View Full Version : Рали бояна
MARTI ALFAMEN
23-09-2009, 22:35
Някои знае ли кога то4но е рали бояна и дали не сам го изпуснал ве4е (мисля 4е миналата година беше на 27 и 28 септември )дано и сега да е тогава.
AntiLuuP
23-09-2009, 22:58
МИсля че беше тогава на един стълб до нас има плакат ще погледна утре ....
ALFADROG
23-09-2009, 23:47
на 26-27 или 27-28 и аз искам да ходя
Рали на Бояна няма да има, ама пишето го писта (то и писта е толкоз). Както и да е поредния кръг на БШТА е на 26-27 септември. В събота квалификации, в неделя състезание :)
Преди малко минах през детелината ...опъват шатрите вече:smoke:
Да не забравите само че тази година писта София е с платен вход!
ALFADROG
24-09-2009, 12:48
и колко ще е този вход
и колко ще е този вход
5-6 лева общо за 2-та дни.
vikoalfa
24-09-2009, 18:27
5-6 лева общо за 2-та дни.
Още не се знае окончателно колко ще е.У неделя ще има само ГЬОШЕВ,ГЬОШЕВ,ГЬОШЕВ....
AntiLuuP
24-09-2009, 18:50
Нз гонки и рали дали ще има, ама одеве минах от там и имаше доста лъскави и натокани коли... Като на пръв поглед едва ли са отишли само за да се напише колко коня са и да се види колко са красиви ... на 26 и 27 е мероприятието т.е. в събота и неделя
Нз гонки и рали дали ще има, ама одеве минах от там и имаше доста лъскави и натокани коли... Като на пръв поглед едва ли са отишли само за да се напише колко коня са и да се види колко са красиви ... на 26 и 27 е мероприятието т.е. в събота и неделя
Много ясно че не са за красота....тва за парите сега прочетох че наистина не се знае сумата ама все пак ще има такава.....Разбрах че и Ясен, Крум, Митко и Пепи ще участват неофициално :notworthy:
AntiLuuP
24-09-2009, 22:52
Много ясно че не са за красота....тва за парите сега прочетох че наистина не се знае сумата ама все пак ще има такава.....Разбрах че и Ясен, Крум, Митко и Пепи ще участват неофициално :notworthy:
Сумата не вярвам да е голяма преди 2 години ли имаше нещо подобно или повече беха пак ясен попов се вихреше с евото е тогава входа беше 5лв ...
Сумата не вярвам да е голяма преди 2 години ли имаше нещо подобно или повече беха пак ясен попов се вихреше с евото е тогава входа беше 5лв ...
То тогава беше някакво моторшоу...сега си е поредния кръг от Българския Шампионат за Туристически Автомобили....а тези 4-мата уникати :).....ще участват неофициално без времена и пак явно ще направят малко шоу с тяхните рали автомобили. Това е с цел популяризиране на спорта, след като рали България ще бъде кръг от Световния Шампионат догодина. Жалко само че София ми е далече...
vikoalfa
24-09-2009, 22:58
За тези който не се запознати обърнете внимание на това ЕВО..... http://vbox7.com/play:8960ee44
Да писта София ще се проведе на 27-28 Септември,но ми изглежда доста тъпо и смешно това как ще стане със събирането на пари за "ВХОД".Интересно ми е как на 10 000 човека,който идват от всякакви посоки ще им вземат пари. Поредната глупост от страна на БФАС.
Иначе с нетърпение чакам Ники Златков да изкара S1-та,едва ли някой от съфорумците е ставал свидетел на пилотиране на такъв автомобил,найстина ще бъде много интересно,макар че колата до колкото знам още не е готова.
В съботния ден предполагам че ще карат поне до 16 часа.Обиковенно миналите години беше така.
В неделя състезанието започва от 10 часа.
Предлагам който ще ходи нагоре в неделя да сподели,може да се организираме да отидем заедно ;) .
Да писта София ще се проведе на 27-28 Септември,но ми изглежда доста тъпо и смешно това как ще стане със събирането на пари за "ВХОД".Интересно ми е как на 10 000 човека,който идват от всякакви посоки ще им вземат пари. Поредната глупост от страна на БФАС.
Иначе с нетърпение чакам Ники Златков да изкара S1-та,едва ли някой от съфорумците е ставал свидетел на пилотиране на такъв автомобил,найстина ще бъде много интересно,макар че колата до колкото знам още не е готова.
В съботния ден предполагам че ще карат поне до 16 часа.Обиковенно миналите години беше така.
В неделя състезанието започва от 10 часа.
Предлагам който ще ходи нагоре в неделя да сподели,може да се организираме да отидем заедно ;) .
Не е глупост на БФАС. Не виждаш ли накъде отива спорта, ако го следиш....По-добре да има състезание и да е платено (те ще намерят начин как да се плати), отколкото да няма вход и да няма състезание. Едно такова състезание не е за сеир на псевдоразбирачите отишли да гледат "гонки" и да си викат тея шарените коли са по 900 коня и да люпят семки. Образно казано. Това е сериозен спорт, който се опитва да оцелее...въпреки че още сме далеч от истинските пистови състезания и затова ги правим на шосетата...Успех на всички състезатели. Жалко че лидера в гр.Х се отказа от автомобилния спорт. Успех.
Едно такова състезание не е за сеир на псевдоразбирачите отишли да гледат "гонки" и да си викат тея шарените коли са по 900 коня и да люпят семки. Образно казано. Това е сериозен спорт, който се опитва да оцелее...
Абсолютно съм съгласен. Не че трябва да се прави на зрителите на входа тест, кой колко разбира от спорта, в края на краищата никой не е роден научен, а има хора които са фенове от скоро. Но наистина има и много хора, за които това е накакъв цирк, подобен на нощните изцепки около ОМВ, а всъщност не е така. Професионалния моторен спорт, не е да задръстиш бензиностанция, 300 души да люпят семки, и няколко 20-годишни дръгела да се дърпат по правата, а водачите им да са по къси гащи и половината от тях да не знаят какво точно правят. Така че, който е фен ще даде 5 лева и ще стои там където организаторите са определили. Не мисля, че цената е висока за такова събитие.
SokOtPraskova
26-09-2009, 13:10
Години наред посещавам това мероприятие без да пропускам и никога не е имало "вход". Общо взето си мисля, че така наречената "писта" е под всякаква критика! Закърпили няколко по-дълбоки дупки, 20м нов асфалт и вече "пистата" е на 6! Пък хората може да се наслаждават на майсторско шофиране покрай дупките, срещу 5лв. вход. Преди години се състезаваха няколко класа мотори, същите с кош, няколко класа коли, тирове и дори някакви "булид-чета" тип Формула 1 - беше интересно мероприятие, преди...
vassil.tzanev
26-09-2009, 17:09
днес е!!! и съм един от хилядите пострадали от него. защото както всички знаем днес е работен ден и като затвориха бул."България" и околовръстното и резултатът е стотици коли в улиците на Бъкстон, Манастирски ливади, Цар Борис III и т.н. и нищо не помръдва и метър!!!!!!! убих 2 часа току що. и причината да са само 2 е, че пуснах GPS-a и успях все пак да намеря малки улички с цената на няколко остъргвания на кората отдолу, защото знаете в този иначе толкова "луксозен" квартал "манастирски ливади" какви улици има, а ако не знаете, по добре и да не ги усещате или виждате...
SokOtPraskova
26-09-2009, 17:21
днес е!!! и съм един от хилядите пострадали от него. защото както всички знаем днес е работен ден и като затвориха бул."България" и околовръстното и резултатът е стотици коли в улиците на Бъкстон, Манастирски ливади, Цар Борис III и т.н. и нищо не помръдва и метър!!!!!!! убих 2 часа току що. и причината да са само 2 е, че пуснах GPS-a и успях все пак да намеря малки улички с цената на няколко остъргвания на кората отдолу, защото знаете в този иначе толкова "луксозен" квартал "манастирски ливади" какви улици има, а ако не знаете, по добре и да не ги усещате или виждате...
Гадно, да... Днес са само "тренировките" и утре пак ще е затворено. До колкото разбрах днес трябваше да бъде ограничено движението до 17.00ч. и до 13.00ч утре.. :notify:
Колкото до Манастирски ливади - баш ливади са си, там е отврат. Не знам кой провъзсгласи това място за луксозно...можеби близостта до природата го прави такова :dunno:
AntiLuuP
26-09-2009, 17:41
Да днес е мероприятието някои приятели са ходили било добро и разбрах че утре щяло да е още по добро, аз не ходих тъй като съм на работа и за капак утре също съм на работа така че тези които ходят и снимат да качват....
А сега като прочетох че и българия е затворена ми изясни факта защо до нас в малките улички имаше толкова натоварен трафик и защо колите по Тодор Каблешков не помръдваха .....
vassil.tzanev
26-09-2009, 18:54
Гадно, да... Днес са само "тренировките" и утре пак ще е затворено. До колкото разбрах днес трябваше да бъде ограничено движението до 17.00ч. и до 13.00ч утре.. :notify:
Колкото до Манастирски ливади - баш ливади са си, там е отврат. Не знам кой провъзсгласи това място за луксозно...можеби близостта до природата го прави такова :dunno:
ливади и окопи. кой знае как ми се смееха днес от строежите след поредния окоп, аз по костюм в прахоляка, нагъзен оглеждам пораженията под колата.
а за трасето не искам и да мисля, само да спомена няколкото случая, в които ми се обажда жена ми с думите "паднах в дупка и нещо много силно издрънча" (тя работи точно в една от офис сградите на България до околовръстното и въщност беше причината днес да се наложи да ходя дотам.... :bash:), след което бяха и изкривени ламарините отдолу (а тя кара Микра, която не е никак ниска) или днес когато най-накрая зарязах колата и тръгнах пеш по околовръстното или по-точно пътя, по който от българия се излиза на околовръстното и се спънах е една невидима бабуна в асфалта по средата, която беше толкова издрана от картери, че ми се сви сърцето... и т.н.... дано няма инциденти!
Готино беше днес,а някой знае ли какво стана с Ясен Попов? Изведнъж изчезна,да не би да се удари някъде :roll:
Общо взето си мисля, че така наречената "писта" е под всякаква критика! Закърпили няколко по-дълбоки дупки, 20м нов асфалт и вече "пистата" е на 6!
Точно такава е пистата и е под всякаква критика наистина. Но тва е положението, е България не гъмжи от истински писти за автомобилни съзтезания и явно това е с което разполагаме. Не виждам защо това да е проблем пред събирането на вход ;)