PDA

View Full Version : Одраскаха ми алфата

ziko
19-10-2009, 10:42
Бях написъл на задното стакло"живея за да дразня завистливите" и не мина 10 дена и някой завистлив п....... ми одраскал колата цялата лява страна и капака на багажника:furious:.За боя пари нямам:small_cry:Купил съм какви ли не пасти но нищо не помага.Казаха ми,че имало моливи за драскотини обаче неможах да намеря никаде да се продават:bad_evil:.Ако някой от вас знае как да си оправя проблема да ми каже защото немога да оставя ромеото си в такова састояние.

oem
19-10-2009, 10:46
И защо пишеш такива неща по колата си? Сам си предизвикал дявола.

Иначе няма оправия. Ако са дълбоки драскотини, а те сигурно са оправията е само боядисването.

ФЕРАРИСТ
19-10-2009, 10:56
Късметлия си - някой още по завистлив щеше да земе паве......

spe4elist
19-10-2009, 11:19
Съжалявам за случката, ама ще местя на друго място ...

AR147
19-10-2009, 11:25
Едва ли е само заради надписа,това не се случва за първи път.

raffaello
19-10-2009, 11:38
такива моливи за одраскано бях виждал преди в Mr. Bricolage, но ако е дълбоко няма да помогне молива

Bonev
19-10-2009, 11:50
Бях написъл на задното стакло"живея за да дразня завистливите" и не мина 10 дена и някой завистлив п....... ми одраскал колата цялата лява страна и капака на багажника:furious:.За боя пари нямам:small_cry:Купил съм какви ли не пасти но нищо не помага.Казаха ми,че имало моливи за драскотини обаче неможах да намеря никаде да се продават:bad_evil:.Ако някой от вас знае как да си оправя проблема да ми каже защото немога да оставя ромеото си в такова састояние.

Да не си спрял на тротоара, така че някоя майка с количка да не е могла да мине???

pa4ito
19-10-2009, 12:56
...За боя пари нямам...
Колега, а защо не пробваш с боя в спрей. За 10-ина лева беше пълненето на спрея. Само трябва да потренираш преди това на някаква метална повърхност, за да уцелиш какъв е наклона и скоростта на движенията ти така, че да се нанася като мъгла, без да се стича на капки. Не казвам, че е най-доброто решение, но е бюджетно...

georgyg
19-10-2009, 13:06
Коректори има в Бриколаж, а боя да са пръска не е много добра идея, защото стават доста голами петна. Ако се пръска детайл може и да стане, но само за драскотината или с тънка четка, пръскаш в капачката на флакона и леко попълваш и после с паста след няколко дена или на бояджия.
п.с. Тази кола няма ли каско?

ziko
19-10-2009, 13:24
Колата я купих преди два месеца и стария собственик е направил каското на разсрочено плащане,цялото каско е 800 лв. а са платени само 200 лв. трябва да внеса 600 лв. и тогава щели да ми платят щетите,пак аз с тази намалената на половина железничарска заплата трябва да не ям 2 месеца,че да си платя каското:heavy_cry:
Днес ще ходя в бриколажа във Варна дано да мога да намеря нещо:big_bow_down:

santo_traficante
19-10-2009, 13:45
заради надписа е:-)
абе как може да си драската такива простотии по колите:jason2:

е за тва няма да карам вече Алфа защото се напълни със селяни дето ги карат:no:по бетер някой Голф:devil:

Jivko7777
19-10-2009, 14:00
Аз пък си мисля че не е само заради надписа ;)
И аз съм получавал такива драскотини ама леки и нарочно, на мен това ми е ясно ;)
Винаги като спра някъде и има много хора които гледат завистливо и простия селянин какво друго може да направи да я надере, щом не може да я притежава ;)

soldier
19-10-2009, 14:59
Иди да ти запишат щетата застрахователите и после ще платиш по-малко като вноски т.е. не 600лв а примерно 500лв. Аз завеждах щета преди последната вноска на предишното ми каско и просто ми намалиха стойността на вноската.

ziko
19-10-2009, 19:17
jivko7777 ти направо ми изпълни душата човеко,точно така е прав си завистливите само това могат да направят.Сега съм си порочал тениска с емблемата на Алфа Ромео и същия надпис ще го пише отзад на тенисакта и да дойдат завистливите нещасници на мен да ми направят нещо:paddle:
А каското ми е на Армеец и ми казаха там,че трябва да внеса първо 600 лв. после щели да покрият щетата

la squadra azzurra
19-10-2009, 20:30
Аз пък си мисля че не е само заради надписа ;)
И аз съм получавал такива драскотини ама леки и нарочно, на мен това ми е ясно ;)
Винаги като спра някъде и има много хора които гледат завистливо и простия селянин какво друго може да направи да я надере, щом не може да я притежава ;)

Не е заради това, що обиждате хората само! Селяни, завистници и др. И такъв надпис на Алфа, според мен не стои на мястото си!!! Аре, поздрави, и първо потърсете причината в себе си като разумни и възпитани хора!

Jivko7777
19-10-2009, 21:15
jivko7777 ти направо ми изпълни душата човеко,точно така е прав си завистливите само това могат да направят.Сега съм си порочал тениска с емблемата на Алфа Ромео и същия надпис ще го пише отзад на тенисакта и да дойдат завистливите нещасници на мен да ми направят нещо:paddle:
А каското ми е на Армеец и ми казаха там,че трябва да внеса първо 600 лв. после щели да покрият щетата

Просто си казах истината ;) Гледам всички са против тебе ама не е правилно...Та затова и изказах мнение ;)

Не е заради това, що обиждате хората само! Селяни, завистници и др. И такъв надпис на Алфа, според мен не стои на мястото си!!! Аре, поздрави, и първо потърсете причината в себе си като разумни и възпитани хора!

Виж сега колата си е моя, тя е частна собственост и мога не само да си лепя надписи на нея ами ако искам може да си я драскам, удрям и какво ли още не, но мога само аз!!! Е то тук идва разликата...никой няма право да ми докосва колата!!!
И съм си прав защото завистливия голфаджия отвътре изгаря като гледа алфата и иска и той да притежава такова бижу, но всеобщото народно втълпяване е че Алфа се чупи...ми нека да се чупи само че през това време аз ще се наслаждавам на живота с нея, а такъв като него ще му е глусно дори да се качи в немската си каручка ;)

ПП: Колега не искам да се засягаш, нямам лоши чуства към никой тук! Поздрави от мен ;)

Bonev
19-10-2009, 21:56
:new_Eyecrazy: http://vbox7.com/play:d94e2b1a

Smeshnika
26-10-2009, 19:20
Е то с такъв надпис... естествено,че ще я задерат !
Незнам къде виждате завистливци.
Че повечето от нас карат "кочини" на по 10-15 години ! ! !
Кой ли е този човек,който не спи по цели нощи,само и само да надраска колата ви.:lupe:
Все едно другите марки не ги драскат... :fuckoff:
В повечео случаи сме си виновни ние,че паркираме на тротоара и пешеходцте негодуват.
Също така и зависи К О Й ни е съсед.
Истината е ,че завижащи на вашите коли сте само и единствено ВИЕ ! :starwars:
Друго си е ,ако карате "159" , "Брера" ,"8C" и с малко късмет "Милано" :bad_evil:
Тогава вече може да ви е ЯД

АМ да щях да забравя за КЕЛЕШИТЕ напо 4-5-67 години,които съм ги хващал пред блока.

rusiq86
26-10-2009, 20:31
Приятел има маркери в бриколажа. Заведи щетата по автомобила в каското без да предприемаш нищо.
има два варианта:
- или завеждаш щетата и като изплатиш вноските влизаш в сервиз
- или заведи щета, пускащ експертна оценка, плащаш на ръка на някой майстор твой, а от експертната оценка като излезе решението до 15 дневен срок те ще ти приспаднат парите от следващи вноски
П.П. махни тоя надпис отзад, че просто ядове ще береш!

За тази майка: Изрод, как може? Не е плащала за такива холиганства затова, ако я хвана около моята кола, коса няма да и остане, ебаси и решението. Скоро ще си намери майстора и ще видим дали ще посмее да дере коли! Да я затворят, да й надерат колата на нея да видим как ще се чувства. Не се сдържах, но ако ми се случи, крака няма да й останат. Др. път може да сметне, че някой е заел нейното място на паркинга!