PDA

View Full Version : Преден капак не се отваря.

RahzeL
31-10-2009, 20:49
Начи неска една тъпа п*тка ме засече на мол-а и бронята решетката и капака са ми пострадали и капакът не може да се дигне. Дърпам жилото и не щрака... Бронята и решетката са тоталки но капакът само е огънат и мисля че се ремонтира, но не мога да го вдигна да видя за поражения по мотора... Някакви идеи ?

tonov
31-10-2009, 20:58
Пробвай да бръкнеш покрай решетката и ръчно да задействаш бравата. Ако няма откъде да бръкнеш, си направи място ;) нали е тоталка. Може да викнеш някой на помощ да натиска/дърпа капака за по-лесно отваряне докато ти чоплиш отдолу.

ivan dimitrov
31-10-2009, 21:03
---

RahzeL
31-10-2009, 23:08
С бъркане не стана, както и с помощ... Явно ще се копае :)

Satanism
01-11-2009, 02:26
Поскачай на капака, може да се отвори.аз като си тотализирах ланчата и на мен ми се беше откачило жилото и така го отворих :)

А може и да не се е откачило, дърпай вътре, а някой да го натиска/дърпа докато ти дърпаш вътре...

serafim
01-11-2009, 11:54
лягаш напряко пред колата и бъркаш точно зад радиатора. би трябвало да достигнеш закопчалката изотдолу. понеже е ниска тс-ката, може евентуално да се наложи повдигане или използване на подходящо място по тротоарите... жалко за инцидента, съчувствам ти. и гледай по-нежно да пипаш, не скачай, не криви, че да не си отвориш още работа.
пс: ако не се отваря, явно и гредата е изкривена ...

RahzeL
01-11-2009, 18:49
Не мисля, че има нещо изкришено понеже удара беше лек и само счупи бронята и решетката. Даже фаровете не са пипани.

LeoVin4i
01-11-2009, 21:11
Най-лесно на канал става. Ама пък канал трудно се намира :-D

kocta
03-11-2009, 01:06
Изкривила ти се е шиша на капака и пружината му е опрал в механизма (гредата) с дсота мъки но се отваря. Главно с дърпане.

RahzeL
04-11-2009, 03:15
Изкривила ти се е шиша на капака и пружината му е опрал в механизма (гредата) с дсота мъки но се отваря. Главно с дърпане.
Малко напън и се отвори, но като свалих бронята и решетката се оказа че има една греда дето е изкривена и е огънала (но не пукнала) малкото радиаторче и фаровете леко са влезли навътре. Колата е осташена при тенекиджия и четвъртък си ч взимам.