View Full Version : Къде да продам катализатор от АР156 1,9 жтд!
Някой колега ако може да даде съвет къде да продам катализатора от белисимата, щото не ми требва, и ако има някой продал такъв на каква цена го е продал, може и телефонче за контакти за прекупуващ. Мерси предварително. Търсих в раздел купува, но няма оферти, вече са преустановили май.
ЗА Русе не знам, за София - 0899782332 Наско.
Не съм му продавал, само го питах за катализатор от 6раво 1.6, каза 45-50лв. Не му го дадох, че ми се види евтино, пък и моя си е здрав.
Не е пробле да не е от Русе. Днес махнах моят, доволен съм, щото със сигорност е запушен за 100-150 хил.км
Някой колега ако може да даде съвет къде да продам катализатора от белисимата, щото не ми требва, и ако има някой продал такъв на каква цена го е продал, може и телефонче за контакти за прекупуващ. Мерси предварително. Търсих в раздел купува, но няма оферти, вече са преустановили май.
човека мисля че е от Русе,ама и обикаля из цялата страна и ги купува.Тел.0886236581.
Забравих му името,ама добра цена даваше.
мерси колега, мн коректни се оказаха пичовете, оправихме се, може да се заключваа
Да не отварям нова тема.. питанката е същата, но се отнася за 156 1.8 тс 98г. Та, къде да шитна катализатора на добра цена? :)