View Full Version : Километража ми спря 146 1.7 16в
скоростомера ми се скапа.от каде да взема нов или втора употреба.каде се намира това ... :?:javascript:emoticon(':?:')
Ако си от София провери при Италиянеца :wink: :wink:
От Видин съм,но 3 път хода при тоя италиянеца и нищо няма :( някаде другаде знаеш ли :?:
Провери в АНКОЛ аз доста неща си взех от там. Намират се на бул. Цариградско Шосе (вилна зона Врана)http://ankol.com/ankol/index.html
сигорен ли си кое точно се е пожредило . да не е привода в скоросната
незнам.не ми работи нищо!а и тези кабели които излизат от кутиата не ги виждам или по тоцно не знам от коя страна на кутиата са!
трябва да еа някаде около полоската /дясната/ километража ел . ли е и работе ли от как е спрял скоростомера
километража е ел.така е купих,не работи нито стрелката ,нито километрите показват.абе скапана работа!!незнам при 4000 об. на пета с каква скорост сам.става вапрос за 1.7 16v
toni esprit
01-04-2006, 19:20
може да е привода
почти сам сигорен че е привода . и са 2 модела едните са без сваляне на котията /сменят се на място / другите цепиш скоростна котия . имах същия проблем и доста сервизи обиколих и литература изчетох .
намерих го!!!!не знам кво е привод,но го извадих!изгорял е!много кофти 67лв назад .трябва да купа нов.все пак tank you за информациата!