View Full Version : ПРОБЛЕМЧЕ
anton.mudev
30-11-2009, 11:58
ИМАМ МАЛКО ПРОБЛЕМЧЕ С ТАМПОНИТЕ НА РЕИКАТА НА 164 В6 ТУРБО В СМИСАЛ НЯМА ГИ НИКАДЕ И ТЕРМОСТАТ НЕ МОА ДА НЕМЕРЯ АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА ПИШЕ НЕЩО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО:prison:
---------------------------
Колега,
Писането с главни букви се счита за викане и не е в съответствие с добрия тон във форума.
Също така съгласно правилата потребителите трябжва да кръщават темите си смислено.
pr_00f
В www.axm-auto.com би трябвало да ги имат. :director:
anton.mudev
30-11-2009, 12:29
няма ги колега проверих вече
Вариант2: Acko 88 има такава 164-ка и я дава на части...
virusalfa
30-11-2009, 12:36
Пробвай да поръчаш оригинални.Доставката е 10-на дни.
Ето заради такива глупости само да му се отще на човек да има такава кола
life style
30-11-2009, 14:19
бе и доста по големи проблеми съм имал ама пак не съм се отказвал, в мобилето има доста 164 на части, разгледаи може да излезне нещо
anton.mudev
30-11-2009, 21:00
мерси колеги за вниманието аз си намерих от ивеко но са малко по големки и незнам да ли ще ги хванат скобите
на рейката единия е странен петоъгълник с срез да се нахлузи... него аз си викнах оригинален.
другия е каполован и го замених с един як маркуч с стомана вътре... нямаше го по каталозите като отделна част.
ако станат метни 1-2 снимки да видим за какво става дума ?
RSxRacer
01-12-2009, 13:38
термостат Behr 49 лв и ги има
ако станат метни 1-2 снимки да видим за какво става дума ?[/QUOTE]
моята направо играеше и беше опасно и гадно , поръчах от ауторизиран сервиз
ИМАМ МАЛКО ПРОБЛЕМЧЕ С ТАМПОНИТЕ НА РЕИКАТА НА 164 В6 ТУРБО В СМИСАЛ НЯМА ГИ НИКАДЕ И ТЕРМОСТАТ НЕ МОА ДА НЕМЕРЯ АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА ПИШЕ НЕЩО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО:prison:
---------------------------
Колега,
Писането с главни букви се счита за викане и не е в съответствие с добрия тон във форума.
Също така съгласно правилата потребителите трябжва да кръщават темите си смислено.
pr_00f
ако все още не си намерил термостат обади ми се на