PDA

View Full Version : Висок разход на газ - АР145

bass123
19-10-2009, 18:38
Здр на всички от този прекрасен форум :) та не исках да правя нова тема при положение, че става въпрос за разход на алфа ромео 145 на газ
та ситуацията е следната имам 35 литрова газова бутилка и я напалних преди 2 седмици вчера като си карам изведнаж колата като направи около 2500 оборота и зе да забива муцуната си и аз си помислих че има нещо на газовата уредба и като отворих багажника и забелязах че е свършил газта става въпрос за около 200 км и 35 литта газ :О можете ли да ми кажете от какво може да е ???
колата сам я купувал скоро и утре ще я закарам на сервиз защото задната лява гума стои малко накриво казаха ми че някакъф лагер са е бил счупил
мерси предварително :)

tonov
19-10-2009, 20:33
Колега, честит първи пост ;)

Първо, вадя мнението ти в нова тема, защото макар че става въпрос за разход, питането ти няма общо с темата.

Второ, местя темата в правилния раздел.

Трето, уточни с какъв двигател е колата.

robygas
19-10-2009, 20:51
Честито и от мен колега!
Закарай колата в Газ сервиз за преглед на състоянието на уредбата. От тук едва ли може да ти се помогне.
П.П. Зареди отново догоре, виж колко литра си заредил, нулирай дневния километраж и карай докато свърши.
Мисля ,че темата се изчерпа!

bass123
20-10-2009, 15:13
става въпрос за 1.3 boxer днеска я закарах на сервиз и ся чакам да видя какво ще кажат