View Full Version : Малка среща за Източна България-Търг.Шумен,Разград,Попово и др.
Искам да пусна оделна тема да се вижда от всики желащи да дойдат.
От доста време насам исках да организирам среща за околните градове на Търговище сега намерих съмишленици и всъшност колегите от този форум.
Та дата ще е на 24.10 /събота/ на крайпътното заведение Фисека на главен път София-Варна,по-точно между Търговище-Шумен в голяма близост до язовир Бистра.Часа още се уточнява,но ще е слетобяд.
Часа нали вече е уточнен за 16:00 на 24.10.2009г
Желаещите да заповядат!
Часа нали вече е уточнен за 16:00 на 24.10.2009г
Желаещите да заповядат!
С колегите се разбрахме за 16ч. ма ми се струва,че не е удачно за хората от околните градове,все пак път си е и е хубаво да се кара по-светлата част на деня.Предлагам да го дръпнем по-ранко,пък тогаз може да има работещи хора и да са възпрепятсвани.
Незнам дайте да решим един час и да се знае.
Какъвто и час да сложим, все за някой ще е неудобен - за това, да не объркваме всички с дискусии за часа, а да видим колко хора ще се съберем.
Като гледам наплив няма, но пък ние ще сме там!
Ама сме едни ентусиасти...........
искам да поканя колегата от Попово 164тд
колегите от Ланча форума и те са навити да идват,даже темата са я направили главна СЪОБЩЕНИЕ
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?p=159087#159087
Мерси за поканата!Имам в сервиза едно Мини Купърче и съм обещал да го направя до вечерта.Ако сколасам до към 15-16 часа паля и идвам.Даите телефон на кого да звъня да питам там ли сте не сте ли.
утре в 15.30ч. срещу бензиностанцията над автогарата до гробищата зборка за ескорт до мястото на срещата.Тва е за колегите от Търговище.
За другите мястото на срещата го пише по горе.
А и тел.за връзка 0896 918 516 : 0887 439 262 бат 8-) Венци.
alvanovo
24-10-2009, 15:03
айде, че не ме сдържа вече
дано да не сме само двама с колегата, както най-често става......
alvanovo
24-10-2009, 19:02
http://alvanovo.snimka.bg/automobiles/fiat-sreshta-fiseka-24-10-2009.435623
среща на Фисека
24.10.2009
с гости от Шумен и Варна
еее моа да се похваля че стана мн.добра среща и мястото бе избрано един път.
alvanovo
14-11-2009, 11:36
среща днес от 15ч до Борово око
да не кажете, че незнаете
Някои ш има ли на срещичката?Ако да може да цъфна по някое време.