View Full Version : Рали Крос Дебелт - за любители на 6 декември
mincho_bs
28-11-2009, 23:18
На 6 декември по случай празника на град Бургас ще се състои любителско рали крос състезание в село Дебелт(на стадиона). Състезанието ще е открито и всеки желаещ ще може да се запише и участва.Скоро ще има и по-подробна информация.
Колега,дай повече информация.
Условия за участие,час,място и т.н
Поздрави!
ital_fen
07-12-2009, 14:19
Егати, на състезанието нямаше нито един алфа-фен :(
Само моята алфа стоеше самотна там!!
Иначе в състезанието се пуснаха 2- алфи и двете караха много задоволително. Особено една 145-ца която показа че алфа не са за подценяване. Пича караше уникално и в завойте влизаше на 2-3 гуми :)
Общо взето беше добро. Само организацията куцаше ама.....
От варна представителите заради които бяхме там се класираха от 3-ма състезаващи се един взе 2-ро място
Друг остана на 4-то А Единствената дама стана 3-та в класа на големите ;)
А и да не забравя да спомена че и трите бяха лади :)
Колега,не е вярно,че е нямало нито един фен.Аз бях там!
Червена 147 от северната страна на пистата.
И Радо от Поморие беше.
ital_fen
07-12-2009, 18:59
Че аз обиколих 12-пъти да оглеждам и нямаше :( явно съм изтървал от коя страна сте били?
Видях само ланчата подготвена от black angels която се състезава :)
Моята алфа беше спряна насред бегачките (отстрани сградата по пътя който излизаха) Жалко че не сме се видели да се запознаем ;)
Иначе харесаха ли ти варненските представители?
Люпихме семки точно до КАТ и пожарната,в тази зона бяхме.Понеже бях с любимата,а беше доста хладно,бях паркирал с лице към пистата,за да можеше да се вижда и да се постопляме отвереме-навреме.
Колкото до състезанието - беше наистина готино.Имаше добри коли,имаше и шоу от страна на шофьорите.Варненските коли бяха няколко,доколкото забелязох.Но най-много ме впечатли една черна ЛАДА 2107,карана от жена.Е тая мацка ми спря дъха с дрифтванята,които показа,а и колата вървеше доста сериозно.Атракцията беше един Вартбург на едни момчета от Бургас,участници в БМВ форума.Тая кола за малко не се обърна по таван - страшно нестабилна.
Колега,може би няой друг път ще имаме възможност да се запознаем.
Качи снимки и видео,ако имаш.
ital_fen
07-12-2009, 21:58
Единствената мацка дето кара е нашето момиче от варна и беше с бяла лада (Сменя няколко цвята перла)
Сигурно се бъркаш с още един от нашите със синя лада (почти черна) дето направи много шоу:)
а вартбурга се обърна по таван, явно не си видял ама катастрофира :)
Снимки по-късно че сега ги свалям