PDA

View Full Version : Относно татуировки

kongogo
22-11-2009, 19:27
Колеги решил съм да си правя татус и се чудех кои от вас имат и дали ще може да ми предложите добро студио в София ;)

detelazurno
22-11-2009, 22:34
Ето тук можеш да прочетеш полезна информация http://forum.piercing-bg.com/viewforum.php?f=18
Макар и основно за пиърсинг има и за татуировките, а и в едно 98% от студиата, в които правят пиърсинг правят и татуировки, така че това е твоето място.

Flame
22-11-2009, 23:06
Имам приятел татуист,ако имаш интерес-Л.С

kongogo
23-11-2009, 15:53
:big_bow_down: Мерси колеги, само трябва да го обмисля добре, защото това ще ми остане за цял живот мерси още веднъж ;)

V@K@T@
23-11-2009, 16:02
:big_bow_down: Мерси колеги, само трябва да го обмисля добре, защото това ще ми остане за цял живот мерси още веднъж ;)
Какво има да му мислиш слагай емблемата на Алфа някъде и ти си човека :bg:

kongogo
23-11-2009, 17:27
:drunk: Мисля нещо такова ... 34516

или 34517

detelazurno
23-11-2009, 18:14
Ако трябва да избираш между двете аз съм за втората :)

MUROMAN
23-11-2009, 18:47
Пич до колкото знам си младо момче и сега хормоните ти врят яко. Ако сега си направиш татус има огромната вероятност след няколко години много да съжаляваш.
Така ,че много добре си помисли върху нещата.:yes:

life style
23-11-2009, 19:28
да, послушаи мъроман, и за тва си напреи някакъв ТРИБАЛ,и тоя лъв става, поне няма нито да остарее, винаги ще е актуален и няма да се размазва или разпъва, аз имам 1 от доста време и си е много добре, имам и един дявол на крака които си го правих преди 6 години, вече изглежда доста стар и демоде, за тва моя съвет е ТРИБАЛ !! тва е моята, даже се вижда и на левия крак се вижда малко от грозната татуировка, дано си направиш нещо добро, ше чакам снимки да видя после , че мн съм зарибен на тая тема :naughty:

Grim
23-11-2009, 19:39
абе давай смело.... като писне ше направиш още.... аз като се върна ше правя гръб,ръка и крак и хич да не та е*е :pimp:

kongogo
23-11-2009, 20:01
Пич до колкото знам си младо момче и сега хормоните ти врят яко. Ако сега си направиш татус има огромната вероятност след няколко години много да съжаляваш.
Така ,че много добре си помисли върху нещата.:yes:
Знам колега прав си, затова ми трябва време сега просто събирам мнения иначе нашите са навитак пък ще видим кво ще стане ;) До колегата с Трайбъла-много е яка :)

RPWWD
23-11-2009, 20:09
Имай предвид, че една - две татуировки седят селско, или правиш цели "ръкави" или гръб/гърди или изобщо не се занимаваш. Добре ти е казал пича с трайбъл татуса, или нещо такова или някаква готика. Колкото до емблемата на Алфа Ромео, да не се сърди колегата по-горе, ама е същото като мангала, който си татуирал "Айше" ;-)

kongogo
23-11-2009, 20:37
Имай предвид, че една - две татуировки седят селско, или правиш цели "ръкави" или гръб/гърди или изобщо не се занимаваш. Добре ти е казал пича с трайбъл татуса, или нещо такова или някаква готика. Колкото до емблемата на Алфа Ромео, да не се сърди колегата по-горе, ама е същото като мангала, който си татуирал "Айше" ;-)
Е много ясно колега, ама всеки си има вкус нали знаеш.Ако ще правя лъв ще бъде 2рия на прасеца около 15-20 см ;)

romeo must die
23-11-2009, 23:50
Винаги можеш да направиш и временен татус ;)
ще постои няколко годинки и ако не си се отказал,
правиш го перманентен и си готов. :)

Ранобудниче
25-11-2009, 09:42
Много яко.. Човекът за татуист попита, а получи акъл какво, колко и дали да рисува :tooth:

Младежо, има достатъчно сайтове, каталози и списания с татуси - огледай добре и си избери това, което ти е по сърце. В края на краищата, ти ще си я носиш цял живот (или поне, докато не решиш да я разкараш или покриеш с друга). Кожата си е твоя и си свободен да правиш с нея каквото си искаш :)

Качеството на студиото също може да провериш по подобен начин. Много татуисти имат сайтове със снимки на това, което са правили. Другият вариант е да ходиш на място и да гледаш фотоси. Така си спестяваш евентуалната кофти емоция от пресилена препоръка (и чуството, че си подведен), а от друга страна - спестяваш на препоръчващия неприятното усещане от обвинителния ти поглед (в случай на неуспех) ;)

nhg
25-11-2009, 18:06
Много яко.. Човекът за татуист попита, а получи акъл какво, колко и дали да рисува :tooth:

Младежо, има достатъчно сайтове, каталози и списания с татуси - огледай добре и си избери това, което ти е по сърце. В края на краищата, ти ще си я носиш цял живот (или поне, докато не решиш да я разкараш или покриеш с друга). Кожата си е твоя и си свободен да правиш с нея каквото си искаш :)

Качеството на студиото също може да провериш по подобен начин. Много татуисти имат сайтове със снимки на това, което са правили. Другият вариант е да ходиш на място и да гледаш фотоси. Така си спестяваш евентуалната кофти емоция от пресилена препоръка (и чуството, че си подведен), а от друга страна - спестяваш на препоръчващия неприятното усещане от обвинителния ти поглед (в случай на неуспех) ;)

Младежо, слушай кака си, нема да сбъркаш... Всеки сам си решава какво да си нашари!
Е, явно някои сме селяне според колегата по-горе, щото немаме цели ръкави, а само 2-3 татоса...

Veloce
26-11-2009, 14:42
Здравей колега, аз нямам татус но мога да ти дам идея ако искаш да е нещо свързано с марката. А именно девиза на Алфа "Cuore Sportivo" което както всеки знае означава спортно сърце. Девиза би подхождал на хора със спортна натура обичащи съревнованията. Та така ще съчетаеш любимата марка и в същото време твоя индивидуален характер. Това бих си татуирал и аз същевременно. Незнам как биха го разбрали другите, но според мен е много по добре отколкото просто някоя рисунка лишена от всякакъв смисъл и значение. ;)