PDA

View Full Version : Къде ще почиваме тази зима

AR147
20-10-2009, 10:26
Колеги студа дойде и почваме да се замисляме за всевъзможни :
-ски преживявания,
-планински вили и хижи,
-Спа хотелчета,
-селца
-...

Някой скоро ще се бухнат в снега,други ще се залежат пред камината ,трети дълбоко скрити в "родопското" одеало ще милват я бутилката с червено вино,я нещо друго .

Та къде ще ходите тази зима алфисти,къде ще почивате?

santo_traficante
20-10-2009, 10:35
в Египет или Мароко

slav40
20-10-2009, 11:08
---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:06 ----------

[/COLOR]
Колеги студа дойде и почваме да се замисляме за всевъзможни :
-ски преживявания,
-планински вили и хижи,
-Спа хотелчета,
-селца
-...

Някой скоро ще се бухнат в снега,други ще се залежат пред камината ,трети дълбоко скрити в "родопското" одеало ще милват я бутилката с червено вино,я нещо друго .

Та къде ще ходите тази зима алфисти,къде ще почивате?

То това е като тема по радио витоша:devil: !
Тая година няма пара за такива "екстри" :cry:

ogi100
20-10-2009, 22:12
в Египет или Мароко
Аз преди 2 седмици се върнах от Египет и честно казано беше по-скоро приключение отколкото почивка :) който ходи натам, ако иска почивка да ходи в Хургада или Шарм ел Шейх :)

AR147
21-10-2009, 08:40
Аз преди 2 седмици се върнах от Египет и честно казано беше по-скоро приключение отколкото почивка :) който ходи натам, ако иска почивка да ходи в Хургада или Шарм ел Шейх :)
Абе как ходите из тоя Египет,мен ме разубедиха,много похищения на хора имало последните 1 2 години.

ogi100
21-10-2009, 08:48
Абе как ходите из тоя Египет,мен ме разубедиха,много похищения на хора имало последните 1 2 години.
Ами незнам да ти кажа...то като цяло в арабските държави какви ли не неща може да видиш и да ти се случат :) Екзотика е обаче ;)
В Кайро си е голяма цигания, но определено има какво да се види...а курортите им на Червено море са си все едно европейски, спокойно е, мнооого е красиво и са пълни с Руснаци и Французи.
А как карат тея не е истина...3 ленти, в тях 5 коли една до друга, задминавания, засичания, одрасквания и леки удари по колите и никой не спира да се разправя :) няма кола без драскотина...11л нафта струват $1, но колите са много скъпи, моята трошка ми казаха, че върви към 10-12 000 долара :strong:

AR147
21-10-2009, 09:00
Ами незнам да ти кажа...то като цяло в арабските държави какви ли не неща може да видиш и да ти се случат :) Екзотика е обаче ;)
В Кайро си е голяма цигания, но определено има какво да се види...а курортите им на Червено море са си все едно европейски, спокойно е, мнооого е красиво и са пълни с Руснаци и Французи.
А как карат тея не е истина...3 ленти, в тях 5 коли една до друга, задминавания, засичания, одрасквания и леки удари по колите и никой не спира да се разправя :) няма кола без драскотина...11л нафта струват $1, но колите са много скъпи, моята трошка ми казаха, че върви към 10-12 000 долара :strong:
:dark2:10-12 долара,що не я остави там и да скачаш на нещо по новичко,е моята 147ца бих ти я дал за толкова :grin:.

За Египет,някой маршрут можеш ли да препоръчаш,места и градове ,които да посетим.

ogi100
21-10-2009, 09:12
:dark2:10-12 долара,що не я остави там и да скачаш на нещо по новичко,е моята 147ца бих ти я дал за толкова :grin:.

За Египет,някой маршрут можеш ли да препоръчаш,места и градове ,които да посетим.
Е аз не бях с нея :) то там ако отиваш за сефте и си с кола си просто загубен, може да луднеш с техния трафик (Кайро е 20 млн жители) и начин на каране :) а и незнам какви са процедурите по продажба и прехвърляне, иначе се замислях да я откарам :flamingdevil: хаха
Относно маршрутите и местата - ходихме и видяхме всичко което може да се сети човек там (без Александрия)....Пирамидите и храмовете им са грандиозни, музеите също...но се създава едно напрежение от начина им на живот и наглостта на местните...така че за мен лично, това което на 100% си заслужава да се види са курортите Хургада и Шарм ел Шейх, както и круиз по р.Нил с круизен Кораб...Червено море е прекрасно, разходка с корабче и гмуркане около кораловите рифове се помни за цял живот (цена $45) ;)

146_JTD
21-10-2009, 11:49
оги100, ще представлява ли трудност ако пуснеш снимки да разгледаме?! не знам дали темата е удобно, но и не виждам какво пречи :)

ogi100
21-10-2009, 12:08
оги100, ще представлява ли трудност ако пуснеш снимки да разгледаме?! не знам дали темата е удобно, но и не виждам какво пречи :)
за да не задръстваме темата ме намерете във фейсбук, там съм качил доста снимки
търсете по и-мейл:
nvrvn@abv.bg

adv_petrov
21-10-2009, 12:08
про принцип съм противник на местните курорти и циганията в повечето от тях, циганското отношение към клиентите и т.н., но всяка зима ми е приятно за 3-4 дена около 8ми декември на Банско, и тая година няма да пропусна, и после към края на януари към Априлци, пак на маса :)

tokata_pz_flex
22-10-2009, 00:34
Аз мисля до Исландия да отскоча ... плуваш си в термалния извор , на средата на ледника ... разположен върху активен вулкан , след това си пиеш лимонада в ледения бар :tequilla:

SandoOne
22-10-2009, 00:50
В нас като се съберем ударната група и ще има безкрайно празници..... с домашна и салата .... :drunk: