисва.
Работил съм в такъв сервиз.Приеми го като приятелски съвет:smoke:
AntiLuuP
24-09-2009, 16:40
Едно сервизче в лагера, такива неща пича прави перфекно, поне аз останах доволен, но като цифра не е много ефтин.... 150лв боядисване на калник с боя от него ...
Тенекеджиите изчукват тенекии!Кое точно от бронята и подкалника ти се видя тенекиено?Има сервизи които ЗАВАРЯВАТ и изправят пластмаси и чак след това трябва да се боядисва.
Работил съм в такъв сервиз.Приеми го като приятелски съвет:smoke:
Обикновено при тенекеджиите правят и пластмасите (или поне с такова впечатление съм останал), а и подкалника има тенекиена част там където се захваща. Затова споменавам въпросната гилдия. Само да поясня, че бронята не е сцепена, нито счупена, а е натисната и в дясната страна е изместена навътре към купето така, че до самата гума остава по-малко от сантиметър. Счупена е само декоративната решетка под капака, а самия капак е леко огънат около емблемата.