View Full Version : СА 30 92 СА !!!!!
ако случайно някой си я търси намира се в могра на ул. резбарска 7
почват да я разфасоват и да я продават на части
Старите фарове и брони, кожен салон и пр.
интересното е че е минала на преглед юни 09г.
Дано да не е открадната щото съм с харесал едн куп части.
ако случайно някой си я търси намира се в могра на ул. резбарска 7
почват да я разфасоват и да я продават на части
Старите фарове и брони, кожен салон и пр.
интересното е че е минала на преглед юни 09г.
Дано да не е открадната щото съм с харесал едн куп части.
Каква е? И остави по нещо и за нас - лакомник...
Влади тя твоята нали е суперка - само салона май е еднакъв ;)
"що реши, че може да е крадена и някой да си я търси?"
щото беше пълно с милиционери и докато бях там намериха една крадена, забележете Волга.
svetlastf
26-09-2009, 15:03
що реши, че може да е крадена и някой да си я търси?
Да я бракуваш и отпишеш в КАТ не трябва ли да се върнат регистрационните номера?
Да я бракуваш и отпишеш в КАТ не трябва ли да се върнат регистрационните номера?
Точно така ... !
Jivko7777
26-09-2009, 17:07
Точно така ... !
Следователно може би е крадена...
От трета страна стига сте спамили в на колегата темата .
Boby забърши с метлата мооля те ;)
Влади тя твоята нали е суперка - само салона май е еднакъв ;)
Бе требе да се види - се има нещо дето може да влезе у работа.
Момчета, колата се продава цяла, все още не е оглозгана. хайде да се съберем да я купим, разфасоваме и после да я върнем за старо желязо
цената и е много добра, но трябва да действаме много бързо!!!
Момчета, колата се продава цяла, все още не е оглозгана. хайде да се съберем да я купим, разфасоваме и после да я върнем за старо желязо
цената и е много добра, но трябва да действаме много бързо!!!
Гледах миналата седмица по Националната география как банда хиени оглозгват жив бивол...
Нещо такова ли трябва да направим?
Ако се съберем 4-5 човека намерим място при някого където да я завлачим и там да стои и да се сваля чарк по чарк на когото каквото му потрябва - ОК. Плюс допълнителни неща, ако има още навити...
И какво направихме ?
Сговорна дружина ... няма
И какво направихме ?
Сговорна дружина ... няма
Сговорна дружина - хоро не играе... (...или срам за майстора)
Я дай координати на тая морга, защото доколкото знам единствената морга на "резбарска" се е преместила срещу полмото в орландовци.
Я дай координати на тая морга, защото доколкото знам единствената морга на "резбарска" се е преместила срещу полмото в орландовци.
Ако това ще помогне - "Резбарска 7" е написал Танас по-горе. Виж я и ако наистина става за разкулачване - да я грабваме 5 човека за по 100 кинта и да я засурваме нанякъде.
....вече я разграбват на части...
Ми днес ти звънях ма нема кой да вдигне :sad: На "резбарска" 7 НЯМА морга, дай някакъв ориентир или по-подробно описание къде се намира. Има някакви промени по улиците там (законна и незаконна "резбарска")
....вече я разграбват на части...
Танасе, ай в събота да идем да видим к'во е останало...