View Full Version : Трябва ми регистрация
Stefan Caromov
22-10-2009, 22:20
Момци , треа ми регистрация в torrents.ru .
От 10 дни се опитвам да се регистрирам и нямам успех .Отвърля ме сайта с мотивите,че бил претоварен и трябвало да опитам между 6 и 7 сутринта. Опитвах и тогава ,но същия к++р.
Давам думата си ,че няма да пиша коментари,няма да се заяждам с когото и да било ,няма да направя нещо ,което би било в ущърб на притежателя му.
Трябва да сваля едни ъпдейти за едни програми ,които само там намирам .
Ще се радвам да помогнете
Имамм колега. Прати ми на лично линковете, на това което искаш да сваля и ще ти кажа как ще си получиш нещата.
Момци , треа ми регистрация в torrents.ru .
От 10 дни се опитвам да се регистрирам и нямам успех .Отвърля ме сайта с мотивите,че бил претоварен и трябвало да опитам между 6 и 7 сутринта. Опитвах и тогава ,но същия к++р.
Давам думата си ,че няма да пиша коментари,няма да се заяждам с когото и да било ,няма да направя нещо ,което би било в ущърб на притежателя му.
Трябва да сваля едни ъпдейти за едни програми ,които само там намирам .
Ще се радвам да помогнете
Не е това далаверата.Имаш ЛС.
Я кажете и на мене далаверата :neutral:
Я кажете и на мене далаверата :neutral:
Ми гледам,че имаш регистрация.Ако греша,поправи ме.Ще споделя.
Ми гледам,че имаш регистрация.Ако греша,поправи ме.Ще споделя.
Имам регистрация, но ако има някаква далавера, няма да откажа да участвам :innocent:
Имам регистрация, но ако има някаква далавера, няма да откажа да участвам :innocent:
Под далавера имах предвид,как пуска тракера за регистрация,а не предложението ти към колегата.Извинявай ако нещо ... Иначе,какво да се прави,красота на езика ...:devil:
А, няма нищо, колега :-D Сметнах че мога да ги изтегля и да му ги препратя през skype или да ги кача на ftp или в rapidshare, примерно. Абе, важното е да се свърши работа :waving:
DarkKnight
23-10-2009, 12:44
Под далавера имах предвид,как пуска тракера за регистрация,а не предложението ти към колегата.Извинявай ако нещо ... Иначе,какво да се прави,красота на езика ...:devil:
Ще може ли и мен да ме просветлите? Аз нямам регистрация :rolleyes:
Stefan Caromov
23-10-2009, 13:43
Имамм колега. Прати ми на лично линковете, на това което искаш да сваля и ще ти кажа как ще си получиш нещата.
Парво трябва да ги намеря ,а без регистрация не ми дава да дърпам ,това е лошото,иначе щях да постна линк и да помоля някой да го свали. Става въпрос за EsiTronic 2009-3 всичките дискове
---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
Ще може ли и мен да ме просветлите? Аз нямам регистрация :rolleyes:
прочетох ,ще се опитам
Трябва ти Bosch ESI[tronic] 2009 1 предполагам. За съжаление имам регистрация, но в момента ми е много нисък коефициента и не мога да свалям от там.
За колегите, които имат желание да помогнат файловете са 21.11 GB
Има и Bosch ESI[tronic] 2/2009 Update - 3.86 GB.
Stefan Caromov
23-10-2009, 17:33
Трябва ти Bosch ESI[tronic] 2009 1 предполагам. За съжаление имам регистрация, но в момента ми е много нисък коефициента и не мога да свалям от там.
За колегите, които имат желание да помогнат файловете са 21.11 GB
Има и Bosch ESI[tronic] 2/2009 Update - 3.86 GB.
Не ми трябва бош еси троник 2009-1 ,ами 2009-3
едно и две си имам ,просто искам да видя какво е новото в третия ъпдейт .
В рапида ,ако някой иска ,ще ви дам линковете .Аз лично от там не свалям вече ,че 77 файла(щот са архивирани като томове трите двд-та) ги свалях 10 дни ,с мног опомощ от приятели. Фрии юзер и свалях с макс 100 кб сек. И ,както знаете ,след като си свалил един файл ,трябва да чакаш 15-20 мин ,докато ти разреши да сваляш друг
Stefan Caromov
27-10-2009, 13:11
Е не мога и не мога да се регистрирам в тоя торент тракер и тва си е ::(((
Вече има
Bosch ESI[tronic] U 2009/4 (1 DVD) - 24-Окт-09 16:07
Довечера евентуално ще го пусна за сваляне и ще ти пиша :)
Edit: ако това ти трябва - ще ти пратя torrent файла на мейл за да не го свалям и после да се чудим къде да го слагаме.
Stefan Caromov
27-10-2009, 13:36
Трябва ми третия ъпдейт ,щото 2009-4 няма кейген още
ама мое ми метнеш торента на пощата или на скайп
E-Mail : Alfa_romeo_GT@abv.bg
Да, ама не......
Точно 3-тия ъпдейт е свален от тракера поради проблеми, така че няма да стане.
п.с. Махни си пощата, че ще се чудиш от къде получаваш толкова спам.
Stefan Caromov
27-10-2009, 13:44
Аз така и така само спам получавам ,вече съм свикнал ,като отворя пощата и скивам 30писма ,направо всичко ,що е непознато ,заминава у кофата .
Прочети тогаа ,четвъртото двд има ли кей към него ,щот без кей ген ,само ще си го гледам .. ама май май нЕма още .
Ми няма още но не пречи да го свалиш и да чакаш, че токувиж излезнал кейген-а, а пък го няма ДВД-то :devil:
Ще ти пиша в скайпа, че и без това нещата станаха сериозни.
Stefan Caromov
27-10-2009, 14:05
Ми няма още но не пречи да го свалиш и да чакаш, че токувиж излезнал кейген-а, а пък го няма ДВД-то :devil:
Ще ти пиша в скайпа, че и без това нещата станаха сериозни.
специални благодарности за торента
Stefan Caromov
28-10-2009, 10:16
Инсталирах до 2009-4 всичко тръгна,върви и работи супер . Благодаря още един път