Log in

View Full Version : Руска рулетка ?!

fred
07-10-2009, 10:17
Я вижте какво пише в дира днес:

http://dnes.dir.bg/2009/10/07/news5184803.html

VFTI
07-10-2009, 10:28
Пълна, ама пълнааааааааааа глупост... По-големи журналистически измислици не бях чел...

S_G_M
07-10-2009, 10:35
Сутринта го четох във вестника..... за жалост това е положението в Бг. Само за една седмица при нас стават толкова много извращения , от типа на ПТП -та , сбивания , убийства , насилия по училищата и още един огромен куп лоши неща. Няма какво да тарсим вината в партиите и управниците , то се вижда ,че и най- големите светци са дяволи.
За мен просто с нашата държава е свършено ... колкото и песимистично да звучи. Всичко е излезнало извън всякакъв контрол и на дали има сила която може да забави или върне нещата назад.
До преди 2-3 години аз лично имах вяра , но вече май е време да се премирим с истината. Както се казваше в един сръбски филм " Тук вече няма слънце " . Както емигрират птиците в търсене на по-благоприятно време , май така и аз бих се запътил в търсене на малко по-доброто бъдеще.

Old Fox
07-10-2009, 10:37
Никак, ама никак няма да се учудя ако е истина.
Това е поредната фаза на мисленето "аз карам както преценя за добре оти мойта преценка е верна."

bager
07-10-2009, 10:38
Пълна, ама пълнааааааааааа глупост... По-големи журналистически измислици не бях чел...

И защо че е глупост? Мислиш че не стават такива работи ли? Защото аз съм сигурен,че е пълно с малоумници, които го правят и за без пари!

DerMeister
07-10-2009, 10:44
:screwy:

Xman
07-10-2009, 10:53
Истина е за жалост..познавам такива малоумници, които се пускат и за без пари...

Kuku
07-10-2009, 10:57
Състезанията са факт, обаче и журналистическите измишльотини също :?
Освен това се провеждат от 5-7 години, че и повече...
И като се знаят къде са, като се знаят кои са, като се зане какво правят, ЗАЩО полицията не ги залови, а виждаш ли всички редовни шофьори ще избягваме кръстовищата, заради тях :?

digitalundgrd
07-10-2009, 10:58
За гонките да...., но за каране в насрещното на еднопосочни булеварди с "пълна газ"?!? Това според мен са си го измислили...Сравнително често карам нощем в София и то по големите булеварди....Ставал съм свидетел само на т.нар. "дръпки" , руски/турски итн рулетки не съм забелязвал да се разиграват...

NIKSANA86
07-10-2009, 11:00
Влезнах с идеята да пусна същатата тема и я видях. Аз не съм виждал такива до сега... някой от вас засичал ли е? Нека разкаже.. сутринта един идиот щеше да направи верижна катастрофа в младост 1 до МакДоналдс.. но той просто беше прост и реши да изпревари друг като го засече съответно щеше да ми закачи задницата и да ме завърти при кеото набихме спирчаки заради едно Ауди което исаке да влезе в бензиностанцията, но въпросният кретен (с тойота) не спря и на косъм се размина с Аудито та слезе и да се кара с него... та има идиоти дето и без пари ги правят тия неща...Ако някой е ставал свидетел на някоя нощна лудница като описаната от медийте да разкаже!!!(дано никой да не става свидетел!!!!)

Kuku
07-10-2009, 11:06
Никой не е ставал свидетел и никой няма да стане - нали не мислите, че това се провежда публично, като сбирките на ОМВ?!

Abarth
07-10-2009, 11:24
Тия от в.Стандарт са минали на гъбки вече от нямане кво да правят :screwy::wow::wow::wow:

fred
07-10-2009, 12:20
И аз си мисля, че има истина, но има и доза журналистически измишльотини, похвата им често е такъв

VFTI
07-10-2009, 13:00
Истината е че там си има дръпки/гонки...И това на всичко е ясно, ама руски рулетки и т.н. няма...или съм на 99% сигурен че няма.. Това просто е една огромна украса на статията...А минаването на червено е правенето на обратен завой пред малкото ОМВ пред НИМ....Малко се разминава с руска рулетка и прелитане на червен светофар...

И аз минавам 6 пъти в седмицата по този път на околовръстното(вечер между 11-3 часа) и никога ама никога не съм виждал каквито и да е било рулетки и каране в насрещното с пълна газ...

Якоооо украсяване...

Kris
07-10-2009, 13:11
Съгласен съм с Венци ... доста са се нашмъркали журналистите, но си има и някаква минимална доза истина, откъдето са се почнали.

Abarth
07-10-2009, 16:07
Дилъра иска да ги зариби като им меша амфетите с хероин :Tease:

thecleaner
07-10-2009, 16:20
Тия са готови с сценария за новата серия на "Бързи и Яростни". Чак па по смс разбират къде ще е . :screwy: Сигурно им се обажда 80 годишна врачка гола до кръста по време на пълнолуние или "Светлина".

DSlavev
07-10-2009, 16:27
Тия са готови с сценария за новата серия на "Бързи и Яростни". Чак па по смс разбират къде ще е . :screwy: Сигурно им се обажда 80 годишна врачка гола до кръста по време на пълнолуние или "Светлина".

Може и на кристално кълбо да гледа :bouncing_smiley::bouncing_smiley::rotfl:

Jivko7777
07-10-2009, 16:42
Абе че гонки има то е ясно на всеки, че всеки един от нас поне веднаж си е позволявал да минава на червено и това е вярно, ама че са карали в насрещното с пълна газ или са играли руска ролетка че имало и 10 000 лв залози е това вече са пълни глупости !!!

netware5
07-10-2009, 16:44
Абе не знам дали е вярна новината, ама се регнах във Вашия форум, само заради едно говедо, което плещи глупости в коментарите под новината в dir.bg. Пише с ник Alfa Romeo и според мен срами алфистите у нас. Идете и вижте какъв имидж създава на марката и нейните почитатели. Ако някой се сеща кой е, вземето го озаптете, че коментарите на другите стават доста солени и вече Ви сравняват с пернишките голфове :-D

thecleaner
07-10-2009, 16:57
Абе не знам дали е вярна новината, ама се регнах във Вашия форум, само заради едно говедо, което плещи глупости в коментарите под новината в dir.bg. Пише с ник Alfa Romeo и според мен срами алфистите у нас. Идете и вижте какъв имидж създава на марката и нейните почитатели. Ако някой се сеща кой е, вземето го озаптете, че коментарите на другите стават доста солени и вече Ви сравняват с пернишките голфове :-D

Случайно ти да си с бързия Сааб който прескача Алфите :spell:

netware5
07-10-2009, 17:05
Случайно ти да си с бързия Сааб който прескача Алфите :spell:

Аз съм, аз съм, нали трябваше да се включа да бъзикна момчето...... :-)

Ваш човек ли е тоя пич, или е някое пишлеменце с объркани представи?

thecleaner
07-10-2009, 17:07
Не може да се каже какъв е, ако сам не си каже нема как да се разбере.

netware5
07-10-2009, 17:13
Както пише там един, може и Дайхацу да кара, ама се пише алфист и Ви разваля имиджа.

А иначе по темата - и на мен не ми се вярва да има такива откачалки. Гонките са едно, ама да залагаш на червено и на насрещното си е малоумие. Хеле пък "бомбата" на кръговото на Руски паметник ..... :new_Eyecrazy:

kolev
07-10-2009, 17:25
какво значи "ваш човек". модератори нямате ли си. иначе и писта да направят, пак в града ще се дърпат че по-интересно. само камери ще решат проблема.

Sm0k
07-10-2009, 17:39
Тоя образ, дето се е подписал с Алфа Ромео в коментарите още сутринта го забелязах, ама не знам защо хората му обръщат толкова внимание на ника. Даже отнесох няколко бъзика през деня по тоя повод. В края на краищата, това че сме фенове на марката не означава че трябва да носим отговорност за всеки цървул дето си е купил Алфа щото и е евтина е с много коне или пък такъв дето изобщо няма книжка, ама се е подписал така в някакъв сайт, който всъщност е анонимен и може да напише там със същия успех БМВ, Голф или Опел. Според мен тоя или умишлено си прави та**к с марката или е някакъв келеш който си вярва, че е стрийт рацер (без да има книжка) и вероятно никога не се е качвал в кола, просто го кефи скудето като дизайн ;)

А по отношение на въпросната "руска рулетка" аз често минавам нощем по околовръстното и такова нещо не съм видял, но ако е истина изобщо няма да се учудя. Незнам защо сте толкова убедени, че е невъзможно, в края на краищата, всички сме свидетели, че като всяко демократично общество (особено тия дето от скоро са демократични ;) ) и нашето си има доста извращения. На фона на последните 20 години, ако е вярно, няма да е нито първия нито последния продукт на нечии болен мозък.

AntiLuuP
07-10-2009, 17:59
Абе във всяко казано нещо има поне мъничко истина, но и аз мисля че е малко преувеличена схемата, но пък знае ли се ....

fred
07-10-2009, 20:13

Е може да е пернишки голф, то всеки може да се регистрира както си иска, аз да взема да се регистрим примерно Опел и да пиша,

VFTI
07-10-2009, 20:53
Абе я дайте линк към Дир.бг темата че да се посменя и аз:static::static:

thecleaner
07-10-2009, 20:55
Абе я дайте линк към Дир.бг темата че да се посменя и аз:static::static:

Първото мнение е линка.

mirchozo
07-10-2009, 22:14
Баси загубените хора......Айде дето си рискуват живота, тяхна работа, ама на други нищо неподозиращи невинни хорица.....Нямам думи просто.

digitalundgrd
08-10-2009, 11:24
Пфф то на руски на кръговото не знам каква "бомба" ще направят, по-скоро да си оставят предния мост и въобще цялото окачване там...ТО не са релси, не са надигнали се павета, дюни високи по 30 см....Аз едвам, едвам лазя на това проклето кръгово, а представи си някой да влезе да прави "бомби" там аххахаха

fred
08-10-2009, 11:55
А там на полусъединител, едвам, едвам се минава :tank:

VFTI
08-10-2009, 12:11
Снощи тъкмо се гонехме в насрещното на бояна с един приятел и вече 245-255-260-270км . и един олигофрен мина на червено на светофара пък в другата посока с 340км....направо ебаси бомбата щяхме да напрайм....Ама не го знам що не ми беше пуснал смс да напрайм парите....

А новата мода вече е на Руски да се гонят полицаи с Лади Ниви.... Голям купон е...слагаме по 10хилки на кого първи ще му се откачи задния мост... Естествено се събираме чрез СМС-си пратени по радиостанциите на ченгетата...:tooth: :tooth:

Mind_Control
08-10-2009, 15:08
Снощи тъкмо се гонехме в насрещното на бояна с един приятел и вече 245-255-260-270км . и един олигофрен мина на червено на светофара пък в другата посока с 340км....направо ебаси бомбата щяхме да напрайм....Ама не го знам що не ми беше пуснал смс да напрайм парите....

А новата мода вече е на Руски да се гонят полицаи с Лади Ниви.... Голям купон е...слагаме по 10хилки на кого първи ще му се откачи задния мост... Естествено се събираме чрез СМС-си пратени по радиостанциите на ченгетата...:tooth: :tooth:

Искам да видя резултата от челен сблъсък на две коли движещи се с по 250 км/ч- давам 10 лв и черпя с жито после, желаещи??

Abarth
08-10-2009, 15:50
Снощи тъкмо се гонехме в насрещното на бояна с един приятел и вече 245-255-260-270км . и един олигофрен мина на червено на светофара пък в другата посока с 340км....
Аз бех бе :biggrin: Дадоха ми 7 000 евро :smoke:

venko
08-10-2009, 16:35
Абе ебати простотиите.Пазели са се от камери пък са карали по Васил Левски и Патриарха там където са нацвъкали яко камери.

VFTI
08-10-2009, 17:03
Абе ебати простотиите.Пазели са се от камери пък са карали по Васил Левски и Патриарха там където са нацвъкали яко камери.

Много ясно...после тряя да имат снимки и видео за да се фукат пред приятели....

venko
08-10-2009, 17:19
Много ясно...после тряя да имат снимки и видео за да се фукат пред приятели....
:haha::haha::haha:

sen7
08-10-2009, 20:15
Че аз редовно съм виждал някакви самоубийци да си карат в насрещното м/у драгалевци и симеоново посока симеоново и то това без и един лев да им дадът.:pancake:

Sm0k
09-10-2009, 00:37
Че аз редовно съм виждал някакви самоубийци да си карат в насрещното м/у драгалевци и симеоново посока симеоново и то това без и един лев да им дадът.:pancake:
Ама по околовръстното в насрещното ли :) Щото тая каскада и на мен вече ми се вижда фантастична :)

ФЕРАРИСТ
09-10-2009, 10:13
Като няма кой да осигури или направи една писта или нещо като Божура на такива, така ще е......

koolio
09-10-2009, 11:02
Много неща от тая статия ми кухавеят. Първо, ако имаше такива гонки, щеше да се чуе доста по-рано. Второ, че има безделници с много пари, има, ама какъв баровец вече трябва да си, че да дадеш на някого 5000 лева само за единия сеир да мине с пълна газ на червено.
Като гледам източниците на информация, моята версия е, че историята е измислена от бакшишите, за да имат оправдание да минават по заобиколни маршрути.

Old Fox
09-10-2009, 11:36
Като няма кой да осигури или направи една писта или нещо като Божура на такива, така ще е......
Писти има ама рацерите иска за без пари да карат. Еми не става така.

Иначе това за 5 000лв залагания и подобни тинтириминтирита е ясно че са съчинени. Пак повтарям обаче няма да ме учуди ако такива изцепки се правят само за мъжество.

sen7
09-10-2009, 12:02
Ама по околовръстното в насрещното ли :) Щото тая каскада и на мен вече ми се вижда фантастична :)

да:drive:

mim
09-10-2009, 12:48
пресни градски легенди, пу държа идеята за филм :spiteful:

Sm0k
09-10-2009, 14:57
да:drive:

Е я разкажи по-подробно за тия маневри щом си ги виждал. Аз често минавам от там късно вечер, около 12 часа обикновено, и не съм виждал такова нещо, но както казах по-горе, нищо няма да ме учуди :)

morfius
09-10-2009, 15:06
Да ти ги снимам някой път ... над Младост точно редовно преди стеснението в посока Симеоновско такива тарикатчета изпреварват колоната през насрещното, просто се чудя как до сега не е станало брутално мазало.

Sm0k
09-10-2009, 15:20
Да ти ги снимам някой път ... над Младост точно редовно преди стеснението в посока Симеоновско такива тарикатчета изпреварват колоната през насрещното, просто се чудя как до сега не е станало брутално мазало.

Ама чакай сега. Над Младост, преди стеснението в посока Симеоново двете посоки са разделени само с двойна непрекъсната линия. Тая самоубийствена маневра с преминаването в насрещното през двойната се прави из цяла София. Но в този случай sen7 говореше за отсечката между драгалевци и симеоново, а пък след ремонта в по-голямата част от нея двете посоки са в отделни платна разделени с мантинела :) Затова се учудих. Освен да е ставало дума за частта веднага след драгалевския светофар, където още е двупосочно.

sen7
09-10-2009, 21:18
Не за тая с мантинелите става дума и повечето или ся просто супер тъпи или ги мързи да отидат до другия светофар и да обърнат пък имат работа отсреща, но това не ги прави по-малко тъпи................иначе както вика колегата по-горе - ми да ти ги снимам освен, к'во друго да обясна :) Некой път като хвана някой и го заритам по околовръстното, а после ще извикам и куките и те да го ритат и *бат малко............ама по-вечето са нек'ви заблудени пенсии дето са взели книжка преди да съм бил още заплануван.........и ми стаа жал с две думи.А пък тия дето са по-гъзарите влизат направо в локалното.......насрешното локално.........та ушким не ми пречат толкова ма знае ли човек в к'во настроение ще ме хванат............да прескоча през островчето със все колата та в техната."бал съм им майката.Отивам да ям нещо, че почнах да налитам на човешко.

Stoyan Georgiev
10-10-2009, 14:09
нещастни журналисти...

ivan dimitrov
17-10-2009, 23:09
---

fred
18-10-2009, 07:47
Нещо вярно има в статията, но по маниер на българските журналисти е писано през куп за грош

achkar
18-10-2009, 11:39
http://www.youtube.com/watch?v=pMGl7qEUpGk

Бобби
18-10-2009, 13:12
Някой съвсем са изтрещяли и заради лесни пари рискуват не само своя, но и живота на другите!

Jivko7777
19-10-2009, 15:50
http://www.youtube.com/watch?v=pMGl7qEUpGk

Taка сега гледам че доста хора са гледали предаването където 1 час говориха за моя град Нова Загора...
Относно руската рулетка тя започна тук още от зората на прословутите Мерцедеси 124 ;), тук в нашата махала ромите всички са богати с 3-4 коли и 3-етажни къщи, как това се знае с наркотици...
Та на въпросното кръстовище са ставало много катастрофи, но малко от тях са били със жертви ;)
Лично аз знам че не се залагат хиляди ами към 200-300 може и малко в повече, зависи кои са в колите...
Просто тук нашите цигани не си знаят парите та се чудят какво да правят...Полиция за тях няма това и се знае ;) просто те са с тях...
Аз лично живея точно на 150 метра от това известно кръстовище, та катастрофите които са станали на него от както се помня от малък до сега просто едва ли ще могат да се преброят...Лично аз съм и присъствал на такова нещо и винаги ставаха и дори стават в късните часове...Ако някой желае мога да го снимам и кача това кръстовще да видите за какво става въпрос...
От както го даваха в Събота това предаване вечерта същия ден не стана нищо в Нова Загора, но от вчера е истински филм, летяха патрулки с буркани и сирени гонейки някой, който очевидно не е спрял (което често се случва на главния път който минава през нашия град, но никога не са тръгвали да се занимават, до събота обаче), приятели ми разказаха днес, че пишат актове и фишове на поразия на всеки за най-дребното и дори има взети книжки и това само за един ден!!!
Та изведнъж тука стана много стегнато може в момента и е най-изпълнителната полиция в България...
Но пак трябваше да се намесват медиите ;)

pr_00f
20-10-2009, 17:37
А тя работата на нашата полиция в такива случаи е ден до пладне...
Но след като има толкова много катастрофи за толкова години защо не се сетиха да направят спящи полицаи от 2-те страни на кръстовището ( пътя без предимство)

Jivko7777
20-10-2009, 19:09
А тя работата на нашата полиция в такива случаи е ден до пладне...
Но след като има толкова много катастрофи за толкова години защо не се сетиха да направят спящи полицаи от 2-те страни на кръстовището ( пътя без предимство)

Да има 2, но като минеш бързо нали знаеш че нищо не става...Дори сега може да им е станало по интересно...Незнам и аз вече...

rusiq86
20-10-2009, 20:38
Това е истина, всичко се случва по нашите улици. Такъв заслужава да му счупиш кракатам адренелин търсел. Мн е страшно, един ден си тук, а на другият те няма

fred
20-10-2009, 20:39
Лошо е, но обикновено се осъзнава много късно.

nikki_sixx
20-10-2009, 21:07
Абе това тръгна от предаването на Карбовски!
Лъжа било, нам си ко... аре докажете, че не е лъжа!
Ей ви линк.. да зяпате! http://www.max2.tv/news/p3_5008_0.html.

Jivko7777
20-10-2009, 21:41
Абе това тръгна от предаването на Карбовски!
Лъжа било, нам си ко... аре докажете, че не е лъжа!
Ей ви линк.. да зяпате! http://www.max2.tv/news/p3_5008_0.html.

Ми не е лъжа ти чете ли ми поста от малко по горе...
Аз съм от Нова Загора и живея на 150-200 м. от това кръстовище и Ви гарантирам за минаването на червено и на стоп с много висока скорост, съществува, т.е. руска рулетка...

Jivko7777
19-11-2009, 01:37
Така малко обновяване на темата...
На 17 ноември стана отнова катастрофа на това кръстовище на което се е родила руската рулетка...
Този път Камион движещ се на пътя с предимство смазва БМВ, което опитвайки се да минава на червено...
Автомобилът е смазан до неузнаваемост като шофьора, който е ромски произход не знам точно в какво състояние е, но до колкото разбрах е починал...
По непотвърдени данни това пак е правено с цел залози или така наречената руска рулетка, но този път с фатален край!!!

digitalundgrd
19-11-2009, 11:03
Е тоз път е нацелил гнездото с патрон :) БУм!