View Full Version : Помогнете удариха ми колата-145
hristiqn
11-03-2006, 13:02
вчера претарпях малко птп!!! една колежка се опита да завие през мен... и т.н Значи мисълта ми е колко ще струва боядисване на преден калник и предна врата !!! малко са огънати и ще искат малко изправяне!!! каква е цената на синия металик примерно...и колко ще ми трябва
Благодаря предварително
значи, ако цветът на колата ти е перла, ще се бръкнеш добре. зависи колко боя ще иде де, но перлата, каквато е моята, е по-скъпа от обикновенния металик.
по стари сведения 10мл беше 30лв, ама колегите 'разбирачи' да се изкажат ако бъркам
hristiqn
11-03-2006, 13:29
ми металик е ........незнам дали е перла
200лв двата детайла. В цената влиза и боя и изправяне.
hristiqn
14-03-2006, 22:54
да си боядисам ли и праговете защото само те са черни?
твърдо ДА , и огледалата и дръжките на вратите, и черните части от броните, ако има такива :))
твърдо ДА , и огледалата и дръжките на вратите, и черните части от броните, ако има такива :))
То това хубаво ама така ще отиде към 300-400 боядисването :wink:
Еййй тоя Вальо не му омръзна с тия черни детайли да се разправя.... :lol: Мен си ме кефи да е черно-червена така че колега въпрос на вкус!!!! :!: :!: :!:
hristiqn
15-03-2006, 15:28
Така е въпрос на вкус....на мен броните са ми в цвета на купето-нямат черно и затова питах за праговете. Мерси за мненията
Така е въпрос на вкус....на мен броните са ми в цвета на купето-нямат черно и затова питах за праговете. Мерси за мненията
боядисай си колата черна като праговете по-добре :wink:
hristiqn
15-03-2006, 21:44
не се бях сетил! :idea: ценен съвет
хахаххахаха :shock: :shock: :shock: