View Full Version : Милиционер се прави на мъж.....
ФЕРАРИСТ
09-11-2009, 23:41
http://vbox7.com/play:c0852208
Баси галоша нещастен......
Jivko7777
09-11-2009, 23:53
На какви се правят тези полицаи не мога да разбера!!!
Да обижда и удря без да има никакво право!!!
Ебаси нещастника, тоя полицай заслужава да се радва на цветята откъм корените.
tokata_pz_flex
10-11-2009, 00:07
Колко такива случаи има :) Това даже е милване по ' празната глава '
По принцип съм съгласен за така нареченото "нежно общуване" в полицейското управление, защото в повече случаи става въпрос за разни крадци, наркомани и друга такава измет, която закона по-скоро защитава и пак се връщат и продължават...Тааа в такива случаи съм твърдо за "нежното общуване".....Но в конкретната ситуация май става въпрос за коренно различно нещо...
Все пак аз лично нито оправдавам, нито подкрепям полицая докато няма ясно ставановище- дали този 22г. младеж наистина не е измет, а майка му(както става в повечето случаи) да си мисли, че той е ангел.... Ситуации всякакви.... Доказателства никакви...
П.П Знам че от законова точка боя не е позволен, ама от морална е...защото законите ни са само за запълване на хартията вместо да се рециклира...
Vlado_PK
10-11-2009, 01:19
Няма начин наще полицаи (аз им викам клоуни ма те са си такива) да не се опитат да изпъкнат по-някакъв начин!Ето и коментара на момчето и маика му http://www.vbox7.com/play:64284ab3
Мога ли да се издрайфам на този отгоре :new_Eyecrazy:
За жалост съм си имала вземане даване с БГ МВР и техните служители и съм наясно с това,че в БГ не си невинен до доказване на противното,а си ВИНОВЕН до доказване на противното!
Отношението им е под всякаква критика!
DJ Vladic
10-11-2009, 02:03
Камен Донев човека си го казва : Боя изгражда.. не е да разгражда.Зависи от ситуацията, но полицая може да си е напълно прав и да има защо да го дръсти.Може и полицая да е лайното в случая.И двете страни са ясни на всички ни :) Кой къде и защо е там .
ФЕРАРИСТ
10-11-2009, 08:30
Баси една голяма файда са тия жисиемки с камерите......
---------- Post added at 08:30 ---------- Previous post was at 08:26 ----------
Зависи от ситуацията, но полицая може да си е напълно прав и да има защо да го дръсти.
Как така ще зависи бре колега - кой е тоя дето ще определи зали зависи или не, дали тъпата кука е 10000% прав или не, дати тоя е невинен, или долен мангал, какъв е тоя мърсол да раздава сам правосъдие, всеки от нас може да е утре на негово място, да яде токати в някое районно и хабер да си няма защо....
DanewRomeo
10-11-2009, 08:33
Поздрав
http://vbox7.com/play:6e28e15e
BillyBoy`
10-11-2009, 08:34
Не вярвам без причина полицая да налага това пичлеме а и доколкото разбрах от репортажите малкия не е цвете за мирисане :),а и има една друга приказка бии за да те уважават.
Ееееей
Точно ей на тоя униформения малоумник
Би трябвало да му се скъсат пагоните на място!
Как така ще си позволява да налага физически 22 год. момък? Каквото и да е направило момчето,
то има винаги 2-ри шанс, а не тоя нерез! Ей такива гадни
полЮцейчета се имат за твърде силни.., нали имат значка и пистолет, и вече са "недосегаемите" Властта е в техните ръце.. Интересно ми е как би реагирал нереза, ако някъв негов колега-съ(нерез)брат, ей така "на волна" програма да малтретира дъщерята му или сина му..?ЩЕ ореве яко орталъка със сигурност! Ей затова сме на тоя хал,тоя е точен огледален образ на цялата ни система!
KirilSol
10-11-2009, 08:50
пичове според мен ясно се вижда, че камерата с която е снимано "събитието" не е скрита.
т.е. докато трае побоя и виковете, някой си снима необезпокояван, а кой нормален милиционер колкото и да е тъп ще позволи това.
...в този смисъл може цялата работа да е нагласена...ама може и да не е:dunno:
пичове според мен ясно се вижда, че камерата с която е снимано "събитието" не е скрита.
т.е. докато трае побоя и виковете, някой си снима необезпокояван, а кой нормален милиционер колкото и да е тъп ще позволи това.
...в този смисъл може цялата работа да е нагласена...ама може и да не е:dunno:
Снимано е с GSM ,доколкото се разбра,та нищо не пречи на човек просто да си държи спуснат в ръката телефона и да си снима.
Та май и в края на клипчето забелязаха че се снима и веднага свърши видеото.
Много е отворен докато е с униформа, но все някога ще я свали и ......
AntiLuuP
10-11-2009, 09:38
Снимано е с GSM ,доколкото се разбра,та нищо не пречи на човек просто да си държи спуснат в ръката телефона и да си снима.
Та май и в края на клипчето забелязаха че се снима и веднага свърши видеото.
Aбе нз по скоро ако бяха забелязали и снимащия щеше да го последва същото че и по зле и клипчето нямаше да го има както и телефона ;) Ама знае ли човек ...
Aбе нз по скоро ако бяха забелязали и снимащия щеше да го последва същото че и по зле и клипчето нямаше да го има както и телефона ;) Ама знае ли човек ...
Да, направо се чудя, как са го заснели, евала.
А иначе има много простаци с униформи, които се кланят на истинските престъпници, служат единствено на джоба си и се правят на мъже пред кокошкари има доста сред милиционерите и трябва да се изринят докрай, за да имаме полиция.Сигурно тоя и подбните на него преди време /като бяха протестите на полицаи за заплати/ също са се изказали колкоо "отговорна е работата им" и как "съвестно" я вършат срещу еди колко си лева.
Такива трябва освен да се уволняват и да бъдат съдени.
nblagoev
10-11-2009, 10:40
Ето тук малко подробности:
http://dnes.dir.bg/2009/11/09/news5351411.html
Май не е напълно невинно момчето... :dunno:
Полицая е за бой, ама не и заради причините, които изброявате. Просто е тъп.
Вкарваш го в малката стаичка за респектиране, респектираш го и той си излиза респектиран. Тоя е тръгнал да се прави на отворен пред сумати народ и в стая която адски много ми прилича на приемна.
Ах как мразя хора започващи с "Ти знаеш ли кой съм"
Ми не те знам, през *** ми е кой си.
Ся нека го уволнят като си верва толкова.
А пишлемето наистина се държи предизвикателно щото знае че го снимат. Нагласена работа.
WhitePower
10-11-2009, 11:26
абе хора , какво нападате полицая като на него му е писнало да ги лови и да след 24 да ги пуска
после онова 22 годишно лайно ще хване ще изнасили някойа момиче и какво , после е пак на улицата
е за това полицая го налага за да му вземе страха поне малко защото държавата от правосъдие я НЯМА
не бъркайте катаджиите със полицайте
едните под 100000 годишно се водят бедни и спят във храсталака а другите са на 500 лева и гонят крадците и се стрелят
абе хора , какво нападате полицая като на него му е писнало да ги лови и да след 24 да ги пуска
после онова 22 годишно лайно ще хване ще изнасили някойа момиче и какво , после е пак на улицата
е за това полицая го налага за да му вземе страха поне малко защото държавата от правосъдие я НЯМА
едните под 100000 годишно се водят бедни и спят във храсталака а другите са на 500 лева и гонят крадците и се стрелят
Не съм съгласен, така ли се държи с Маргините?Или с Демби и т.н?Ако е така, с две ръце го защитивам.
WhitePower
10-11-2009, 12:41
Не съм съгласен, така ли се държи с Маргините?Или с Демби и т.н?Ако е така, с две ръце го защитивам.
проблема е че ако така се държи със тях ще е мъртъв - пак проблема е във правосъдната система защото още не са осъдени
а за това келеме дето може да изнасили дъщеря ти например той може да му повлияе поне малко щото пак правосъдна система нямя и ще остане безнаказан
проблема е че ако така се държи със тях ще е мъртъв - пак проблема е във правосъдната система защото още не са осъдени
а за това келеме дето може да изнасили дъщеря ти например той може да му повлияе поне малко щото пак правосъдна система нямя и ще остане безнаказан
И това е така - но като не може да си сдържа нервите, да не работи в полицията,защо да му плащаме?За да бие разни отрепки ли?
А колко от тия полицаи са в пряко сътрудничество с бандити, заедно крадат и лъжат.Не нападам полцията като цяло, но е пълно с хора, които не трябва да са полицаи.
А ако провосъдната ни система бе в ред- и тоя трябваше вече да е вътре.
Идващото поколение са още по зле а дори не са завършили,имам един познат в Симеоново,къде ли не се праска с Синята си карта,вади я из Дискотеки, на магистрали(не веднъж е карал с превишена скорост,без винетка и като го спрат ,първата работа е да Рече "Колеги " и да извади картата) ,това му дава една свобода на действие и известно самочувстрие.
Някой хора като видят малко власт или удобна възможност се самозабравят.
SandoOne
10-11-2009, 14:02
Добре че на транвая не са го закачили че там немаше да може да си каже името от бой
ФЕРАРИСТ
10-11-2009, 14:14
Независимо дали лапетията е виновна или не, не е куката ограна дето ще го решава това, то ако ще е тъй, да земем да закрием цялата съдебна система, и само полицеиските да бачкат, карат хайванина при плужека в приемната, и той решава на място и със или без малко(или много) кьотек дали хайванина е за затвора, дали само за 24 часа, или да го пускат.......
WhitePower
10-11-2009, 14:39
Независимо дали лапетията е виновна или не, не е куката ограна дето ще го решава това, то ако ще е тъй, да земем да закрием цялата съдебна система, и само полицеиските да бачкат, карат хайванина при плужека в приемната, и той решава на място и със или без малко(или много) кьотек дали хайванина е за затвора, дали само за 24 часа, или да го пускат.......
ми то релано е така сега
правосъдна систем няма , иначе и двамата във панделата и всичко ще е мирно , нито полицията ще бие , нито крадците ще крадат
така че да им еба мамата на онези следователи прукорори дето треба да си вършат работата ама ги мързи
и трябва да ги направят на процент разкрити случай
разкрит имаш заплата и предмия , неразкрит - режат със ножицата
ми то релано е така сега
правосъдна систем няма , иначе и двамата във панделата и всичко ще е мирно , нито полицията ще бие , нито крадците ще крадат
така че да им еба мамата на онези следователи прукорори дето треба да си вършат работата ама ги мързи
и трябва да ги направят на процент разкрити случай
разкрит имаш заплата и предмия , неразкрит - режат със ножицата
:bravo::bravo::bravo: Тъкмо бях започнал да се изнервям и прочетох коментарa на Old Fox и твоя и си казах "не всички са си изгубили ума"
добре че изобретиха камерите, че да види об-вото.........а пък всички се правите все едноооо........те ги псуват полицаите и нямат грам уважение, а искат братче обратното.Е и случая с Чората......бе к'во коментирам и аз.Ебати фарса е всичко.
"Милиционер се прави на мъж".........а оня дето се прави на мъж пред милиционера.Или може би знае, че го снимат и се чуди как да го изкара още по-вече от равновесие.Не им знам случая, но се убеждавам за пореден път, че ако не си сдържиш нерви на момент, после някое лай*но става голям герой.....той не че чичко поничка не беше сложил наметелото на супер герой.Бе живи здрави да са двамата, че журналистите умреха отглади.
Идващото поколение са още по зле а дори не са завършили,имам един познат в Симеоново,къде ли не се праска с Синята си карта,вади я из Дискотеки, на магистрали(не веднъж е карал с превишена скорост,без винетка и като го спрат ,първата работа е да Рече "Колеги " и да извади картата) ,това му дава една свобода на действие и известно самочувстрие.
Някой хора като видят малко власт или удобна възможност се самозабравят.
Точно така е, освен ако не засилят това звено вътрешен контрол или каквото и да е там.
А в конкретния случай работата може и да е нагласена, ама тоя явно не му е за първи път, все някога е щял да изгори, евала на тия че са му лъснали "имиджа".
ludkanar
10-11-2009, 18:17
Ауууу колко ми хареса фразата "Ти знаеш ли кой съум аз... " ма много ми хареса...Аз знам кои са всичките чисти арогантни копелета.Хубаво бе счупил джама и кво от тва един джам и аз съм чупил,прибрали са го да се вземе решение каква да е санкцията затова,а не да го налага и да се мисли за герой.Аз съм имал пререкания с куките...ми какво да ви кажа заради една изгоряла крушка на фара стана голяма беля-накратко прибирам бащами от кръчма и ме спират,аз със една изгоряла къса светлина но с пуснати халогени зада се вижда че съм кола.След като ме спря на 500 метра от нас и нямах крушка да сменя(щото беше в нас) почнах да се уговарям да ме пусне да отида до нас и да си я сменя да се върна и да види-той героя реши че ще ми пише акт без да ме предупреди само ми каза да исчакам в коата(това нееее по ПРАВЕЛНИК!!!!!!!!!)и бащами много се нервира в нетрезвото си състояние слиза от колата и започва да ги псува (за което него защитавам) и след малка свада натиках бащами в колата и си тръгна с акт за 50лв и 5 точки защото те винаги са разбрани.Айде повече да не коментираме,че колкото и да спорим нещата няма да се оправят.Че и ние несме цветя за мирисане несме но такова дърйание на полицаи го няма никаде по света.
digitalundgrd
10-11-2009, 18:57
Хахах бе те големи "мъже" ще излезат тия "милиционери" :) Пред хора като прословутия Митьо Очите треперят и козируват. В тва предаване "Горещо" даже дочух, че полицаите са го молели там да го закарат до ареста и ония им викал "Чиба бе" като на некви улични помяри ахахахха, ама разбираш ли пред некво лапе се правят на велики :)
Колега,кой казал,че като е по-буйно дете и ще вземе да изнасилва наред?
А че полицая се прави на мъж то се вижда.И аз да съм,и аз ще го провокирам.Който си е стриктен,даже няма да обърне и внимание на провокацията.
Полицая си е за палка или по-точно ритник по дупето.
Вместо да са табела за подражание,те правят точно обратното.
Маи се поувлякох малко :)
.........а оня дето се прави на мъж пред милиционера.Е, аз не видях момчето да се е правило на мъж, нито е удряло полицая, нито го е клеветило и псувало, нито го е заплашвало с изрази "Ще те убия", аз от неговата уста чух "Не ме удряй" и "Защо ме удряш"... това ли е правене на мъж?! А и какъв е този полицай, който ще позволява едно хлапе да го провокира, те не минават ли психотестове?! И този човек носи оръжие. А и доколкото съм запознат момчето не е арестувано, действието се развива в чакалня, не в килия...
Поздрави!
Alfa User
10-11-2009, 20:40
Абе вие нещо сте си замътили разсъдъка с тая "демокрация" ... Верно, всеки има и трябва да има права. Ама случайно да сте се замисляли, че тия "цветенца", дет са така "жестоко бити и унизени", изобщо НЕ СА цветя за мирисане ???
Дали тоя "иначе така невинен младеж" няма да се окаже отрепка, залавяна поне 10-15 пъти с грабежи, побои и т.н. ??? Познавам хора от полицията, и колкото и черни овце да има там, има и свестни. И както се каза по-горе - на всички тях им е писнало до козирката да се занимават да хващат по 100 пъти едни и същи ЛАЙНА, и да ги освобождават на другия ден или след два-три часа, ПРОСТО ЗАЩОТО В ТАЯ УМРЯЛА ДЪРЖАВА НЯМА ПРАВО, ЗАКОН И СЪДЕБНА СИСТЕМА ??? Колкото до идиотското обянсение на майката - не мислите ли, че тя просто се възползва от златния шанс да натопи полицая ??? Можете да попитате milenamr - тя има опит със "златните дечица" - най-мирните, тихи и ученолюбиви деца в очите на родителите си, които в училище се превръщат в абсолютни ИЗРОДИ ... Питайте я как се разширяват очите на родителите им, когато разберат какво ЖИВОТНО всъщност имат вкъщи ...
Ще ви помоля да помислите малко, преди да защитавате или оплювате някого. Не мисля, че който и да е полицай ще запретне ръкави да обижда и удря някого без вина пред свидетели - ТОВА НЕ ВИ ЛИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ??? Или заслепени от криворазбраната идея за "свободията на демокрацията" не виждате дребните и маловажни иначе детайли ???
Извинявам се за резкия тон, но след две страници глупости, няма как иначе да реагирам !!!
Дано не ви се налага да разбирате от първа ръка какво съм искал да ви обясня тука ... Мир Вам, и спокоен път !
Абе вие нещо сте си замътили разсъдъка с тая "демокрация" ... Верно, всеки има и трябва да има права. Ама случайно да сте се замисляли, че тия "цветенца", дет са така "жестоко бити и унизени", изобщо НЕ СА цветя за мирисане ???
Дали тоя "иначе така невинен младеж" няма да се окаже отрепка, залавяна поне 10-15 пъти с грабежи, побои и т.н. ??? Познавам хора от полицията, и колкото и черни овце да има там, има и свестни. И както се каза по-горе - на всички тях им е писнало до козирката да се занимават да хващат по 100 пъти едни и същи ЛАЙНА, и да ги освобождават на другия ден или след два-три часа, ПРОСТО ЗАЩОТО В ТАЯ УМРЯЛА ДЪРЖАВА НЯМА ПРАВО, ЗАКОН И СЪДЕБНА СИСТЕМА ??? Колкото до идиотското обянсение на майката - не мислите ли, че тя просто се възползва от златния шанс да натопи полицая ??? Можете да попитате milenamr - тя има опит със "златните дечица" - най-мирните, тихи и ученолюбиви деца в очите на родителите си, които в училище се превръщат в абсолютни ИЗРОДИ ... Питайте я как се разширяват очите на родителите им, когато разберат какво ЖИВОТНО всъщност имат вкъщи ...
Ще ви помоля да помислите малко, преди да защитавате или оплювате някого. Не мисля, че който и да е полицай ще запретне ръкави да обижда и удря някого без вина пред свидетели - ТОВА НЕ ВИ ЛИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ??? Или заслепени от криворазбраната идея за "свободията на демокрацията" не виждате дребните и маловажни иначе детайли ???
Извинявам се за резкия тон, но след две страници глупости, няма как иначе да реагирам !!!
Дано не ви се налага да разбирате от първа ръка какво съм искал да ви обясня тука ... Мир Вам, и спокоен път !
а ако момчето не е виновно?...аз също съм бил в полицията без вина...ама в бг. май че първо бият а после питат...
Аз пък мисля,че тук просто си изказваме мислените чувства.Все пак има кой да решава тези проблеми,дали правилно или грешно.
полицаят е за уволнение ама яко... ако има държава и съд тоя е пътник!
освен това е прекалено прост за да носи пагон!
днес е 10.11.2009, преди 20 г. можеше спокойно пиян милиционер да се ебава с тебе колкото иска.
Сега това е недопустимо - тоя боклук е за шут и на борсата за труд.
Всеки е невинен до доказване на противното - не може кука да съди и да бие!
Оня малкият дори да е най-големия издор не може да се отнасяш така с него.
днес е 10.11.2009, преди 20 г. можеше спокойно пиян милиционер да се ебава с тебе колкото иска.
Трезвен можеше също ... Даже по-зле. Дори мога да разказвам, ама не ща.
А тоя шибаняк да мре в собствения си бълвоч. Крайно време е на научат кой им плаща заплатите.
Доста е смазващо чувството когато се държат с теб, все едно си обществен боклук, особено когато не си. И полицаите са хора, обаче имат възможноста да си избиват комплексите буквално над други хора. Както и да е, тоя от клипа е доста прост, да :)
DanewRomeo
10-11-2009, 22:52
А тоя шибаняк да мре в собствения си бълвоч. Крайно време е на научат кой им плаща заплатите.
Казано съвсем намясто! А редицата привилегии, които ползват, а фактът, че не им се удържат данъци и осигуровки от, о, колко мизерната им заплата? А фактът, че злопупотребяват със служебно положение? Работата им е да защтитават гражданите, не да се изживяват като самодръжци. А че контингентът от полицаи из родните земи се състои от най-долна сволочр тип "пещерен човек"... Никога няма да лея сълзи за тези @##*^@))%
Не знам защо изобщо наричате момчето лайно като то всъщност не е виновно.Друг е счупил стъклото на колата.Просто той си го отнесе ,защото полицая явно има проблеми с майката за някакви си 150 лева,които има да й връща.По този начин не се решават проблемите.Явно ,е че полицайчето е як комплексар и избива комплекси.Такива хора не трябва да има в МВР.И дано има малко справедливост в тая държава и да го освободят от пост.И както някой от колегите беше казал по-нагоре трябва да му вземе страха-трябва, но защо точно на безащитните.Да се прави на мъж на някой "бизнесмен",ама са насрани .Почти всеки ден ги гледам като някакви проститутки са се нагъзили при колите на борците срещу народното събрание.Айде нема нужда от такива полицаи.:jason2:
Това, дето го казваш, е вярно, ама къде видя тук младежът да предизвиква ченгето с нещо?!? И отде разбра, че е боклук и животно? Не казвам, че със сигурност не е , ама от тоя клип не се видя нищо нередно в поведението му. По-скоро ченгето прилича на поредният самозабравил се полюционер.
Alfa User
10-11-2009, 23:42
Не се наемам да защитавам конкретния МИЛИЦИОНЕР или да нападам точно тоя младеж ... Просто ми стана тъпо от масовите изказвания тука, лишени от искрица реализъм ... Повярвайте ми, нагледал съм се на какво ли не, за да си позволя да говоря така. Същите л..на ги гледам и сега всеки ден около мене.
Освен това, за да стои така спокойно конкретното пишлеме, и да снима другарчето му с GSM-а точната сцена - не мислите ли, че наистина е имало поне малко предистория преди така нашумелия клип ???
Хайде всички да си отворим очите, и да спрем да ги затискаме с том III на "Българска Демокрация" !!!
Абе Алекс, кукалероса е турбо тъп хуй сплескан. Дори само за това трябва да бъде уволнен. Предистория, следистория ... Не може лице под пагон да си изпуска нервите.
А изпусне ли ги - еми както вече написах - да мре в собствения си бълвоч.
Аз му плащам за да върши работа не да ми се нервира и да подскача като недоебана лелка. Ми той ако му кажа, че е долна свиня например, току виж затрелял пет шест човека бе?
Ай хас мукар
Ако се налага,го биеш и до посиране,до като му сложиш белезниците и го укротиш.След това,ако и го докоснеш с пъст е нарушение,
Alfa User
11-11-2009, 01:01
Не може лице под пагон да си изпуска нервите.
По тоя въпрос съм с тебе на 1000% !!! Но мисля че вече изтръпна яко темата. Забелязвам напоследък, че ако нямаме по един скандал или някаква клевета всеки ден, сякаш ще дойде края на света .... Това също вероятно е някакъв балон с пръдня, и ако сме достатъчно търпеливи или късметлии, ще разберем за какво иде реч.
Лека вечер на всички :wein:
Аз не бих защитил никого но ако имаше съдебна система в тази държава и 2-мата щяха да са в затвора . Полицая защото ... знаете що , а оня келеш щото за да е там е свършил нещо дет нетрябва а и на всичкото отгоре се отговаря и провокира полицая . В някой др. страни ако говориш по такъв начин на 1 полицай веднага ще те мушне на топло , че и хубава глоба ще има. Пък тука ако му напишат акт най-много да плати некви смешни 50 кинта ....... мн. още може да се дъвче тази тема но и 2-мата са за секс у гъза
Полицая защото ... знаете що , а оня келеш щото за да е там е свършил нещо дет нетрябва а и на всичкото отгоре се отговаря и провокира полицая . Колега, ти къде видя провокация?!
Колега, ти къде видя провокация?!
Един колега е изнесъл подробности, но каквото и да е, полицаят не е прав
---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
А сега кажи като е умряла държавата, демокрацията ли ни е виновна, или СКАПАНОТО ни общество?Понеже държавата не е животно, ламя или робот, а отражение на действията на "народу" и как точно този полицай, който е частица от държавата допринася, за това, тя да не се скапва?
SPEEDY-SD
11-11-2009, 15:52
Ебаси нещастника, тоя полицай заслужава да се радва на цветята откъм корените.
и бял камък сянка да му пази
и бял камък сянка да му пази
А на камъка какъв трябва да бъде надписа? :):):)
detelazurno
12-11-2009, 23:15
Българската поилиция бие яко и в това спор няма. Въпроса е, че някои се взимат на сериозно и се чувстват недосегаеми. Ето ви един случай на който син на позната на майка ми става свидетел. Нощно време на сравнително голям столичен булевард 2-ма полицаи пребиват до смърт бездомник. В последсвие се появил и 3-ти полицай от който 2-мата биячи са поискали белезници, но той не ги дал поради простата причина, че на мъртвец белезници не му трябват. Бездомникът бил свален на земята, ритан и удрян с палки. Е? Аз думи нямам!
DerMeister
13-11-2009, 02:02
Тоя полицай трябва да го уволнят по ред причини:
-Тъп е
-Прост е
-Изпуска си нервите
-Държи се неадекватно
-Няма право да обижда и бие
Тия тарикатчета там, 100% е ясно, че са направили постановка. Още с вкарването там, всичко трябва да мълчи и да седи мирно. Тоя както се размрънка и се направи на отворен го хващат за трамвая и да пише обяснения. Оня с телефона няма право да снима и телефончето от Испания в чекмедженцето на следователя.
Да пълно е с боклуци, които родителите им не подозират за тях, но те са боклуци, защото родителите им са боклуци в 90% от случаите. Същите тия боклуци стават полицаи и общо взето им коментираме сеирите.
А тия теории, че боя бил изграждал и няма лошо да го ступат си ги вземете с вас и обратно в комунизЪма. За тва сме на тва дередже, щото всеки знае да тупа и нищо не спазва.
WhitePower
13-11-2009, 15:08
некой хора тотално изтрещеха
дано на никой от вас да не му се налага да търси съдейсвие от полицията защото каквото повикало такова се обадило
ако полицая е такъв какъвто го описвате , то ние не сме цвете за мирисане
пролема казах къде е няма правосъдна система , ако имаше - лайното щеше да е във затвора а полицая щеше да е сигурен че си е свършил работа и въобще нема да се нерви като е сигурен че утре няма пак да го лови пак по улиците като изнасилва дащеря му
това е проблема
имам много познати полицай и вервай те ми нема как да си нормален за да си такъв , всеки ден да се разправяш със изроди , да го ловиш и той да ти се хили във лицето и да ти вика " Утре пак ще ме пуснеш и ще ти подпаля къщата и ще ти наеба дъщерята "
вие сами си вадете изводи защо се държи така
А като я изнасили полицай, по леко ли ще ти бъде?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%BD% D0%B0_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D 1%8F#.D0.9F.D1.80.D0.B5.D1.81.D1.82.D1.8A.D0.BF.D0 .BB.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D1.8F_.D0.BD.D0.B0_.D0.BF.D0 .BE.D0.BB.D0.B8.D1.86.D0.B0.D0.B8
А като я изнасили полицай, по леко ли ще ти бъде?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%BD% D0%B0_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D 1%8F#.D0.9F.D1.80.D0.B5.D1.81.D1.82.D1.8A.D0.BF.D0 .BB.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D1.8F_.D0.BD.D0.B0_.D0.BF.D0 .BE.D0.BB.D0.B8.D1.86.D0.B0.D0.B8
Утвърдиха ми се обежденията ,че българските полицаи са се самозабравили от власта, която имат.
Според мен тия две куки разиграха сцена пред младежа за да го сдухат и после да се носи слух колко е страшно в районното!Иначе си има и откачени куки.Съгласен съм че прекаляват и си позволяват много повече отколкото им се полага като полицаи.Лично аз ако съм полицай и съм се опитал да се държа и разговарям нормално с момчето (нещо което няма как да знаем защото не се вижда на клипа) и той ми отговаря с този тон ще му намачкам главата та дори и да трябва цивилен да свърша тази работа след работно време.Куката прекали, но и ние трябва да знаем по какъв начин и какво уважение да проявяваме към тях като полицаи.Ако този младеж ти опре нож в гърлото и полицаите го хванат съм сигурен че всеки един от вас ще се моли да го спукат от бой лекенцето в районното.Тъй че от това което видяхме виновен е полицая въпреки че със сигурност има причина младежа да се намира там и да го е докарал до такова психическо състояние което пак не му оправдава дивотията на тоз полицай!
И това е така, този пубера не е бил стока /колега беше пуснал тук линк с повече под,обности/, но полицай, който има тоя маниер, може и на теб да ти причини същото, ако по някакво причина подаднеш там.Така например, племеника ми разправя, как ходили на мач, след мача меле и забрали и едни негови приятели, които нямали абсолютно никаква вина, ама били на тая възраст из мелето.Питали един полицай, за какво ги е приблал, той си скъсал пагона и казал на единия от приятелите му-е сега тоя пагон ти го скъса и т.н.
Ами ако те объркат нещо??Докато се разбере кой си и що си и може да ти обърне фасона.Тоя милиционерски маниер трябва да изчезне.Човек търси от полицая заради доверие, респект и сигурност, а пъдарско поведение.
Няма начин наще полицаи (аз им викам клоуни ма те са си такива) да не се опитат да изпъкнат по-някакъв начин!Ето и коментара на момчето и маика му http://www.vbox7.com/play:64284ab3
Мога да се хвана на бас че този тъпанар лъже, само по очите и движенията се познава.Но и куката не е много прав...
PEPI-2ALFA
15-11-2009, 17:10
В момента полицая говори при Росен Петров по БТВ
Smeshnika
16-11-2009, 21:44
И все пак,когато се нуждаете от помощ... :ph34r: :sister3: :guns: :gangstah: :paddle:
на кого звъните ?
:tank:
Не всички полицаи за бруталисти ! :butt:
Е така е, надяваме се постепенно да стават все по добри все пак
Mind_Control
17-11-2009, 00:32
В момента полицая говори при Росен Петров по БТВ
А бе и момчето не е цвете.. Майка му я питат- той буен ли е? И тя разправя- всички деца са буйни! Аз пък как не съм чупил стъкла на коли и не съм им се катерил по предния капак. Според мен момчето си е заслужавало боя!
Е такъв с удоволствие да го пребиеш когато не е с униформата. Лошото е, че после винаги ще се прави на мъж и ще се опитва да ти създава проблеми когато те срещне и е униформен, де... и мишока долен
Изрових това от архива-който му се чете в днешния 24 часа има статия за полицая и тая история.
Интересна развръзка - този, дето го бият, по късно е насилил жена, 51 годишна, а накрая загива в катастрофа, логичен край за боклук, като него.Другия, който снима е се сдобива с условна присъда за шофиране в пияно състояние.Оказва се, че е имало стара вражда и историята е нагласена, като полицая се е вързал на постановката и си е изпуснал нервите.
Не го оправдавам, за постъпаката му, но явно тия са големи боклуци тия двамата.А полицая се влачи по дела и т.н., като в крайна сметак е върнат на работа.
Наистина, погледнато първоначално полицаят обра целия 'каймак' и аз лично бях много против постъпката му, сега нещата изглеждат по различни.
Ето статията
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=580080
ФЕРАРИСТ
17-08-2010, 16:07
През април т.г. районната прокуратура в Плевен прекрати наказателното производство срещу Филатов. За обидите 22-годишният Калоян го е предизвикал с агресивното си поведение в ноемврийската сутрин, произнесоха се магистратите.
Праволинейно погледнато мърсолите мое и да са гадове, мое и да са му правели капан, но тва не дава право на милиционера да плющи по главата седнал човек, на няколко пъти, ако ще оня и да му изрежда цялата рода.....това е употреба на физ сила, и границата между истината и своеволието е много тънка, щото въпреки че има видео, виждам че са изкарали нещата, все едно мърсола го бил предизвикал......ОК.....ами то е много трудно доказуемо дали го е предизвикал, или оня го е плющял щото му е кеф - това го пише сега във вестника, някакво разследване го е установило......аз не виждам много свидетели, освен още един милиц, и тия......по ми се чини че прокуратурата е поднесла нещата спрямо общественото мнение......то тогава всеки дето го вкарат за нещо в полицията могат да му набиват канчето без да му остават белези, и после да кажат - Ама той ме предизвикваше, псуваше очинайка ми.....Затва физически контакт между кука и такива НЕ трябва да има, за да се избегне нуждата от тълкувание......
Препоръчвам на всички да прочетат решението на съда и после да се изказват. Пълна пародия е.
http://www.ac-pleven.org/docs/cases/d08_2010/05571410.htm
Приятно четене.
От една страна и аз не го оправдавам, ама по делата на тия кретени става ясно, че се пълни боклуци, така, че нищо чудно, защото цялото това бе доста съмнително, и менюто на испански и т-н, явно е било нагласено.А наистина полицай не трябва по никакъв повод да посяга, спор няма..
Истеричената кука дори не е бил на дежурство. Забавление пичове, забавление. Прочетете решението на съда. Има невероятни неща вътре.
Забавление ама отдалеч... милиционерщината изкореняване няма.
Забавление ама отдалеч... милиционерщината изкореняване няма.
Виж ми подписа :balloon:
Уф тия твоите подписи ми идват в повечко да си ги преведа :dunno:
А ницшеанеца все ми напомня за Андромеда.
На български звучи тъпо.
Престъпмисълта не предполага смърт; престъпмисълта Е смърт.
На български звучи тъпо.
Дума като престъпмисъл едва ли съществува в българския език. По-скоро се превежда като престъпно подсъзнание.
Дума като престъпмисъл едва ли съществува в българския език. По-скоро се превежда като престъпно подсъзнание.
You made my day darling :roll2:
Mind_Control
17-08-2010, 19:07
Истеричената кука дори не е бил на дежурство. Забавление пичове, забавление. Прочетете решението на съда. Има невероятни неща вътре.
Изобщо не е забавление, защото ясно личи, че ако келемето беше млъкнало в началото онзи щеше да си се прибере в стаичката.
ФЕРАРИСТ
17-08-2010, 19:15
Из делото -
На 12.11.2009г. Ф. е дал писмени обяснения в присъствие на посочения от него защитник – Б. И. като отрича да е нанасял удари и да е обиждал К., обратното твърди, че К. се е държал арогантно спрямо него и го обиждал на лична основа, затова силно афектиран от поведението му активно е жестикулирал и го натиснал да седне на пейката като му разпоредил да млъкне. Посочва за свидетели на станалото колегите си В., К.в, Б., тъжителката М. и други две гражданки, намирали се на спирката пред управлението и станали свидетели на поведението на К. и неговите приятели по повод възникналия между тях и М. инцидент. От всички посочени от Ф. лица са снети обяснения. Снети са писмени обяснения и от останалите присъствали при инцидента пред и в РУП – Д.Дъбник, приятели на потърпевшия К.. От дадените от тях обяснения, неоспорени от страните като писмени доказателства в хода на съдебното дирене се очертават две групи свидетели, чиито твърдения относно действията на Ф. коренно си противоречат.
Не мисля че има голямо съмнение в това че доста от свидетелите на полицая, както и той самия лъжесвидетелства защото знае че -
"Приложеният диск със запис е създаден и модифициран на 11.11.2009г. – няколко дни след случая, той не е оригинален. Той има характер на веществено доказателство, но то не е събрано по установен в процесуален закон ред – АПК, НПК или ГПК и затова не може да служи за доказателство в хода на дисциплинарното производство. А е само повод за започването му. Записът е ползван като доказателство в нарушение на чл. 39 ал.2 АПК. Затова заснетите в него кадри не могат да служат за потвърждение и кредитиране тезата на едната група свидетели, още повече, че се установява, че между Ф. и К. има предходен конфликт на лична основа, което сочи на мотив К. да е целял да злепостави служителя като го предизвика, заснеме и разпространи записа. На 24.11.2009г. Ф. дал допълнителни обяснения относно разпространения видеозапис като оспорва категорично да е удрял К., като твърди, че човекът, който приближава не е той и не са негови думите, които се чуват и затова счита, че материала е видеомонтаж."
На теория драги зрители, дори и да заснемете как група полицай ви ошамарват в районното поради това че сте ги погледнали кофти, не са много възможностите ви......
Сега, това е така /попречетох мотивете, бая дълги/, но трябваше ли примерно полицаят да бъде уволнен?Можеше да бъде наказан с глоба, порицание и т.н. А къде е присъдата за деянието на задържаните?Примерно глоба или нещо от сорта, те са буйствали и дигали шум, строшили нещо си и прочее там.
То тая тема спокойно може да прерастне в качеството на съвременната ни съд. система, ама като нямаме модератор и раздела е недолюбван, тва е положението :)
На български звучи тъпо.
Престъпната умисъл не води към смърт, престъпната умисъл Е смърт.
Можело май :)
А това на латински?
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:18 ----------
Сега, това е така /попречетох мотивете, бая дълги/, но трябваше ли примерно полицаят да бъде уволнен?Можеше да бъде наказан с глоба, порицание и т.н. А къде е присъдата за деянието на задържаните?Примерно глоба или нещо от сорта, те са буйствали и дигали шум, строшили нещо си и прочее там.
То тая тема спокойно може да прерастне в качеството на съвременната ни съд. система, ама като нямаме модератор и раздела е недолюбван, тва е положението :)
Е тук опираме пак до репликата ми по-горе... щото и съдиите мислят по милиционерски.
А за качества на нещо у нас... трудно може да се говори.
Е тук опираме пак до репликата ми по-горе... щото и съдиите мислят по милиционерски.
А за качества на нещо у нас... трудно може да се говори.
Ми как другояче да мислят, като огромната част от съдиите и прокурорите, особено в Плевен, са завършили школата за изящни изкуства в Симеоново?:goodnight:
мм да класическото ла..но,скромно невинно -пък то малък изрод,даже полицая е глупав че му се нерви един път се удрят такива нещастници и не се разправяш повече не да му се обесняваш и плюнчиш....
155_8000rpm
17-08-2010, 22:56
Не е за хвалба,но съм имал проблеми и то доста сериозни с родната полиция...и тук съм напълно съгласен с Алекс,защото те може да са всякакви,но нека погледнем първо себе си...та нали някой от нас е тяхно дете,племенник,брат,сестра,роднина.Просто това е все едно,че се гледаме в огледалото и виждаме себе си като нация...
А относно колегата по-горе,не искам да го цитирам(той сам ще разбере кой е),само да му припомня,че както полицая няма право да му пише акт,затова че нарушава закона,така и баща му няма право да псува въпросния полицай...
И аз съм бил жертва на полицейски произвол,но винаги се стремя да бъда справедлив!И С ДВЕ ДУМИ:каквито сме ние,такава ще е и нашата полиция!!!
Колеги не става въпрос за конкретния случаи но се поставете и вие на мястото на някои полицай,когато всеки ден се срещате с всякакви боклуци,хващате ги и на следващия ден са отново на вънка и ви се смеят,а вие по този начин изглеждате като най-големия тъпак и това е заради съдебната система.Незнам как бихте реагирали ако някои долен мангал ви обижда,заплашва че ще ви изкорми щял да ви излежи в затвора и ви се смее,а вие не можете да му кажете нищо и нищо не можете да му направите понеже навсякъде има хора и камери(трябва да се държите и учтиво с него заданего убидите ).Най-много да му напишете някой акт за неизпълнение на полицейско разпореждане 200-500лв, или дребно хулиганство,и като отиде в съда му налагат глоба 100 лв.И как после искаме да има уважение към българските полицай? Дали няма да искате и вие да го хванете и смачкате тоя,но не забравяите че може да ви уволнят,накажат и лишат от заплата,заради това нещо?
Престъпната умисъл не води към смърт, престъпната умисъл Е смърт.
Можело май :)
Не, престъпмисъл е. Четете книжки бе хора. Това е от Оруел. 1984. Новговор aka newspeak. :ghost2:
Престъпмисъл не е престъпна умисъл. Аре поне един гугъл пуснете. :joly:
Преводът на български е както съм го дал. :)
Колеги, малко да поразведря обстановката ще ви припомня диалога между циганката и гинеколожката, която я преглеждала:
- Лельо, всичко друго как да е, ама да беше се поизмила, като ще идваш на преглед, лошо ти мирише оная работа!
- Миче, като искаш да ти мирише на хубаво, да беше станала цветарка!
Не оправдавам никого, ясно е, че младежа е хайванин/калпазанин/отрепка и пр. Ама полицая е ДЛЪЖЕН да има по-здрави нерви - да беше станал примерно таксиджия или шлосер, тогава нямаше да му се налага да се сдържа!
Ramsezsh
18-08-2010, 01:00
Колеги, малко да поразведря обстановката ще ви припомня диалога между циганката и гинеколожката, която я преглеждала:
- Лельо, всичко друго как да е, ама да беше се поизмила, като ще идваш на преглед, лошо ти мирише оная работа!
- Миче, като искаш да ти мирише на хубаво, да беше станала цветарка!
Не оправдавам никого, ясно е, че младежа е хайванин/калпазанин/отрепка и пр. Ама полицая е ДЛЪЖЕН да има по-здрави нерви - да беше станал примерно таксиджия или шлосер, тогава нямаше да му се налага да се сдържа!
Абе то и таксиджия и шлисер да си пак трябва да се сдържаш. Поне според мен не може и не трябва точно "пазителите на реда" да се държат като лумпени, които смятат егото си за по важно от всичко на този свят. ОК момчето на видеото може и да не е било стока, но това не означава, че утре ако случайно попадне някой свестен човек няма да бъде подлложен на същото отношение. За съжаление у една голяма част от униформените има чувство на недосегаемост - могат да правят каквото искат и каквито и да са правила за тях не важат.
А колкото до това какъв е бил "потърпевшия" в тая ситуация - това вече е проблем на законодателната ни система. Като нямаме закони (или по точно лесно се заобикалят) така ще е.
Не, престъпмисъл е. Четете книжки бе хора. Това е от Оруел. 1984. Новговор aka newspeak. :ghost2:
Четенето е вредно, поне в БГ:offtopic:
Да, престъпмисъл е тълкуването на някой преводач за измисления свят на Оруел. Благодаря, ние все още живеем в реалността.
Четенето е вредно, поне в БГ:offtopic:
Ти да не мислиш, че на запад са се изтрепали да четат, не че и на изток е по различно де...
да беше станал примерно таксиджия или шлосер, тогава нямаше да му се налага да се сдържа![/QUOTE]
Познавам хора които неможаха да се реализират никаде,и винаги са недоволни от всичко,винаги някой им е виновен че са некадърници и все са нямали възможност за поне минимален прогрес.Че тези хора повечето от тях станаха полицаи,военни или патрулка в сот.Даже единия познат сега полицай живее близо до нас и като минава с униформата не се трае.Все едно води екскорта на Обама.
DJ Vladic
20-08-2010, 12:27
ХМ... някой погледна ли коментара от 15.08.2010 най-долу под клипа! Момчето е загинало в катастрофа. :( Делото вече ще се прекрати.
Mind_Control
20-08-2010, 14:45
ХМ... някой погледна ли коментара от 15.08.2010 най-долу под клипа! Момчето е загинало в катастрофа. :( Делото вече ще се прекрати.
И това ако не е възмездие..
И това ако не е възмездие..
Ти сериозно ли? :surrender:
Mind_Control
20-08-2010, 14:51
Ти сериозно ли? :surrender:
Не мога да съм напълно сериозен, защото не го познавам момчето. Но съм склонен да го вярвам при положение, че това, което казват за него е вярно.
Едно нещо съм разбрал в тоя живот- каквото лошо направиш ти се връща рано или късно.
Алее, още един който знае Божият промисъл.
Яко :)
Mind_Control
20-08-2010, 14:57
Алее, още един който знае Божият промисъл.
Яко :)
Незнам Бог ли е, не е ли, аз принципно не съм набожен, обаче практика го показва. Винаги има баланс и природата се стреми към равновесно положение- това е проста физика, а не Божията промисъл :)
След като можеш да прецениш кое как от някви писания в нета изобщо няма какво да се коментира. :)
Пък ако щеш не физика, ми химия му викай.
Впъпреки че според физиката всяка система се стреми към ентропия, а не към равновесно положение ;)
Mind_Control
20-08-2010, 15:09
След като можеш да прецениш кое как от някви писания в нета изобщо няма какво да се коментира. :)
Пък ако щеш не физика, ми химия му викай.
Впъпреки че според физиката всяка система се стреми към ентропия, а не към равновесно положение ;)
"Ентропията е критерий за това колко близко до термодинамично равновесие е дадена система." А към висока или ниска ентропия се стреми бих те попитал също така :) защото само "стреми се към ентропия" нищо не означава.
Да не издребняваме викам аз. Ти ако имаш информация извън медиите по случая може да я споделиш. Иначе просто ми се струва, че на теб полицаят не ти е симпатичен.. Е на мен и двамата не са ми симпатични, но момчето ми е по- антипатично.
Нямам. Само дето аз избягвам да давам оценки, а за възмездие изобщо не бих си и помислил да говоря.
Младежът е гъз. Това добре. Полюцаят, обаче, е длъжностно лице и като такъв аз му плащам заплатата и съответно да имам изисквания към неговото държане. Истеричността не е едно от тях. Щото в ситуация, когато срещу него не е някво кещастно наркоманче, нашият "герой" ще се напикае и няма да свърши това, за което му плащам. За капак е много вероятно да го опукат, и ще трябва д аплащам пенсия на децата му.
Еми не ме кефи.
Блюстител на закона дето не може да си контролира нервите е сртам за пагона.
Mind_Control
20-08-2010, 15:20
Нямам. Само дето аз избягвам да давам оценки, а за възмездие изобщо не бих си и помислил да говоря.
Младежът е гъз. Това добре. Полюцаят, обаче, е длъжностно лице и като такъв аз му плащам заплатата и съответно да имам изисквания към неговото държане. Истеричността не е едно от тях. Щото в ситуация, когато срещу него не е някво кещастно наркоманче, нашият "герой" ще се напикае и няма да свърши това, за което му плащам. За капак е много вероятно да го опукат, и ще трябва д аплащам пенсия на децата му.
Еми не ме кефи.
Блюстител на закона дето не може да си контролира нервите е сртам за пагона.
Аз в случая съм съгласен с мнението ти. Но не ги мисля толкова задълбочено нещата и не си го слагам на сърцето.
Добре де, не ги мислиш. А как толкова бързо осъждаш на смърт?
Mind_Control
20-08-2010, 16:33
Добре де, не ги мислиш. А как толкова бързо осъждаш на смърт?
Не съм осъдил- коментирам фактите според моето мнение.
Тъпо е полицай да слиза на нивото на боклуците с които ежедневно си има работа.Правилно е да му говори на Вие на боклука и при най малкото неподчинение -"респектиране" до безпомощно състояние и арест- както си е по закон, но без обиди.И да се снима за назидание на останалата измет!Това ако беше някой охранител от дискотека или пиип шоу бар нямаше да си изтърве нервите, а просто щеше да приложи необходимата сила и да озапти лекето.
Мен също ликето не ми харесва,според мен също е получил тва което трябва и всичко един ден се връща...но мисля че е време темата да се заключи,момчето го няма а аз знам така за мъртвите или добро или по-добре нищо..(не съм набожен просто етика)
Незнам Бог ли е, не е ли, аз принципно не съм набожен, обаче практика го показва. Винаги има баланс и природата се стреми към равновесно положение- това е проста физика, а не Божията промисъл :)
Пич,моли се тогава един ден твоите деца да са безгрешни,че ако Господ реши да ги наказва като ти ги отнеме друга песен ще пееш!!!
Леке ли е бил,не е ли бил ... не си ти човека,нито който и да било от тук пишещите , защото всеки от нас в даден етап от живота си и е бил леке ... не забравай това , безгрешни няма.
Много е ГРОЗНО да даваш определения и подсъди за човек който не познаваш.
:thumbdown:
Mind_Control
22-08-2010, 14:37
Пич,моли се тогава един ден твоите деца да са безгрешни,че ако Господ реши да ги наказва като ти ги отнеме друга песен ще пееш!!!
Леке ли е бил,не е ли бил ... не си ти човека,нито който и да било от тук пишещите , защото всеки от нас в даден етап от живота си и е бил леке ... не забравай това , безгрешни няма.
Много е ГРОЗНО да даваш определения и подсъди за човек който не познаваш.
:thumbdown:
Ако децата ми един ден изнасилват, бият и крадат, не Господ, а аз ще им тегля ножа.. Ти ако на даден етап от живота си си била леке, аз за себе си не бих го казал! Разбира се съм правил грешки, но едно е да сгрешиш, съвсем друго е да изнасилваш и да престъпваш закона системно (я си представи, че ти си била на мястото на тая жена, като ще си представяме разни неща). И както казах преди няколко поста (само да има кой да чете), мнението ми е такова на базата на фактите изнесени от медиите и не е конкретно към това момче, а към всеки вършещ такива неща.
В крайна сметка- лично засегната ли се чувстваш, какво ли? Еба ти проблема го направихте от един коментар...
Колега,прейграваш ... защитаваш теза която е много лесна за оборване ... и под леке не винаги означава,че дадения човек е изнасилвал или убивал !
Няма да влизам в спорове ... само ще ти кажа,че познавам много ей такива като тебе дето големи ги гореха и децата им наистина станаха ЛЕКЕТА ама от най - големите ЛЕКЕТА и те пак си ги обичат и защитават !!!
Както ти казах МОЛИ се твоите да не станат,че с тия закани за теглене на нож не ми се мисли,звучиш много крайно - > това не говори добре!
Mind_Control
23-08-2010, 17:21
Колега,прейграваш ... защитаваш теза която е много лесна за оборване ... и под леке не винаги означава,че дадения човек е изнасилвал или убивал !
Няма да влизам в спорове ... само ще ти кажа,че познавам много ей такива като тебе дето големи ги гореха и децата им наистина станаха ЛЕКЕТА ама от най - големите ЛЕКЕТА и те пак си ги обичат и защитават !!!
Както ти казах МОЛИ се твоите да не станат,че с тия закани за теглене на нож не ми се мисли,звучиш много крайно - > това не говори добре!
То не е въпрос да се молиш, а да си събираш акъла овреме, като си възпитаваш децата. И на мен не ми се спори.