PDA

View Full Version : Емблемата за предният кЪпак

kemakoz
27-09-2009, 01:02
Здравейте колеги гепиха ми емблемата на предният къпак :death: :angry1: :death: та да ви питам къде в софия мога дая си намеря да си купя ?

ALFADROG
27-09-2009, 01:28
здр. колега аз днеска обикалях и забелязах че по симеон има доста дранкулки за количките ни пробваи там.Ако не аз мога да ти подаря моита скоро време,ако не бързаш.

Walker
27-09-2009, 17:17
Здравейте колеги гепиха ми емблемата на предният къпак :death: :angry1: :death: та да ви питам къде в софия мога дая си намеря да си купя ?

Как точно предната са ти свалили?!
Тя толкова трудно се сваля... Някой трябва доста да си е играл.

Емблема си потърси 2-ра ръка по запазена от някой колега, или това от магазините на ТиН, но не е хич евтина.

kemakoz
28-09-2009, 12:41
незнам как са я свалили ама има драскотина на къпака... ае хамалска работа ...

AR147
28-09-2009, 13:35
Малко офф,но ми изникна един въпрос.
Някой знае ли от какво се търкат предните емблемите.
Някой казват че е от висока скорост:bangin:

DerMeister
28-09-2009, 13:38
Малко офф,но ми изникна един въпрос.
Някой знае ли от какво се търкат предните емблемите.
Някой казват че е от висока скорост:bangin:
Не се търкат, избеляват от слънце и т.н.

AR147
28-09-2009, 13:42
Не се търкат, избеляват от слънце и т.н.
Добре де и аз съм си го мислил това,но ако е така и задната би имала подобен проблем,а аз задна изтъркана не съм виждъл,вярно че ъгъла е по-скусен отзад ама пак слънце я пече.

DerMeister
28-09-2009, 13:46
Добре де и аз съм си го мислил това,но ако е така и задната би имала подобен проблем,а аз задна изтъркана не съм виждъл,вярно че ъгъла е по-скусен отзад ама пак слънце я пече.
Еми не знам, явно са по-различни или ъгълът играе голяма роля.

DSlavev
28-09-2009, 14:11
Еми не знам, явно са по-различни или ъгълът играе голяма роля.

Аз забелязах че моита емблема отпред и отзад избелява от безконтактното от автомивките.

detelazurno
29-09-2009, 18:43

Ела тогава да ти покажа моята :crazy:

MUROMAN
29-09-2009, 20:48
Аз забелязах че моита емблема отпред и отзад избелява от безконтактното от автомивките.

Автомивките наистина много ебават емблемите . :?

AR147
30-09-2009, 08:55
Автомивките наистина много ебават емблемите . :?
Те не ебават само емблемите ми и цялата боя,имаше едно епизодче на топ гиър в което проверяваха кой начин на миене на колата е най-добър за нея,та май е най добре хич да не се мие :)

Nyte
30-09-2009, 11:02
Аз бих ви препоръчал да си сложите емблема от 33'ка (примерно). При по-старите Алфи не избеляват, мойта предната беше избеляла и ме дразнеше и в една автоморга си намерих една от 33'ка и си я монтирах и сега свети като слънцe :big_bow_down: Иначе наистина странно как са ти свалили гадовете предната емблема, аз доста зор видях докато я сваля и то удома с разкачена решетка (или както се казва това на което е закачена емблемата). За сметка на това ми гепсаха задната и сега чакам да ми донесат такава в една морга :angry1:

YORDAN alfa maniac
30-09-2009, 17:12
Аз бих ви препоръчал да си сложите емблема от 33'ка (примерно). При по-старите Алфи не избеляват, мойта предната беше избеляла и ме дразнеше и в една автоморга си намерих една от 33'ка и си я монтирах и сега свети като слънцe :big_bow_down: Иначе наистина странно как са ти свалили гадовете предната емблема, аз доста зор видях докато я сваля и то удома с разкачена решетка (или както се казва това на което е закачена емблемата). За сметка на това ми гепсаха задната и сега чакам да ми донесат такава в една морга :angry1: Съгласен съм за автомивките. вярно е, задната избелява по–бавно(явно ъгълът и скоростта имат знач.) Аз също си сложих от 33–ка и вече 2год. и половина немам ядове....:dance:

Xtrime7
30-09-2009, 21:16
Когато лака започне да здава багажа,и цветовете избеляват.
Аз лично на една 166 2003/4г беше и тръгнал лака да се люспи.И за да запазя емблемата го отлепих целия и го лакирах на ново.
Така че и да си взема нова,пак ще я лакирам.

vankata_ll
01-10-2009, 09:12

Като за начало може да не оставяш колата да я мие някой "супер разбирач" с безконтактно от 10см разстояние. Защото поради такива причини и моята емблема сега съхне от новият лак :chair:

AR147
02-10-2009, 08:54
С какво я лакира твоята,моята още е добре но да съм подготвен :thumbup:

ciie
03-10-2009, 17:29
Когато лака започне да здава багажа,и цветовете избеляват.
Аз лично на една 166 2003/4г беше и тръгнал лака да се люспи.И за да запазя емблемата го отлепих целия и го лакирах на ново.

prednata stru
va 64 lv zadnata 72 lv orginalni

Писането на КИРИЛИЦА е задължително!
tonov

yavorz
03-10-2009, 22:31
Колеги, аз си накупих от една книжарница за художници акрилни бои и малка четчица. Всички цветове + четката ми излязоха 20лв. Около час отнема прецизно боядисване, съхнене на акрила + пръскане с безцветен гланц. Една имам вече 6 месеца не е мръднала от автомивките :) скоро правих на другата и предполагам тя също ще изтрае доста :)

k.penchev
09-10-2009, 08:28
от 33-ка от морга за 5лв, нямат мърдане