View Full Version : До болка познато.. и до кога така?
nikki_sixx
16-11-2009, 12:08
Вероятно почти всеки ден и всеки един От Вас е свидетел на подобен... мениджмънт.
http://img190.imageshack.us/i/intercom.jpg/
Тааа, като гледате картинката уважаеми съфорумци, как мислите - кога ще тръгнем напред? Изобщо, възможно ли е да се случи?
Тааа, като гледате картинката уважаеми съфорумци, как мислите - кога ще тръгнем напред?
Къде напред бре ,не го ли видиш че копа НАДОЛУ.
nikki_sixx
16-11-2009, 13:16
А всичките менижъри за къФ чеп са около него? Ами да оправят посоката...
tokata_pz_flex
16-11-2009, 16:28
Бай Иван мн работен :) Всички други дават акъл , и 100% взимат повече пари от бай Иван :)
Furious 155
16-11-2009, 16:30
така е защото бай Иван, не използва лопатата във вярната посока... копането си е копане, ама и набиване на каски на управленито трябва да има!
mirchozo
16-11-2009, 18:00
Сега се сещам за подписа на един колега от форума "нагоре по стълбата която води надолу" , ...май има нещо вярно.
Снимката мое и да е смешна, ама я се замислете, че всъщност ако ги няма тия хора над него, бай Иван дето мое само да копа, ше умре гладен.
Моето мнение, че тая организация я има главно по соц страните.Гледъл съм навремето страхотен документален филм на тая тема, унгарски, озвучен и с много добри смешни коментари.
В Гърция съм гледал как се строи нова къща, работят около 2-5 човека, много механизация, всичко идва навреме, никъде няма струпани огромни камари и народ да маа гащи насам натам, не че гърците са кой знае колко работни.
Все пак снимката е тема за размисъл, а в конкретната ситуация може и да е най-нормална процедура.
Но проблема не е в работниците, а в организацията на труда от собственика/държавата също е собственик, но най често лош/, тая наука и опита се трупа с години и векове.У нас всичко положително в организацията на труда и пословичного трудолюбие на българина успешно се унищожи в периода 1947-1989г.
Аз на тая снимка виждам главно работници, техници или инжинери сигурно не са повече от двама
Визирам надписите с текст
Снимката мое и да е смешна, ама я се замислете, че всъщност ако ги няма тия хора над него, бай Иван дето мое само да копа, ше умре гладен.
бай Иван и до днес копа, но за малко пари...а съкращението на администрацията е необходимо в определените граници!
Има нужда от нея.....но да остранат тези, който знаят за какво иде на реч.
PEPI-2ALFA
16-11-2009, 20:45
бай Иван и до днес копа, но за малко пари...
Е, тия дети искат само да копат, но за повече пари, копат по баирите и не пред свидетели. :joly:
Визирам надписите с текст
Е да, по това съм съгласен напълно
Е, тия дети искат само да копат, но за повече пари, копат по баирите и не пред свидетели. :joly:
И обикновено са малко :)
Нормална картинка, между другото в трапчето не могат да се наврат всичките, пък и да се сместят някак си въобще няма да могат да работят. Пък и тая дума "мениджър" на български какво ще рече? Много я мразя.
Jivko7777
17-11-2009, 00:25
Добре че е Бай Иван иначе работата отива на зле :D :D :D
Добре че е Бай Иван иначе работата отива на зле :D :D :D
Повярвай ми, че бай Иван винаги ще се намери, кой да го смени, а за хората, на които не им харесва си правят собствени фирми и ще са извън трапа...... :baby:
при това копане е важно администратора да знае мястото....иначе много дупки стават за нищо:))
...нещо каквото правят ВИК из сифиските улици.....и не само там.
Transvaal Premier
20-11-2009, 10:58
Подобен вид "копане" е характерен за всяка една дейност в държавата ни, то и за това сме на това дередже...няма оправия...:choice: Държавата не се крепи от самостоятелни единици...Индивидуалната съвест, както аз му казвам на този вид "копане" потъва в нищото на фона на тоталното и масово безхаберие...
А дали в дупката няма място само за бай Иван или пък може би другите са много "кадърни" и само бай Иван има квалификация за тази дейност.