View Full Version : защо лайната изплуват отгоре
Днеска , в предвид душевното си състояние си зададох един въпрос и реших да го споделя с вас,
Защо лайната изплуват винаги най-отгоре!
градски, нямам отговор на въпроса ти,- ще цитирам откъс от една песен на хиподил:...."потъваме и пак се смеем, потъваме и к'во от т'ва, опитахме и вас да вземем но ще потънат ли лайнааааааааа"...
предполагам под "лайна" имаш предвид новоизлюпени капиталисти, политически марионетки и прочеее...низши духом паралии....(паразити).
Ами консистенцията на лайното и теглото му го правят по леко от течностите и то изплува отгоре, ако е мазно това усилва резистеността му, тоест импрегнирано е още по плаваемо, като коркова тапа.
А в преносен смисъл, винаги мръсотията е плува най отгоре- за справка достатъчно е да видиш едно Вип общество :shocking:
Ами консистенцията на лайното и теглото му го правят по леко от течностите и то изплува отгоре, ако е мазно това усилва резистеността му, тоест импрегнирано е още по плаваемо, като коркова тапа.
А в преносен смисъл, винаги мръсотията е плува най отгоре- за справка достатъчно е да видиш едно Вип общество :shocking:
:bouncing_smiley: Е ти утепа коньо с мистрията... :bouncing_smiley:
Баси за едно лайно какъв анализ направи))
:bouncing_smiley: Е ти утепа коньо с мистрията... :bouncing_smiley:
Баси за едно лайно какъв анализ направи))
Това е древна тема за разговори:bouncing_smiley:
DerMeister
20-10-2009, 09:35
Дам, лайната са доста неприятно нещо и освен, че изплуват, яко цапат...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28278 :bouncing_smiley:
santo_traficante
20-10-2009, 09:38
Баси винаги и аз съм се чудел:bouncing_smiley:
особенно преди години като влезнах по навътре в морето на Созопол:bouncing_smiley::bouncing_smiley:
п.с. отбелязвам че бяхме с водно колело:tongue2:
Jivko7777
20-10-2009, 10:47
Абе хора какви са тия теми бе :bouncing_smiley:
detelazurno
20-10-2009, 10:48
Ех, изпревари ме. Всъщност ме изпревари с много предвид часа в момента и часа в който си коментирал ;)
Всякаква тема съм очаквал да видя ,но такава ....Баси .... :shocking: абе вие сериозно ли за :pain: пишете! Сега ще ме карате да правя тестове ... щот винаги пускам водата и нямам намерение да зяпам количеството и неговото местоположение преди ставане! Та викате шамандура ..... :dyrvo_v_kenefa:
Ой къв смях пада с тая тема .... :bath:
detelazurno
20-10-2009, 11:01
Пу......ще вземе да ми се приходи до кенефа от още едно споменаване на думата лайна, а в момента няма вода, та все тая дали искам или не искам, ако се наложи ще си го гледам :bouncing_smiley:
Абе то е ясно, че анализа не е буквален, но наистина fred е прав - заради консистнецията е. И наистина най-мазните лайна най-добре плуват и са най-близо до повърхността.
А за мъдростта на Хиподил - Светльо Витков в едно интервю беше казал нещо подобно - че живота е помийна яма и всички плуваме в нея, но най-редките лайна изплуват най-отгоре понеже са най-леки, а останалите потъват, щото са тежки :)
Защо ми се струва, че всички приехте думата "лайна" твърде буквално?!? Все си мисля, че става дума за човеците лайна, а не за екскраментите остатък при обмяната на веществата.
Абе то е ясно, че анализа не е буквален, но наистина fred е прав - заради консистнецията е. И наистина най-мазните лайна най-добре плуват и са най-близо до повърхността.
А за мъдростта на Хиподил - Светльо Витков в едно интервю беше казал нещо подобно - че живота е помийна яма и всички плуваме в нея, но най-редките лайна изплуват най-отгоре понеже са най-леки, а останалите потъват, щото са тежки :)
Ранобудни сме :)
Защо ми се струва, че всички приехте думата "лайна" твърде буквално?!? Все си мисля, че става дума за човеците лайна, а не за екскраментите остатък при обмяната на веществата.
Аз сложих и за това едно разяснение, но според мен от буквалния извод може да се стигне и до обществения.Казано по друг начин човека лайно има консистенцията на истинското :)
Ранобудниче
20-10-2009, 12:21
Освен че са леки, притежават и свойството разтворимост във висока степен.
Което ги прави способни да изцапотят всяка относително чиста течност, върху която са се изпльокали или.. са ги из.кали.
Освен това са лесно приспособими - чувстват се еднакво добре, както в тоалетната чиния, така и в природна околна среда.
И не на последно място: независимо от своя произход - миришат.
Колкото и да се почиства след тях - следите остават.
Jivko7777
20-10-2009, 16:03
Само да внимавате някой да не се на..ре :bouncing_smiley:
Transvaal Premier
20-10-2009, 19:06
Днеска , в предвид душевното си състояние си зададох един въпрос и реших да го споделя с вас,
Колега, предполагам не говориш за отпадъчни продукти на храносмилателната система в човешкия организъм, а за онези отпадъчни елементи в тъй нареченото ни общество. Колкото и да не ми се иска да го призная отговора е ужасно прост, а именно похвата на някои предишни правителства /напълно умишлен/ да създадат един тъп народ, защото такъв ужасно лесно се управлява /ефекта на стадото и тъпата "уФсЪ" :sheep: имам предвид/ доведе до това обществото да изпростее до нечувани висоти. Това от своя страна води до затъпяване на всяко следващо поколение, още и още...да кажем по-простичко предното поколение става неспособно да възпитава децата си. От това се достига до момента, че мнозинството е с ограничен умствен капацитет, от там и разбиранията за морално и неморално стават доста размити. И тук вече идва отговора на въпроса ти според мен, а именно на фона на глобалното затъпяване "лайната", както ги наричаш изплуват, защото колкото по-ограничен във възможностите си е някой, толкова по спокойни и незастрашени ще са останалите т. нар. "лайна", които са по-ниско по веригата.
Преди време подобни казуси като твоя и мен ме вълнуваха, но в момента в който осъзнах, че просто подобни неща като въпроса, който си задал няма да се променят...просто спрях да се терзая с такава проблематика. Трябва да се опитваме да променяме нещата, които имат смисъл и които е възможно да бъдат променени.
nikki_sixx
20-10-2009, 20:53
Отговора е елементарен колега - лайната изплуват, 'щот са мазни, а мазнината ги държи да не потъват.
Обещавам да направя по-пълен аналИЗ на темата... и да разясним на всички незнаещи кога, как и защо имаме проблеми с перисталтиката.
Само, че ще го направя по-късно, защото пък в този момент важни държавни дела, касаещи унищожението на черния ми дроб занимават моето душевно състояние.
mirchozo
20-10-2009, 21:54
Ако погледнем от друг ъгъл на въпроса, ла*ната(вишето общество) са отгоре, тинята или утайките(ако приемем криминалния контингент) са на дъното, то излиза че ние плуваме в едни опасни "води" където нито можеш да излезеш да си поемеш въздух щото първо трябва да се налапаш, нито да потънеш в тинята щото измъкване от там няма....Та какво ни остава?
Остава ни да спрем да бистрим мътните води. Аз си продължавам по просташката страна на значението :) .
Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път…
Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите лайна…
След час човекът вече огладнява
Забравил е за своето лайно
Лайното също го забравя
Тъй, сякаш те не са били едно
А може би скръбта е неуместна
И може би така е по добре
А може и отново да се срещнат
Там нейде сред лазурното море…
---------------------------------------
Тъмна нощ. Блести луната.
Аз вървя по пътя тесен
и ме напъва зор телесен.
Гледам два бука и си викам:
"О-ох, тука тука".
Срането, както казват е имане!
Срането, даже е половин е*ане!
Ако отидеш ти на лов,
изсери се в някой ров!
Ако отидеш пък на ски,
на пухкав сняг се изсери!
Ако отидеш в градския кенеф,
дай някой лев и се изсери с кеф!
Но! Може запек да те хване
и срането мъка да ти стане!
Тогава с пръст в гъ*а си ти бръкни
и пак сери, сери, сери!
Тъмна нощ, блести луната,
а ти със жар броиш нещата,
които като тънка прежда
гъ*а ти нежно произвежа!
----------------------------------
Тъмна букова гора
няма где се изсера.
Виждам два строини бука..
викам си -ще бъде тука!
Свалям бавно доковите гащи..
една пръчка по гъзъ ме дращи.
Гледам с мъка към селото
как бавно точи се лайното!
А ноща е тъй омайна
като моите пресни лаина!
Тхъ енд!
--------------------------
странно чувство ме напира,
усещам, че ми се присира.
нощ, луна, небе,
а мен ми се сере.
видях два вековни бука
и си викам, че серем тука.
с мъка на сърцето
оголих си дупето.
мочам, серем, две в едно,
ем серем ем китки берем.
първото лайно с гръм и трясък
сгромоли се на мокрия пясък.
два бръмбъра се псуват
и лайното конфискуват.
ем гъзо си бришем,
ем китки бришем.
МАМКА му бодлива,
това било коприва.
дигам ватените гащи,
докато един трън по газо ме дращи..
Само луната знае тайната
гдее са скрити лайната.
:flower::flower::flower:
The_Game
20-10-2009, 22:07
На мен пък понякога ми се случва като пусна водата и някой от " индивидите " си остава отново във водата.
ФЕРАРИСТ
20-10-2009, 22:10
Аз да попитам ако въпроса е защо те изплуват, то това значи че те са били потънали, ако са били потънали, значи първоначално не са изплували, следите ли ми логиката.......
AntiLuuP
20-10-2009, 23:54
А гледахте ли новата глупава реклама с момченцето на което му се акало, ама щяло да ходи в ники щото имат глейд микроспрей УЖАСНА Е !!!!
...
Преди време подобни казуси като твоя и мен ме вълнуваха, но в момента в който осъзнах, че просто подобни неща като въпроса, който си задал няма да се променят...просто спрях да се терзая с такава проблематика. Трябва да се опитваме да променяме нещата, които имат смисъл и които е възможно да бъдат променени.
Целия пост беше на място, лошото е че завършва малко черногледно. Но това все още не е най-лошото. Най-лошото е, че май ще се окаже напълно правилно да не гледаме оптимистично на тая работа :)
Ако погледнем от друг ъгъл на въпроса, ла*ната(вишето общество) са отгоре, тинята или утайките(ако приемем криминалния контингент) са на дъното, то излиза че ние плуваме в едни опасни "води" където нито можеш да излезеш да си поемеш въздух щото първо трябва да се налапаш, нито да потънеш в тинята щото измъкване от там няма....Та какво ни остава?
Ми ще плуваме по средата, както се очертава, като не можем да се разредим - сега всеки с консистенцията си, то си е съдба това - не всеки може да е от редките явно :). Аз в предния пост по върпоса споменах (цитирах), че така или иначе всички сме в помийната яма и няма измъкване от там, а при това положение има ли значение колко близо до повърхността си, като и на повърхността и на дъното все е лайна :)
Аз да попитам ако въпроса е защо те изплуват, то това значи че те са били потънали, ако са били потънали, значи първоначално не са изплували, следите ли ми логиката.......
Следим я и май си прав. Ми явно с времето помийната яма, или там в каквото сме, еволюира и почват да изплуват лайната, особено редките. Което си е чиста деволюция де, не е еволюция :) Ама колежката със ника който не мога да напиша сам (Transvaal Premier), вече говори по тоя въпрос :)
Цялата тема е потвърждение на старата поговорка,че един идиот може да зададе такъв въпрос,че и десет мъдреци да не могат да му отговорят.
Повода за темата беше едно човекоподобно,което по интелект стоеше някъде преди питекантропа.Скъпия костюм беше като навлечен на хилави раменца,дебел и мек гъз и увиснало шкембе.Имаше 5 пръстена на дебелите си къси пръсчета,дебела верижка на китката и вратовръзка,по която се виждаше месечното му меню.Зловонно смърдеше на леш.Скъпия парфюм допълваше картинката.
Въпросният индивид се беше издигнал високо над нивото си на некомпетентност,но объркваше успешно всички останали.Зададох си въпроса:защо такива лайна винаги изплуват най-отгоре.Както си зададох въпроса,така и го споделих с вас,без редакции!
Нямаше и никакви човешки добродетели.Само негативни качества.Бруталност,жестокост,алчност и пълно незачитане на личността.
Това ли са условията да просперира една личност!?
И не сме ли ние тия,които позволяваме това!?
The_Game
21-10-2009, 00:33
Нали като излезне от теб тежеста го засилва надолу и то като се пльосне във водата и потъва в първия момент.
Ранобудниче
21-10-2009, 00:35
...
.."преклонена главица.. сабя не я сече" - философия на живот на цял един народ поколения наред.
Какво очакваш?
---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:34 ----------
Нали като излезне от теб тежеста го засилва надолу и то като се пльосне във водата и потъва в първия момент.
Нарича се "сила на изтласкване" (схемата нататък имам предвид).
па че му вуезна с ножо га изплува ла
Transvaal Premier
21-10-2009, 09:38
Цялата тема е потвърждение на старата поговорка,че един идиот може да зададе такъв въпрос,че и десет мъдреци да не могат да му отговорят.
Повода за темата беше едно човекоподобно,което по интелект стоеше някъде преди питекантропа.Скъпия костюм беше като навлечен на хилави раменца,дебел и мек гъз и увиснало шкембе.Имаше 5 пръстена на дебелите си къси пръсчета,дебела верижка на китката и вратовръзка,по която се виждаше месечното му меню.Зловонно смърдеше на леш.Скъпия парфюм допълваше картинката.
Въпросният индивид се беше издигнал високо над нивото си на некомпетентност,но объркваше успешно всички останали.Зададох си въпроса:защо такива лайна винаги изплуват най-отгоре.Както си зададох въпроса,така и го споделих с вас,без редакции!
Нямаше и никакви човешки добродетели.Само негативни качества.Бруталност,жестокост,алчност и пълно незачитане на личността.
:oops:Ми на въпроса съм ти отговорила... тия като този дето си го описал по-малките такива го изтикват най-отгоре, за да могат въпреки некомпетентността си да изпъкват на фона на крайната идиотия и гнусотия на този дето ще е най-отгоре...
Естествено че извисяването на лайното /да си вървим по темата/ е в пряка зависимост и от консистенцията на обществото.Колкото тази консистенция е "толеретна" към лайната, толкова повече лайна ще има на повърхността.
PEPI-2ALFA
21-10-2009, 19:44
...за справка достатъчно е да видиш едно Вип общество :shocking:
Да, и на всичкото отгоре на онова там му викат "каймака на обществото" :falos2:
Освен че са леки, притежават и свойството разтворимост във висока степен...
... което е добре. В крайна сметко като им пуснеш водата и след малко ... изчезват.
А иначе аз нямам отговор на въпроса.
detelazurno
21-10-2009, 19:49
Поста на slav40 трябва да отиде в темата за поезия ;)
nikki_sixx
21-10-2009, 20:45
:oops:Ми на въпроса съм ти отговорила... тия като този дето си го описал по-малките такива го изтикват най-отгоре, за да могат въпреки некомпетентността си да изпъкват на фона на крайната идиотия и гнусотия на този дето ще е най-отгоре...
Много сложно се изразяваш Фе булка... давай го по-опростено некси.
Анализирайки и синтезирайки парадоксалните симптоми на тукашната емоционална продуктивност.., считам, че въпросът е колективно интерферентен... и подлежи на солиден базис! (скиш ли аз кви неща знам, а?)
Аз обаче, се замислих за онези говна, дето са мнооого големи.. и стърчат кат небостъргачи. Там водата и да я пускаш няколко пъти - не помага. Таааа, те тези даже и не плуват.., ама и нема как да потънат. Освен... остава манипулацията с четката.., ама пък предвид факта, че сме общество от изтънчени и извисени (духовно) люде - трудно ще се намери човек да свърши тая работа.
А когато (ако) се намери такъв - ше го пооплюем, че чисти лайна.. и хич не щем да ни е на масата.
Абе то не е една беля...
Тааа, лайната драги ми Смехурко си плуват... ама не всичките. Някой си седят под водата.. и пак никой не ги ще, ама въпреки това си съществуват.
Темата се изчерпа от екзистенциализъм... остава да поосерем наоколо.. та белким видим на кой екскрементите са по-плувателни... :strong:
Да, и на всичкото отгоре на онова там му викат "каймака на обществото" :falos2:
... което е добре. В крайна сметко като им пуснеш водата и след малко ... изчезват.
А иначе аз нямам отговор на въпроса.
Така е, каймак му викат :-P
А водата я пуска времето, след 50 години никой не помни лайно, което е било каймак тогава :pain:
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:11 ----------
Поста на slav40 трябва да отиде в темата за поезия ;)
Донякъда става, но съм против, като създател на темата поезия.Да оставим лайната извън темета за поезия.Разбирам и шегата де :)
Иначе , ето и от мен едно, да се отчета по тоя въпрос, не може да нямам отношение.Знам че е на Пушкин или Гогол, не споря за това:
В гробищата вятър свири,
покрай всеки камен гроб
Свалил гащи просяк дриска
върху пресен рохкав гроб.
В миг от гроба се почука
и изкочи блед мъртвец.
Той на просяка извика:
Виж къде си срал подлец,
Просяка остана слисан
С пръсти задника закри.
А мъртвеца се изкиска,
Гръмко пръдна и се скри :pain:
В Славчовите цитати съм чувал на едно и друга редакция но ще замълча :shutup:
Ранобудниче
22-10-2009, 22:40
Всъщност, темата се развива в удивителна посока.
Обичайно сериозните дискусии по някое време се зас..ат, а тази - от ескрементна става все по-възвишена.
"Ода за екскремента". Чакам ДерМайсторът да се изкаже - имам мил спомен от комично пресъздадената негова трагедия в областта ;)
Всъщност, темата се развива в удивителна посока.
Обичайно сериозните дискусии по някое време се зас..ат, а тази - от ескрементна става все по-възвишена.
"Ода за екскремента". Чакам ДерМайсторът да се изкаже - имам мил спомен от комично пресъздадената негова трагедия в областта ;)
Извини ме,но лайномайстора е много злоупотребил.Всее пак дискусията се развива вправилна насока