View Full Version : (клуб) Пътувам за...
nikki_sixx
24-09-2009, 20:09
В тази тема уважаеми колеги, предлагам когато някой/я ще пътува от точка А до запетая Б, да споделя ако има свободно място в автомобила си... и ако желае компанията на сродна душа (така да се каже).
Таааа, понеже искам да бъда в София за 1-ви.. ако се окаже, че някой от Варна ще пътува за там.. пък и ако ме вземе... :rosso_racers: ще съм му благодарен! (естествено) :smoke:
Колега - веднъж месечно пътувам натам, но винаги ми го съобщават в последния момент, така че немога да обещая за 1-ви, но като идвам ще звънкам ..
Дай номер на лични ...
Mind_Control
24-09-2009, 21:12
Аз мога да взимам всеки ден някого по маршрута в София:
- кв. Гоце Делчев- НДК- Попа- СУ- Паметника Левски
тръгвам към 9, 9 без нещо.
Аз търся транспорт от София към Търново / Русе в петък вечерта.
Не че не ми плащат билета за автобус от фирмата, но друго си е да се возиш в любимата марка :)
Всяка седмица пътувам Плевен СОфия ! За инфо на личните!
V_A_N_K_A_T_A
05-10-2009, 19:16
Почти всяка седмица пътувам София - Хасково и обратно.Никакъв проблем да взема някой.
ФЕРАРИСТ
06-10-2009, 19:50
Е как мое никой да не се сети дося за такава тема.....
Е как мое никой да не се сети дося за такава тема.....
то си има сайт за споделените пътувания .. и си имат кирия хората - поделят си разходите
ФЕРАРИСТ
06-10-2009, 21:13
Линк плеасе....
http://www.carpool-bg.com/component/option,com_dbquery/Itemid,101/
http://cars.radosi.com/index.php?a=3&lang=bg
да ма тука идеята е да се повозиш на нещо готинко...., я някоя 33-ка, я някоя 159-ка
Аз при колега от форума бих се качил, но при някой случаен никога (тук имам предвид, хората от линка на Крис). По-добре да си пътувам с рейса :thumbup:
Alfa User
07-10-2009, 23:23
Супер е темата - браво !
Мисля, че всеки поне по веднъж би имал полза от нея !
както се каза - едно е да рискуваш да се возиш при някой тотално непознат, а съвсем друго - при наш си човек. Това за любимата марка пък изобщо не подлежи на оценка - кефа ще е на макс.
Предлагам темата да стане ВАЖНА, и тук да се публикуват оферти или заявки за пътуване. Пък който има желание - ще се възползва :)
Mind_Control
08-10-2009, 15:11
Аз ще помоля модераторите всеки ден да чистят излишните мнения и такива предложения за возене с изтекла давност, защото иначе ще станат 5 страници, кой колко го кефи темата и ползата ще е 0, защото никой няма да чете 5 страници с ненужна информация.
Аз търся транспорт до СОФИЯ всеки петък се прибирам,че съм студент в Пловдив.Ако някой случайно минава по това време през МАЙНА ТАУН нека да пише.
Благодаря!
След 5 следобед се очертава едно отиване и връщане до Шумен! ако има някой да звънка :) лични
Утре сутрин след 10 ще пътувам от Русе за Сандрово, ако има някой да свирка
На 5 или 6 тръгвам за Лондон. Ако има някой желаещ да поделим разходите да ме потърси на 0899 49 59 89. За сега сме 2 човека ,а колата е пежо 607 с огромен багажник и кутия за багаж на тавана. Пътуването излиза не повече от 300 паунда общо.
adv_petrov
26-02-2010, 17:16
Очертава се да пътувам с Алфата от София за Варна по северния път в неделя сутринта, в 9 тръгвам от студентски, има свободно място. 0878 655 672 - Петър.
Всеки четвъртък сутрин пътувам за София - Кюстендил - Скопие, връщане петък вечер или събота сутрин.Има свободни 3 места, а колата е Алфа 155 2.0 16V .Който му се ходи до Македония, да заповяда.:-)
Здравейте! Тази седмица в сряда-четвъртък се очертава едно ходене до Варна. Та ако някой пътува София-Варна, много бих се радвала, ако има едно място с любимата марка.
Утре сутрин ще пътувам за Севлиево. Ако някой е в тази посока и няма превоз да казва.
Утре по обед:
Пловдив - Бургас
Неделя 8:00 сутринта:
Бургас - Варна
Имам 6 свободни места :meeting:
Неделя вечерта (или евентуално понеделник сутринта) Бургас-Габрово.
Сам съм, ако има някой по трасето - да свирка!
Всяка сутрин от понеделник до събота Лозенец - Орландовци през Сухата река :)
И пак да питам за Варна да пътува някой?
Днеска след 5-6 Търговище-Плевен
Неделя се връщам Плевен-Търговище
Ако някой има работа по този маршрут да казва че кофти сам да пътуваш!!!:mrgreen:
Mind_Control
20-08-2010, 14:48
Най- вероятно ще пътувам за Златни Пясъци на 3 септември вечерта. Ще знам със сигурност към края на август.
Утре по обед:
Пловдив - Бургас
Неделя 8:00 сутринта:
Бургас - Варна
Имам 6 свободни места :meeting:
Извини ме за спама, ама да не караш автобус....:calc:
Mind_Control
30-08-2010, 13:49
Най- вероятно ще пътувам за Златни Пясъци на 3 септември вечерта. Ще знам със сигурност към края на август.
Със сигурност ще пътувам- в събота на 4.09. Ако има желаещи да казват.
Mind_Control
02-09-2010, 09:54
Със сигурност ще пътувам- в събота на 4.09. Ако има желаещи да казват.
Явно сам ще пътувам :)
Някой дали има да прави Варна София Варна?
Искам да си взема един конкретен климатик от там, но не ми се ходи само за това до там с колата. Ако някой ще ходи по този маршрут да сподели, да се разходя с него.
Или поне да идва насам към Варна или региона, може и Шумен, добрич, русе, бургас... все тая, не ми се въртят 1000км за един ден.
добре, че лесно намерих темата!
Предстои ми пътуване до Сф около 13.01, зависи от времето. Тръгвам от Добрич, ясно е през кои градове. С удоволствие ще взема някой от градовете по пътя ми, че сие бая пари цялата работа.. Може и друг ден да тръгна, ще се съобразя колкото мога с желаещите!
(ако може, пишете на лично с.)
Satanism
16-03-2012, 17:05
Колеги, ще пътувам около 15ти Април от Фленсбург, Хамбург, през Берлин, Прага, Братислава, Будапеща, Белград, София с кола и си търся спътник(ци).Сам съм в комбито, така че има място
Моля без наркотрафиканти и издирвани :D
Търся някой който ще пътува до Белгия ?!?
Колеги, ще пътувам около 15ти Април от Фленсбург, Хамбург, през Берлин, Прага, Братислава, Будапеща, Белград, София с кола и си търся спътник(ци).Сам съм в комбито, така че има място
ако решиш да минеш през Мюнхен бих те помолил да ми вземеш едни джанти от един приятел,ако ти се занимава разбира се и имаш място.Естествено ще си и платя(тея куриери искат пари колкото струват джантите да ги :dark2: )
Satanism
19-03-2012, 19:26
Пиши ми на скайпа
Веднага щом се дооточня с човека в Мюнхен ще те потърся,че май той ще е в БГ по това време:scherzkeks:
ODPleven
27-03-2012, 09:18
В петък (следобед) 30.3.2012 Пътувам от Русе за Силистра...Имам 1 място :)
PEPI-2ALFA
03-07-2014, 12:44
Пътувате ли, пътувате ли :)
Понякога пътуваме.
В събота има вероятност да пътувам от Русе до Варна и Добрич и после в обратна посока.
Понякога пътуваме.
В събота има вероятност да пътувам от Русе до Варна и Добрич и после в обратна посока.
Вземи се обади, като минаваш покрай Т-ще да пием по едно щото иначе :smackbum: щ+щ
Начи купи си надуваема кукла и си готов... ;)
Satanism
03-07-2014, 19:21
Начи купи си надуваема кукла и си готов... ;)
Купи ми.....:please:
PEPI-2ALFA
18-09-2014, 22:06
В понеделник (22.09) пътувам от София за Сандански. Тръгване някъде след обяд 1, 2, 2.30 ч.
PEPI-2ALFA
28-10-2014, 11:03
Утре -29-ти, към 18-19 ве4ерта от София до Сандански
PEPI-2ALFA
27-02-2015, 21:18
Утре 28-ми, около обед пътувам София - Сандански.
Неделя ... Търговище-Варна
PEPI-2ALFA
13-09-2015, 21:14
Утре, 14.09 вечерта към 21-21:30-22 пак от София към Сандански.