View Full Version : За Феста
Колеги милили ли сте за някакво организирано тръгване от В.Търново на 3-ти?
Колеги милили ли сте за някакво организирано тръгване от В.Търново на 3-ти?
Колега аз на 3-ти сутринта ще съм в Велико Търново (рано сутринта).По принцип от града директно ще тръгвам за феста,затова ако имаш предловение кавай?
Ами аз от Павликени имам по пряк път, но ми се искаще да пътувам с търновската група. Поне за сега никой все още не е казал за някакво организирано тръгване.За фиатаджиите знам че тръгват 9.00 от стадиона.
Демек ще пътуваш сам.Така ли?
RoMeO_156_GTA
30-09-2009, 09:22
С колегите от Фиат форума сме се разбрали 8:30 на стадиона и 9:00 тръгване! Който иска е добре дошъл :)
Здравейте, още две коли ще се присъединят към групата
около 8:45
С колегите от Фиат форума сме се разбрали 8:30 на стадиона и 9:00 тръгване! Който иска е добре дошъл :)
А с колегите от Алфа форума разбрахте ли се нещо, или да дойда и аз на стадиона ;)
Някой няма да е зле да ми обясни каде по-точно се намира стадиона,че сам няма да мога да се оправя.
RoMeO_156_GTA
30-09-2009, 17:50
Някой няма да е зле да ми обясни каде по-точно се намира стадиона,че сам няма да мога да се оправя.
Колега от посока София ли идваш ? Стадион "Ивайло" се казва . http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=995bd8adbf9e3288c049c77cd742f791&tip=1
А с колегите от Алфа форума разбрахте ли се нещо, или да дойда и аз на стадиона ;)
както писах по-горе , добре сте дошли . Тук никой нищо не е писал :unsure:
Колега аз ще пристигна в града рано сутринта към 7 часа,че имам спешна работа за около един/два часа.
Надявам се да успея да пристигна на стадиона да отиваме заедно,но ако не успея направо на феста ще дойда.
Колегата WRC каза че най вероятно утре на сбирката ще обсъдят тръгването в събота. И ще пусне тук какво са решили. Така че утре вечер ще му мислим. Иначе и аз мисля да доида до Търново първо.
RoMeO_156_GTA
02-10-2009, 00:59
Колегата WRC каза че най вероятно утре на сбирката ще обсъдят тръгването в събота. И ще пусне тук какво са решили. Така че утре вечер ще му мислим. Иначе и аз мисля да доида до Търново първо.
Няма смисъл да се цепим , затова се разбрахме общо да се чакаме на стадиона 8-)