View Full Version : Въпрос за жабка
Здравейте,
вчера горната жабка отказа да се отвори.
И сега си е така.. :angry1:
Натискам копчето, с което по принцип се отваря - никакъв ефект.
Не съм го напъвал или нещо подобно...
Просто престана да се отваря.
Има ли начин да се отвори, ненасилствено ???
:jason2:
Linkestis
30-09-2009, 15:58
Подпъхни с ключ,и натисни.по принцип се износва пластмасата която натиска закопчалката.Има чалъм за оправяне....или отнемаш от пластмасата или добавяш малко
Подпъхни с ключ,и натисни.по принцип се износва пластмасата която натиска закопчалката.Има чалъм за оправяне....или отнемаш от пластмасата или добавяш малко
Да подпъхна при "ключалката" ?
притеснява ме да не стане както обикновено... :Tease:
Аз имам такава жабка , здрава :) Ако имаш интерес ми пиши лично ;)
Натискаш бутончето и същевременно подпъхваш под капачето (не под самия бутон а в съседство някъде до него) и натискаш нагоре.
leketo84
30-09-2009, 20:18
Да и аз мойта я отварях много трудно и накрая си поиграх с пиличката и ефекта е чисто нова жабка !!! :magic:
bobbybg75
30-09-2009, 23:25
Аз имам такава жабка , здрава Ако имаш интерес ми пиши лично
ALFADROG
30-09-2009, 23:26
ххаа трябва да се радваш колега че нсе отваря. моита несе затваря хахаха шок шок шок хах.
Натискаш бутончето и същевременно подпъхваш под капачето (не под самия бутон а в съседство някъде до него) и натискаш нагоре.
При мен тази операция "сработи" перфектно...
Сега ще го мисля как да го "поправя"
Благодаря...
Ами да ти кажа аз така си я отварям вече 5-ти месец.Както бях писал вече,натискам с показалеца и същевременно с палеца извършвам противоположното действие.Със сигурност този бутон може и да се регулира.Може би се касае за умора на някоя пружинка или леко напасване.Сега се сещам че може да го пръсна и с някакъв препарат от рода на WD40.Аз в момента имам един на Вюрт,много е хубав,ще го пробвам и ще пиша за резултата.
Ами да ти кажа аз така си я отварям вече 5-ти месец.Както бях писал вече,натискам с показалеца и същевременно с палеца извършвам противоположното действие.Със сигурност този бутон може и да се регулира.Може би се касае за умора на някоя пружинка или леко напасване.Сега се сещам че може да го пръсна и с някакъв препарат от рода на WD40.Аз в момента имам един на Вюрт,много е хубав,ще го пробвам и ще пиша за резултата.
Точно това е проблема. Няма сила да отвори.
И аз съм с полазалеца и палеца :-).
Леко слепва с велура, и веднъж като я отвориш извстно време след това бачка супер, но после пак слепва. Нищо не пили, да не я прецакаш. Пробвай как е пружината и зачисти леко велура на местата където има контакт с капака