View Full Version : Love Italy
RestInShit
25-09-2009, 17:13
Здравейте.Това са снимки от меденият ни месец в Италия :wub:Градовете в който бяхме са Верона,Падуа,Виченца и Венеция.Прилагам малко снимков материал.Онази малката тераска е терасата на Жулиета.На статуята е изобразена самата тя :D За един момент ми се поиска да стана милиционер :new_Eyecrazy: Ако искате още снимки - свиркайте
Добре сте си прекарали.Е как няма да искаш да станеш чичко полицай...:kicking:
А полицейската кола дизел ли е или бензин :tooth: и кое е по-доброто :tooth: :tooth:
Иначе явно е било супер :):) Мерси за снимките...Никога не бях виждал трансаксиалката(Жулиета:):) ) :):) Изглежда е била свястно девойче :):)
RestInShit
25-09-2009, 17:58
А полицейската кола дизел ли е или бензин :tooth: и кое е по-доброто :tooth:
Иначе явно е било супер :):) Мерси за снимките...Никога не бях виждал трансаксиалката(Жулиета:):) ) :):) Изглежда е била свястно девойче :):)
Бе не знам бензин или дизел ама ... по магистралата прехвърчаха две ...да си ебе майката :tooth:Апък за Жулиета не знам ... Шекспир да каже :D
marian2784
26-09-2009, 00:46
159 са дизел,поне тези които съм виждал,а на карабинерите са 156 2.0 бензин тс или турбо
Страхотно приятелю, дай още снимки, обожавам това място, само там не съм ходил но мисля да го направя другото лято :)
Jivko7777
26-09-2009, 13:01
Просто красота...:punk:
Искаме още снимки на Хубавите Алфи.
Вива Италия
RestInShit
26-09-2009, 16:36
Тези са от Верона.За мое съжаление на този кулизеум(вторият по големина в Италиа)приготвяха накакво представление и не се разкри пълната кратота на това съоражение :(
RestInShit
26-09-2009, 16:58
Венеция...Онова малкото закритото мостче е "Мостът на виздишките".А онова тясното където може да мине само 1 човек е ...улица.Има и снимки като се возим на годола.Майка им ... 200 евро искаше италианеца ... ама аз съм българин и го смъкнах на 100 евро :spiteful: след лолвин час пазарене ...Много е жалко,че не можете да видите цялата красота на тези места от снимките.Наистина е нещо което трябва да се види ... пожелавам на всеки от вас да отиде-Veni ,vini , vici.А дворецът на доджите беше ... нямам думи да ви опиша.Жалко не позволяваха да се снима
Който веднъж е бил в Италия ,го гори да отида пак и пак. Омагьосва те много пленително тази страна.
Бил съм във Мелано ,Торино и Венеция ,толкова красота има ,че направо ти спира дъха.:big_bow_down: