Log in

View Full Version : Къде лепят спукани стъкла?

Patsimir
19-03-2006, 22:33
Каде лепят спукани стъкла? Колко струва и телефон и адрес да отида да ми го лепнат, че на две места ми е спукано от разни камъчета които хвърчат от гумите на тировете :cry:

Mury
19-03-2006, 23:20
А зашо ше го лепиш ако имаш каско сменяй с ново :wink: :wink:

Patsimir
19-03-2006, 23:38
Е, добре де, ако го залепя ще си е като ново, не е ли така или винаги си личи. Да казват тези дето са лепили...По принцип ми платиха от каското 120 лв. незнам дали ще стигнат :(

evgeni_bb
20-03-2006, 08:07
Лепил съм люспи на Сточна гара - до сервиза, в който маркират автомобилите.
Преценяваш сам, но така или иначе преди следващото застраховане трябва да си смениш стъклото, така че по-добре го направи сега вместо да дваш пари и да губиш време за лепене.

Mury
20-03-2006, 09:58
Лепил съм люспи на Сточна гара - до сервиза, в който маркират автомобилите.
Преценяваш сам, но така или иначе преди следващото застраховане трябва да си смениш стъклото, така че по-добре го направи сега вместо да дваш пари и да губиш време за лепене. :th_up: :th_up:

Boxer
20-03-2006, 11:03
най-добре сменяй, колкото и да го лепят няма да стане ново

BatVas
20-03-2006, 11:14
Aз обаче няма как да го сменя - имам само една люспичка около и малко цепната около 2 мм - обаче така я взех и застрахователя няма да ми го плати - то аз го видях чак като я маркираха- толкова малко беше че не съм го видял като я вземах :? та въпроса е такава малка цепнатина дали могат да я направят да не се вижда

търтей
20-03-2006, 11:28
та въпросЪТ е такава малка цепнатина дали могат да я направят да не се вижда

могат

pumukle
20-03-2006, 12:16
Правят ги много добре спуканите стъкла / 0888873127/.....в смисъл, че не си личи по никакъв начин...обаче това място си остава слабо за стъклото! Струва 10-15 лв на сантиметър.
За ново стъкло имаш поне 3 варианта:
1.От Ванто - оригинално - около 500 лв. и 1-3 месеца за поръчката
2.Кобра - 120 лв с монтажа....обаче са турски и са криви....отврат се вижда през тях
3.Pilkington - това е фирмата, която произвежда ориг. стъклата на повечето европейски марки коли вкл. и Алфа Ромео - 220 лв с монтаж...абсолютно 1 към 1 с оригиналното е, само дето не пише АР....намират се до Рамстор....

BatVas
20-03-2006, 13:42
Meрси за инфото- сигурно за сега ще запълня цепнатината - все пак е пренебрежимо малка - казах ви че е някакви милиметри - ще я измеря- номера е като правя новото каско да пишат стъклото като здраво и ако после стане нещо да платят новото :wink:

Patsimir
21-03-2006, 00:01
Правят ги много добре спуканите стъкла / 0888873127/.....в смисъл, че не си личи по никакъв начин...обаче това място си остава слабо за стъклото! Струва 10-15 лв на сантиметър.
За ново стъкло имаш поне 3 варианта:
1.От Ванто - оригинално - около 500 лв. и 1-3 месеца за поръчката
2.Кобра - 120 лв с монтажа....обаче са турски и са криви....отврат се вижда през тях
3.Pilkington - това е фирмата, която произвежда ориг. стъклата на повечето европейски марки коли вкл. и Алфа Ромео - 220 лв с монтаж...абсолютно 1 към 1 с оригиналното е, само дето не пише АР....намират се до Рамстор....

Мерси колега за инфото. Аз знам Рамстор който е на Стамболииски, този ли е, че да ги проверя тези стъкла Пилкинтон?

Mury
21-03-2006, 11:53
та въпросЪТ е такава малка цепнатина дали могат да я направят да не се вижда

могатСтига да не е прекалено късно защото се пълни с прах и немагат да го направят/така са ми казвали на мен поне/ :wink: :wink:

J_I_V_K_O
23-12-2007, 16:49
хайде и аз съм в кюпа... днес баща ми както се сабличаше и трясна главата в огледалото след което видях че е спукал предното стъкло... цепнатината е около 10-тина сми според мен ще продължи да расте. Та мисълта ми е има ли вариант в който да ми го залепят и да не личи толкова и другият е колко е едно ново стъкло ? :not-fair:

jjkale
24-12-2007, 12:00
не ти го препоръчвам. По-добре нов джам

code
24-12-2007, 12:19
Имах една точка от камъче на Форда и си карах така 1г, един ден се пукна както си седях вътре на изгасена кола, а го бях пазарил да го продавам. И това ако не е знак! Отмъщението на автомобила. :twisted: Така и не я продадох. :twisted:

Mury
24-12-2007, 15:54
хайде и аз съм в кюпа... днес баща ми както се сабличаше и трясна главата в огледалото след което видях че е спукал предното стъкло... цепнатината е около 10-тина сми според мен ще продължи да расте. Та мисълта ми е има ли вариант в който да ми го залепят и да не личи толкова и другият е колко е едно ново стъкло ? :not-fair:

Каско няма ли колата :?: :?: ако не,стъклото е около 150 кинта с монтажа-турско :wink: :wink:

J_I_V_K_O
24-12-2007, 17:49

Каско няма ли колата :?: :?: ако не,стъклото е около 150 кинта с монтажа-турско :wink: :wink:
е да ако имаше каско зная процедурата, но уви нямам..