Log in

View Full Version : Заведения в Благоевград

BatVas
20-03-2006, 13:47
Я колегите от Благоевград да дадът инфо за заведения в Благоевград
1. такива в които да се хапва добре
2. Такива за вечерта - клубчета , дискотеки с мацки и т.н.т

Ще бъда командировка там събота и неделя, та се вълнувам да уредя запивките вечер :oops: :D :D :D :D :D :D

Kuku
20-03-2006, 14:06
Я колегите от Благоевград да дадът инфо за заведения в Благоевград
1. такива в които да се хапва добре
2. Такива за вечерта - клубчета , дискотеки с мацки и т.н.т

Ще бъда командировка там събота и неделя, та се вълнувам да уредя запивките вечер :oops: :D :D :D :D :D :D

По центъра има достатъчно кафенета, със сигурност ще си харесаш някое, за ядене - ми не знам какво ти се яде :P :lol: , а на дискотека можеш да ходиш в "Ъндърграунд 1", "Ъндърграунд 2" или направо влизай в "НАЙ Клуб" и сабаряяяййййййй :lol: 8)

pent
20-03-2006, 14:23
е в Бл. заведения да искаш! остави че има заведения, ми местните момичета са доста отзивчиви ;)

BatVas
20-03-2006, 15:18
Aбе то вярно там има доста студентки. Сега остава да видя каква кола ще взема(тоя път без шофьори - сам ще си карам) - Тойота Корола или Кия Черато, все нови ама не са типичните коли "пичеловки" :? :D :oops: Пък ако се прекарам нещо с Кия Рио - хептен ми е грозничка :?

pent
20-03-2006, 15:27
:) колата не ти е проблем... важното е да си цапнат в устата и да им вкараш филм ;) знаеш как е, бизнес ала бала

ма ти си го знаеш, няма смисъл да пиша само да се хабя :lol:

Kuku
20-03-2006, 15:31
Колата няма изобщо да е от значение, освен ако не влизаш с нея в заведението :lol:
В центъра на града е пешеходна зона, ако щеш и с формула да идеш - никой няма да те разбере :wink:
Сабаряй без да се замисляш :twisted:

BatVas
20-03-2006, 15:36
Е щом е така да не го мисля - аз не знаех че е пешеходна зона, а и може да има мацки които да интервюирам - нали отивам да наемам нови хора :D :D :D Пък другите в комисията са жени - демек няма конкуренция за кандидатките :D :D :D :D :D :D :D

Kuku
20-03-2006, 15:41
Имай предвид, че ако времето се задържи така слънчево и топличко, ще станеш разноглед :shock: :shocking: :crazy: :sex: :Suicide:

pent
20-03-2006, 15:48
дам, няма да ти е хич зле! хем интервюта ще правиш http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Wild.gif

gigi
20-03-2006, 20:28
Там найстина е много гот. Яко пичета, и доста добре уреден център откъм кафета, заведения и дискотечки. Една вечер ходихме набързо и за 1 час станах разноглед и то вечерта а в кафенцето което бяхме жени фул а мъже почти нямаше та си търсеха някой, абе общо взето много ми заприлича като на морето. 8) 8) 8)

Roberta
21-03-2006, 10:31
:) ..... важното е да си цапнат в устата и да им вкараш филм ;) знаеш как е, бизнес ала бала
Извинявай колега, но на това би се вързала някоя петокласничка, а и това не е много сигурно!
Това че градът е провинциален не значи, че жените са тъпи и повърхностни! :roll:

pent
21-03-2006, 10:34
Извинявай колега, но на това би се вързала някоя петокласничка, а и това не е много сигурно!
Това че градът е провинциален не значи, че жените са тъпи и повърхностни! :roll:

:D :D :D извинявам се че подцених момичетата от Благоевград!

BatVas
21-03-2006, 10:40
:) ..... важното е да си цапнат в устата и да им вкараш филм ;) знаеш как е, бизнес ала бала

Aбе в Благоевград си мисля че има момичета от цяла България и не знам как е - имам впечетления от Сандански - голяма част се обличат като фолк певици и направо не е завярване - сигурно половината се продават за пари и пак не е ефтино (кво да правиш близо до границата и стандарта в Сандански е относително висок)
Абе отиваш на дискотека - гледаш нормално момиче - почваш да денсиш , запознаваш се и всичко върви нормално - изведнъж преди да се качи на таксито казва "Само да ти кажа, че имам принцип - парите предварително- 100 лева" а аз си мисля че съм я свалил и 3 часа се правя на шут :shock: :shock: :shock:

pent
21-03-2006, 10:45
Aбе в Благоевград си мисля че има момичета от цяла България и не знам как е - имам впечетления от Сандански - голяма част се обличат като фолк певици и направо не е завярване - сигурно половината се продават за пари и пак не е ефтино (кво да правиш близо до границата и стандарта в Сандански е относително висок)
Абе отиваш на дискотека - гледаш нормално момиче - почваш да денсиш , запознаваш се и всичко върви нормално - изведнъж преди да се качи на таксито казва "Само да ти кажа, че имам принцип - парите предварително- 100 лева" а аз си мисля че съм я свалил и 3 часа се правя на шут :shock: :shock: :shock:

васко, ти ми оправи сутринта! :) :D :D :D

а, това че там има момичета от цяла България - така е и естествено принципа на сваляне е като навсякъде - покажи им внимание и малко пари и са твой!

BatVas
21-03-2006, 10:50
Абе по принцип искам да отида в заведение, да ми е готено , да има готени мацки, да има флиртче и интрига , да си бъда аз - не искам да парадирам и да се правя на различен - ще съм си аз и да е забавно - пък каквото стане. Просто искам вечерта, като изляза да се забавлявам :D :D :D :D :D

pent
21-03-2006, 10:52
супер да си изкараш! но понякога това....

ще съм си аз
не вкарва мацките в леглото :lol:

ама ти си знаеш де ;)

Mury
21-03-2006, 11:39
Там найстина е много гот. Яко пичета, и доста добре уреден център откъм кафета, заведения и дискотечки. Една вечер ходихме набързо и за 1 час станах разноглед и то вечерта а в кафенцето което бяхме жени фул а мъже почти нямаше та си търсеха някой, абе общо взето много ми заприлича като на морето. 8) 8) 8)Е ти кво искаш бе Гиги там бате на 1 мъж се падат 10 жени/тва го знам от приятел от Блг/обаче половината били лесбийки :lol: :lol: :lol:
П.С.А колкото до заведение за хапване Васе ти препоръчвам Воденицата тя е малко исзвън града но нищо готвят уникално :wink: :wink:

santo_traficante
21-03-2006, 11:44
A?? ? ??????????? ?? ????? ?? ??? ???????? ?? ???? ???????? ? ?? ???? ??? ? - ???? ??????????? ?? ????????? - ?????? ???? ?? ??????? ???? ???? ?????? ? ??????? ?? ? ????????? - ??????? ?????????? ?? ???????? ?? ???? ? ??? ?? ? ?????? (??? ?? ?????? ????? ?? ????????? ? ????????? ? ????????? ? ??????????? ?????)
??? ?????? ?? ????????? - ?????? ???????? ?????? - ?????? ?? ?????? , ?????????? ?? ? ?????? ????? ???????? - ???????? ????? ?? ?? ???? ?? ??????? ????? "???? ?? ?? ????, ?? ???? ??????? - ?????? ?????????????- 100 ????" ? ?? ?? ????? ?? ??? ? ?????? ? 3 ???? ?? ????? ?? ??? :shock: :shock: :shock:

?????, ?? ?? ?????? ????????! :) :D :D :D

?, ???? ?? ??? ??? ???????? ?? ???? ???????? - ???? ? ? ?????????? ???????? ?? ??????? ? ???? ????????? - ?????? ?? ???????? ? ????? ???? ? ?? ????!
? ???? ??????? ???? ???? :wink:
________
VAPORIZOR (http://vaporizer.org/)

Bobo
21-03-2006, 11:45
Там найстина е много гот. Яко пичета, и доста добре уреден център откъм кафета, заведения и дискотечки. Една вечер ходихме набързо и за 1 час станах разноглед и то вечерта а в кафенцето което бяхме жени фул а мъже почти нямаше та си търсеха някой, абе общо взето много ми заприлича като на морето. 8) 8) 8)Е ти кво искаш бе Гиги там бате на 1 мъж се падат 10 жени/тва го знам от приятел от Блг/обаче половината били лесбийки :lol: :lol: :lol:
П.С.А колкото до заведение за хапване Васе ти препоръчвам Воденицата тя е малко исзвън града но нищо готвят уникално :wink: :wink:

ЕЕ ама аз ще го преживея може и по 5 на мъж да се падат а може и по услужливи лесбийки да се намерят та да стане веселба :twisted:

pent
21-03-2006, 11:50
с пари братчед секи може :wink:

а приказката - като за без пари толкоз :D

Kuku
21-03-2006, 11:59
Аз пък искам само една, ама да се е*е като за пет, пък вие ги гонете ония лезбоси на групички :twisted:
А между другото да вметна на Бате Васко (от личен опит), че парите не биха помогнали много поради няколко причини:
-там има много гърци, а те имат повече пари от нас :wink:
-в Благоевград се събират хора и от околните градове (Петрич, Сандански, Симитли... Гоце Делчев дори) и там си харчат парите (които са събирали цяла седмица :roll: :lol: )
-и извън столицата има богати хора :!:
В заключение мога да кажа, че повече биха помогнали сладкодумието и лъжите :P "мога да си карам джета в басейна, маневрирам с ТИР в двора си, имам асансьор в къщата..." :Tease: :crazy: правиш се на олигофрен и си ТИ :humpx:
Успех :th_up:

Roberta
21-03-2006, 12:03
"Само да ти кажа, че имам принцип - парите предварително- 100 лева" а аз си мисля че съм я свалил и 3 часа се правя на шут :shock: :shock: :shock:
То тоя манталитет и начин на държание го има навсякъде :evil: :evil: :evil: !!!