View Full Version : Емблемата за предният кЪпак
Здравейте колеги гепиха ми емблемата на предният къпак :death: :angry1: :death: та да ви питам къде в софия мога дая си намеря да си купя ?
ALFADROG
27-09-2009, 01:28
здр. колега аз днеска обикалях и забелязах че по симеон има доста дранкулки за количките ни пробваи там.Ако не аз мога да ти подаря моита скоро време,ако не бързаш.
Здравейте колеги гепиха ми емблемата на предният къпак :death: :angry1: :death: та да ви питам къде в софия мога дая си намеря да си купя ?
Как точно предната са ти свалили?!
Тя толкова трудно се сваля... Някой трябва доста да си е играл.
Емблема си потърси 2-ра ръка по запазена от някой колега, или това от магазините на ТиН, но не е хич евтина.
незнам как са я свалили ама има драскотина на къпака... ае хамалска работа ...
Малко офф,но ми изникна един въпрос.
Някой знае ли от какво се търкат предните емблемите.
Някой казват че е от висока скорост:bangin:
DerMeister
28-09-2009, 13:38
Малко офф,но ми изникна един въпрос.
Някой знае ли от какво се търкат предните емблемите.
Някой казват че е от висока скорост:bangin:
Не се търкат, избеляват от слънце и т.н.
Не се търкат, избеляват от слънце и т.н.
Добре де и аз съм си го мислил това,но ако е така и задната би имала подобен проблем,а аз задна изтъркана не съм виждъл,вярно че ъгъла е по-скусен отзад ама пак слънце я пече.
DerMeister
28-09-2009, 13:46
Добре де и аз съм си го мислил това,но ако е така и задната би имала подобен проблем,а аз задна изтъркана не съм виждъл,вярно че ъгъла е по-скусен отзад ама пак слънце я пече.
Еми не знам, явно са по-различни или ъгълът играе голяма роля.
Еми не знам, явно са по-различни или ъгълът играе голяма роля.
Аз забелязах че моита емблема отпред и отзад избелява от безконтактното от автомивките.
detelazurno
29-09-2009, 18:43
Ела тогава да ти покажа моята :crazy:
Аз забелязах че моита емблема отпред и отзад избелява от безконтактното от автомивките.
Автомивките наистина много ебават емблемите . :?
Автомивките наистина много ебават емблемите . :?
Те не ебават само емблемите ми и цялата боя,имаше едно епизодче на топ гиър в което проверяваха кой начин на миене на колата е най-добър за нея,та май е най добре хич да не се мие :)
Аз бих ви препоръчал да си сложите емблема от 33'ка (примерно). При по-старите Алфи не избеляват, мойта предната беше избеляла и ме дразнеше и в една автоморга си намерих една от 33'ка и си я монтирах и сега свети като слънцe :big_bow_down: Иначе наистина странно как са ти свалили гадовете предната емблема, аз доста зор видях докато я сваля и то удома с разкачена решетка (или както се казва това на което е закачена емблемата). За сметка на това ми гепсаха задната и сега чакам да ми донесат такава в една морга :angry1:
YORDAN alfa maniac
30-09-2009, 17:12
Аз бих ви препоръчал да си сложите емблема от 33'ка (примерно). При по-старите Алфи не избеляват, мойта предната беше избеляла и ме дразнеше и в една автоморга си намерих една от 33'ка и си я монтирах и сега свети като слънцe :big_bow_down: Иначе наистина странно как са ти свалили гадовете предната емблема, аз доста зор видях докато я сваля и то удома с разкачена решетка (или както се казва това на което е закачена емблемата). За сметка на това ми гепсаха задната и сега чакам да ми донесат такава в една морга :angry1: Съгласен съм за автомивките. вярно е, задната избелява по–бавно(явно ъгълът и скоростта имат знач.) Аз също си сложих от 33–ка и вече 2год. и половина немам ядове....:dance:
Когато лака започне да здава багажа,и цветовете избеляват.
Аз лично на една 166 2003/4г беше и тръгнал лака да се люспи.И за да запазя емблемата го отлепих целия и го лакирах на ново.
Така че и да си взема нова,пак ще я лакирам.
vankata_ll
01-10-2009, 09:12
Като за начало може да не оставяш колата да я мие някой "супер разбирач" с безконтактно от 10см разстояние. Защото поради такива причини и моята емблема сега съхне от новият лак :chair:
С какво я лакира твоята,моята още е добре но да съм подготвен :thumbup:
Когато лака започне да здава багажа,и цветовете избеляват.
Аз лично на една 166 2003/4г беше и тръгнал лака да се люспи.И за да запазя емблемата го отлепих целия и го лакирах на ново.
prednata stru
va 64 lv zadnata 72 lv orginalni
Писането на КИРИЛИЦА е задължително!
tonov
Колеги, аз си накупих от една книжарница за художници акрилни бои и малка четчица. Всички цветове + четката ми излязоха 20лв. Около час отнема прецизно боядисване, съхнене на акрила + пръскане с безцветен гланц. Една имам вече 6 месеца не е мръднала от автомивките :) скоро правих на другата и предполагам тя също ще изтрае доста :)
k.penchev
09-10-2009, 08:28
от 33-ка от морга за 5лв, нямат мърдане