PDA

View Full Version : Моля не правете така!!!

Jivko7777
11-11-2009, 04:02
Какво ли не сме виждали, колеги, но като това едва ли някога...Това е равно абсолютно самоубийство...Игра със смърта, но най-лошото е че застрашава невинни граждани...Аз лично останах без думи след видяното...

http://vbox7.com/play:9a0c1431

И ето и втората част на продължението на самоубиеца, която е още по-фрапираща!!!

http://vbox7.com/play:82bafc3a

rusiq86
11-11-2009, 07:48
Тоя е некакъв луд нещо.

Derry
11-11-2009, 07:53
Тъпанар пълен :sad2:

Alexanderbb
11-11-2009, 08:38
Тъпо е ама бас хващам че всеки от нас познава поне по един такъв "герой"

monimsl
11-11-2009, 09:05
Яко си дига адреналина човека,но ако кара така всекидневно мисля че скоро няма да е между нас.По скоро ще е от онази колекция с красивите и размазани черепи,дето не е за хора с слаби нерви.

fnt
11-11-2009, 09:13
Такива ежедневно ги пишат, но за съжаление понякога и някой невинен може да пострада :sad:

zdravio
11-11-2009, 10:09
Поредния. За мен бъбреци, ако са здрави....

Fear
11-11-2009, 10:14
Чак и се възмущава, че натискат спирачките пред него, за да му покажат, че е твърде близо - пълен олигофрен!
За нещастие и тук има доста такива изроди! :jason2: :death:

detelazurno
11-11-2009, 11:32
Ама тоя това за майсторство ли го има?! Ако си мисли, че е майстор само защото от завоя не изкача кола...ок. И не мога да разбера, защо непрекъснато си мисли, че другите се състезават с него?! А и щом ги бие всичките, защо се отегчава, че му е бавна колата?! След катастрофата бих искал да видя мозъчните му изследвание публикувани в интернет, че ми е интересно какво ще открият.
Аз така и не изкарах достатъчно дълго време в Чехия, за да добия представа що за безрасъдни шофьори са, но знам, че за съжаление такива си ги имаме и у нас.

AntiLuuP
11-11-2009, 11:56
Бил съм свидетел на подобни изцепки и в БГ на прекрасната ни магистрала тракия, синьо М3 в лентата за аварийно спиране с над 200 зад него Х5 а межд колите на зиг заг мерцедес ML .Действието се развива посока Пловдив - София неделя след обяд след някви празници и магистралата беше като бул.България в 8:30 сутринта посока център - яко пастет

SPEEDY-SD
11-11-2009, 12:10
Тоя ако ще и да се разбие някаде все ми е тая.Само да не завлича невинните хора,който имат разум как да карат и си ценят живата.

Derry
11-11-2009, 12:19
... мозъчните му изследвание публикувани в интернет, че ми е интересно какво ще открият.
...

Колега нищо няма да открият, пазно е. В главата му има само бръмбари с криворазбран ген от Шумахер.

Galeano
11-11-2009, 12:25
Ха- вижте профила на тоя бавноразвиващ http://vbox7.com/user:bmw_330d

RPWWD
11-11-2009, 12:30
Спокойно, този младеж няма още дълго да публикува клипчета в нета ;-) Най ме изкефи "турското" изпреварване на 2 тира и кола на десен завой без видимост по обикновеният първокласен път, жалко че нямаше още един тир насреща, да го видим как щеше да скача на ливадата :dance:
Иначе, слаломът на магистралата не беше кой знае какво майсторство, там има достатъчно място, забелязах само 2 по-критични ситуации. Едно трябва да и се признае на колата му: има добри спирачки!

BoxerPower
11-11-2009, 12:39
Всичко оК ама само не разбирам защо е дал толкова пари за баварията след като за много по-малко може да си купи патлак с барабан и един патрон в него... върти барабана, натиска спусъка и ефекта абсолютно същия, с тази разлика, че няма да повлече други хора с него.

Тези клипчета показват целия профил на въпросния човек:

1. Явно разполага с излишни пари които би могъл да дари.
2. Разполага с автомобил който съвсем скоро ще бъде дарен за резервни част.
3. Разполага с органи които също скоро ще бъдат дарени на нуждаещите се.

Извод: Тази личност е чиста проба дарител!

Kuku
11-11-2009, 13:04
Страшен майстор.... :lol: :lol: :lol:

Jivko7777
11-11-2009, 13:18
Спокойно, този младеж няма още дълго да публикува клипчета в нета ;-) Най ме изкефи "турското" изпреварване на 2 тира и кола на десен завой без видимост по обикновеният първокласен път, жалко че нямаше още един тир насреща, да го видим как щеше да скача на ливадата :dance:
Иначе, слаломът на магистралата не беше кой знае какво майсторство, там има достатъчно място, забелязах само 2 по-критични ситуации. Едно трябва да и се признае на колата му: има добри спирачки!

Че тоя пълен идиот спор няма, но едно трябва да си признаем ако забравим всичко и погледнем технечески колата е много добра, като визирам не само спирачки...
Но все пак е много по добре да си изпробва уменията на писта ;)

Alpina
11-11-2009, 13:19
Не мога да намеря клипа, ама и тука си ги имаме подобни "майстори"...
Тоя наистина е много краен и се опитва да подръжава на Ghost rider-а, само че не може да вдене че колата не е като мотора... нищо, всички знаем клипа http://www.youtube.com/watch?v=PhIsgxMs4iQ
Скоро ще има подобно видео, само че от first person...

Mupo
11-11-2009, 16:00
На тоя му трябва още един като него в насрещното. Те сами шъ съ оправят ...

Mind_Control
11-11-2009, 17:28
Нищо особено. В България всяка мутра с кола за над 200 000 кара така.

Fear
11-11-2009, 17:30
Абе да ти кажа честно, доста скъпи возила срещам по пътищата и не ми е направило впечатление да карат по този начин.
Обаче келеши, качили се на 150-200 "коня" таралясник на 10+ години редовно ги правят тези изпълнения. :roll:

pr_00f
11-11-2009, 17:38
Лошото е че няма тирове за всички и често отнасят някой невинен човечец, че и семейството му...

sheim
11-11-2009, 18:05
че е маистор зад волана ...маистор...че е малоумник е малоумник...ебаси прокапника

venko
11-11-2009, 18:27
Не виждам кой знае какво майсторство в цялата простотия.Далече е от майсторското шофиране,това е едно просташко поведение на пътя.

cyberhill
11-11-2009, 20:32
Аз пък не виждам , кво толкова се впечатлявате... не кара кой знае как , просто има 5-6 рискови маневри. Всяка мутра кара по подобен начин.... Тука просто държат в лява лента и мигат :)

Тъп чех самоубиец , но нищо ново...

ReLeFNIQ
11-11-2009, 20:57
И добре, че пред него другите са лоялни и му правят път,че и са им хубави широки пътищата.А и тази кола има страшно поведение на пътя. по завоите с 220....

soldier
11-11-2009, 21:15
Каквото и да си говорим е голям малуумник. Значи до колкото разбрах това са 151км, е за тия 151км той направи повече изпреварвания, от колкото аз съм направил от както имам книжка, а не мисля, че съм от шофьорите, които изпреварват рядко :locked:

trustworthy
11-11-2009, 21:52
Безрасъдство си е, няма спор, но аз за пореден път се убеждавам, че тея 330д са сериозни машини. Спирачките и стабилността в завои не знам, обаче ускорението е...

Mind_Control
11-11-2009, 22:17
Абе да ти кажа честно, доста скъпи возила срещам по пътищата и не ми е направило впечатление да карат по този начин.
Обаче келеши, качили се на 150-200 "коня" таралясник на 10+ години редовно ги правят тези изпълнения. :roll:

Обърни внимание на комбинацията мутра+ скъпа кола :) иначе не всяка скъпа кола е карана от мутра.

Jivko7777
11-11-2009, 22:24
Безрасъдство си е, няма спор, но аз за пореден път се убеждавам, че тея 330д са сериозни машини. Спирачките и стабилността в завои не знам, обаче ускорението е...

Да наистина и аз това забелязах като оставим настрана че е това абсолютно ненормално поведение на пътя на шофьора, то колата наистина е много добра...

Furious 155
11-11-2009, 22:28
Какво ли не сме виждали, колеги, но като това едва ли някога...Това е равно абсолютно самоубийство...Игра със смърта, но най-лошото е че застрашава невинни граждани...Аз лично останах без думи след видяното...

http://vbox7.com/play:9a0c1431

И ето и втората част на продължението на самоубиеца, която е още по-фрапираща!!!

http://vbox7.com/play:82bafc3a
:censored::censored::censored: аз даже в електронни игри не си позволявам да карам така....:chair:
Бесило за такива!!!

digitalundgrd
11-11-2009, 22:47
За въпросния майстор колегите казаха почти всичко....Аз искам да коментирам колата....Бах тия 330д....мноооооооооогоо върви това бе! Шапка им свалям на баварчетата за двигателчето :)
п.с. тия в Чехия нямат ли патрулки, нещо по пътищата хранилки ала бала...

Nikiboy
11-11-2009, 22:55
Гледах внимателно 2 части, определено има какво да се научи от него на тема каране. За съжаление малко са тези, които имат такива умения за шофиране. Дано само никой не пострада.

soldier
11-11-2009, 23:55
Гледах внимателно 2 части, определено има какво да се научи от него на тема каране. За съжаление малко са тези, които имат такива умения за шофиране. Дано само никой не пострада.

Това вярно, че имаше много премислени ситуации, но имаше много моменти, където си имаше голяма доза късмет. Но на магистралата караше като идиот с тези изпреварвания от дясно, защото в първия момент е зад теб и ако решиш бързо да се прибереш, за да го пуснеш, той вече е до теб и бум.
И да, за да стигне той по-бързо всички, които изпревари, трябваше да се забавят заради него и колко е възможно да повлече изрядни шофьори с него :sad:

AntiLuuP
11-11-2009, 23:56
Абе коментирате безрасъдството и каква резачка е БМВ-то , а само на мен ли ми направи впечатление по колко добър асфалт кара .... :?

Furious 155
11-11-2009, 23:58
Абе коментирате безрасъдството и каква резачка е БМВ-то , а само на мен ли ми направи впечатление по колко добър асфалт кара .... :?
това са странични ефекти - от страната(държавата) имам предвид ;)

soldier
11-11-2009, 23:59
И в България има такива отсечки. Примерно Ботевград - Оряхово. На дължина даже май е повече и пътя е със същото качество, един от любимите пътища е това :dance:

AntiLuuP
12-11-2009, 00:07
И в България има такива отсечки. Примерно Ботевград - Оряхово. На дължина даже май е повече и пътя е със същото качество, един от любимите пътища е това :dance:
Има и до хасковски минерални бани ... там наистина пътя е изродски гледал съм как го правят и общо взето качестовот е мног овисоко( чакъл, подложни бетони, дебел слой асфалт около 20см и още 2 по тънки слоя), като стъпиш с колата на него всичко става тихо единствено двг-то се чува и звука как разцепваш въздуха, движение нулево патрулки също няма караш как си искаш, удоволствието е жестотко

RoMAN
12-11-2009, 00:45
Веднъж пътувах до Търново и бях наблдател на точно такова каране. Опитах се да карам с него но като видях, че километража превишава 180 на двулентов път бързо се отказах. 50 км по нататъка го настигнах въпросния състезател и колата беше по врати. Шофьорите бяха едни софииски келемета с някакво ново Volvo.

PEPI-2ALFA
12-11-2009, 23:37
Ха- вижте профила на тоя бавноразвиващ http://vbox7.com/user:bmw_330d

Тъп чех самоубиец , но нищо ново...
:no:Не внимаваш. Не е чех, българче е:-) Веж му профила в горния линк.

VFTI
13-11-2009, 00:35
Няма да коментирам видяното....

Само погледнете какво правят в Моска ...
http://www.vbox7.com/play:1d2f0f09

----------------------------------
-------------------------------------------

Jivko7777
13-11-2009, 00:40
И така да си продължа темата, само че с нещо още по фрапиращо...Докато онава се случваше в Чехия и не ни засягаше директно, то това вече е в България...

На този клип за малко не блъска моториста накрая!!!

http://vbox7.com/play:bab6b821

А на втория клип гледайте как сами се насърчават да карат в лявото плътно!!!

http://vbox7.com/play:6c7358e8

detelazurno
13-11-2009, 00:43
На мен пък не ми се ще да им коментирам пътищата. У наше село дори магистралата няма толко ленти! :jason2:

MaDHaCkEr
13-11-2009, 00:51
Пълен олигофрен... ще изтепа хората на такива и колело не трябва да се дава.

citroen
13-11-2009, 07:37
Защо го обиждате човека. Замислете се, има оправдание - той бърза за болницата.

Fear
13-11-2009, 09:39
И така да си продължа темата, само че с нещо още по фрапиращо...Докато онава се случваше в Чехия и не ни засягаше директно, то това вече е в България...

На този клип за малко не блъска моториста накрая!!!

http://vbox7.com/play:bab6b821

А на втория клип гледайте как сами се насърчават да карат в лявото плътно!!!

http://vbox7.com/play:6c7358e8
To само музиката като чух от първия клип и ми стана ясно, що за манталитет имат тези изроди! :brickwall:

На такива им пожелавам среща челно с дърво или по-добре бетонна стена, ама когато са сами и няма никой невинен около тях! Аман от малоумници! :paddle:

pr_00f
13-11-2009, 10:01
Преди малко как щеше да ме утрепе един малоумник ....
Бяхме говорили преди време какви угризения щял да изпитва човек ако убие друг и прочие, то темата беше малко по -различна де. Но съм сигурен че разбрах отговора.
Не само, че няма да изпитвам някакви душевни терзания ами тъкмо на обратно
Бих го направил и бързо и бавно и мъчително и пак щеше да ми е хубаво на душата.
Маа им ... мръсни боклуци. Да висят по дърветата за назидание.
Хайде сега ме напсувайте че съм краен.

detelazurno
13-11-2009, 12:34
Преди малко как щеше да ме утрепе един малоумник ....
Бяхме говорили преди време какви угризения щял да изпитва човек ако убие друг и прочие, то темата беше малко по -различна де. Но съм сигурен че разбрах отговора.
Не само, че няма да изпитвам някакви душевни терзания ами тъкмо на обратно
Бих го направил и бързо и бавно и мъчително и пак щеше да ми е хубаво на душата.
Маа им ... мръсни боклуци. Да висят по дърветата за назидание.
Хайде сега ме напсувайте че съм краен.

Защо да те псуваме бре?! Аз принципно си сдържам нервите когато карам независимо дали отвътре ми кипи, но не са и малко случаите, в които с чиста съвест им пожелавам да се татуират на някоя стена!

Kuku
13-11-2009, 13:10
Който може - кара.
Който не може - гледа клипчета.

ЕБАААААААМ СЕ!!!!

П.П.
СФИНКИ ми липсва в тая тема....

ФЕРАРИСТ
13-11-2009, 13:14
Ся човечеца верно си е за псуване, но не мога да отрека че има добро чуство за преценка, или поне от това което виждам - не говоря че е безумно да се прави това при такъв трафик, но лошото е че тия шофери, колкото и да са добри, обикновенно ядът дървото от някой пред тях дето си няма хаБер че зад него иде тоя, и му се натриса.......

Kuku
13-11-2009, 13:29
Стига бре, НИЩО луда няма на НИТО ЕДИН от тия клипове.....

СЕРИОЗЕН СЪМ!!!

ФЕРАРИСТ
13-11-2009, 15:53
Аз по принцип избягвам да желая разни неприятности на тия дето характеризирам като некадърници около мен, щото знам че ща не ща все ще направя нещо дето може да накара някой друг да ми пожелае същото......а и като желаеш такива да станат на парчета около пътя може и да значи че си по добър или разумен драйвер от тях, но в никакъв случай не значи че си по добър човек от тях......а човека първо е човек, и после е шофер.....

BatVas
13-11-2009, 19:49
В клипчетата от Чехия шофьора и пътника са РУСНАЦИ (говорят на руски) намерих клипчета с бавареца точно на руски. Нашто момче с профила си приписва всичко на него (на входа на дряново е той или поне българин де с чалгата) ама това в Чехия с много то изпреварвания са РУСНАЦИ (олигофрени са и за съжаление такива като тоя нашия младеж са му последователи - дани като се хакнат да им дойде акъла , само да не пострадат невинни.

AntiLuuP
13-11-2009, 20:13
...а и като желаеш такива да станат на парчета около пътя може и да значи че си по добър или разумен драйвер от тях, но в никакъв случай не значи че си по добър човек от тях......а човека първо е човек, и после е шофер.....
Естествено... Никога не пожелавай на другите това което не искаш да ти се случи на теб, в крайна сметка всичко се връща рано или късно....