View Full Version : ето как изглежда един убиец на майка и дете
arieca155
18-10-2009, 23:22
този в средата на снимката е изрода който затри младата жена и хубавото и детенце.
...!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=251755
Христо_Сираков
18-10-2009, 23:24
този в средата на снимката е изрода който затри младата жена и хубавото и детенце.
...!
за какво става въпрос я сподели
detelazurno
18-10-2009, 23:25
Някакъв нов случай на убийство извършено от непълнолетен ли има?
Кава е историята? Какво е станало всъщност..?
Само ей така на "снимка" всеки може да е убиец...:yawn:
В статията не е казано, но малкото говедо ги е убило,а после и себе си... Жената му се е падала леля, а момиченцето братовчедка...Не съм сигурен...
Ужас:shutup::shutup::shutup:
AntiLuuP
19-10-2009, 00:22
В статията не е казано, но малкото говедо ги е убило,а после и себе си... Жената му се е падала леля, а момиченцето братовчедка...Не съм сигурен...
Ужас:shutup::shutup::shutup:
Нещо подобно и аз слушах по радиото докато отивах към университета преди няколко дни :shoot::shutup:
arieca155
19-10-2009, 07:58
да ви разкажа накратко,понеже сме малък град и познавам бащата и майката от много години,този случай не ми зилиза от главата.убиеца е 1 братовчед на бащата,майката е рускиня а баща му е чичо на злощастня баща и съпруг.както често се случва в живота нещо за да се засере достатъчно нещата се подреждат с времето по най- лошия сценарий.та бащата на убиеца е алкохолик,майката рускиня няколко пъти е напускала семейството и си ходила в русия.от немотия нямат къде да живеят и николай им дава пристройка в собствения си двор за да не са на улицата.с времето обаче младия изрод решава ,че жената на братовчед му е неговата жена и т.н. и т.н. нещата са стигнали до там че това пишлеме е убило леля си и заклало 9 годишно дете след което се скрил в банята с бутилка алкохол където си прерязал вените.в последствие умира по пътя за болницата,четох дори че в линейката не е реанимиран (сещате се защо).това е общи линии,ставаш сутринта щастлив съпру и баща и вечерта неможеш да заспиш защото вече нямаш нищо,някой си който не е наред с главата и емоциите ти е отнел всичко за което живееш!
ScuderiaAlfaCorse
19-10-2009, 08:59
Такива като тоя не заслужават да живеят,неслучайно не са го реанимирали...
Такива като тоя не заслужават да живеят,неслучайно не са го реанимирали...
Грешно мислене, трябвало е да го реанимират!
За такива изроди смъртта не е наказание, а помилване!
Нищо повече не може да му се случи мъртъв, а ако беше жив щеше да му се наложи да преживее доста неприятни за него неща.
Боклуци като тоя тип трябва да страдат,а това може да стане само ако са живи.
...!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=251755
Жалко, че се размина толкова тънко тоя помияр! Трябваше да го реанимират, както каза колегата Багер и после удрииииии...:stretcher::jason2:
Прилича ми но оУИгоФЛУен...
detelazurno
19-10-2009, 10:29
Грешно мислене, трябвало е да го реанимират!
За такива изроди смъртта не е наказание, а помилване!
Нищо повече не може да му се случи мъртъв, а ако беше жив щеше да му се наложи да преживее доста неприятни за него неща.
Боклуци като тоя тип трябва да страдат,а това може да стане само ако са живи.
Прав си, но тук вече се намесва гнилото ни правосъдие и докато му дойдат черните неща на главата той дори няма да ги предвкусва. В неговото съзнание нещата ще са нормални и ще го гледаме по телевизията как казва "много съжалявам" измежду охрана от 6-7 полицая около него. Недай си боже на някой етап от тази пародия да остане за малко на свобода. Можем да се молим само да няма други жертви тогава. В този ред на мисли най-доброто наказание за тези изроди е смърт.
Хм, имаше една анкета преди време 'За и против смъртното наказание' - доста интересни аргументи се изказаха; аз подкрепям багер - смъртта в този случай е като помилване
detelazurno
19-10-2009, 10:39
Аз честно казано съм раздвоен дали съм за или против, но в случая наистина го мисля това, което написах горе.
trustworthy
19-10-2009, 10:41
Мисля, че афектът и омразата са обясними в случая, но нека бъдем по-сдържани. Ако се касае до психично заболяване (трудно обяснимо е това да е било извършено с трезв разсъдък), къде е гаранцията, че някой от тук присъстващите не може да откачи в даден момент и да извърши нещо ужасяващо.
Нека поясня, че в никакъв случай не целя нито да оправдавам престъпника, нито да омаловажавам трагедията от смъртта на невинните жертви.
detelazurno
19-10-2009, 10:48
Напълно съм съгласен с trustworthy. Но все пак тези хора трябва да се лекуват. Не може да очакваме да заколи поредното семейство и чак тогава да му обърнем внимание, че видиш ли нещо му има.
Момчета, не изпадайте в излишен хуманизъм!
Честно казано въобще не искам да знам причината и мотивите на тоя изрод да направи това. Казвам само че смъртта не е наказание за него, а избавление!
И най-малкото ако е жив ще може да се работи с него и да "му се влезне в мозъка", за да се хване навреме следващия който би направил такова нещо.
Това убийство явно е извършено от психически болен човек.Такива случаи могат да бъдат евентуално предотвратени, ако има добра система за наблюдение и регистрация на хора с психически отлконения от най ранна възраст, което е доста трудно разбира се.
А сега представяте ли си какво ще стане като напускат лудите, щото видите ли нямало пари за клиниките...
Много добре са направили медиците.
Не стига че е превъртял и т.н. Ами и да го оставим жив че да го гледаме после всички в некакви домове, лудници имам впредвид. Да не мислите, че такъв човек може да лежи в затвор, че и да работи там, че и да има БГ полза от него.
SPEEDY-SD
19-10-2009, 12:22
трябвало го го спасят и после да му направят живота адски черен,да страда пък после ........
Jivko7777
19-10-2009, 14:10
да ви разкажа накратко,понеже сме малък град и познавам бащата и майката от много години,този случай не ми зилиза от главата.убиеца е 1 братовчед на бащата,майката е рускиня а баща му е чичо на злощастня баща и съпруг.както често се случва в живота нещо за да се засере достатъчно нещата се подреждат с времето по най- лошия сценарий.та бащата на убиеца е алкохолик,майката рускиня няколко пъти е напускала семейството и си ходила в русия.от немотия нямат къде да живеят и николай им дава пристройка в собствения си двор за да не са на улицата.с времето обаче младия изрод решава ,че жената на братовчед му е неговата жена и т.н. и т.н. нещата са стигнали до там че това пишлеме е убило леля си и заклало 9 годишно дете след което се скрил в банята с бутилка алкохол където си прерязал вените.в последствие умира по пътя за болницата,четох дори че в линейката не е реанимиран (сещате се защо).това е общи линии,ставаш сутринта щастлив съпру и баща и вечерта неможеш да заспиш защото вече нямаш нищо,някой си който не е наред с главата и емоциите ти е отнел всичко за което живееш!
Това е просто ужасно!!!
Да ти дадът покрив на главата, а ти да направиш такова нещо...
Просто нямам думи...
Аз снимка на този линк не виждам?
Има ,има и злоба в очите има.
Под линка има трима, пият бира, за тая става дума и аз в началото нищо не видях
arieca155
19-10-2009, 21:07
снимката съм я намерил по други пътища,все пак съм от този град.по сайтовете снимка на убиеца няма.линка е за тези които не са запознати със случая.убиеца не е давал никакви индикации че не е наред,знае се само че преди няколко години е паднал от един строеж,има няколко операции на главата.били са много бедно семейство,пострадалият съпруг и баща,тогава им е дал 800 лв.за операции.приел ги е в дома си ,в двора си,и накрая за отплата изрода си заплюва батковата жена и ...!
незнам какво да говоря,николай е гергана ги познавам поотделно още преди те да решат че са един за друг.колкото и да е побъркан човек аз не го разбирам това.неможе едно невръстно дете да си вдига ръчичките за да се предпази от ножа и ти да продължаваш да замахваш.ръцете на детенцето са нарязани от самозащита.този не е забивал ножа,той е замахвал с него по тях докато е нанесъл толкова много прорезни рани че жертвите са умрели от загуба на кръв.и двете нямат рана която да е животозастрашаваща.
живота е толкова шарен,на никого не пожелавам да усеща върху себе си тъмните нюанси.пазете се ,пазете и тези около вас!
DiStefano
19-10-2009, 21:31
много съжалявам за малката и майка и ..
имаше в съботния 24 часа цяла страница по случая
убиеца доколкото знам не е бил добре и класът на малката са събирали пари за него .. преди време бил паднал от високо .. както и да е ..
но като родител само мога да вметна, че 100% от грешките на децата са 200% грешно възпитание на родителите ...
Моето мнение е ,че е трябвало да го реанимират , после да си го осъди държавата доживот и като влезе на топло там да му разкажат играта . Общо взето в затвора може да са всякакви но едно е сигурно - никой там не щади човек който е убил дете . Там си му беше мястото като кучка на 100 загорели мангала . Така просто си е умрял а в затвора щеше да си умира всеки ден .
Моето мнение е ,че е трябвало да го реанимират , после да си го осъди държавата доживот и като влезе на топло там да му разкажат играта . Общо взето в затвора може да са всякакви но едно е сигурно - никой там не щади човек който е убил дете . Там си му беше мястото като кучка на 100 загорели мангала . Така просто си е умрял а в затвора щеше да си умира всеки ден .
Прав си доизвестна степен, но ако ставаше въпрос за някоя държава, в която законодателство действа. Аз съм бая сигурен, че е щал да се размине със затвора
Прав си доизвестна степен, но ако ставаше въпрос за някоя държава, в която законодателство действа. Аз съм бая сигурен, че е щал да се размине със затвора
С повечко $ за добри адвокати може би , но финансовото му състояние не е било завидно .
Абе аз съм много раздвоен по темата трябва ли да живеят такива хора. От една страна е вярно, че смъртта го избавя от по-голямо накзание. Ясно е че и смъртното наказание не е хуманно. Освен това най-големия му проблем е че е непоправимо, ако се окаже, че има грешка на съдебната система (по принцип говоря, в случая виновника е ясен). От друга е ясно, че такива хора няма да станат нормални никога след това, което са направили и не е ясно защо са ни живи - никога няма да създадат пълноценни семейства, да работят за обществото, пък и си остават опасни ако са на свобода. А да ги храним доживот по затворите, само за да сме сигурни, че ги наказават 100 мангала, незнам има ли смисъл, при положение, че не възлагаме нинакви надежди на тях до края на живота им. В края на краищата, той щом един път е превъртял дотолкова, очаквате ли че може да се върне в пътя някога?
detelazurno
20-10-2009, 10:43
Не съм 100% сигурен, но като гледам снимката проблема е, че няма 18 години, за да го затворят в онзи затвор, в който ще е "кучка на 100 загорели мангала". Плюс това в такива случаи съдебния процес е малко по-различен.
Много хубаво са си направили, че не са го реанимириали, защото и на мене ми се струва, че затвора щеше да му се размине.
Смисъла на смъртното наказание ми се струва, че не е толкова наказание, а по-скоро превантивна мярка, че този човек повече няма да убива. Така или иначе предумишлено убийство с жестокост рядко може да се извърши от човек, които е с акъла си и по тая логика не виждам смисъл лудите да отърват бесилото, затвора или там каквото им се полага. Те може и да не са наясно какво точно са направили, но всички други са и тия другите не искат да им се случват нелепи случки и без подобни глупости живота на някои е тежък. Накратко аз съм за смъртно наказание в подобни случай без оглед луд ли е или ще откача.
Днес видях наживо в гръб изрода, който закла двете си деца и запали къщата си. Бях на дело в Благоевград, неговото дело се гледаше в съседната зала.
Днес видях наживо в гръб изрода, който закла двете си деца и запали къщата си. Бях на дело в Благоевград, неговото дело се гледаше в съседната зала.
Ще споделиш ли съдебното решение или нямаш представа?
Въпреки прочистването на темата, тя продължава да се изражда.
Колега arieca155 много съжалявам, но ще се наложи да я заключа.