View Full Version : Препоръчайте ми светен хотев в Пловдив.
Моля препоръчайте ми свестен хотел в Пловдив.
Тук молбата ми е предимно към колегите от Пловдив.
ще съм на Пловдивския панайр и ми трябва ,нормален хотел , по възможност в близост до изложението.
Става дума за стая за 1 човек за периода 28-02.10.2009 г
Цените трябва да са нормални и хотела да е приличен.
Не държа да е на улицата на изложението ,но не и да е в Асеновград разбира се.
Благодаря предварителна на отзовалите се.
Моля препоръчайте ми свестен хотел в Пловдив.
Тук молбата ми е предимно към колегите от Пловдив.
ще съм на Пловдивския панайр и ми трябва ,нормален хотел , по възможност в близост до изложението.
Става дума за стая за 1 човек за периода 28-02.10.2009 г
Цените трябва да са нормални и хотела да е приличен.
Не държа да е на улицата на изложението ,но не и да е в Асеновград разбира се.
Благодаря предварителна на отзовалите се.
Колега, погледни тук (http://bghotelite.com/light-house.1417_bg) , на миналия панаир бяхме отседнали там с колегите и останахме много доволни. Намира се на уличка, която е пряка на главната. С кола се стига за 5-10мин до панаира. Успех ;)
Трябва ми единична стая и по възможност да има интернет ,ТВ и закуска.
thecleaner
24-09-2009, 23:55
"Марица" е твоя хотел,точно срещу панаира е. Като спреш с легендата отпред и ще се спускат да се снимат с тебе и колата се едно си Ванко1 :devil::devil::devil:
Марияне, виж този : http://www.hotelphilippopolis.com/
Близо е до Панаира и е сносен хотел.
Инфо от извора: има шведска маса, интернет, 40 евро на стая с 2 легла
Виж и х-л "Новиз" на бул. Руски!
Двойната стая беше 75 лв.(август мес.)
та единичната, ще е по-евтина със сигурност!
Перфектно обслужване, паркинг и др.
А и е близо до панаира - 5 мин. с кола 8)
а, нещо русо не ти ли трябва?:))
В коя палата, ще си ...ако си служебно....да намина да те видя?
Доста дебели цени ми се обявяват от местните хотелиери за този пуст Панайр. :Bolt:
Търсенето продължава колеги,моля помагайте няма време.
Единична стая ми трябва, не е нещо свръх сложно нали?
INTEGRALE
25-09-2009, 11:57
http://www.afroditabg.com/
Знам, че цените са доста добри и все пак е нов хотелът. Малко е далече от панаира, но с разликата в цената в доста таксита ще се повозиш;)
Доста дебели цени ми се обявяват от местните хотелиери за този пуст Панайр. :Bolt:
Може би по- евтиният вариант ще е да се върнеш и да нощуваш в София.
Mind_Control
25-09-2009, 16:42
Май не си ходил по панайри и изложби друг път. Тия неща се резервират месеци преди това (айде да не са месеци, но седмици) първо, за да ти е по- ефтино и второ за да си там където искаш да си. А пловдивският панайр си е голямо събитие за България и си има наплив натам.
Ако не е тайна- какъв е бюджетът ти, защото според мен за 60-70 лв може да се намери спокойно.
Ела в Тракия, в хотела на Акваленда, супер е там мисля че цената е 30 - 35 лв, и си за 7-8 мин на панаира.....
Вече резервирах хотел ЧЕЛСИ ,искам да знаете че под 80 лв за вечер няма никъде ,където и да било.
там където е под 80 лв е страшна дупка и мизерия,има специални панаирни цени който или са Х 2 или са направо Х2 ама в евро.
Единичната стая цена за моя хотел е 52 евро за панаира , а на табела над рецепцията пишеше ,цена 55лв.
Това е то панаир ,приятно излагане в България.:thumbdown:
blank_jack
25-09-2009, 21:56
Вече резервирах ,искам да знаете че под 80 лв за вечер няма никъде ,където и да било.
там където е под 80 лв е страшна дупка и мизерия,има специални панаирни цени който или са Х 2 или са направо Х2 ама в евро.
Единичната стая цена за моя хотел е 52 евро за панаира , а на табела над рецепцията пишеше ,цена 55лв.
явно ден готина храни.. :sick1:
Ако все още си склонен на компромис:
http://bghotelite.com/web_main.php?id=3288
Има интернет, ресторант, сностен е, на тихо място е (въпреки че е до ЖП линия :|) и е доста ефтин.
vlado_iv
25-09-2009, 22:07
Както ти писаха някои колеги ,това се прави от месеци преди това,има фирми и хора които за следващата година си резервират стаите,или спането като цяло.
Ти сам си видял цените преди панаира и по време на панаира.Това е за съжаление истината.
Дано да си доволен от престоя ти в Пловдив и да останеш очарован от града.
SokOtPraskova
25-09-2009, 22:14
Така де - панаир, година храни... :big_whoops:
blank_jack
25-09-2009, 22:21
Както ти писаха някои колеги ,това се прави от месеци преди това,има фирми и хора които за следващата година си резервират стаите,или спането като цяло.
Ти сам си видял цените преди панаира и по време на панаира.Това е за съжаление истината.
Дано да си доволен от престоя ти в Пловдив и да останеш очарован от града.
Е, да но е абсолютно некоректно да се завишават цените. Панаира си е панаир, цените са си цени. Това си е живо изнудване.
Alfa User
26-09-2009, 10:43
Идиотско е положението с хотелите около панаирите, но колегата го уредихме добре. Сам ще си каже после дали е доволен :)
Идиотско е положението с хотелите около панаирите, но колегата го уредихме добре. Сам ще си каже после дали е доволен :)
уредих се благодарение на теб за което още веднъж благодаря,ще почерпя по бира.:punk:
Mind_Control
26-09-2009, 14:01
Вече резервирах хотел ЧЕЛСИ ,искам да знаете че под 80 лв за вечер няма никъде ,където и да било.
Това е напълно нормално. По целия свят е така с разликата, че на рецепцията не стой старата цена :)
Alfa User
26-09-2009, 15:11
уредих се благодарение на теб за което още веднъж благодаря,ще почерпя по бира.:punk:
Абе важното е че свършихме работа ... другото е лесно :)
nikicarbg
01-10-2010, 11:03
Много късно видях темата , но все пак да препоръчам този хотелски комплекс в Асеновград.
http://www.hotelsani.com/index_bg_entr.html
Много късно видях темата , но все пак да препоръчам този хотелски комплекс в Асеновград.
http://www.hotelsani.com/index_bg_entr.html
:pokey:...една година назад....не е късно;-)...и тая година има панаир....
nikicarbg
01-10-2010, 22:32
Ааа чак сега видях че темата е от 2009 год.
cyberhill
04-10-2010, 10:06
Пък и панаира свърши :)