PDA

View Full Version : Добра оферта ли е 2ра употреба EASYJET LPG - 4 цил.

ancho
05-11-2009, 16:38
Решил съм да слагам ГИ, обаче сега изпадат 2ра употреба много изгодни офертички на половин цена, спецялно ме интересува този ГИ, какво ви е мнението ако разбира се някой се е срещал с него :)

http://www.svvsystems.com/product.php?id=5

robygas
05-11-2009, 19:33
Линка дето си го дал води към дистрибутор на тези уредби, а от заглавието разбирам ,че искаш такава 2-ра ръка. Ако прочетеш внимателно описанието ще разбереш ,че тази уредба работи с четири цвята дюзи за различните кубатури и коне. И така ако правилно съм разбрал въпроса:
1. Увери се ,че това което си намериш става за твойта кола.
2. Гледай поне на външен вид нещата да са читави и по възможност свалени нормално , а не с резачките директно от куплунга на компа.
3. Бутилката да отговаря на възможностите за монтаж в багажника ти и да не е по стара от 3-4г. Последното го има на всички съдове под налягане. Метална табелка с Производител, сериен номер, година на производство , общ обем в литри.
4. Ако успееш да си намериш това си намираш и още поне 250-300лв. и монтираш.
5. Ако не дай си Боже нещо не е наред почваш с наливането на парици.
6. Това е може би 1.-такава уредба не трябва да надхвърля 400-500лв. Половината от цената на нова.
7. Всяко правило има и изключения!!!

Успех!

ancho
06-11-2009, 05:31
Линка дето си го дал води към дистрибутор на тези уредби, а от заглавието разбирам ,че искаш такава 2-ра ръка. Ако прочетеш внимателно описанието ще разбереш ,че тази уредба работи с четири цвята дюзи за различните кубатури и коне. И така ако правилно съм разбрал въпроса:
1. Увери се ,че това което си намериш става за твойта кола.
2. Гледай поне на външен вид нещата да са читави и по възможност свалени нормално , а не с резачките директно от куплунга на компа.
3. Бутилката да отговаря на възможностите за монтаж в багажника ти и да не е по стара от 3-4г. Последното го има на всички съдове под налягане. Метална табелка с Производител, сериен номер, година на производство , общ обем в литри.
4. Ако успееш да си намериш това си намираш и още поне 250-300лв. и монтираш.
5. Ако не дай си Боже нещо не е наред почваш с наливането на парици.
6. Това е може би 1.-такава уредба не трябва да надхвърля 400-500лв. Половината от цената на нова.
7. Всяко правило има и изключения!!!

Успех!

Мен и това ми беше идеята на въпроса, дали може да се монтира на моята :roll:
И ако те разбирам правилно дори и в добро състояние да е, пак ще стъпи на 7-800лв с монтажа, което си значи, че при положение, че има супер оферти по 1000лв. то тази не е много за предпочитане :question:

robygas
06-11-2009, 10:35
Точно това исках да ти кажа. Обикновено втората ръка си е дърво особено като знам как ги свалят. И на мен ми предлагат свалени от Италия, но са така демонтирани ,че освен за части за друго не стават. А и Г.И. не е само бутилка и изпарител като обикновената. При такива цени в момента, определено бих инвестирал 200лв. отгоре за нова.

ancho
06-11-2009, 15:05
Точно това исках да ти кажа. Обикновено втората ръка си е дърво особено като знам как ги свалят. И на мен ми предлагат свалени от Италия, но са така демонтирани ,че освен за части за друго не стават. А и Г.И. не е само бутилка и изпарител като обикновената. При такива цени в момента, определено бих инвестирал 200лв. отгоре за нова.

Mи то всеки трезво мислещ би направил същото :) Мерси много за информацията :)

georgivp145
19-11-2009, 19:48
аз мога да ти направя още по добра оферта за ГИ чисто нова с монтажа

robygas
19-11-2009, 20:57
Направи ми!
Само ,че не разбрах за какво?

georgivp145
20-11-2009, 12:18
за газов инжекцион

robygas
20-11-2009, 12:48
Добре де ,направи ,стига да не е конкретна реклама. Само дето темата беше за втора употреба Г.И. и последиците от закупуването му насляпо.