View Full Version : проблем с рейката
KalinAlfista
17-11-2009, 09:19
Колеги искам да попитам тропа ми рейката от ляво...оглеждал сам я да тарся болт за натягане на луфта на рейката...но немога да открия има само едана тапа та въпроса ми е дали под тапата има болт???
Ако тропа вляво по-вероятно е да е заминал вътрешния накрайник. Иначе болта мисля че е точно под тапата. Горе-долу срещу вала към кормилото.
Колеги искам да попитам тропа ми рейката от ляво...оглеждал сам я да тарся болт за натягане на луфта на рейката...но немога да открия има само едана тапа та въпроса ми е дали под тапата има болт???
Почнала ли е да тропа,неможеш я оправи само с натягане.Най-много да я направиш да ти засича.
KalinAlfista
18-11-2009, 01:16
Ако тропа вляво по-вероятно е да е заминал вътрешния накрайник. Иначе болта мисля че е точно под тапата. Горе-долу срещу вала към кормилото.
свали накрайника здрав е и аз така си помилий отначало...ами мериси колега щего потарся болта да я понатегна малко...вапреки че аз болт не видех никаде???:shutup:
Колега,след 00:00 часа пишем в общи приказки!
Наздраве!
Мордохай!
KalinAlfista
19-11-2009, 08:46
майче се сваля моста(магарето) за да се види каде е болта на рейката????
По-добре свали рейката!Така,ще си спестиш много проблеми.От опит знам,че мързеливата работа е двойна работа.Така или иначе,ако има проблем,ще го решиш по-лесно като е свалена,а ако не става,пак ще трябва да я свалиш
KalinAlfista
19-11-2009, 22:28
мммм да прав си...ама ще изчакам да е разтропа повече и тогава ще действам....
Да се включа и аз по темата , моя проблем е че започна да ми губи хидравлична течност. И в един сервиз ми казаха че рейката е заминала и трябва да се смени с нова. Въпроса ми е дали може да е от друго (казанчето и маркучите са здрави ). Ако пък ли не напролет я карам в клубният сервиз за тая операция.
KalinAlfista
20-11-2009, 17:39
и аз съм го имал този проблем,но е оказа че салзи маркуч...и го смених...на мен не ми се вярва че ти е за смяна рейката...огледаи я на канал то требва се види каде губи...
Колега,ако са ти здрави маркучите и останалото,то проблема е в семерингата.Мисля,че беше 25х35,но не съм сигурен.Писал съм по въпроса и там е точния размер.Операцията е доста сложна,но ако спазваш упътванията - става!
Потърси с търсачката!
Мерси за съветите, да събера малко парички и ще я карам в софия в някои сервиз да ми я оправят ,че тука в дупница нямам доверие на майсторите.