View Full Version : ЛЕВСКИ - Оле!!!Оле!!! Оле!!!
Честито на всички БЪЛГАРСКИ фенове на футбола - след толкова години, отново български отбор на четвърт финал :D :D :D :D :D :bg: :bg: :bg: :bounce8:
virusalfa
16-03-2006, 21:01
:lol: ФЕНОВЕТЕ НА ПИРИН ИМАТ ЕДИН ОСОБЕН ДЕВИЗ-ИЛИ КЕШ,ИЛИ НИЩО :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ЕВРОПЕЙСКИ :!: :!: :!:
:bg: :bg: :bg:
:clapping: :clapping: :clapping:
Алееееее але але але
Левски оле оле оле
А Левски Шампион але алееееее!!! :bounce8: :bounce8: :bounce8: :bounce8: :bounce8: :bg: :bg: :bg: :bounce8: :bounce8:
Оле не не не .. не знам къде съм! Сега се прибирам от стадиона и още не мога да осъзная какво се случи тази вечер! Голям мач за Левски и за БЪЛГАРИЯ! Честито на всички нас (Левскарите) и на всички хора, който се радвам за успеха на Левски! Успех по-напред момчета!!! Ние пак ще сме на стадионите да ви подкрепяме!!!
:bg: :bg: :bg:
голямо браво
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Честито на всичко които се радват независимо от кой отбор са по принцип и да пожелаем успех на Левски днес на жребия. :bravo: :bg:
П.С. От колко часа беше?????
Синята лавина убивааааааааа :clapping: :clapping: и сега или Днепър или Базел и на полуфинал :bg: :bg:
Браво, показахме че сме отбор! Тия италянци се мислеха за голяма работа, но бързо ги върнахме на земята! Много нагли копелета ей!
Гледаме напред и стискаме палци за добър жребий!
:th_up: :th_up: :th_up: :bg: :bg: :bg:
Синята лавина там от дето мине нищо не расте оле оле оле за ЛЕВСКИ феновете имахме нужда от малко искрица българския футбол върви на пред
Честито на феновете на Левски ! Дочакахте и вие най-после вашето време за радост :) Останалата част от коментара ми ще я спестя засега :) оставям ви с насладата от победата :)
Честито на феновете на Левски ! Дочакахте и вие най-после вашето време за радост :) Останалата част от коментара ми ще я спестя засега :) оставям ви с насладата от победата :)
Що ти не си ли БЪЛГАРИН че казваш ВИЕ!!! Аз лично когато се играе срещу чужди отбори ги деля на отбора на България и чуждия :? :?:
Добре, че не каза "отбора на народа" :D . Иначе и аз (ЦСКА-р) си подкрепям българските отбори, особено срещу гадните жабари....[/quote]
още нямам глас от вчера... евала на момчетата, след такова първо полувреме наистина е подвиг.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!!!
искам Базел да се падне или Бро, мисля ако е Базел да ходя на мача там. Стискам палци!
когато става дума за мачове в Европа няма смисел да се делим на сини и червени и това че единия отбор е достигнал до някъде едната година е несравнимо с това което другия е направил преди защотото мачовете не са едни и същи, а това, че някои използват за дразги и закачки това кой до къде е стигнал накога показва само доколко познават футбола като игра
ОФФ
Извинявам се за реакцията по-горе срещу Лейзи !!! Просто явно грешно съм разбрал поста му. Това е защото преди да го напиша чух колега(от работата) който не се радва за Левски и викал за Италянците - само защото е привърженик на друг отбор :frown: :? :? Та след неговите думи и поста на колегата ми се стори такъв стил :?
ОООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Браво на наш'те те са номер 1!!! Очакваме следващите!!! Който и да е!! :guillotine: :bounce8: :drunk: :bg: И да се почерпим!!!
ОФФ
Извинявам се за реакцията по-горе срещу Лейзи !!! Просто явно грешно съм разбрал поста му. Това е защото преди да го напиша чух колега(от работата) който не се радва за Левски и викал за Италянците - само защото е привърженик на друг отбор :frown: :? :? Та след неговите думи и поста на колегата ми се стори такъв стил :?
:cheers: както казваше Батето - важното е да има повод :)
ОФФ
ООО Бате не се ядосвай аз на тая тема се карам с един от най-добрите ми приятели ама понеже нашия квртал е върло цесекарски от време оно ...та нема оправия....
Айде жребия излезе - нямахме много късмет в жребия.
ШАЛКЕ - ЛЕВСКИ :?: :?: :!: :!: :!: :?
добре са ни дошли! тъкмо мога да отскоча до германия за реванша!
Що ? Баждеков доволно потрива сега ръце :)
Само едно мога да кажа - ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА МЕЧТАЕМ :twisted:
Продължавайте, днес няма да ви закачам :)
Продължавайте, днес няма да ви закачам :)Офффф вас па ви видехме аре стига видяхте че стигнахме напред и отстранихме доста силни отбори и веднага се почна с простотийте било то чорбарски или левскарски нема значение.То се вижда на мачовете на националния отбор като почнат да се псуват агитките и да развяват разни плакати :evil: :evil: :evil: що за стока сме всичките.Аре стига с тая завист и догодина пак ще отпаднете/ЦСКА/ от Шампионската лига :screwy: :devil: :idea2:
Някъде някого да съм напсувал просташки ? Най-джентълменски поздравих феновете, без еуфорично да плещя глупости. Наистина смятам, че всеки фен има правото на 5 мин слава и възможността да се наслади от нея. След това обаче всеки има право и на различно мнение, нали :) За днес наистина спирам, на всички "сини" -инджой :)
Никой не е казал че си псувал :wink: :wink:
Crusader
17-03-2006, 17:00
Е малко късно, но айде и аз ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ :clap2: :clap2: :clap2: :bg:
А дано и Шалке да ги :guillotine:
А бе става доста по-трудно ма знае ли човек тия наще момчета ни изненадват всеки ден така че :wink: :wink:
А бе става доста по-трудно ма знае ли човек тия наще момчета ни изненадват всеки ден така че :wink: :wink:
шалке си им го пише в името кво ще им се случи в немечко - 0 4 :roll2:
Crusader
17-03-2006, 17:14
То тъй ама в Немско или в Булгаристан - не пише ->тва е лошото :!:
аз съм написал къде :wink:
Crusader
17-03-2006, 17:19
[quote=Mury]А бе става доста по-трудно ма знае ли човек тия наще момчета ни изненадват всеки ден така че :wink: :wink:
аз съм написал къде :wink:[/quote:wd700x8g]
Чул те господ :!: