View Full Version : някой да знае каква е тази програма
Stefan Caromov
16-10-2009, 20:46
Момчето ,някой да е попадал на тази програма-имам само снимка
Току що я дръпнах. Ами като го гледам май трябва само кабел и ще почне да показва стойности , но колко подробно и коректно ??? Ако ти трябва мога да ти я пусна.
Stefan Caromov
16-10-2009, 21:45
Току що я дръпнах. Ами като го гледам май трябва само кабел и ще почне да показва стойности , но колко подробно и коректно ??? Ако ти трябва мога да ти я пусна.
Метни ми я на скайпа моля те .
ОБД2 кабел треа нали ?
Скайпа ми е Ryan_Atw00d
Stefan Caromov
19-10-2009, 20:33
Хм , тая простотия се опитвах да я кънектна към колата ,повече от 4 часа днес (ИМАХ ДИАГНОСТИЧЕН ПОЛУДЕН) ::)) не успях . Ако някой е успял да каже как става,аз се отчаях
b_angelov
22-10-2009, 09:04
Тъкмо и аз я дръпнах, ама като гледам не сканира USB портовете за кабели - само COM портовете (серийните портове демек). Така че ако кабела ти е вързан на USB порта, няма нишан да тръгне май. Трябва ти кабел със сериен интерфейс ;)
Stefan Caromov
22-10-2009, 14:44
Тъкмо и аз я дръпнах, ама като гледам не сканира USB портовете за кабели - само COM портовете (серийните портове демек). Така че ако кабела ти е вързан на USB порта, няма нишан да тръгне май. Трябва ти кабел със сериен интерфейс ;)
Мдам ,прочетох в дигитал хаоса . Майната и аз си накачурих един милион програми на компа за коли . една по малко , не е проблем хех