PDA

View Full Version : Смяна на Airbag?

rtfm
26-03-2006, 21:36
Колеги възможно ли е ако си купя от италянеца волан с airbag да ми се настрой че да работи. И къде могат да ми го направят.

valjo
26-03-2006, 21:46
Колеги възможно ли е ако си купя от италянеца волан с airbag да ми се настрой че да работи. И къде могат да ми го направят.
а колата ти имала ли е еърбег по принцип ?
щото ако нямаш централа за контрола му, ще ти трябва и тя и ше стане дявол на магаре

rtfm
26-03-2006, 21:50
Имала е ама е гръмнал. И искам да си сложа пак да има.

valjo
26-03-2006, 22:45
Имала е ама е гръмнал. И искам да си сложа пак да има.
ами стига да го "познае" централата, трябва да стане
Григор мисля прави тоя номер, и се получи

Bobo
26-03-2006, 23:17
Аве ти оправи ли си колата да и се пуска перката и да и подгряват свещите че стигна до еърбег :shock: :?:

rtfm
27-03-2006, 09:05
Еми в наи общи линии да. А перката нали ти ми я оправи. Пук тия стурчащите от стария еъбек ми се закачат в ракавите и ме дразнят

vladu
11-04-2006, 22:43
Еми в наи общи линии да. А перката нали ти ми я оправи. Пук тия стурчащите от стария еъбек ми се закачат в ракавите и ме дразнят
ха така комфорта първо - за кво да я праиш да върви кат ще те дразни...
в тоя дух на мисли - мойта Бобо върви вече - скърца ми седалката бе хора и ме дразни ... чувал съм че на голфа е със слама вътре ... наще явно са с пружини - кво да я правя?

Mury
12-04-2006, 13:29
в тоя дух на мисли - мойта Бобо върви вече - скърца ми седалката бе хора и ме дразни ... чувал съм че на голфа е със слама вътре ... наще явно са с пружини - кво да я правя?Ниши неможеш да и направиш бате така си скърцат и тва е.Усилвай си музиката и ше ти е добре :lol: :lol: :lol:

pumukle
12-04-2006, 13:45
И на жена ми на 145-цата скърцаше седалката и ми късаше нервите...докато един ден взех един от най-големите спрейове ВД40 и почнах да омаслявам всичко отдолу по релсите и скелета на седалката.....но без резултат....и така след много ослушване установих, че звука идва някъде около местата на прикрепване на релсите към шасито....развинтих винтовете, които ги държат, пръснах със спрея в леглата им и пак ги затегнах.....и ....шума вече го няма!!!
Опитайте...мисля, че ще помогне и при вас!

blagun
12-04-2006, 13:48
в тоя дух на мисли - мойта Бобо върви вече - скърца ми седалката бе хора и ме дразни ... чувал съм че на голфа е със слама вътре ... наще явно са с пружини - кво да я правя?
Всички скърцаме! Аз по-едно време се бях пощурил да оправям, сега само седалката от време на време се обажда, ама не мисля да се занимавам с нея! Пускай яко музиката, както вика Мъри и да не ти пука :D

Б.Колев
07-07-2011, 17:45

Абе колега защо него свалиш от волана ...разглоби го махни самия плат (белия) след което зашии кожата и караи така докато наистина не ти остане само това за правене ......

soldier
07-07-2011, 18:55
Абе колега защо него свалиш от волана ...разглоби го махни самия плат (белия) след което зашии кожата и караи така докато наистина не ти остане само това за правене ......

Тая тема е от преди 5 години ;)
Колата може би от 5 години е със сменен волан
За да е съвсем пълна темата - еърбега не е подкаран да работи, но не знам каква е причината.