PDA

View Full Version : един може би тъп въпос

Buxalkata
17-03-2006, 22:36
Здравейте искам да питам нещо ама без много да се смеете ...Пада ли задната седелка на афлата??? :oops: :roll: Еми мерси предварително!!! :wink:

vini
17-03-2006, 22:54
:wink:
Ако питаш за 155-та - НЕ, тя е типичен седан.
Виждал съм в книжката, че на някои модели с подлакътник отзат в средата има възможност след като се свали подлакътника кората под него пада навътре в багажника и се отваря пространство широко около 15см и високо около 25, което става да си прибереш ските....

Buxalkata
17-03-2006, 22:57
баси тупо измислената работа аз даже и подлакътник отзад нямам?????баси италианците непрактични :evil:

Dodo 155
17-03-2006, 23:56
баси тупо измислената работа аз даже и подлакътник отзад нямам?????баси италианците непрактични :evil:
Колега, това не е каруца :wink:
Почти всички седани, да не кажа всички седани са със стационирани задни седалки :idea:
Ако ти трябва да товариш нещо, не изпозвай Алфа-та за това :idea:

Buxalkata
18-03-2006, 10:25
Не ми трябва за товар,а смятам да си взимам туба ама си мисля,че няма да се чува особенно и мислих като си падне седалката ще е пушка ама.....не знам :roll: дано не се изолира прекалено много звука

alf
18-03-2006, 14:30
155 е малко осакатена отъкъм къстъм музика има ненужно добра шумоизолация в багажника може би да не се чуват стоновете на пътниците в багажното та си трябва силна туба. whitepower се е справил добре той може да ти даде акъл

kris11
18-03-2006, 21:16
:wink:
Ако питаш за 155-та - НЕ, тя е типичен седан.
Виждал съм в книжката, че на някои модели с подлакътник отзат в средата има възможност след като се свали подлакътника кората под него пада навътре в багажника и се отваря пространство широко около 15см и високо около 25, което става да си прибереш ските....

Да при мен е така, но , ако някой може да ми ОБЯСНИ защо има ключалка на това пластмасово капаче под подлакътника ???
Ако реша да я отварям със сила ключалката ли ще ме спре?
Каква е функцията на това чудо. Хайде за бутона за отваряне на багажника как да е го приемам , ама това е ....

shefa
18-03-2006, 23:45
Има Дедра седан ,на която и падат задните облегалки.

п.п. И на 155 падат ама е малко по-сложно. :lol:

kris11
19-03-2006, 11:38
При мен не падат , оглеждал съм внимателно и не открих такава екстра . Беше ми се наложило да пренасям товар багажника и бях с полуотворен капак :(

Buxalkata
19-03-2006, 12:54

и каква е тайната?????все пак :roll:

Dodo 155
19-03-2006, 13:57

и каква е тайната?????все пак :roll:
То не е тайна :wink:
Сваляш първо седалката и после облегалката, но доста яко са хванати и иска повече напън :idea:
Но не са направени като при хечбеците - 1 ръчка и всичко е сгънато 8)

shefa
19-03-2006, 23:20
То не е тайна :wink:
Сваляш първо седалката и после облегалката, но доста яко са хванати и иска повече напън :idea:
Но не са направени като при хечбеците - 1 ръчка и всичко е сгънато 8)

:th_up:

Първо трябва да се развият малко болчета в долната част на облегалката и после вдигаш нагоре яко.
Иначе на Дедрите си е с ръчки и е лесно. Даже си падат на две части.

kris11
20-03-2006, 13:50
А не мерси .По - добре с леко отворен багажник. Все пак това е самолет , а не кола. Явно и затова са здраво закрепени :D

търтей
20-03-2006, 14:05
А не мерси .По - добре с леко отворен багажник. Все пак това е самолет , а не кола. Явно и затова са здраво закрепени :D

абе на 4 болта се държат общо :wink:

kris11
24-03-2006, 19:57

абе на 4 болта се държат общо :wink:
Е 5 пъти като ги развия после сами ще се развиват.И така си е добре.
Плюс това леко поотвореният капак ми дава по-добро зацепване на задницата :)