View Full Version : Направих си татус
Е няма как да не се похваля и аз с 1-вата ми татуировка :rockon:
Честито колега и поздравления :) Сега ще си фен за цял живот :clap:
Jivko7777
27-09-2009, 01:48
Честито и от мен!
Явно доста си запален!!!:crazy:
ALFADROG
27-09-2009, 02:48
:respect::respect:луд луд луд:respect::respect: евала колега браво браво :respect:
Браво колега,много добре е станала.След като имаш на гърба емблемата,няма да е зле да си сложиш и на фурашката :).
А иначе я кажи какво стана с колата?
Е те тва наричам секта! Добре се е получило, само дето е за цял живот :( дано не решиш след време да я махаш че...иначе браво за смелостта
arieca155
27-09-2009, 19:20
браво.твойта добре е станала.моя "майстор" нещо се поизложи и трябва да я пооправя,тогава ще я покажа.
mihaeles
27-09-2009, 19:43
:chair: Абе аз като разправям на всички, че си откачено........ не ми вярват:dance:
Жив и здрав да си биритчед, много добре се е получила, сега вземи вкарай малко цвят и ще е върха!!! Браво на майстора :th_up:
Що не си я направи цветна или в последствие ще доработваш?
браво.твойта добре е станала.моя "майстор" нещо се поизложи и трябва да я пооправя,тогава ще я покажа.
Покажи я ти да не вадя компромати и да я показвам аз.:th_up:
Липсва ти само един надпис Cuore Sportivo ;)
Ранобудниче
27-09-2009, 21:51
:)
Направи снимка на тату-то в по-едър план, моля.
:)
Направи снимка на тату-то в по-едър план, моля.
ок ще направя още 2-3 снимки и ще ги кача но ще е чак вторник сряда щото още я мажа с некви лиготии . А по-нагоре прочетох някакви съвети за цвят а-у ... честно казано черно бяла ми харесва повече но мисля след време да добавя някои работи . Доволен съм как се получи и се радвам , че ви харесва :dance:
Ранобудниче
29-09-2009, 09:13
С какво мажеш?
Вита мерфен е много добро мазило за тая цел.
Само аз ли си мисля, че това е уникално тъпо?:notify:
Ранобудниче
29-09-2009, 09:39
Прекрасно е, че можеш да мислиш : )))
Остави хората да живеят живота си, както си искат.
Субективните критерии за тъпо/умно, красиво/грозно, пълно/кухо са различни и слава Богу.
Инак би настанала всемирна скука.
Пък и фактът, че някой оцветява кожата си по един или друг начин, не виждам с какво смущава собствения ти комфорт.
Нито пък мнението, че татуирането (или конкретната татуировка) е тъпо проявление ще смути душевния мир на татуиращия/ите се :)
Дръж се естествено.
Не!
Не искам да засегна лично никой, особено колега от форума, според мен няма разлика дали на гърба ще си напишеш Алфа Ромео, Опел или БМВ. Не знам кой се държи неестествено, според мен аз съм най-малкия лицемер в тая тема ;) Дори и да не е така, всеки си има вкус.
Ранобудниче
29-09-2009, 10:28
..., всеки си има вкус.
..казало кучето и се облизало под опашката :)
Аз имам 3 татуса, нито един от тях не е емблема на автомобил, макар да бях изкушена за момент (признавам). И въпреки че за себе си не го прецених като добра идея, смятам, че всеки е свободен да прави със собствената си персона каквото си иска. Единствено това се опитвах да кажа на теб ;)
Да - съгласна съм, че може да не ти харесва.
Но в подобна ситуация е по-приемливо да кажеш "На мен не ми харесва/допада, не ме кефи".
Обаче "Това е тъпо" изразява глобално становище, каквато претенция не смятам че може да има който и да било жив човек.
Поздравления :-D
С какво мажеш?
Вита мерфен е много добро мазило за тая цел.
...или с гентамицин първата седмица и след това с вазелин още една седмица.
:clap:
Честито колега и поздравления :) Сега ще си фен за цял живот :clap:
Така си е!
.......
... смятам, че всеки е свободен да прави със собствената си персона каквото си иска......
Да - съгласна съм, че може да не ти харесва.
Но в подобна ситуация е по-приемливо да кажеш "На мен не ми харесва/допада, не ме кефи".
Обаче "Това е тъпо" изразява глобално становище, каквато претенция не смятам че може да има който и да било жив човек.
Много точно казано.
И на мен ми е омръзнало да обяснявам защо НЕ харесвам цветни татоси и съответно никога няма да оцветя моите....
@code: и на мен не ми харесва да си татуирам емблемата на колата, НО който иска - ОК, тялото си е негово (спокойно може да напишеш и че е тъпо да си направиш едноцветна татуировка например, щото има и цветни)
Уважавам правото на личен избор, а за това какво даден човек избира мога само да кажа дали аз бих избрал същото/противоположното/нещо подобно/нищо подобно и т. н.
И затова казвам: татуировката изглежда добре, според мен не са необходими други цветове. Честито на колегата
J_I_V_K_O
29-09-2009, 15:05
На мен също не ми харесва, най-малкото е прекалено скучна. Пооправи си я за да запрелича на нещо, което не е "пльоснато" просто ей там... Разни хора разни идеали :)
arieca155
29-09-2009, 20:57
не ги слушай брат,много си е добре татуировката.има къде къде по -лоши неща които си причиняват хората,някои се бодът отзад.други са от години на първия въпрос 1 от "стани богат" и немогат да продължат.
не ги слушай брат,много си е добре татуировката.има къде къде по -лоши неща които си причиняват хората,някои се бодът отзад.други са от години на първия въпрос 1 от "стани богат" и немогат да продължат.
:respect: Точно!
Vlado_PK
29-09-2009, 23:01
Евала колега!Иситински фен! :th_up:
Вита мерфен е лекарството ама минаха 3-4 дена и тя се обели и спрях да я мажа и сега изглежда мн. добре . А целта ми вобще не беше да зараждам спорове в темата но както казаха някои колеги различни хора различни вкусове . С риск да се повторя на мен лично татуса ми харесва точно така както е направен и това ми е достатъчно . В никакъв случей няма да се обидя ако някой ми каже , че е грозен или глупав точно поради причината ,че всеки си има вкус ;)
Машалла брато.Бас ловя ,че половината съфорумци са мислили също по въпроса.А дано повлечеш крак:respect:
AntiLuuP
30-09-2009, 18:28
В никакъв случей няма да се обидя ако някой ми каже , че е грозен или глупав точно поради причината ,че всеки си има вкус ;)
По скоро всеки има право да няма вкус, татуса е свеж, просто много малко имат смелостта да си направят и то точно такъв, което пък от друга страна е яко тъй като татуса ти става уникат ....
Идеята е чудесна... изпълнението въобще не се е получило... или пича дето те е шарил е нервак и му играе ръката или иглите които ползва за контур за 3то качество...дано след като се обели да не останат незапълнение места което ме съмнява да не се получи...при татусите всичко е въпрос на гледна точка...
EDIT : Във форума има едно момче от Бургас който се занимава с тия неща и на който много му се възхищавам :) Поздрави Драго :)
Идеята е чудесна... изпълнението въобще не се е получило... или пича дето те е шарил е нервак и му играе ръката или иглите които ползва за контур за 3то качество...дано след като се обели да не останат незапълнение места което ме съмнява да не се получи...при татусите всичко е въпрос на гледна точка...
EDIT : Във форума има едно момче от Бургас който се занимава с тия неща и на който много му се възхищавам :) Поздрави Драго :)
Абе тоя да ти кажа е добър ама на живо татуса изглежда мн. по-яко отколкото на снимката и аз го мазах само 4 дена .В момента се бели и се надявам , че няма да останат незапълнени места ( или ако останат то аз ще съм си виновен , че не съм го мазал достатъчно ) .
AttilaSL
01-10-2009, 11:47
Колега,татоса е много фенски,но един съвет-опитай се да я пораздвижиш малко,сложи нещо допълнително около нея.Защото така от 2,5 метра ще се вижда само една голяма черна точка.
s.metanka
03-10-2009, 15:53
олеее супер идея е това. Аз мислех да ми напишат алфа ромео по гръбнака с йероглифи и ако остане място някаде надолу може да си лепна и една емблемка:innocent:
pacho_kardana
03-10-2009, 16:25
:bravo: Много добре се е получило!Маниашко.. :new_Eyecrazy:
олеее супер идея е това. Аз мислех да ми напишат алфа ромео по гръбнака с йероглифи и ако остане място някаде надолу може да си лепна и една емблемка:innocent:
Ами действай ... ама нали се сещаш , че е до гроб :sickness: . Ако се решиш да си направиш задължително качи снимка :photo: да видим какво е станало :metal:
s.metanka
14-10-2009, 14:12
ето ви снимка супер е малко боли ама няма как
http://4storing.com/lv1oym/64204cc6223594dd53be934ad2050289.html
ето ви снимка супер е малко боли ама няма как
http://4storing.com/lv1oym/64204cc6223594dd53be934ad2050289.html
Линкът ти е нещо недостъпен постоянно.
От доста време се замислям и аз за един надпис Cuore Sportivo ,но все не се решавам. Трябва ми още време за мислене :-D Имам два други татуса които направих ей така и сега не стават за нищо.
s.metanka
14-10-2009, 18:02
о сажалявам я пробваи тук
http://vesi988.snimka.bg/automobiles/vvvvvvvvvv.384739
Супер е станала татуировката :th_up: Така със скрит смисъл е много тарикатско ;)
Първоначалната идея за моето Cuore Sportivo беше да го напиша така ,но по в страни ,просто асиметрията ми допада много ;)
:lol_sign: Страхотно се е получило :respect:
arieca155
14-10-2009, 20:57
якоооо,браво.много добре.
s.metanka
14-10-2009, 23:51
хах сега като поотмина билката се замислям за една емблемка наи отдоли а и от едното рамо до другото дали ще се сабере PININFARINA
хах сега като поотмина билката се замислям за една емблемка наи отдоли а и от едното рамо до другото дали ще се сабере PININFARINA
Ще се събере, да, само ще го премерите там да се вмести ;). После ще търсиш място на Джуджаро, GTA, една детелинка и ако остане място, Gran Turismo Veloce ;)
Иначе йероглифите са готини :)
s.metanka
17-10-2009, 00:21
ееее ти пък... то няма толкова място по мене. Но отивам за една детелинка
mihaeles
18-10-2009, 11:30
Браво на момичето, навремето, когато си направих татус на кръста не ме болеше хехе, ама сега като се сетя колко водки вкарах за да изтърпя четирите часа лежане по корем...свят ми се завива. Йероглифите са страхотни. Трябва да довърша и моята и да я освежа, доста време стана вече отлагам това.:Bolt:
Вака :pokey: какво реши бе момче, ще я оцветяваш ли?
Вака :pokey: какво реши бе момче, ще я оцветяваш ли?[/QUOTE]
Цък ! Няма да я оцветявам ама се чудя къде да си направя зелената детелинка ( то това ми е най-малкия проблем де ама все пак се чудя :D )
s.metanka
23-10-2009, 12:12
и аз това се чудя каде да я сложа тая детелинка?????
75TwinSpark
23-10-2009, 16:44
Хаиде стига сте се чудили,вземете си ги сложете:shutup:
s.metanka
23-10-2009, 19:57
:spiteful:то така лесно слагаите си я си сложи ти да видим как ще стои
75TwinSpark
24-10-2009, 10:16
Аз съм се белязал достатъчно с марката,и съм я показал в темата за алфататуси:waving:
s.metanka
09-03-2010, 16:46
нещо ново няма ли по темата:)
Ранобудниче
09-03-2010, 17:24
нещо ново няма ли по темата:)
Чакаме да видим детелинка :)
Stoyan Georgiev
09-03-2010, 18:37
за детелинка може и да се замисля да направя, имах едно пагонче на рамото преди ама го римуувнах
Можеш ли да я снимаш сега?Защото на онази снимка още е "изпръхнала":)
Дока ви чакам да решите каде да си го сложите аз ще изчакам още малко и имам една идея за емблема+детелнка в един татос :sex:
Можеш ли да я снимаш сега?Защото на онази снимка още е "изпръхнала":)
Ето снимка на татуса като е вече слегнат (или там както му се вика) . А детелинката едва ли ще е скоро щото сега влагам пари по втората снимка ... след 1-2-3 дена проекта ще е завършен и ще има снимки ;)
Чакаме крайния резултат, скоро.:)
Браво на пича! И аз от доста време обмислям да се закича с един татус точно на тема - любимата марка. :)
StarChild
11-03-2010, 12:58
Не!
Не x2!
---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:57 ----------
x2 Не!
s.metanka
12-04-2010, 16:05
:roll:сажалявам на мене не ми остана място за детелинки.
:roll:сажалявам на мене не ми остана място за детелинки.
Цялата ли си в татуси :D
s.metanka
14-04-2010, 14:09
ми за сега са 4 :innocent:
ми за сега са 4 :innocent:
А ние без да видим, как да ти повярваме.:tooth:
А ние без да видим, как да ти повярваме.:tooth:
око да види ръка да пипне ... айде и без пипане ще минем ама поне трябва да ги видим :)
s.metanka
14-04-2010, 22:32
http://vesi988.snimka.bg/automobiles/vvvvvvvvvv.384739.18246166
еее тук трябва да са
Това върху корема може и да придобие някакъв смисъл, ако му добавиш определителен член : D
Да взема и аз да се престраша да си покажа моите две три :)
http://vesi988.snimka.bg/automobiles/vvvvvvvvvv.384739.18246166
еее тук трябва да са
това на корема можеш да го преправиш на Selespeed is in my blood :doctor:
Да взема и аз да се престраша да си покажа моите две три :)
Дивашки ... много дивашки :punk:
И аз да се включа....:crazy:
http://media.snimka.bg/7674/021602434.jpg
Вече линка трябва да е ок.
И аз да се включа....:crazy:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1350695207465&set=a.1077828905978.2012123.1233914198
Съдаржанието в момента не е достъпно